Wat is WordPress VIP? Wat zijn de voordelen? (En 3 alternatieven)

Onlangs vroeg een van onze lezers ons naar WordPress VIP en de voordelen ervan? WordPress VIP is een beheerde WordPress-hostingservice voor zakelijke en grootschalige websites. In dit artikel leggen we uit wat WordPress VIP is, wat de voordelen zijn en wat enkele goede alternatieven zijn.


WordPress.com VIP - Voordelen en alternatieven

Wat is WordPress VIP?

WordPress VIP is een high-end beheerd WordPress-hostingplatform voor zakelijke en grootschalige websites.

Er wordt gezegd dat het de snelste, veiligste en volledig probleemloze WordPress-hosting is die u kunt kopen. Afgezien van de hoge kosten, heeft WordPress VIP zeer strikte coderingsnormen en -processen, wat betekent dat het niet geschikt is voor de meeste bedrijven.

Voor wie is WordPress.com VIP bedoeld??

WordPress.com VIP is een krachtig hostingplan dat speciaal is ontworpen om veel verkeer te verwerken met ongeëvenaarde prestaties en beveiliging.

Het is geschikt voor grote bedrijven en high-traffic websites met tientallen miljoenen paginaweergaven.

VIP-prijzen voor WordPress.com zijn een mysterie omdat de website geen openbare prijspagina heeft. Uit onderzoek blijkt echter dat de abonnementen variëren van $ 5.000 tot $ 25.000 per maand voor maximaal vijf websites met minimaal $ 5.000 instelkosten per site.

Voor die prijs krijg je onbeperkte opslag, bandbreedte, CDN en speciale ondersteuning.

Hier zijn enkele van de topmerken die WordPress VIP al gebruiken.

1. Facebook

Facebook Newsroom

2. Spotify

Spotify

3. VentureBeat

VentureBeat

4. Kwarts

Kwarts

5. USA Today

USA Today

6. TechCrunch

TechCrunch

Voordelen van WordPress VIP

WordPress.com VIP zit in zijn eigen klasse omdat het de pijn wegneemt die gepaard gaat met het beheren van een missiekritieke, high traffic content-rijke website. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van het gebruik van WordPress.com VIP:

1. Volledig beheerd WordPress-platform

WordPress.com VIP is meer dan een beheerd WordPress-hostingplatform. Het omvat de volgende beheerde services:

 • Automatische back-ups per uur
 • Proactieve beveiliging en scannen
 • Automatische updates voor kernsoftware
 • Beoordelingsproces voor plug-ins van derden en aangepaste code
 • Uptime en prestatiebewaking
 • Automatische schaalverdeling om enorme verkeerspieken zonder knipperen aan te kunnen

Het is alsof u een eigen ontwikkelteam heeft dat alles voor u regelt zonder enige onderbreking van uw website.

2. Planning & Opleiding

Elk VIP-plan van WordPress.com begint met een gedetailleerde planning en strategiebeoordeling van uw website. Gedurende deze tijd werkt het VIP-team van WordPress.com samen met uw team om uw behoeften en wat u wilt doen te beoordelen.

Het team helpt u ook bij het kiezen van het thema (websiteontwerp) en WordPress-plug-ins voor uw project. Als je al een thema hebt ontwikkeld, zullen ze elke regel van de code beoordelen. Hetzelfde geldt voor plug-ins van derden en alle aangepaste code om ervoor te zorgen dat deze compatibel is met de coderings- en beveiligingsnormen van het platform.

Ze trainen uw ontwikkelteam over het platform, de beveiliging en de prestaties. Deze training strekt zich ook uit tot de redacteuren, auteurs en beheerders van uw website, zodat ze het meeste kunnen halen uit de robuuste inhoudbeheer- en publicatiefuncties van WordPress VIP.

3. Beste prestaties & Razendsnelle snelheid

Het hele hostingplatform voor WordPress.com VIP is geoptimaliseerd om de beste WordPress-prestaties te bieden. U hoeft zich geen zorgen te maken over caching, code-optimalisatie, CDN-service of plug-ins.

