Kdaj resnično potrebujete upravljano gostovanje WordPress-a? Najboljši upravljani WordPress gostovanje v primerjavi (2020)

Ste začetnik WordPressa, ki se sprašujete, kaj je upravljano gostovanje v WordPressu?


Med svojim raziskovanjem ste verjetno naleteli na številna upravljana podjetja za gostovanje WordPressa in ugotovili, da so cene upravljanega gostovanja WordPress precej višje od povprečnega skupnega gostovanja, ki ga lahko dobite za kar 2,75 dolarja na mesec.

Če ste kot večina ljudi, ste verjetno pomislili: Zakaj je tako velika razlika v ceni? Ali je upravljanje WordPress gostovanja res toliko boljše? Ali za svoje spletno mesto potrebujem upravljano gostovanje WordPressa? Ali je upravljanje WordPress gostovanja vredno stroškov? Če je odgovor pritrdilen, potem je najbolje upravljano gostiteljsko podjetje WordPress?

Če imate katero od teh vprašanj, ste na pravem mestu.

V tem članku bomo izpostavili prednosti in slabosti upravljanega gostovanja WordPressa. Primerjali bomo tudi najbolj upravljana podjetja za gostovanje WordPressa s testiranja uspešnosti. Z našimi raziskavami, znanjem in izkušnjami se lahko odločite, katero upravljano podjetje WordPress gostovanje je primerno za vas.

Po natančnem pregledu in primerjanju desetine ponudnikov smo tudi ročno izbrali najbolje vodena podjetja za gostovanje WordPress-a leta 2020.

Kaj je upravljano WordPress gostovanje?

Zaradi priljubljenosti WordPressa se je več ponudnikov spletnih gostovanj odločilo, da se bodo specializirali za WordPress in ponudili tisto, kar je znano kot upravljano WordPress gostovanje.

Upravljano gostovanje WordPress je storitev concierge, kjer gostitelj upravlja vse tehnične vidike delovanja WordPress-a.

To vključuje varnost, hitrost, posodobitve za WordPress, vsakodnevno varnostno kopiranje, čas delovanja spletnega mesta in razširljivost.

Ideja za vodeno gostovanje v WordPressu je ponuditi popolnoma brez težav, tako da se lahko osredotočite na vodenje podjetja in na tisto, v čemer ste dobri..

Eden najboljših delov o upravljanem gostovanju WordPress je premijska podpora. Vašo podporo nudijo pravi strokovnjaki za WordPress z veliko izkušnjami, ne pa nekdo, ki bere priročnik za podporo.

Kupci opisujejo upravljano gostovanje WordPressa kot “hotel s petimi zvezdicami za WordPress” in “kot, da imate na svoji strani vojsko strokovnjakov za WordPress”.

Prednosti in slabosti upravljanega gostovanja WordPressa

Čeprav upravljano gostovanje WordPress zveni neverjetno, ni za vsakogar. Preden se odločite, si oglejte prednosti in slabosti upravljanega gostovanja WordPress.

Prednosti Upravljanega WordPress gostovanja

 • Hitro utripa – Upravljani strežniki gostovanja WordPress so konfigurirani posebej za WordPress. Hitro utripajo, tudi ko vaše spletno mesto dobi veliko prometa.
 • Varnost – Če se pogovarjate z upravljanim ponudnikom gostovanja WordPress, ste praktično nepregledni. Imajo zelo tesen varnostni sloj, ki aktivno pregleduje zlonamerno programsko opremo in blokira vse poskuse vdorov.
 • Strokovna podpora – Za razliko od drugih spletnih gostiteljev je osebje zelo dobro seznanjeno z WordPressom. Svetujejo vam, da ne uporabljate vtičnikov, ki vplivajo na uspešnost, hitreje rešijo težave in še veliko več. To je tako, kot če imate na strani vojsko strokovnjakov za WordPress.
 • Dnevne varnostne kopije – Ustvarjajo vsakodnevne varnostne kopije in ponujajo obnovitvene točke, če jih želite kdaj obnoviti.
 • Samodejne posodobitve – Ni vam treba skrbeti za posodobitve, ker se izvedejo samodejno.
 • Brez izpadov – Ne glede na to, koliko prometa dobi vaše spletno mesto, vaše spletno mesto verjetno nikoli ne bo propadlo.
 • Orodja za razvijalce – Čeprav se razlikuje od gostitelja, običajno uporabljate orodja za razvoj, kot so območje uprizarjanja, nadzor različic itd.

