Hoe u een gratis e-maildomein kunt krijgen (5 snelle en gemakkelijke methoden)

Bent u op zoek naar een gratis e-maildomein? Het e-maildomein maakt deel uit van een e-mailadres dat achter het @ -symbool komt.


Het is erg belangrijk om een ​​e-maildomein voor uw bedrijf te krijgen in plaats van een generiek Yahoo-, Gmail- of Hotmail-e-mailadres te gebruiken.

Klanten en andere bedrijfseigenaren vertrouwen terughoudend op e-mails die afkomstig zijn van een generiek e-mailaccount. Een aangepast domein-e-mailadres ziet er professioneler uit en geeft uw bedrijf geloofwaardigheid.

In deze handleiding laten we u enkele verschillende manieren zien om eenvoudig een gratis e-maildomein voor uw bedrijf te krijgen.

Een gratis e-maildomein krijgen voor uw bedrijf

Wat is een e-maildomein? (Definitie)

Een e-maildomein is het webadres dat achter het @ -symbool in een e-mailadres staat. In een e-mail zoals [email protected] is “compnayname.com” bijvoorbeeld het e-maildomein.

Met e-maildomeinen kunt u een e-mailadres met @bedrijfsnaam instellen met uw eigen bedrijfs- / merknaam.

U kunt een e-maildomein kopen of u kunt een gratis e-maildomein voor uw bedrijf krijgen wanneer u een website maakt.

Aangezien er meerdere manieren zijn om een ​​gratis e-maildomein voor uw bedrijf te krijgen, hebben we de beste opties in deze handleiding besproken:

  Klaar? Laten we beginnen.

  Methode 1. Ontvang een gratis e-maildomein bij Bluehost

  Normaal gesproken kost een aangepaste domeinnaam u $ 14,99 per jaar en beginnen e-mailhostingservices vanaf $ 9,88 per maand (meestal jaarlijks betaald).

  Dit is een aanzienlijk bedrag, vooral wanneer u voor het eerst een zakelijke website start.

  Gelukkig hebben onze vrienden bij Bluehost ermee ingestemd om WPBeginner-gebruikers een gratis e-maildomein aan te bieden met scherp geprijsde hostingpakketten.

  Kortom, u krijgt een gratis e-maildomein met een gedeeld hostingplan en een gratis SSL-certificaat voor $ 2,75 per maand.

  → Klik hier om deze exclusieve Bluehost-aanbieding te claimen ←

  Elk account bevat webmail, e-mail doorsturen, spambeveiliging en de mogelijkheid om elke e-mailclient op uw mobiele telefoon of desktop te gebruiken om e-mails te verzenden of te ontvangen.

  Hier is om uw gratis e-maildomein bij Bluehost te krijgen.

  Stap 1. Stel uw gratis e-maildomein in

  Eerst moet je de Bluehost-website bezoeken en op de knop Aan de slag klikken.

  Bluehost aan de slag

  Vervolgens ziet u de prijspagina waar u wordt gevraagd om een ​​plan te selecteren. Basis- en Plus-abonnementen zijn populair bij bedrijven die op zoek zijn naar een e-maildomein.

  Klik om een ​​plan te selecteren en u wordt naar de volgende stap gebracht. Vanaf hier kiest u een gratis e-maildomeinnaam.

  Selecteer uw gratis e-maildomein

  Klik daarna op de volgende knop om door te gaan.

  Bluehost controleert nu de beschikbaarheid van de door u ingevoerde domeinnaam. Als de domeinnaam niet beschikbaar is, zal het u een aantal alternatieve opties laten zien waaruit u kunt kiezen, of u kunt gewoon een nieuwe domeinnaam invoeren.

  Zie ons artikel over het kiezen van een domeinnaam voor uw bedrijf voor tips over het kiezen van een domeinnaam.

  Nadat u de domeinnaam heeft geselecteerd, moet u uw accountgegevens invoeren en de details van het plan afronden.

  Pakket details

  Op deze pagina ziet u enkele optionele extra’s. U kunt ze veilig uitschakelen om uw kosten laag te houden.

  Ten slotte moet u uw betalingsgegevens invoeren om de aankoop te voltooien.

