Hoe u een nieuw bericht in WordPress toevoegt en alle functies gebruikt

Probeer je een nieuw bericht te maken in WordPress? Wil je meer weten over alle WordPress-postfuncties die je op je scherm ziet?


Sommigen denken misschien dat het toevoegen van een nieuwe WordPress-post vrij duidelijk is, maar veel beginners vinden de interface een beetje overweldigend.

Om nog maar te zwijgen, soms zijn zelfs de meer slimme gebruikers verrast om de verborgen juweeltjes te vinden op het berichtbewerkingsscherm.

In deze beginnershandleiding zullen we je door alle functies op het scherm voor het toevoegen van een nieuw bericht leiden en hoe je ze kunt gebruiken om betere inhoud te creëren.

Een nieuw blogbericht toevoegen in WordPress met alle functies

We hebben deze gids in drie secties verdeeld om u te helpen gemakkelijk te vinden wat u zoekt:

  • (Aanbevolen)

Klaar, laten we beginnen.

Een nieuw bericht maken in WordPress met behulp van de standaardeditor

In december 2018 introduceerde WordPress een nieuwe, moderne, op blokken gebaseerde editor, ook wel bekend als Gutenberg. Het is schoon en eenvoudig, maar laat je niet misleiden door de looks.

Achter de schone interface bevinden zich talloze krachtige functies die netjes zijn weggestopt. We leggen ze allemaal uit en helpen je het ware potentieel ervan te benutten.

Titel- en inhoudsblokken toevoegen

De WordPress-blokeditor wordt geleverd met een schone schrijfinterface. Bovenaan voer je de titel van je bericht in.

Voeg titel toe voor je bericht

Om inhoud toe te voegen, moet je een blok toevoegen. Er zijn meerdere knoppen voor het toevoegen van blokken op het scherm waarop u kunt klikken om een ​​blok te selecteren en toe te voegen.

Voeg blokknoppen toe

Als u geen muis wilt gebruiken om op de knop te klikken, kunt u een sneltoets gebruiken door / te typen om te zoeken en een blok toe te voegen.

Selecteer blok tijdens het schrijven

Alle inhoudselementen zijn verpakt in een blok. WordPress wordt geleverd met blokken voor alle algemene inhoudsitems, waaronder alinea’s, kolommen, afbeeldingen, galerij, insluitingen, shortcodes, widgets en meer.

Sommige WordPress-plug-ins kunnen ook hun eigen blokken toevoegen om andere functies toe te voegen, zoals contactformulieren, SEO, enz. (Meer hierover later in het artikel).

Afbeeldingen, video’s toevoegen, & Andere media

U kunt afbeeldingen toevoegen door eenvoudig het afbeeldingsblok toe te voegen en vervolgens de afbeelding die u wilt toevoegen te uploaden of te selecteren.

Een afbeeldingsblok toevoegen

Als u tekst en afbeeldingen naast elkaar wilt plaatsen, kunt u de ‘Media & Tekstblok. Dit blok helpt je om tekst rond de afbeelding in WordPress te wikkelen.

Media- en tekstblok

WordPress-editor wordt ook geleverd met een galerijblok dat u kunt gebruiken om afbeeldingen in rijen en kolommen met een rasterlay-out weer te geven.

Voeg eenvoudig het galerijblok toe en upload of selecteer de afbeeldingen uit uw WordPress-mediabibliotheek.

Afbeeldingsgalerie toevoegen

Hoewel het galerijblok krachtig is, hebt u mogelijk andere geavanceerde galeriefuncties nodig, zoals albums, sorteren van afbeeldingen, enz. In dat geval raden we u aan een van deze WordPress galerie-plug-ins te gebruiken.

Wilt u een video insluiten in uw inhoud? Geen probleem.

De standaard WordPress-editor wordt geleverd met insluitblokken voor alle populaire providers.

Blokken insluiten

Je kunt de video-URL ook gewoon kopiëren en plakken in een alineablok, en WordPress zal het automatisch converteren naar een video-insluitblok.

Een YouTube-video insluiten in WordPress

Terwijl u het videoblok gebruikt om video’s rechtstreeks naar uw website te uploaden, raden we dat af omdat het uw website vertraagt ​​en zelfs uw WordPress-hostserver kan crashen.

In plaats daarvan raden we aan om je video’s te uploaden naar een dienst als YouTube of Vimeo en deze vervolgens in je WordPress-berichten in te sluiten.

