Waarom u altijd de nieuwste versie van WordPress moet gebruiken

Elke keer dat er een nieuwe WordPress-update uitkomt, krijgen we verschillende e-mails van gebruikers met de vraag of het veilig is om hun WordPress-site bij te werken. Vraagt ​​u zich af of u uw WordPress moet updaten naar de nieuwste versie? Wil je de voor- en nadelen van het updaten van WordPress weten? In dit artikel leggen we uit waarom het van cruciaal belang is dat u altijd de nieuwste versie van WordPress gebruikt en hoe u WordPress correct bijwerkt.


Update WordPress

WordPress is gratis en wordt ontwikkeld door een gemeenschap van ontwikkelaars. Bij elke nieuwe release verhelpen ze bugs, voegen ze nieuwe functies toe, verbeteren ze de prestaties en verbeteren ze bestaande functies om op de hoogte te blijven van nieuwe industriestandaarden.

Dus met andere woorden, wanneer u uw WordPress-site niet bijwerkt, riskeert u de veiligheid van uw website en loopt u nieuwe functies / verbeteringen mis.

Video-instructies

Abonneer u op WPBeginner

Als je de video niet leuk vindt of meer instructies nodig hebt, lees dan verder.

Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen van het updaten van WordPress.

1. Beveiliging

Beveiliging is misschien wel de belangrijkste reden waarom u uw WordPress-website up-to-date moet houden.

WordPress beheert momenteel 23% van alle websites ter wereld. Vanwege de enorme populariteit is WordPress een populair doelwit voor hackers, distributeurs van schadelijke code, gegevensdieven en willen hackers zijn.

CMS Marketshare

Omdat WordPress open source is, kan iedereen de broncode bestuderen om deze te leren en te verbeteren. Het betekent echter ook dat hackers het ook kunnen bestuderen en manieren kunnen vinden om in te breken op websites.

Het goede deel is dat niet alle hackers slecht zijn. Er zijn veel meer goede hackers dan slechte, wat betekent dat beveiligingsexperts over de hele wereld de code kunnen bestuderen en beveiligingsfouten / oplossingen correct kunnen melden. Elke keer dat een beveiligingslek wordt gemeld, werkt het kernteam van WordPress ijverig om een ​​update uit te brengen die het probleem oplost.

Dit betekent dat als u niet de nieuwste versie van WordPress gebruikt, u software gebruikt met bekende beveiligingsproblemen. Hackers kunnen zoeken naar websites met de oudere versie en u kunt het slachtoffer worden van een geavanceerde aanval.

Niet alleen WordPress zelf, plug-ins kunnen ook worden misbruikt door hackers. U moet ervoor zorgen dat al uw WordPress-plug-ins, thema’s en de kern zelf altijd up-to-date zijn.

2. Coole nieuwe functies

Elke grote WordPress-release wordt geleverd met nieuwe functies en wijzigingen in de software. WordPress 4.0 kwam bijvoorbeeld met verbeterde plug-in-installatie-ervaring, 4.1 introduceerde inline beeldbewerking en 4.2 kwam met snellere plug-in-updates.

WordPress 4.2 introduceerde snellere plug-in-updates

Als je nu een oudere versie van WordPress zou gebruiken, zou je WordPress-ervaring heel anders zijn dan iemand die de nieuwste versie gebruikt.

U zult problemen ondervinden bij het online vinden van WordPress-hulp omdat u een oudere versie gebruikt. Gebruikers op ondersteuningsforums van WordPress gaan ervan uit dat u de nieuwste versie van WordPress gebruikt.

3. Snelheid

Elke nieuwe WordPress-versie verbetert de prestaties

WordPress-ontwikkelaars proberen altijd dingen sneller te maken. Elke nieuwe release wordt geleverd met verschillende prestatieverbeteringen waardoor WordPress sneller en efficiënter werkt.

WordPress 4.2 verbeterde bijvoorbeeld de JS-prestaties voor navigatiemenu’s en WordPress 4.1 verbeterde complexe zoekopdrachten die hielpen bij de prestaties van sites die deze zoekopdrachten gebruikten.

Aangezien snelheid een grote factor is in SEO, moet u uw WordPress zeker up-to-date houden om maximale prestatievoordelen te garanderen.

4. Bugfixes

Oudere WordPress-versies bevatten mogelijk bugs

Ondanks het grondig testen van grote WordPress-releases, kunnen er soms bugs door de kieren glippen. Daarom zijn er op het juiste moment kleine WordPress-releases (die met X.X.X) om daar rekening mee te houden. Zo heeft de meest recente update van WordPress 4.2.3 20 bugs verholpen uit de 4.2-release.

Als je nu naar WordPress-ondersteuningsforums gaat en om hulp vraagt, is het eerste advies dat je krijgt om WordPress bij te werken, omdat dit het probleem mogelijk oplost. Als u erop staat WordPress niet bij te werken, kunt u geen hulp krijgen.

5. Compatibiliteit (of NIET)

Vaak coördineren plug-in- en thema-ontwikkelaars hun updates met grote WordPress-releases om ervoor te zorgen dat ze profiteren van nieuw beschikbare functies en verbeteringen.