  U ontvangt nu een e-mail met details over hoe u kunt inloggen op uw accountcontrolepaneel. Hier beheert u alles, inclusief e-mailaccounts en andere instellingen.

  Stap 2. E-mailaccounts toevoegen aan uw domein

  Zodra u zich aanmeldt bij uw accountdashboard, klikt u op ‘E-mail & Office-menu in de linkerkolom en klik vervolgens op de knop ‘Beheren’.

  E-mail beheren

  Dit brengt u naar een gebied voor het beheren van e-mailaccounts. Vanaf hier moet u op de knop ‘Maken’ klikken om een ​​nieuw e-mailaccount toe te voegen.

  Een nieuw e-mailaccount aanmaken in Bluehost

  Vervolgens moet u het e-mailadres invoeren dat u wilt gebruiken en vervolgens een wachtwoord invoeren. Optioneel kunt u kiezen hoeveel opslagruimte u wilt toestaan.

  Een nieuw e-mailaccount aanmaken

  Klik daarna op de knop Maken om uw nieuwe e-mailaccount op te slaan.

  Bluehost maakt nu uw e-mailaccount aan en u ziet een succesbericht.

  Stap 3. Gebruik uw aangepaste domein-e-mail met Bluehost

  Nu u uw eerste account op uw e-maildomein heeft aangemaakt. Laten we beginnen.

  Er zijn meerdere manieren om je nieuwe e-mailaccount te gebruiken.

  1. Webmail

  Bluehost biedt een handige interface om uw e-mail onder uw account te beheren met uw browser.

  Ga gewoon naar E-mail & Kantoor »Beheren pagina en klik op de link E-mail controleren naast het account dat u zojuist hebt gemaakt.

  Controleer e-mail in Bluehost

  U wordt gevraagd een standaard webmail-app te selecteren. Ze werken allemaal hetzelfde, maar Roundcube heeft een schonere interface.

  2. Andere apparaten en apps

  U kunt ook e-mail verzenden / ontvangen met elke e-mailapp zoals Outlook, Thunderbird of een andere e-mailapp op uw telefoon of computer.

  Ga gewoon naar E-mail & Kantoor »Beheren pagina en klik vervolgens op het pictogram ‘Apparaten verbinden’.

  Verbind apparaten

  Op de volgende pagina zie je een lijst met alle populaire e-mailapps en -apparaten. Klik op de app waarmee u verbinding wilt maken en u ziet stapsgewijze instructies om uw e-mailclient te verbinden.

  Mail klanten

  Onder de lijst vindt u ook handmatige instellingen om verbinding te maken met elk ander apparaat of app die nog niet in de lijst staat.

  Handmatige mailinstellingen

  3. Gebruik het met Gmail

  Met Gmail kun je niet alleen e-mails verzenden en ontvangen naar je Google-account, maar je kunt het ook gebruiken als een volwaardige e-mailclient om al je e-mail op één plek te krijgen.

  U kunt rechtstreeks vanuit uw gratis Gmail-account of mobiele app e-mails verzenden met uw aangepaste domein-e-mail.

  Log eenvoudig in op uw Gmail-account en klik op het tandwielpictogram om de pagina Instellingen te selecteren. Ga vanaf hier naar het tabblad ‘Accounts en import’.

  E-mailaccount toevoegen

  Scrol omlaag naar het gedeelte ‘E-mail van andere accounts controleren’ en klik op de link ‘Een e-mailaccount toevoegen’.

  Hierdoor wordt een pop-up weergegeven waarin u uw aangepaste domein-e-mailadres moet toevoegen. Op het volgende scherm wordt u gevraagd uw accountgegevens op te geven.

  E-mail van Bluehost verbinden met Gmail

  Uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn het volledige e-mailadres dat u eerder heeft gemaakt en het wachtwoord. De POP-serverwaarde is uw domeinnaam met een e-mailvoorvoegsel.

  U moet de optie ‘Altijd een beveiligde verbinding (SSL) gebruiken …’ selecteren en vervolgens de poortwaarde wijzigen in 995.

  Klik op de knop Account toevoegen om uw instellingen op te slaan.

  Vervolgens zal Gmail je vragen of je dat account wilt gebruiken om e-mails te verzenden. Selecteer ‘Ja’ en klik vervolgens op de knop Volgende.