Raadpleeg onze handleiding voor meer informatie over waarom je nooit video’s mag uploaden naar je WordPress-site.

Categorieën en tags toevoegen

Met WordPress kunt u uw berichten sorteren in categorieën en tags. Deze taxonomieën helpen u bij het ordenen van uw inhoud in secties en onderwerpen.

Ze helpen ook bij SEO en maken het voor uw gebruikers gemakkelijker om de inhoud te vinden waarnaar ze op zoek zijn.

De metaboxen voor categorieën en tags bevinden zich in de rechterkolom, onder de documentinstellingen.

Uitgelichte afbeelding toevoegen

Een uitgelichte afbeelding (ook wel postminiatuur genoemd) is de hoofdartikelafbeelding die de inhoud vertegenwoordigt. Ze worden prominent weergegeven op uw website op afzonderlijke berichten, blogarchiefpagina’s en op de startpagina van nieuws-, tijdschrift- en blogwebsites.

Bijna alle WordPress-thema’s ondersteunen de aanbevolen afbeeldingsfunctionaliteit. Je vindt de optie om een ​​uitgelichte afbeelding aan je bericht toe te voegen in de rechterkolom onder de documentinstellingen.

Een aanbevolen afbeelding toevoegen aan uw WordPress-bericht

Klik eenvoudig op de knop ‘Uitgelichte afbeelding instellen’ en selecteer of upload de afbeelding die u als uitgelichte afbeelding wilt gebruiken.

Het is belangrijk dat u afgebeelde afbeeldingen niet verwart met omslagafbeeldingen, wat een nieuwe functie is. Zie ons artikel over omslagafbeelding versus uitgelichte afbeelding voor meer informatie.

Uittreksels toevoegen (artikeloverzicht)

Fragmenten zijn de samenvatting van een blogpost of artikel. De meeste WordPress-thema’s kunnen automatisch het fragment uit de eerste paar regels van uw bericht genereren.

Dit automatische fragment is echter niet altijd zinvol of pakkend. In dat geval wilt u misschien handmatig een uittreksel toevoegen.

U kunt dit doen door het toe te voegen in het uittrekselvak onder de kolom documentinstellingen aan de rechterkant.

Uittreksel toevoegen aan uw WordPress-bericht

Post URL Slug of Permalink wijzigen

WordPress gebruikt standaard SEO-vriendelijke URL’s voor uw blogposts. Het gebruikt automatisch de titel van je post als permalink.

Sommige gebruikers willen het misschien wijzigen om meer SEO en gebruiksvriendelijker te zijn. Dat kan op twee manieren.

Je kunt op de titel van het bericht klikken en je ziet de optie om de permalink boven het titelveld te wijzigen. Je kunt het ook wijzigen via het tabblad Permalink onder de kolom met documentinstellingen.

Het wijzigen van de URL-slug of permalink van een bericht

Auteur wijzigen

Als u een WordPress-site met meerdere auteurs uitvoert, kunt u ook de auteur van een bericht wijzigen en deze aan een andere auteur op uw website toewijzen.

U vindt de optie om van auteur te veranderen op het tabblad ‘Status en zichtbaarheid’ in de rechterkolom.

Berichtauteur wijzigen

Schakel opmerkingen in / uit

WordPress wordt geleverd met een ingebouwd reactiesysteem waarmee gebruikers opmerkingen over uw bericht kunnen achterlaten. U kunt opmerkingen voor individuele berichten uitschakelen via het tabblad Discussie onder het tabblad Document.

Schakel opmerkingen voor een bericht uit

Je ziet ook de optie om pingbacks en trackbacks toe te staan. Hiermee kunnen jij en andere blogs elkaar op de hoogte stellen wanneer ze naar een artikel linken.

Het wordt echter meestal gebruikt voor spam, dus we raden aan om pingbacks en trackbacks volledig uit te schakelen.

Opties toegevoegd door WordPress-plug-ins

De meest populaire WordPress-plug-ins voegen ook hun eigen opties toe aan het berichtbewerkingsscherm. Sommige zullen beschikbaar zijn als blokken, terwijl andere beschikbaar zullen zijn als metaboxen.

WPForms, de beste plug-in voor WordPress-contactformulieren, voegt een blok toe om contactformulieren in uw berichten en pagina’s in te voegen.

WPForms-blok in WordPress-bericht

Een ander goed voorbeeld is Yoast SEO. Ze voegen een metabox toe onder de editor voor SEO-instellingen en een andere in de bovenste werkbalk.

