Ali res potrebujete VPS? Najboljše gostovanje v WordPress VPS v primerjavi z letom 2020

Ali želite primerjati najboljše VPS gostovanje storitve za WordPress?


Najti najboljše VPS gostovanje za WordPress je lahko pretirano s toliko različnimi možnostmi na trgu. VPS včasih ni najboljša možnost za vaše potrebe. Samo zato, ker je vaše spletno mesto preraslo skupno gostovanje, še ne pomeni, da potrebujete VPS.

Mogoče potrebujete upravljano gostovanje WordPressa ali celo namenski strežnik.

Izjemno pomembno je razumeti prednosti in slabosti gostovanja VPS, zato se lahko pravilno odločite za svoje potrebe.

WPBeginner je največje neodvisno spletno mesto za WordPress ki prejme na milijone ogledov strani na mesec. Ko smo pomagali 100.000 uporabnikom in dolgoletnim izkušnjam s podjetji za gostovanje v WordPressu, smo ustvarili najobsežnejši vodnik, ki vam bo pomagal razumeti vse, kar morate vedeti o VPS gostovanju, in primerjati vrhunska VPS gostiteljska podjetja, tako da lahko izberete najboljše VPS gostovanje za WordPress.

Kaj je VPS gostovanje?

VPS gostovanje pomeni “Gostovanje virtualnega strežnika”.

VPS je v osnovi neodvisna particija fizičnega strežnika. Gostovalna podjetja pogosto ustvarijo več virtualnih particij enega fizičnega strežnika, zato lahko vsako spletno mesto in datoteke hranite popolnoma ločeno.

VPS gostovanje združuje najboljše tako v skupnem kot v namenskem gostovanju: omogoča več nadzora in neodvisnosti z nižjimi stroški kot pravi namenski strežnik.

Ko vaše spletno mesto WordPress preraste v skupno gostovanje, so najboljše možnosti nadgradnje bodisi VPS gostovanje bodisi upravljano WordPress gostovanje.

VPS gostovanje vam omogoča večji nadzor in prilagodljivost nad strežnikom. S tem nadzorom je odgovorna tudi namestitev in vzdrževanje.

Upravljano gostovanje v WordPressu je kot storitev concierge, kjer vaše spletno podjetje za gostovanje skrbi za tehnične vidike, kot so varnost, hitrost, posodobitve WordPressa, vsakodnevno varnostno kopiranje, čas delovanja spletnega mesta in prilagodljivost..

Prednosti in slabosti VPS gostovanja

VPS gostovanje je korak od skupnega gostovanja. Ponuja veliko prilagodljivosti in lastnosti namenskega strežnika, brez visokih stroškov.

A je to primerno za vašo spletno stran? Pred nakupom načrta upoštevajte te prednosti in pomanjkljivosti.

Prednosti VPS gostovanja

 • Prilagodljivost in nadzor – Imate svoj virtualni strežnik vam omogoča administrativni dostop. To vam omogoča, da namestite in konfigurirate želeno programsko opremo, prilagodite nastavitve strežniške nastavitve in še več.
 • Ustvarite več računov cPanel – Svoj račun za gostovanje VPS boste lahko upravljali s sistemom cPanel in WHM. WHM vam omogoča ustvarjanje več računov cPanel za različna spletna mesta. To je lahko koristno za varnost. Prav tako omogoča enostavno upravljanje velike količine datotek in spletnih mest. Lahko celo ustvarite račune cPanel za stranke, prijatelje in družino.

Slabosti VPS gostovanja

 • Cena – VPS gostovanje je dražje od skupnega gostovanja. Številni načrti se začnejo pri približno 29 USD na mesec, medtem ko lahko skupno gostovanje najdete že za 3,95 USD na mesec.
 • Tehnična spretnost – Za upravljanje lastnega strežnika, tudi navideznega, bo potrebno več tehničnega znanja kot deljeno gostovanje. Z vsem tem nadzorom nad strežnikom prihaja popolna odgovornost za vzdrževanje, posodobitve programske opreme, varnost in drugo.

Če vas zanima fleksibilnost gostovanja VPS, vendar ne želite upravljati vseh tehničnih in vzdrževalnih vidikov, morate izbrati, kaj se imenuje upravljano VPS gostovanje.

Vsi ponudniki gostovanja, ki jih priporočamo, ponujajo upravljano VPS gostovanje. To pomeni, da bodo poskrbeli za vse tehnične podrobnosti za vas, kot so namestitev in posodobitve programske opreme.

Kdaj potrebujete VPS gostovanje?

Če ste začetnik, ki šele začnete WordPress blog, vam ni treba gostovati v VPS. Načrt gostovanja v skupni rabi bo zagotovil vse vire, ki jih potrebujete za začetek. Načrti za skupno gostovanje so proračunu prijazni in za začetek ne potrebujete veliko tehničnih znanj.

Ko pa bo vaše spletno mesto začelo rasti, boste morda morali nadgraditi gostovanje.