  Stuur e-mail via Gmail

  Daarna wordt u gevraagd een afzendernaam op te geven. U kunt er ook voor kiezen om dit account als alias te gebruiken.

  Kortom, een alias is handig als u twee e-mailadressen bezit. Bijvoorbeeld het e-mailaccount van een bedrijf.

  Verwijder het vinkje uit het aliasvak als u het eigendom van dit account gescheiden wilt houden. Als het bijvoorbeeld het afdelingsadres van uw bedrijf is, zoals [email protected] of [email protected]

  Afzender informatie

  Klik op de knop ‘Volgende stap’ om door te gaan.

  Nu moet u de SMTP-informatie van uw server opgeven. SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) is de industriestandaard voor het veilig verzenden van e-mails.

  SMTP-informatie

  Uw uitgaande SMTP-server is mail.uwdomein.com (vervang uwdomein.com door uw daadwerkelijke e-maildomein). Gebruik daarna uw volledige e-mailadres als gebruikersnaam en voer het wachtwoord van het e-mailaccount in.

  Klik op de knop ‘Account toevoegen’ om door te gaan.

  Gmail stuurt nu een verificatiecode naar het e-mailadres. Omdat je dat e-mailadres al hebt toegevoegd, ontvang je de e-mail rechtstreeks in je Gmail-inbox. Kopieer de code en voer deze in om de SMTP-installatie te voltooien.

  Dat is alles. Je kunt nu je Gmail-account gebruiken om e-mails te verzenden en te ontvangen met je aangepaste domein.

  Methode 2. Ontvang een gratis e-maildomein bij HostGator

  Een andere gemakkelijke manier om een ​​gratis e-maildomein te krijgen, is door u aan te melden voor het hostingplan van HostGator. Ze zijn een van de beste hostingbedrijven ter wereld en bieden uitstekende plannen voor startups en kleine bedrijven.

  Onze oprichter Syed Balkhi is een trouwe HostGator-klant sinds 2007. In feite wordt WPBeginner gehost op hun bedrijfsspecifieke servercluster (zie onze casestudy over hoe we WPBeginner razendsnel maakten).

  HostGator biedt WPBeginner-gebruikers een exclusieve korting op WordPress-hosting + een gratis domeinnaam. Kortom, u kunt aan de slag voor slechts $ 2,64 per maand.

  → Klik hier om te beginnen met HostGator ←

  U krijgt gratis onbeperkt e-mailadressen met een aangepast domein bij uw account. Het omvat ook webmail, e-mail doorsturen en ondersteuning voor het verzenden / ontvangen van e-mails met elke e-mailclient naar keuze.

  Stap 1. Meld u aan voor een HostGator-account

  Eerst moet je de HostGator-website bezoeken en op de knop ‘Aan de slag’ klikken.

  HostGator aan de slag

  Vervolgens wordt u gevraagd een plan te selecteren. Hatchling- en baby-abonnementen zijn het populairst bij beginners en kleine bedrijven.

  Klik om een ​​plan te selecteren en door te gaan.

  Kies plan

  Daarna wordt u gevraagd een domeinnaam te selecteren. Voer gewoon het domein in dat u wilt registreren om te zien of het beschikbaar is.

  Selecteer domeinnaam

  Als de domeinnaam beschikbaar is, kunt u erop klikken om deze te selecteren.

  Scroll een beetje naar beneden om uw persoonlijke en factuurgegevens in te voeren. Daarna komt u bij het gedeelte met aanvullende services. We raden u op dit moment niet aan om ze te kiezen en u kunt ze later toevoegen als u ze echt nodig heeft.

  Add-ons overslaan

  U kunt nu uw bestelgegevens bekijken en op de knop ‘Nu afrekenen’ klikken om de aankoop te voltooien.

  U ontvangt nu een e-mail van HostGator met details over hoe u kunt inloggen op uw hostingdashboard.

  Stap 2. Maak een e-mailaccount

  Log in op uw HostGator-hostingdashboard en klik op het gedeelte E-mail en selecteer vervolgens ‘E-mailaccounts’.

  Beheer e-mailaccounts in HostGator

  Op het volgende scherm kun je een nieuw e-mailaccount maken door een e-mail gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren.