Verjetno mislite, da se prednosti slišijo precej privlačno, ali obstajajo kakšne slabe strani?

Slabosti Upravljanega WordPress gostovanja

 • Cena – Upravljano gostovanje v WordPressu je v primerjavi s skupnim gostovanjem bistveno dražje. Osnovni načrt se običajno začne okoli 29 USD na mesec. kjer se kot deljeni gostovalni načrt začne pri 3,95 USD / mesečno. Če pa upoštevate stroške za vodenje velikega spletnega mesta in plačo sistemskega administratorja, se bo to slišilo kot precej dobra možnost.
 • Omejitve – Ker je strežniška arhitektura specializirana za WordPress, ste pogosto omejeni na izvajanje samo spletnih mest, ki temeljijo na WordPressu. Ampak to si vseeno želel storiti. Prav tako ne morete zagnati vseh vtičnikov WordPress. Upravljavci ponudnikov gostovanja WordPress blokirajo vtičnike, ki upočasnijo vaše spletno mesto. Torej to ni povsem pomanjkljivost, lahko pa predstavlja težave pri večjih podjetjih.
 • Manj nadzora – Ker nekdo drug upravlja z vsemi tehničnimi vidiki, nimate približno toliko reči, kaj se spremeni. A ni to poanta? Ne želite si sami, da bi sami upravljali stvari.

Ko ste prebrali prednosti in slabosti upravljanega gostovanja v WordPressu, se verjetno sprašujete, ali je to prava rešitev za vas.

Kdaj potrebujete upravljano gostovanje WordPressa?

Če ste začetnik, ki začenja blog, potem NE potrebujete upravljanega gostovanja WordPressa. Začeti bi morali z običajnim gostovanjem WordPress-a, ki je veliko bolj dostopno. Priporočamo Bluehost, ki je tudi eden od uradnih ponudnikov gostovanja WordPress.

Zdaj, če ste majhno podjetje ali imate spletno mesto z veliko prometa, potem je smiselno, da se upravljate z gostujočim WordPressom. Odločitev resnično prihaja do vaših potreb.

Če vam primanjkuje tehničnih znanj, lahko povprečno spletno gostovanje postane težava, ko vaše spletno mesto raste. S povprečnim gostovanjem (v skupni rabi, VPS ali namenskim) ste odgovorni za varnost, posodobitve, hitrost, čas delovanja itd.

Kot lastnik podjetja imate dve možnosti. Za upravljanje spletnega mesta lahko najamete sistemskega skrbnika ali pa uporabite upravljanega ponudnika gostovanja WordPress.

Če želite nekaj, kar je brez težav, bliskovito hitro in nudite neverjetno podporo, potem imate svoj odgovor. V bistvu, če je vaše spletno mesto vaše podjetje in si ne morete privoščiti, da bi propadlo, potem plačati dodatne zneske za izjemno storitev, ki jo boste dobili z upravljanim gostovanjem WordPressa.

Na koncu se morate odločiti, ali lahko upravičite stroške za vrednost. Če je vaša največja prioriteta nizka cena, se obrnite na neupravičenega ponudnika gostovanja WordPress.

Zdaj, ko ste prebrali vse o upravljanem gostovanju WordPressa, je čas, da se odločite. Vodimo več spletnih mest, ki dobijo na milijone ogledov strani na mesec. Preizkusili smo se in sodelovali z vsemi vrhunskimi podjetji za gostovanje v industriji. Potem ko je pomagal 100.000 uporabnikom in dolgoletnim izkušnjam, je naš ustanovitelj Syed Balkhi osebno izbral nekaj najbolj cenjenih upravljanih ponudnikov gostovanja WordPress za vas. Vsako od teh upravljanih gostujočih podjetij WordPress nudi odlično storitev in podporo. Vsakemu od njih damo popolno oceno 5 od 5 zvezdic. Oglejte si seznam najbolje upravljanih ponudnikov gostovanja WordPress.