Het WordPress VIP-platform wordt bediend door een leveringsnetwerk van 20 datacenters over de hele wereld. Dit biedt u het beste time-to-first byteresultaat, latentie, SSL-beveiliging en bescherming tegen DDOS-aanvallen.

4. De beste WordPress-beveiliging

Alle VIP-websites van WordPress.com worden beschermd door een op maat gemaakte infrastructuur en best practices voor WordPress-beveiliging om brute kracht en andere soorten aanvallen proactief te blokkeren. Al uw websiteverkeer wordt volledig versleuteld van rand tot oorsprong.

Elk stuk aangepaste code wordt handmatig beoordeeld, wat een extra beveiligingslaag toevoegt om uw website te beschermen tegen mogelijk kwetsbare code.

Alternatieven voor WordPress.com VIP

Ondanks de voordelen is WordPress.com VIP niet voor iedereen, voornamelijk vanwege de kosten. Veel bedrijven houden echter niet van de aanvullende beperkingen en processen die ze moeten doorlopen om veranderingen op hun website door te voeren.

Gelukkig vanwege de groei van WordPress zijn er andere WordPress-hostingproviders die zijn opgestart om vergelijkbare niveaus van hostingplannen aan te bieden als WordPress.com VIP.

Hier is onze selectie van de beste alternatieven voor WordPress.com VIP die enterprise-grade hostingservices aanbieden voor e-commerce en grootschalige websites.

1. WP-motor

WP Engine

WP Engine is de meest populaire beheerde WordPress-hostingservice op de markt. Hun bedrijfsaanbod is ook het beste VIP-alternatief voor WordPress.com voor high-traffic websites en zakelijke klanten.

Het ondernemingsplan van WP Engine is een redundante, schaalbare en volledig beheerde hostingoplossing. Hun platform is gebouwd bovenop Amazon-webservices en Google Cloud Platform met aangepaste optimalisaties. Bovendien gebruiken ze hun eigen gepatenteerde caching-oplossing om de laadsnelheid van de pagina te verbeteren.

Het omvat ook een wereldwijde CDN, managed onboarding, toegewijde supportreactie en 24/7 prestatie- en beveiligingsmonitoring.

WP Engine host topwebsites, waaronder Under Armour, AMD, SoundCloud, JobVite, Thomson Reuters en meer.

2. Vloeibaar web

Vloeibaar web

Liquid Web is een andere betrouwbare beheerde WordPress-hostingprovider die meerdere niveaus van hostingplannen aanbiedt, inclusief aangepaste plannen voor zakelijke klanten. Ze bedienen veel grote merken, waaronder Motorola, Red Bull, ESPN en United Way.

Ze hebben hun eigen datacenters en bieden 24/7 ondersteuning in de VS via telefoon, livechat en e-mail. Al hun managed hostingplannen hebben geen extra kosten, beheerde plug-in-updates en geen limieten voor welke plug-ins u gebruikt op uw WordPress-site.

3. SiteGround

Siteground

SiteGround is een officieel aanbevolen WordPress-hostingprovider die onlangs de Enterprise-hostingruimte is binnengegaan. Ze zijn gespecialiseerd in het aanbieden van een volledig op maat gemaakte infrastructuur die speciaal is ontworpen voor uw behoeften. Hun service wordt 100% beheerd en u krijgt een toegewijd ondersteuningsteam dat het hele jaar door 24/7 naast u werkt.

Vorig jaar hebben we al onze eCommerce-websites, waaronder WPForms, MonsterInsights en OptinMonster, overgezet naar de SiteGround Enterprise-structuur, en we kunnen niet gelukkiger zijn met de beslissing. Hun ondersteuning is absoluut eersteklas beschikbaar via Slack, e-mail en directe persoonlijke telefoons.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen meer te leren over WordPress VIP, de voordelen en alternatieven. Mogelijk wilt u ook onze lijst met onmisbare WordPress-plug-ins voor zakelijke websites bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map