  Maak een e-mailaccount aan

  Klik op de knop ‘Account maken’ om uw nieuwe e-mailaccount op te slaan.

  Stap 3. Gebruik uw eigen domein e-mailaccount op HostGator

  HostGator biedt dezelfde methoden voor het verzenden en ontvangen van e-mail als Bluehost hierboven.

  1. Webmail

  U kunt e-mails rechtstreeks vanuit uw HostGator-dashboard bekijken en verzenden. Bezoek gewoon de webmail door / webmail toe te voegen aan het einde van uw website-URL. Bijvoorbeeld https://uwdomein.com/webmail

  HostGator webmail login

  Voer op de pagina uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen en uw e-mailaccount te gebruiken.

  2. Verzend of ontvang e-mail met andere e-mailclients en apps

  U kunt ook toegang krijgen tot uw aangepaste domein-e-mailaccount met e-mailapps van derden op uw computer en telefoon.

  Hier is de informatie die u nodig heeft om e-mail in te stellen op verschillende apparaten en e-mailclients.

  Pop3:

  Gebruikersnaam: uw volledige e-mailadres
  Wachtwoord: het wachtwoord voor het adres dat u wilt openen.
  Hostnaam mailserver / server: mail.uwdomein.com
  Poort: 995
  SSL: SSL / TLS

  SMTP:

  Gebruikersnaam: uw volledige e-mailadres.
  Wachtwoord: het wachtwoord voor het adres dat u wilt openen.
  Hostnaam mailserver / server: mail.uwdomein.com
  Poort: 465
  SSL: SSL / TLS

  Je gebruikt dezelfde instellingen ook om e-mails te verzenden of te ontvangen met Gmail.

  Log eenvoudig in op uw Gmail-account en klik op de instellingenknop. Ga daarna naar het tabblad ‘Accounts en doorsturen’ en klik op ‘Een e-mailaccountlink toevoegen’ naast de optie ‘E-mail van andere accounts controleren’.

  E-mailaccount toevoegen

  Hierdoor wordt een pop-up weergegeven waarin u de instructies op het scherm moet volgen om uw account toe te voegen.

  Methode 3: Ontvang een gratis e-maildomein met DreamHost

  Een andere gemakkelijke manier om een ​​gratis e-maildomein te krijgen, is door u aan te melden bij DreamHost. Ze bieden een gratis domein met al hun gedeelde hostingplannen.

  Bovendien zijn ze overeengekomen om WPBeginner-gebruikers tot 47% korting + gratis SSL-certificaat aan te bieden. Uw account wordt geleverd met onbeperkte e-mailaccounts met uw eigen domeinnaam.

  → Klik hier om te beginnen met Dreamhost ←

  Volg de onderstaande instructies om uw gratis e-maildomein in te stellen bij DreamHost.

  Stap 1. Meld u aan voor een DreamHost-account

  Eerst moet je de DreamHost-website bezoeken en een hostingplan selecteren.

  Selecteer uw DreamHost-abonnement

  Vervolgens wordt u gevraagd een domeinnaam te registreren. Voer gewoon een domeinnaam in om te zien of deze beschikbaar is. Als dat zo is, kunt u doorgaan of op zoek gaan naar een andere domeinnaam.

  Registreer uw domeinnaam

  Daarna moet u uw aankoop voltooien door account- en betalingsgegevens in te voeren. Vergeet niet de extra opties links of onderaan uit te schakelen om uw kosten te verlagen.

  Voer factuurgegevens in

  U kunt uw selectie nu bekijken en op de knop ‘Bestelling verzenden’ klikken om de aankoop te voltooien.

  DreamHost stuurt u nu een e-mail met uw inloggegevens.

  Stap 2. Maak uw zakelijke e-mailadres voor een aangepast domein

  Eerst moet u inloggen op uw DreamHost-hostingpaneel. Klik vanaf hier op het menu Mail aan de linkerkant en klik vervolgens op de knop ‘Nieuw e-mailadres maken’.

  Maak een nieuw e-mailaccount aan

  Daarna moet u een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven die u wilt gebruiken en vervolgens op de knop Maken klikken om uw account op te slaan.