Znaki ste prerasli skupno gostovanje

 1. Počasno spletno mesto – Če ste naredili vse, da pospešite WordPress in je še vedno počasen, je morda čas, da nadgradite gostovanje. To še posebej velja, če opazite, da je vaše spletno mesto v času največjega prometa počasnejše.
 2. Napake – Ali vaše spletno mesto nenehno propada ali imate 500 notranjih napak na strežniku? Če odpravljanje težav ne odpravi običajnih napak v programu WordPress, je morda to vaše spletno gostovanje.
 3. Varnostna vprašanja – Ko se vaše spletno mesto povečuje, postaja bolj priljubljena tarča tudi hekerjem. Če vaše spletno mesto nenehno napada ali napada, lahko nadgradnja vašega gostovanja pomaga, da bo bolj varna.

VPS gostovanje v primerjavi z upravljanim WordPress gostovanjem

VPS in upravljano gostovanje v WordPressu sta cenovno primerljiva, oba pa ponujata nadgradnjo s skupnim gostovanjem.

VPS gostovanje je morda prava izbira za vas, če:

 • Ste uporabnik tehnično bolj naklonjen in nimate nič proti upravljanju svojega strežnika
 • Želite več svobode in prožnosti za namestitev lastne programske opreme in konfiguriranje lastnih nastavitev

Upravljano gostovanje v WordPressu je morda boljše za vas, če:

 • Nimate časa ali nagnjenja, da bi se ukvarjali s tehničnimi podrobnostmi – želite samo blog ali upravljanje spletnega mesta.
 • Ni vam treba nastaviti nobene posebne programske opreme ali konfigurirati strežnika na nestandardni način.

Zdaj, ko ste prebrali vse o VPS gostovanju, je čas, da se odločite.

Vodimo več spletnih mest, ki dobijo na milijone ogledov strani na mesec. Preizkusili smo se in sodelovali z vsemi vrhunskimi podjetji za spletno gostovanje v industriji. Potem ko je pomagal 100.000+ uporabnikom in dolgoletnim izkušnjam, je naš ustanovitelj Syed Balkhi osebno izbral nekaj najbolj cenjenih ponudnikov VPS gostovanja za vas.

Vsako od teh VPS gostovalnih podjetij nudi odlično storitev in podporo. Vsakemu od njih damo popolno oceno 5 od 5 zvezdic. Oglejte si seznam najboljših ponudnikov gostovanja VPS.

Najboljši ponudniki gostovanja VPS za WordPress

SiteGround

4.091 mnenj

SiteGroundSavings

SiteGround je eden najbolj priljubljenih in najbolj ocenjenih ponudnikov gostovanja v skupnosti WordPress. Zagotavljajo edinstvene notranje rešitve WordPress za hitrost in varnost, s katerimi bo vaše spletno mesto čim hitrejše in varnejše. Znani so po najboljši 24-urni podpori v panogi, zato so uradni ponudnik gostovanja, ki ga priporoča WordPress. Funkcije SiteGround vključujejo samodejne nadgradnje, vgrajeni predpomnilnik WP, CDN, uprizoritev z enim klikom in nadzor različice GIT. Prav tako so eno redkih podjetij, ki ponujajo gostovanje s posebnimi lokacijami s tremi podatkovnimi centri v ZDA, Evropi in Aziji.

Tekoči splet

17 Ocene

Tekoča spletna shranjevanja

Liquid Web je bil ustanovljen leta 1997 in postal vodilni v upravljanem VPS gostovanju, upravljanem gostovanju v oblaku in namenskem gostovanju strežnikov. Znani so po hitri in kakovostni podpori, znani kot “Heroic Support”. Vsi tekoči spletni strežniki za gostovanje so zelo uglašeni za hitrost, zmogljivost in varnost, zaradi česar so ponudniki gostovanja popolnoma brez težav. Njihova možnost gostovanja v programu WordPress vključuje urejanje spletnih mest, samodejne posodobitve in intuitivno nadzorno ploščo za upravljanje vseh spletnih mest na enem mestu. Obstaja razlog, zakaj vrhunska podjetja, kot so Motorola, Red Bull, ESPN, Audi in FedEx, uporabljajo tekoči splet.

HostGator

80 Ocene

HostGatorSavings

HostGator gosti več kot 8 milijonov domen in je eden najbolj priljubljenih spletnih gostiteljev v panogi. Z namestitvijo WordPress z enim klikom, 99,9-odstotno garancijo časa in podpora 24/7 je pametna izbira za vsakega lastnika spletnega mesta. Menimo, da je to najboljše spletno gostovanje za podjetja. Z HostGator VPS dobite maksimalne funkcije po najboljši ceni. Uporabniki WPBeginner dobijo 75% popusta za vse VPS načrte.

Logotip Bluehost

299 Ocene

BluehostSavings

Eden najstarejših spletnih gostiteljev se je začel leta 1996, Bluehost je postal največja blagovna znamka, ko gre za gostovanje WordPressa. So uradni ponudnik gostovanja, ki ga priporoča WordPress. Z Bluehostom vam nikoli ni treba skrbeti, da bo vaše spletno mesto počasno, tudi kadar je veliko prometa. Njihova 24/7 strokovna podpora je vedno na voljo za pomoč, ko jo potrebujete po telefonu, e-pošti ali klepetu v živo. Ocenjujejo jih kot prvo mesto v spletnem gostovanju za mala podjetja. Poleg tega uporabnikom WPBeginner ponujajo ekskluzivni popust v višini 63%.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map