6 Beste slepen en neerzetten WordPress Page Builders vergeleken (2020)

Op zoek naar een gemakkelijke manier om uw WordPress-site te bouwen en aan te passen? Dat is waar slepen en neerzetten plug-ins voor WordPress-paginabuilder handig zijn.


Met WordPress-paginabuilders kunt u uw website-indeling maken, bewerken en aanpassen zonder code te schrijven. In dit artikel vergelijken we de 6 beste paginabouwers voor slepen en neerzetten voor WordPress.

Beste slepen en neerzetten van WordPress-paginabouwers

Waarom een ​​paginabuilder met slepen en neerzetten gebruiken voor WordPress?

Bij het starten van een blog vinden veel beginners het moeilijk om hun WordPress-paginalay-outs aan te passen.

Hoewel veel premium WordPress-thema’s verschillende pagina-indelingen hebben, zijn de meeste uiterst moeilijk aan te passen voor iedereen die geen code kent (HTML / CSS).

Daarom stellen gebruikers ons vaak vragen als: “hoe kunnen we WordPress slepen en neerzetten?” of “is er een eenvoudige paginabuilder met slepen en neerzetten voor WordPress?”

Wanneer we praten met mensen die overstappen van Weebly naar WordPress of van Wix naar WordPress, is hun meest voorkomende antwoord: “Ik wou dat WordPress een websitebouwer met slepen en neerzetten had”.

Welnu, er zijn verschillende geweldige plug-in-plug-ins voor het maken van pagina’s die beschikbaar zijn voor WordPress. Hiermee kunt u volledig aangepaste website-ontwerpen maken in WordPress zonder een enkele regel code te schrijven.

Omdat er zoveel verschillende plug-ins voor WordPress-paginabuilder op de markt zijn, hebben we besloten om de beste WordPress-paginabuilders te vergelijken en te rangschikken, zodat u de juiste oplossing voor uw behoefte kunt kiezen.

Onze criteria voor het vergelijken van deze WordPress-paginabuilders zijn: makkelijk te gebruiken, flexibiliteit, en de ontwerpoutput.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar de beste paginabuilders voor WordPress op de markt.

1. Beaver Builder

Beaver Builder beste plug-in voor WordPress-paginabuilder

Beaver Builder is een premium plug-in voor het maken en slepen van pagina’s voor WordPress. Naar onze mening is het verreweg de beste WordPress-paginabuilder op de markt.

Het is extreem snel en wordt geleverd met een ingebouwde onboarding-tour om u snel vertrouwd te maken met hun interface.

Beaver Builder wordt geleverd met een live interface voor slepen en neerzetten. U krijgt al uw wijzigingen te zien terwijl u ze toevoegt door eenvoudig elementen uit de rechterzijbalk te slepen en ze op uw pagina neer te zetten. U kunt op elk element op een pagina klikken om de eigenschappen ervan te bewerken.

Er zijn modules waarmee u bijna alles kunt toevoegen wat u maar wilt, inclusief schuifregelaars, carrousel, achtergronden, inhoudsblokken, knoppen en meer.

Het wordt ook geleverd met meer dan 30 fijn ontworpen sjablonen voor bestemmingspagina’s, waardoor het supergemakkelijk en supersnel is om verbluffende website-indelingen te maken.

We vinden Beaver Builder erg beginnersvriendelijk. Bekijk onze tutorial over het maken van aangepaste WordPress-lay-outs met Beaver Builder.

Benieuwd of het compatibel is met de nieuwe WordPress-versie? Jazeker.

Beaver Builder is goed bijgewerkt tijdens het Gutenberg-project. Het werkt dus prima met je nieuwe Gutenberg-editor.

Prijzen: Vanaf $ 99 voor onbeperkte sites.

Onze rang: EEN+

Beoordeling: Beaver Builder is de gemakkelijkste optie voor paginabuilder op de markt. Het wordt geleverd met vooraf gemaakte sjablonen om u op weg te helpen. De mogelijkheid om elk klein detail aan te passen, maakt het de perfecte oplossing voor WordPress-gebruikers.