  Uw aangepaste e-mailaccount voor domeinnamen is nu klaar voor gebruik.

  Stap 3. Gebruik uw eigen domein e-mailaccount

  U kunt uw nieuw aangemaakte e-mailadres voor een aangepast domein gebruiken via webmail of door een van uw favoriete e-mailclients te gebruiken.

  1. Webmail

  Dreamhost biedt een gebruiksvriendelijke en volledig functionele webmailinterface. U kunt uw e-mail checken door simpelweg webmail voor uw domeinnaam toe te voegen. Bijvoorbeeld webmail.uwdomein.com (vervang uwdomein.com door uw werkelijke domeinnaam).

  Log in op DreamHost-webmail

  U kunt inloggen door het e-mailadres en het wachtwoord in te voeren dat u eerder heeft gemaakt.

  Dreamhost webmail UI

  2. Toegang tot het aangepaste domein-e-mailadres van DreamHost met behulp van e-mailapps van derden

  U kunt uw e-mailaccount ook gebruiken met e-mailclients en apps van derden op uw telefoon. DreamHost heeft uitgebreide documentatie voor elke individuele e-mailclient.

  Hier is de informatie die u nodig heeft om uw aangepaste domein-e-mail te gebruiken met elke e-mailapp op uw computer of telefoon.

  POP3:

  Mailserver: pop.dreamhost.com
  Poort: 995
  gebruikersnaam: uw volledige e-mailadres
  wachtwoord: wachtwoord voor uw e-mailadres

  SMTP:

  SMTP-server: smtp.dreamhost.cocm
  Poort: 465
  gebruikersnaam: uw volledige e-mailadres
  wachtwoord: wachtwoord voor uw e-mailadres

  Methode 4: Maak een aangepast domein-e-mailadres met G Suite (betaalde oplossing)

  E-mail is cruciaal voor het succes van elk bedrijf. Daarom raden we aan G Suite te gebruiken.

  G Suite is het pakket met apps van Google voor kleine bedrijven. Hiermee kunt u dezelfde Google-apps gebruiken zoals Gmail, Drive, Documenten, Spreadsheets en Agenda, maar met uw eigen domeinnaam.

  U krijgt ook de krachtige spamfilters en beveiligingsfuncties van Google voor uw zakelijke e-mail. Het is veel gemakkelijker te gebruiken en werkt op al je apparaten.

  Om aan de slag te gaan, moet je de G Suite-website bezoeken en een abonnement selecteren.

  G Suite-abonnement

  Hun basisplan begint vanaf $ 6 per gebruiker per maand met 30 GB opslagruimte. U kunt ook het bedrijfsplan kiezen dat begint vanaf $ 12 per maand per gebruiker en u onbeperkte opslag biedt.

  Vervolgens wordt u gevraagd om uw bedrijfsnaam, maat en land in te voeren.

  Bedrijfsinformatie

  Daarna moet u uw contactgegevens invoeren en op de knop Volgende klikken.

  Dit brengt u naar het domeinkeuzescherm.

  Als u al een domeinnaam heeft die u wilt gebruiken, dan kunt u die gebruiken. Ga anders door en selecteer de optie ‘Ik wil een domeinnaam kopen’.

  Koop domeinnaam

  U kunt nu de domeinnaam invoeren die u wilt registreren en op de knop Volgende klikken. Als uw ingevoerde domein beschikbaar is, ziet u de prijs.

  Domeinselectie

  Klik op de volgende knop om door te gaan.

  Daarna voert u uw bedrijfsinformatie en betalingsgegevens in om het proces te voltooien.

  G Suite-account gemaakt

  U kunt nu op de knop ‘Ga naar instellen’ klikken om te beginnen met het toevoegen van e-mailaccounts en gebruikers.

  Op het installatiescherm kunt u uw eerste e-mailaccount maken. Daarna kunt u meer accounts toevoegen voor uw werknemers of afdelingen of klikt u gewoon op ‘Ik heb alle e-mailadressen van gebruikers toegevoegd’ en klikt u op de knop Volgende.

  Nieuwe gebruikers toevoegen

  Dat is alles wat u nu kunt gebruiken om uw nieuw gemaakte e-mailaccount in Gmail te gebruiken met uw eigen aangepaste domein.