In sommige gevallen kan een update uw bestaande WordPress-plug-ins echter verbreken als ze niet voldoen aan de best practices en coderingsnormen.

Daarom is het cruciaal dat u regelmatig WordPress-back-ups maakt.

Samenvattend is het enige nadeel dat in sommige zeldzame gevallen uw site kapot gaat. Het voordeel is echter dat je:

  • Verbeterde WordPress-beveiliging
  • Coole nieuwe WordPress-functies
  • Snellere WordPress-ervaring
  • Een bugvrije WordPress-website
  • Betere compatibiliteit

Nu je weet waarom het belangrijk is om je WordPress-site up-to-date te houden, gaan we kijken hoe je WordPress kunt updaten.

Hoe u uw WordPress-site up-to-date houdt

Het bijwerken van uw WordPress-kern, plug-ins en thema’s wanneer er een nieuwe update voor is, is vrij eenvoudig. WordPress wordt geleverd met een ingebouwd systeem voor updatemeldingen. Het benadrukt het aantal beschikbare updates wanneer u inlogt op uw WordPress-dashboard.

Scherm WordPress-updates

Het enige wat u hoeft te doen is een bezoek brengen Dashboard »Updates pagina en installeer die updates. Dit is een proces met één klik.

Omdat veel website-eigenaren niet dagelijks inloggen op hun WordPress-dashboard, weten ze misschien niet eens dat er dagenlang een update beschikbaar is. Gelukkig heb je een paar opties.

Als je WordPress 3.7 of hoger gebruikt, zijn automatische updates ingeschakeld voor kleine releases (die zijn gereserveerd voor beveiliging en bugfixes). U kunt automatische updates inschakelen voor grote releases, plug-ins en thema’s.

Als alternatief kunt u e-mailmeldingen ontvangen wanneer er een nieuwe update is voor uw WordPress-site.

Ontvang e-mailmeldingen voor updates in WordPress

Wanneer u bezig bent met het runnen van uw bedrijf, is inloggen op uw site om te controleren op updates meestal het laatste waar u aan denkt. Zou het niet eenvoudiger zijn als u een e-mailmelding kunt krijgen wanneer er een update is op uw WordPress-sites?

Nou dat is mogelijk.

Het eerste dat u hoeft te doen, is de plug-in WP Updates Notifier installeren en activeren. Bezoek na activering Instellingen »Updates Notifier om de plugin-instellingen te configureren.

Instellingen voor plug-in voor WordPress-updatemeldingen

Deze plug-in gebruikt WordPress cron om elk uur uw site te controleren op updates. Je kunt dat wijzigen in een of twee keer per dag. Wanneer er een nieuwe update beschikbaar is, stuurt deze plug-in u een e-mailmelding.

Standaard wordt gecontroleerd op WordPress core-update, plug-in-updates en thema-updates. Het enige dat u hoeft te doen, is op instellingen opslaan met test-e-mailknop te klikken.

Als u de test-e-mail niet van de plug-in ontvangt, bekijk dan onze handleiding over het oplossen van WordPress zonder e-mailprobleem.

Installeer WordPress Updates automatisch

U kunt het proces nog verder automatiseren. Met WordPress kunt u automatische updates inschakelen voor grote releases, plug-ins en thema’s.

Deze optie is riskant als u geen beheerde WordPress-hosting gebruikt. Beheerde WordPress-hostingbedrijven werken uw site automatisch bij naar de belangrijkste WordPress-versies en houden in de gaten of er iets kapot gaat.

Als u automatische updates inschakelt, bestaat er een klein risico dat uw site kapot gaat en dat u niet meteen online bent om deze te repareren. Dat gezegd hebbende, als u automatische updates wilt inschakelen, zijn er twee manieren om dit te doen (plug-inmethode en codemethode).

Laten we eerst de plug-inmethode bekijken.

Eerst moet u de Easy Updates Manager-plug-in installeren en activeren. Na activering moet je bezoeken Dashboard »Update-opties pagina om de plug-in te configureren.

Automatische updates voor WordPress instellen

Nu moet je naar beneden scrollen naar het gedeelte met automatische updates waar je automatische updates voor kern-, plug-ins, thema’s en vertaalbestanden kunt inschakelen. Als je klaar bent, sla je je instellingen op.

Schakel automatische updates in met behulp van wp-config-bestand

U kunt automatische updates voor de WordPress-kern inschakelen door deze regel eenvoudig toe te voegen aan uw wp-config.php-bestand.

definiëren (‘WP_AUTO_UPDATE_CORE’, waar);

Als u ook uw thema’s en plug-ins automatisch wilt bijwerken, moet u dit toevoegen aan het functies.php-bestand van uw thema of een sitespecifieke plug-in.

add_filter (‘auto_update_plugin’, ‘__return_true’);
add_filter (‘auto_update_theme’, ‘__return_true’);

We hopen dat dit artikel je heeft geleerd waarom je altijd de nieuwste versie van WordPress moet gebruiken. Misschien wil je ook onze deskundige selectie van 20 must-have WordPress-plug-ins voor 2015 bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me