2. Divi

Divi Builder Drag and Drop WordPress Page Builder plug-in

Divi is een thema met slepen en neerzetten en een plug-in voor WordPress-paginabuilder. Het is extreem gemakkelijk te gebruiken en wordt geleverd met meer dan 20 lay-outs / sjablonen voor verschillende soorten websites.

Net als de Beaver Builder is de Divi Builder een visuele paginabuilder met slepen en neerzetten, een echte WYSIWYG-editor (wat je ziet is wat je krijgt).

U kunt direct op uw pagina klikken en beginnen met bewerken met de realtime preview van alle wijzigingen. U hoeft niet op te slaan en op Voorbeeld te klikken om uw nieuwe ontwerp te zien.

Divi wordt geleverd met 46 inhoudsmodules die u overal in uw lay-out kunt slepen en neerzetten. U kunt ze rangschikken in 3 sectietypes, 20 rijtypes en elk element aanpassen met behulp van de geavanceerde ontwerpinstellingen.

Met Divi kunt u binnen enkele minuten elk type aangepaste pagina-indeling maken dat u wilt. U kunt deze Divi-lay-outs vervolgens opslaan voor toekomstig gebruik op uw site. U kunt ook een lay-out van de ene Divi-installatie naar een andere exporteren.

De Divi Builder-plug-in is de ruggengraat van het Divi-thema, maar het werkt goed met elk ander WordPress-thema.

Het beste van alles is dat Divi hierin de beste prijsstelling heeft van alle opties. Voor één prijs krijg je het Divi-thema, de Divi-paginabuilder-plug-in en alle andere Elegant Themes-producten.

Dit betekent dat u het Divi-thema kunt gebruiken of de Divi Builder-plug-in op elk ander thema kunt installeren.

Prijzen: Vanaf $ 89 per jaar (levenslang abonnement ook beschikbaar)

Onze rang: EEN

Beoordeling: Divi is een geweldig alternatief voor Beaver Builder. Het heeft een krachtige paginabuilder met grenzeloze ontwerpmogelijkheden. Met hun grote aantal inhoudsmodules kunt u letterlijk elk type website maken dat u echt wilt. Hun levenslange plan maakt het ook een van de beste deals op de markt.

3. Elementor

Elementor WordPress Drag and Drop Page Builder plug-in

Elementor is een andere krachtige plug-in plug-in voor WordPress-paginabuilder.

Het is een plug-in voor live paginabuilder, wat betekent dat u uw wijzigingen live kunt zien terwijl u deze bewerkt met Elementor. Begin gewoon met het maken van secties en selecteer het aantal kolommen voor elke sectie.

Vervolgens kunt u widgets vanuit het linkerdeelvenster naar uw sectie slepen en neerzetten. Elementor wordt geleverd met tal van widgets, waaronder de meest gebruikte website-elementen.

Van standaard beeld- en tekstwidgets tot geavanceerde accordeons, schuifregelaars, getuigenissen, pictogrammen, sociale media, tabbladen, enz. Elke widget heeft zijn eigen instellingen.

Met Elementor kunt u ook widgets toevoegen die zijn gemaakt door andere WordPress-plug-ins.

Ik wil geen eigen lay-out bouwen?

Elementor wordt geleverd met veel kant-en-klare sjablonen die u gemakkelijk in uw pagina’s kunt invoegen. U kunt eenvoudig aanwijzen en klikken om een ​​item op de pagina te bewerken, de inhoud te vervangen en u bent klaar.

Prijzen: Vanaf $ 49 voor een enkele sitelicentie.

Onze rang: EEN

Beoordeling: Elementor is een populaire plug-in voor paginabuilder voor WordPress. Het is snel, gemakkelijk te gebruiken en wordt geleverd met tonnen modules / sjablonen die u kunt gebruiken om een ​​aangepaste website te bouwen.

4. Visual Composer Website Builder

Visual Composer Website Builder-plug-in

Visual Composer Website Builder is een gebruiksvriendelijke WordPress-website-editor waarmee u snel aangepaste website-indelingen kunt maken.