  Log in bij Gmail met uw aangepaste domein-e-mailadres

  Als u meer gedetailleerde instructies nodig heeft, raadpleeg dan onze handleiding voor het maken van een professionele e-mail met G Suite.

  De meeste bedrijfseigenaren kopen geen e-maildomein van G Suite. In plaats daarvan beginnen ze met de gratis e-maildomeinservices die door hun webhostingbedrijven worden aangeboden en schakelen ze later over naar G Suite wanneer ze het kunnen betalen.

  We gebruiken G Suite voor ons bedrijf omdat het ons in staat stelt om het bewaren van gegevens, eenvoudig bestandsbeheer, agenda en tal van andere nuttige apps te verbeteren om ons bedrijf te laten groeien.

  Methode 5: domein-e-mail maken met Office 365 (betaalde oplossing)

  Microsoft Office biedt ook zijn kantoorpakket genaamd Office 365 met ondersteuning voor e-mail op maat. Qua functies en functionaliteit is het vergelijkbaar met G Suite.

  Wilt u beide platforms vergelijken, bekijk dan onze vergelijking van G Suite versus Office 365 om te zien hoe ze het tegen elkaar opnemen.

  Hier ziet u hoe u uw aangepaste domein-e-mail instelt met Office 365.

  Stap 1. Office 365 instellen met een aangepast domein-e-mailadres

  Eerst moet je de Office 365-website bezoeken en op de knop ‘Nu kopen’ klikken onder het plan dat je wilt kopen.

  Selecteer een plan

  Dit brengt u naar de aanmeldingspagina van Office 365, waar u eerst wordt gevraagd om een ​​e-mailadres op te geven.

  Aanmelden bij Office 365

  Hierna wordt u gevraagd om uw persoonlijke en zakelijke informatie te verstrekken.

  Vervolgens wordt u gevraagd een domeinnaam te kiezen. Microsoft biedt alleen een subdomein aan en u moet afzonderlijk een aangepaste domeinnaam kopen en toevoegen.

  Subdomein

  Ga je gang en voer een geschikt subdomein in voor je bedrijf en klik op de knop Volgende.

  Daarna vult u uw betalingsgegevens in om het aanmeldingsproces te voltooien.

  Stap 2. Voeg een aangepast domein toe aan Office 365

  Microsoft biedt geen domeinregistratieservice, wat betekent dat u een domeinnaam afzonderlijk moet kopen of een bestaande domeinnaam moet gebruiken om toe te voegen in Office 365.

  Er zijn een aantal domeinregistreerders die domeinnamen verkopen. We raden aan Domain.com te gebruiken omdat dit de beste domeinregistreerder op de markt is.

  Ga gewoon naar de Domain.com-website en zoek naar de domeinnaam die u wilt kopen. WPBeginner-gebruikers kunnen onze Domain.com-couponcode gebruiken om extra korting te krijgen.

  Domeinnaam zoeken

  Als uw geselecteerde domeinnaam beschikbaar is, kunt u doorgaan met de facturering en de aankoop voltooien.

  Volledige domeinregistratie

  Laten we dit domein nu toevoegen aan Office 365.

  Ga naar je Office 365-beheerdersdashboard en klik vervolgens op »Domeinen instellen bladzijde.

  Voeg een domein toe aan Office 365

  Klik vervolgens op de knop ‘Domein toevoegen’ en voeg vervolgens het domein toe dat u eerder hebt gekocht.

  Daarna wordt u gevraagd om uw eigendom van die domeinnaam te verifiëren en aan te geven dat deze werkt met Office 365.

  Controleer de domeinnaam

  Op het scherm ziet u enkele DNS-records die u moet toevoegen aan de instellingen van uw nieuw geregistreerde domein.

  Schakel terug naar Domain.com en log in om toegang te krijgen tot uw domeininstellingen. Selecteer uw domeinnaam en klik vervolgens op het menu DNS en naamservers.

  Domein DNS-instellingen

  Eerst moet u TXT / SPF-record selecteren en de waarde invoeren die wordt weergegeven door Office 365.

  TXT-record toevoegen

  Klik vervolgens op de knop ‘Add DNS’ om de instellingen op te slaan.