Yoast SEO metabox

Publicatieopties

Het standaard WordPress-bewerkingsscherm is verdeeld in twee kolommen. In de linkerkolom schrijft u inhoud en in de rechterkolom staan ​​alle berichtinstellingen, inclusief publicatieopties.

Laten we eens kijken naar de publicatieopties in de rechterkolom.

Publicatie-opties

1. Met de conceptlink opslaan kunt u snel wijzigingen die u in een WordPress-bericht hebt aangebracht, opslaan. De editor slaat uw wijzigingen ook automatisch op terwijl u schrijft.

2. De voorbeeldknop opent een live voorbeeld van uw bericht of pagina in een nieuw browsertabblad.

3. Als u klaar bent met het bewerken van uw bericht, kunt u op de knop Publiceren klikken om uw bericht live te laten gaan.

4. WordPress geeft je een paar opties om de zichtbaarheid van je bericht te bepalen. De standaardoptie is ‘Openbaar’, maar als u erop klikt, ziet u opties om een ​​bericht privé of met een wachtwoord te beveiligen.

Zichtbaarheid van opties

5. Met WordPress kunt u ook bepalen wanneer een bericht wordt gepubliceerd. De standaardoptie is om onmiddellijk te publiceren, maar u kunt ook plannen dat uw berichten later worden gepubliceerd of zelfs een eerdere datum selecteren.

Publiceer datum en tijd

6. Als u het vakje naast ‘Vasthouden op voorpagina’ aanvinkt, wordt een bericht plakkerig of uitgelicht. Hierdoor verschijnt het specifieke bericht bovenop andere berichten. Lees meer over plakberichten en wat u ermee kunt doen.

7. In afwachting van beoordeling optie voegt een aangepaste status toe naast je post als ‘In afwachting van beoordeling’. Deze functie is vooral handig op blogs met meerdere auteurs, waar bijdragers gewoon berichten kunnen opslaan en niet publiceren.

8. Als je een bericht wilt verwijderen, klik je op de knop ‘Verplaatsen naar prullenbak’. WordPress stuurt het bericht naar de prullenbak. Verwijderde berichten blijven maximaal 30 dagen in de prullenbak. Daarna worden ze definitief verwijderd.

Schermopties bewerken

Met WordPress kunt u panelen weergeven en verbergen vanuit het bewerkingsscherm. U kunt dit doen door op het menu met drie stippen in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken en vervolgens op de knop ‘Opties’ te klikken.

Schermopties

Hierdoor wordt een pop-up weergegeven waarin u de panelen kunt in- of uitschakelen.

Panelen weergeven of verbergen in het berichtbewerkingsscherm

Andere opties voor het scherm na het bewerken

Er zijn veel andere opties op het berichtbewerkingsscherm. De meeste hebben betrekking op het uiterlijk van het berichtbewerkingsscherm en de editor zelf.

Laten we ze eens bekijken.

Wanneer u op het menupictogram met drie stippen in de rechterbovenhoek van het scherm klikt, ziet u opties om de werkbalk voor blokken naar boven te verplaatsen, spotlight-modus, modus voor volledig scherm, schakelen tussen visuele editor of code-editor, herbruikbare blokken beheren en Toetsenbord sneltoetsen.

Editor-instellingen

Daarnaast zie je een knop met het tandwielpictogram. Als u erop klikt, wordt het juiste document weergegeven / verborgen en wordt de kolom met instellingen geblokkeerd.

Kolom instellingen verbergen

In de linkerbovenhoek van het scherm staan ​​nog een paar knoppen. Eerst zie je aan de rechterkant de bloknavigatieknop waarmee je snel naar een blok in je bericht kunt springen.

Blokkeer navigatie

Vervolgens ziet u het informatiepictogram. Als u erop klikt, ziet u statistieken zoals het aantal woorden, alinea’s, koppen en blokken.

Post statistieken

Daarna heb je de knoppen Ongedaan maken en Opnieuw waarmee je de wijzigingen die je in je berichten hebt aangebracht, ongedaan kunt maken voordat je ze opslaat of publiceert.

Knoppen ongedaan maken en opnieuw uitvoeren

Ten slotte heb je de knop voor het toevoegen van blokken waarmee je blokken kunt invoegen in de berichteditor.

De standaard WordPress-editor is behoorlijk krachtig.