Het wordt geleverd met een eenvoudige bouwfunctie voor slepen en neerzetten, kant-en-klare inhoudselementen, professionele sjablonen en tal van krachtige functies om een ​​website te maken.

Net als Beaver Builder en Divi, biedt het ook een echte frontend-bewerkingservaring voor het ontwerpen van een website. Maar u kunt nog veel meer doen met deze plug-in. In tegenstelling tot andere plug-ins in de lijst, kunt u met Visual Composer Website Builder uw logo, menu’s, kopteksten, voetteksten, zijbalken, enz. Bewerken.

Daarom besluit het team om het een websitebouwer te noemen, in plaats van alleen een paginabuilder.

De plug-in heeft krachtige ontwerpopties om het uiterlijk van elk element op uw pagina aan te passen. U hebt eenvoudige opties om stijlvolle achtergronden toe te voegen, waaronder parallax, verloop, diavoorstelling, carrousel, in- / uitzoomen, video, enz. Het wordt ook geleverd met flexibele rijen en kolommen voor het maken van rasterlay-outs op uw site.

Visual Composer werkt goed met alle WordPress-thema’s. Hiermee kunt u van thema wisselen zonder aangepaste lay-outs te verliezen die u met Visual Composer heeft gemaakt.

Het bevat ook ondersteuning voor de nieuwe Gutenberg-editor, Google Fonts en Yoast SEO.

Visual Composer is ontworpen voor professionals, en het is duidelijk door hun aandacht voor details zoals het onthouden van uw kleurkeuzes, waardoor u gemakkelijk hetzelfde kleurenpalet kunt gebruiken voor consistentie in uw ontwerp.

Prijzen: $ 59 voor één sitelicentie

Onze rang: EEN-

Beoordeling: Visual Composer is een geweldige plug-in voor beginners om een ​​website te starten. Het biedt krachtige functies voor het eenvoudig maken van websites. Website bewerken is supereenvoudig gemaakt met de echte frontend drag-and-drop-editor.

5. Themify Builder

Themify Page Builder Plugin voor WordPress

Themify is een populaire WordPress-themawinkel die een ingebouwde Themify-builder biedt met al hun WordPress-thema’s. Voor andere niet-Themify WordPress-thema’s kunt u de plug-in Themify Page Builder downloaden.

Deze eenvoudige en zeer intuïtieve paginabuilder wordt geleverd met verschillende gebruiksklare modules die u aan uw pagina’s of berichten kunt toevoegen. Voor veel van deze modules moet u meestal afzonderlijke WordPress-plug-ins installeren.

De plug-in bevat meer dan 40 vooraf ontworpen lay-outs voor verschillende industrieën zoals sportschool, restaurant, portfolio, muziek, fotografie en online winkels.

U kunt een lay-out met één klik importeren, de inhoud wijzigen en binnen enkele minuten een geweldige bestemmingspagina bouwen.

Met Themify Builder kunt u uw pagina’s zowel vanuit het beheerdersgedeelte als vanaf uw live site bewerken. Met live bewerking krijgt u precies te zien hoe uw wijzigingen op de site worden weergegeven.

Afgezien daarvan wordt Themify Builder geleverd met kant-en-klare lay-outs die u snel op uw pagina kunt toepassen.

Prijzen: $ 39 voor de Builder Addon-bundel (de kernplug-in is gratis)

Onze rang: B

Beoordeling: Themify Builder is een betrouwbare plug-in voor paginabuilder voor WordPress. Hoewel de bouwer veelbelovende functies heeft, is er een leercurve die een nieuwe gebruiker gefrustreerd kan maken.

6. Page Builder door SiteOrigin

Page Builder Plugin van SiteOrigin

Met meer dan een miljoen actieve installaties is de paginabuilder van Site Origin een populaire gratis WordPress-paginabuilder op de markt. Een van de belangrijkste redenen voor zijn populariteit is de prijs (gratis). Het is beschikbaar als een volledig functionele gratis plug-in.