  Daarna moet u overschakelen naar MX-records en MX-records toevoegen die worden weergegeven op de instellingenpagina van Office 365.

  MX-record toevoegen

  Vergeet niet op de knop ‘Add DNS’ te klikken om uw wijzigingen op te slaan.

  Dat is alles, je hebt met succes een aangepast domein aan je Office 365 toegevoegd. Als je een andere domeinregistreerder gebruikt of meer details nodig hebt, raadpleeg dan de instructies in onze handleiding over het branded e-mailadres met Office 365.

  Stap 3. Maak aangepaste e-mailadressen van domeinen in Office 365

  Nu je je e-maildomein aan Office 365 hebt toegevoegd, gaan we een aangepast zakelijk e-mailadres maken.

  Ga vanuit uw Office 365-dashboard naar Gebruikers »Actieve gebruikers en klik vervolgens op de knop Een gebruiker toevoegen.

  Voeg gebruiker toe in Office 365

  Op het volgende scherm moet u de persoonlijke gegevens van de gebruiker opgeven en vervolgens een e-mailadres voor hen kiezen.

  Gebruikersinformatie en e-mailadres

  Vergeet niet op de knop Toevoegen te klikken om gebruikersinstellingen op te slaan.

  Stap 4. Gebruik uw e-mailaccount voor uw aangepaste domein van Office 365

  Microsoft biedt een webversie van hun populaire Outlook-e-mailsoftware genaamd Outlook.com. Vanaf hier kunt u eenvoudig inloggen met het e-mailadres dat u eerder heeft gemaakt.

  Log in Outlook

  Met uw Office 365-abonnement kunt u ook Microsoft Office-apps downloaden op uw computer. Dit omvat hun populaire Outlook-e-mailclient.

  Microsoft Outlook op Mac

  U kunt ook uw aangepaste domein-e-mailadres gebruiken met de Outlook-app op uw mobiele telefoon.

  Als u liever een andere app wilt gebruiken, werkt uw e-mailadres met vrijwel elke e-mailclient en app zonder speciale configuratie.

  Dat is echt de beste gratis e-maildomeinoptie?

  We hebben u drie gratis e-maildomeinoplossingen en twee betaalde laten zien. Ze zouden allemaal goed werken voor een klein bedrijf en zelfs voor grote ondernemingen.

  De meeste eigenaren van kleine bedrijven beginnen met een gratis aangepast e-maildomein dat wordt aangeboden door hun webhostingbedrijf. Deze optie is uiterst betaalbaar omdat deze is inbegrepen in een pakketdeal wanneer u een website maakt.

  Bedrijven zoals Bluehost, HostGator en Dreamhost, geven u een gratis zakelijk e-mailadres met uw eigen gratis domein wanneer u hun hostingservice gebruikt om een ​​WordPress-website te bouwen.

  Als uw bedrijf groeit en u de extra $ 6 per maand kunt betalen, kunt u G Suite by Google gebruiken. Het geeft je de bekende Google-apps Gmail, Drive, Agenda en meer met je eigen bedrijfsnaam. Het is gemakkelijk, veilig en wordt geleverd met de beste spambescherming in de branche.

  We gebruiken G Suite in ons eigen bedrijf.

  Maar vergeet niet dat u uw domein niet bij G Suite wilt registreren omdat u waarschijnlijk ook een website wilt bouwen met die domeinnaam en Google geen website-builder aanbiedt.

  In plaats daarvan moet u uw domeinnaam registreren bij een goede domeinregistreerder zoals Domain.com of een WordPress-hostingbedrijf zoals Bluehost gebruiken om een ​​domein te krijgen en een website te bouwen.

  En daarna kunt u dit aangepaste domein gebruiken in uw G Suite-instellingen, zodat u te allen tijde de volledige controle over uw domein behoudt.

  We hopen dat dit artikel u heeft geholpen om te leren hoe u een gratis e-maildomein voor uw bedrijf kunt krijgen. Misschien wilt u ook onze gids over de beste zakelijke telefoondienst om u te helpen al uw zakelijke oproepen te beheren, en de beste e-mailmarketingservices om eenvoudig bulk-e-mails te verzenden om de communicatie met uw gebruikers te verbeteren.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map