We raden je aan om het zelf te verkennen bij het schrijven van blogposts en aandacht te besteden aan de individuele blokinstellingen. Elk blok heeft verschillende instellingen en je zult daar veel leuke trucs ontdekken.

Een nieuw bericht maken in WordPress met behulp van de klassieke editor

Als je nog steeds de oude klassieke WordPress-editor gebruikt, dan is deze sectie iets voor jou.

De klassieke editor wordt ondersteund tot eind 2021 en we raden alle gebruikers ten zeerste aan om een ​​plan te maken om over te schakelen naar de nieuwe WordPress-editor.

Titel- en inhoudsboxen

In de klassieke editor zijn de titel- en inhoudsvakken de meest opvallende gebieden op het scherm Nieuw bericht toevoegen (zie onderstaande schermafbeelding).

Titel- en inhoudsvakken in de klassieke editor

De jouwe kan er iets anders uitzien, afhankelijk van of je de visuele of de teksteditor gebruikt.

Je kunt tijdens het schrijven van een bericht wisselen tussen visuele en een teksteditor, maar we raden af ​​om over te schakelen, omdat dit de opmaak van je bericht kan verknoeien.

Visual Editor is een beginnersvriendelijke teksteditor met opmaakknoppen en een mooie visuele lay-out voor het inhoudsgebied. Aan de andere kant is de teksteditor een teksteditor waarin u de HTML daadwerkelijk kunt zien of uw eigen HTML kunt schrijven.

Het eerste tekstgebied bovenaan is waar u de berichttitel toevoegt. Als u SEO-vriendelijke URL-structuur gebruikt, genereert WordPress automatisch de post-URL op basis van uw titel. U kunt de URL bewerken door op de bewerkingsknop te klikken.

In het inhoudsgebied schrijft u uw bericht. U kunt de opmaakopties van de werkbalk gebruiken of een van de vele beschikbare sneltoetsen gebruiken die uw schrijfproces zullen versnellen.

Als u de visuele editor gebruikt, wilt u misschien deze 14 tips bekijken om de visuele editor van WordPress onder de knie te krijgen.

In het voettekstgebied van de inhoudseditor toont WordPress u het aantal woorden voor uw bericht. Als je nog meer gedetailleerde statistieken over het aantal woorden wilt krijgen, bekijk dan onze tutorial over hoe je statistieken voor het aantal woorden in WordPress kunt krijgen met Word Stats.

Terwijl u schrijft, slaat WordPress automatisch een concept van uw bericht op. Deze autosave wordt tijdelijk opgeslagen in uw WordPress-database.

Zodra u uw concept opslaat of meer inhoud schrijft, ruimt WordPress uw automatisch opgeslagen tijdelijke concept op en vervangt het door een nieuwe. Dit proces zorgt ervoor dat u uw inhoud niet kwijtraakt door een internetverbinding of hardwarefout. Zie onze gids over het ongedaan maken van wijzigingen in WordPress met postrevisies.

De berichteditor toont uw huidige concept en autosave-status in de voettekst naast het aantal woorden.

Afbeeldingen en media toevoegen

Tussen de titel- en inhoudsvelden is er een grote knop Media toevoegen. U moet erop klikken als u een afbeelding of andere media naar uw WordPress-bericht wilt uploaden. Hiermee wordt de media-uploader in een pop-upvenster gestart.

Pop-up voor media-uploader in WordPress

Klik eenvoudig op de knop Bestanden selecteren om afbeeldingen of andere media naar uw WordPress-site te uploaden. U kunt ook afbeeldingsgalerijen en audio-afspeellijsten maken van geüploade bestanden.

WordPress wordt geleverd met een aantal standaard tools voor het bewerken van afbeeldingen. Bekijk onze tutorial over het bewerken, spiegelen, roteren en bijsnijden van afbeeldingen in WordPress.

Publicatieopties

Het WordPress post bewerkingsscherm is verdeeld in twee kolommen. De kolom aan de linkerkant bevat de berichttitel en inhoudseditor. Aan de rechterkant heb je verschillende metaboxen om postinstellingen te configureren.

De bovenste metabox in deze kolom heeft het label Publiceren. Hier worden alle publicatieopties voor uw berichten beheerd.

Publiceer opties voor publiceren in de klassieke editor

1. De knop Concept opslaan slaat een concept op van het bericht of de pagina waaraan u werkt. WordPress slaat uw berichten ook automatisch op terwijl u ze schrijft.