Site Origin Page Builder is een beetje ingewikkeld om te gebruiken en nieuwe gebruikers hebben er vaak moeite mee om er vertrouwd mee te raken. We moesten echter in onze lijst worden opgenomen vanwege de populariteit.

Voor componenten kunt u met Site Origin Page Builder WordPress-widgets gebruiken. Het wordt geleverd met verschillende eigen widgets en u kunt elke widget downloaden en installeren.

Bekijk onze lijst met de 25 meest bruikbare WordPress-widgets omdat je ze allemaal kunt gebruiken met deze paginabuilder.

Het wordt ook geleverd met een geschiedenishulpprogramma waarmee u heen en weer kunt schakelen om aangebrachte wijzigingen ongedaan te maken / opnieuw uit te voeren. Dit bespaart enorm veel tijd en geeft u gemoedsrust in de wetenschap dat u wijzigingen ongedaan kunt maken en ongedaan kunt maken.

De SiteOrigin-plug-in en al zijn widgets zijn volledig Gutenberg-compatibel. Er is ook een nieuw SiteOrigin-lay-outblok dat je kunt gebruiken als een Gutenberg-blok.

Prijzen: Vrij

Onze rang: C

Beoordeling: Site Origin Page Builder is een goede gratis plug-in met een slepen-en-neerzetten-interface om lay-outs te maken en aan te passen. Hoewel de live-bewerking niet vergelijkbaar is met andere oplossingen die in deze vergelijking worden genoemd.

Laatste gedachten: Beste plug-in voor WordPress Page Builder

Toen we verschillende drag-and-drop WordPress-paginabuilders vergeleken, werd één ding heel duidelijk. Beaver Builder en Divi zijn duidelijk de beste keuze.

Visual Composer is een goede derde optie die een volledige weerstand biedt & drop WordPress paginabuilder.

Als je het niet erg vindt om een ​​beetje geld uit te geven om de beste oplossing op de markt te krijgen, samen met gegarandeerde ondersteuning, ga dan voor een van deze drie en je zult er geen spijt van krijgen.

Heb ik nog steeds een Page Builder nodig als ik de nieuwe WordPress Block Editor gebruik?

Onlangs krijgen veel gebruikers ons deze vraag.

WordPress-blokeditor, ook bekend als Gutenberg, werd officieel gelanceerd als de nieuwe standaard WordPress-editor. De nieuwe editor gebruikt blokken die inhoudselementen zijn voor het maken van pagina’s en berichten.

Oppervlakkig gezien lijkt de blokeditor op enkele van de bovenstaande WordPress-paginabuilders.

Gutenberg blokkeert het meest

Daarom zijn er in WordPress discussies gaande over Gutenberg en paginabuilders.

Is Gutenberg een paginabuilder? Vervangt de Gutenberg-blokeditor de WordPress-paginabuilders? En heb ik nog steeds een paginabuilder nodig als ik de nieuwe WordPress-blokeditor gebruik?

Welnu, het antwoord op de eerste twee vragen is ‘Nee, nog niet helemaal’.

En ja, je hebt een paginabuilder nodig als je een gemakkelijke manier wilt om volledig aangepaste WordPress-ontwerpen te maken.

Gutenberg in zijn huidige vorm komt niet overeen met de krachtige functies die deze “echte” plug-ins voor WordPress-paginabuilder bieden.

Dat gezegd hebbende, je kunt een plug-in zoals CSS Hero met Gutenberg gebruiken en waarschijnlijk wegkomen zonder een echte paginabuilder te gebruiken, maar het hangt helemaal af van je behoeften.

Veel van onze lezers gebruiken graag CSS Hero voor snelle en eenvoudige aanpassing van de website. Lees onze volledige CSS Hero-recensie om te zien of het een geschikte oplossing is voor uw behoeften.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste plug-in-plug-ins voor het maken van WordPress-pagina’s voor je site. Misschien wilt u ook onze vergelijking zien om de beste plug-ins voor WordPress-contactformulieren te vinden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map