2. Voorbeeldknop toont een live voorbeeld van uw bericht. U kunt het gebruiken om te zien hoe uw bericht er na publicatie uitziet.

3. Met Status kun je een status voor je bericht instellen. WordPress verwerkt automatisch de berichtstatus voor concepten en gepubliceerde berichten. Tenzij u een plug-in gebruikt om aangepaste statussen toe te voegen, hoeft u zich geen zorgen te maken over deze optie.

4. Klik op de link Bewerken naast zichtbaarheid om deze uit te vouwen. Met de eerste optie onder zichtbaarheid kunt u uw bericht plakkerig maken op de voorpagina. Kleverige berichten in WordPress lijken op aanbevolen inhoud die bovenop alle andere berichten wordt weergegeven.

5. Met de volgende optie kunt u een bericht in WordPress met een wachtwoord beveiligen.

6. De derde optie onder zicht heet privé. Hiermee kunt u privé een bericht publiceren op uw WordPress-site. De privéberichten zijn zichtbaar voor gebruikers die de bewerkingsrechten op uw site hebben.

7. Klik op de bewerkingslink naast Publiceren en WordPress geeft de tijd- en datumopties weer. U kunt deze optie gebruiken om berichten in te plannen of om een ​​gedateerd bericht in WordPress te maken.

8. Met Verplaatsen naar prullenbak kunt u een WordPress-bericht verwijderen. Verwijderde berichten staan ​​onder de prullenbak en je kunt ze tot 30 dagen terugzetten als dat nodig is.

9. Ten slotte maakt de publicatieknop uw WordPress-bericht openbaar. Onthoud dat als je een post hebt gepland, deze op je site zal verschijnen op de geplande datum en tijd.

Categorieën en tags toevoegen

Je kunt je berichten sorteren in categorieën en tags. De categorieën en tags metaboxen verschijnen meestal in de rechterkolom onder publiceren metabox.

Categorie en tags in klassieke editor

Categorieën en tags helpen u bij het ordenen van uw inhoud in een zinvol en doorzoekbaar formaat.

Het helpt niet alleen gebruikers om uw inhoud gemakkelijk te vinden, het stimuleert ook de SEO van uw site. Zie onze gids over het verschil tussen categorieën en tags en hoe u ze kunt gebruiken om uw inhoud te sorteren.

Uitgelichte afbeelding (postminiaturen)

De meeste WordPress-thema’s ondersteunen aanbevolen afbeeldingen of plaatsen miniaturen voor artikelen. Meestal is dit het laatste vak in de rechterkolom op het berichtbewerkingsscherm.

Uitgelichte afbeeldingsoptie in de klassieke editor

Klik eenvoudig op de link met de aanbevolen afbeelding instellen en de pop-up voor de uploader van de media verschijnt. U kunt een afbeelding selecteren uit uw vorige uploads of een nieuwe afbeelding uploaden vanaf uw computer. Raadpleeg onze gids voor meer gedetailleerde instructies over het toevoegen van aanbevolen afbeeldingen of het plaatsen van miniaturen in WordPress.

Schermopties

Sommige opties op het berichtbewerkingsscherm zijn standaard verborgen om een ​​schonere en eenvoudigere bewerkingservaring te bieden. Deze opties worden niet vaak gebruikt door beginners. Mogelijk hebt u ze later nodig.

Klik gewoon op de knop Schermopties in de rechterbovenhoek van de pagina. Dit toont een menu met selectievakjes naast optienamen.

Schermopties in de klassieke editor

Zoals u kunt zien, zijn sommige opties al aangevinkt. Voor de anderen kunt u ze weergeven door op het selectievakje naast een optienaam te klikken en deze zal verschijnen op uw berichtbewerkingspagina.

Laten we eens kijken naar enkele van deze opties en wat ze doen.

Fragmenten

Als u dit vakje aanvinkt, wordt er een metabox toegevoegd onder uw inhoudseditor. U kunt dit vak gebruiken om een ​​korte samenvatting of uittreksel voor uw bericht toe te voegen.

Postfragment toevoegen in de klassieke editor

Idealiter zou u een samenvatting of uittreksel voor uw berichten op de voorpagina en archieven van uw site moeten weergeven. Volledige inhoud mag alleen worden weergegeven op de enkele pagina van de post. Lees hier meer over in onze gids, volledige post versus samenvatting (uittreksel) op uw WordPress-archiefpagina’s.

Stuur trackbacks

Met de optie Trackbacks verzenden kunt u andere blogeigenaren op de hoogte stellen dat u naar hun inhoud heeft gelinkt. Bekijk onze gids over trackbacks en pingbacks in WordPress voor meer informatie.

Trackbacks in de klassieke editor

Als de andere blogeigenaar WordPress gebruikt, hoef je hem geen trackbacks te sturen. Je WordPress-site stuurt ze automatisch een ping wanneer je het bericht publiceert.

De trackback-functie wordt zo vaak misbruikt door spammers dat veel site-eigenaren ze eenvoudig uitschakelen. We hebben een artikel over het omgaan met trackback-spam in WordPress.

Aangepaste velden

Deze optie geeft een gebruikersinterface weer voor aangepaste velden onder uw berichteditor. U kunt het gebruiken om handmatig aangepaste informatie in uw berichten in te voeren. Zie onze handleiding WordPress custom fields 101 voor beginners voor meer informatie.

Aangepaste velden in klassieke editor

Discussie

Hoewel opmerkingen een geweldige manier zijn om je publiek te betrekken, wil je soms geen opmerkingen hebben over een specifiek bericht of een pagina.

De discussieoptie geeft een metabox weer onder de berichteditor om opmerkingen en pingbacks voor je bericht in / uit te schakelen.

Plaats opmerkingen in de klassieke editor

Omdat pagina’s als statische pagina’s zouden moeten zijn, willen de meeste gebruikers reacties erop uitschakelen. U kunt dit doen door elke pagina te bewerken, of u kunt deze tutorial bekijken om opmerkingen op WordPress-pagina’s uit te schakelen / uit te schakelen.

Zodra uw WordPress-site enige reputatie heeft, krijgt u een toename van reactiespam. In plaats van reacties uit te schakelen, kunt u deze tips en tools proberen om reactiespam in WordPress te bestrijden.

Naaktslak

Een slak is een schonere titel die in URL’s kan worden gebruikt.

http://example.com/2015/07/this-is-post-slug

WordPress genereert automatisch een postslug en toont deze als de post-URL net onder de titel van de post. U kunt de URL-slug bewerken door op de bewerkingslink onder de titel van het bericht te klikken.

Je kunt de slug-optie ook inschakelen via de schermopties en je post-slug daar bewerken.

Berichtslak bewerken in de klassieke editor

Auteur

WordPress wijst u automatisch aan als auteur van het bericht wanneer u een bericht maakt. Soms wilt u echter misschien een andere gebruiker op uw WordPress-site weergeven als auteur. Als u het selectievakje voor de auteur inschakelt, kunt u dat doen vanuit het berichtbewerkingsscherm.

Auteur van een klassieke editor

Opties toegevoegd door WordPress-plug-ins

Tot dusver hebben we alleen de standaardinstellingen voor het bewerken van WordPress-berichten uitgelegd. Veel WordPress-plug-ins zullen ook hun eigen instellingenpanelen toevoegen aan het berichtbewerkingsscherm.

De Yoast WordPress SEO-plug-in voegt bijvoorbeeld een eigen instellingenpaneel toe.

Yoast SEO-instellingen

Bonustips voor het maken van betere blogberichten

De reden waarom WordPress het meest populaire blogplatform is, is omdat het direct uit de doos wordt geleverd met een groot aantal tools waarmee u nieuwe inhoud kunt maken.

Er zijn echter veel andere tools en tips die u kunt gebruiken om uw bloginhoud te verbeteren.

De eerste tip die we iedereen geven die net met een blog is begonnen, is consistentie. Zorg ervoor dat je regelmatig blogposts publiceert. U kunt een redactionele kalender plannen en u eraan houden.

We raden aan te beginnen met 1 – 2 berichten per week en dan geleidelijk je tempo te verhogen.

Vaak worstelen nieuwe gebruikers met het vinden van postideeën voor hun blog. Hier is een enorme lijst met ideeën voor blogposts die u kunt gebruiken om aan de slag te gaan.

Je moet ook leren hoe je je berichten kunt promoten en dingen kunt bijhouden. Ons team heeft de beste contentmarketingtools gekozen waarmee u uw blog kunt laten groeien.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om te leren hoe je een nieuw bericht in WordPress kunt toevoegen als een professional. Misschien wilt u ook onze essentiële WordPress SEO-gids voor beginners bekijken om meer zoekverkeer naar uw site te krijgen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me