Najboljši upravljani ponudniki gostovanja WordPress

64 Ocene

WP EngineSavings

WPEngine je VIP WordPress gostovanje. Njihovo brezskrbno gostovanje ponuja hitre in robustne strežnike, ki zmorejo karkoli. Vaše spletno mesto je praktično hekersko dokazano, njihova pametna storitev za stranke pa se počuti kot kralj. Ponujajo samodejne posodobitve varnosti, vsakodnevno varnostno kopiranje, obnovitvene točke z enim klikom, samodejno predpomnjenje, varnost najvišjega nivoja, uprizoritveno območje z enim klikom in še več. WPEngine je, kot če bi imeli na vaši strani vojsko strokovnjakov za WordPress. Blagovne znamke, kot so HTC, FourSquare, SoundCloud, Balsamiq in mnogi drugi, uporabljajo WPEngine za svoje gostovanje v WordPressu (Just sayin ‘). Če ste podjetje, ki se ne želi ukvarjati s tehnično platjo vodenja svojega spletnega dnevnika, je WPEngine rešitev za vas. Bonus: zdaj prejmete brezplačno vse teme vrhunskih 36 StudioPress in okvir Genesis z vsemi računi WP Engine.

SiteGround

4.091 mnenj

SiteGroundSavings

SiteGround je eden najbolj priljubljenih in najbolj ocenjenih ponudnikov gostovanja v skupnosti WordPress. S SiteGround pridobite moč upravljanega gostovanja WordPress, brez omejitev, ki jih prinašajo tradicionalni ponudniki gostovanja. Na voljo so vam hitri strežniki, vrhunska varnost WordPress, vrhunska 24/7 strokovna podpora za WordPress, samodejne posodobitve programa WordPress, brezplačne varnostne kopije, CDN in neverjetna orodja za razvijalce, kot sta upodabljanje z enim klikom in nadzor različic. SiteGround ponuja tudi več podatkovnih centrov v ZDA, Evropi in Aziji. So uradni ponudnik gostovanja, ki ga priporoča WordPress. Poleg tega imajo za bralce WPBeginners poseben popust v višini 70%.

Logotip Bluehost

299 Ocene

BluehostSavings

Eden najstarejših spletnih gostiteljev se je začel leta 1996, Bluehost je postal največja blagovna znamka, ko gre za gostovanje WordPressa. So uradni ponudnik gostovanja, ki ga priporoča WordPress. Z Bluehostom vam nikoli ni treba skrbeti, da bo vaše spletno mesto počasno, tudi kadar je veliko prometa. Njihova 24/7 strokovna podpora je vedno na voljo za pomoč, ko jo potrebujete po telefonu, e-pošti ali klepetu v živo. Ocenjujejo jih kot prvo mesto v spletnem gostovanju za mala podjetja. Poleg tega uporabnikom WPBeginner ponujajo ekskluzivni popust v višini 50%, brezplačno domeno, brezplačen SSL, brezplačen CDN, varnostni požarni zid, mesta za prirejanje in druga orodja za razvoj programov.

Tekoči splet

17 Ocene

Tekoča spletna shranjevanja

Liquid Web je bil ustanovljen leta 1997 in postal vodilni v upravljanem VPS gostovanju, upravljanem gostovanju v oblaku in namenskem gostovanju strežnikov. Znani so po hitri in kakovostni podpori, znani kot “Heroic Support”. Vsi tekoči spletni strežniki za gostovanje so zelo uglašeni za hitrost, zmogljivost in varnost, zaradi česar so ponudniki gostovanja popolnoma brez težav. Njihova možnost gostovanja v programu WordPress vključuje urejanje spletnih mest, samodejne posodobitve in intuitivno nadzorno ploščo za upravljanje vseh spletnih mest na enem mestu. Obstaja razlog, zakaj vrhunska podjetja, kot so Motorola, Red Bull, ESPN, Audi in FedEx, uporabljajo tekoči splet.

Dreamhost

573 Ocene

DreamHostSavings

DreamHost obstaja že 18 let in je znan po tem, da je spletno gostovanje enostavno. Dobiš nadzorno ploščo po meri, namestitev WordPress z enim klikom, samodejne posodobitve programa WordPress, neomejen prostor, neomejeno pasovno širino in brezplačne SSD diske, kar naredi vaše spletno mesto za 200% hitrejše. DreamHost deluje na več kot 600.000 spletnih dnevnikih in spletnih mestih WordPress. Pristojbin za nastavitev ni, dobite pa tudi brezplačno domeno.

Primerjava najboljše upravljane WordPress gostovanja (2020)

Po pregledu naših najboljših krajev za upravljana podjetja za gostovanje WordPress se boste morda še vedno spraševali, katero je najbolje upravljano gostovanje podjetja WordPress za vaše spletno mesto?

Ustvarili smo nekaj dodatnih virov, ki vam bodo pomagali izbrati najboljše upravljanje WordPress gostovanja za vaše podjetje:

  Izbira napačnega gostovanja vas lahko stane več denarja in glavobola. Cilj teh virov je, da vam od začetka pomagajo izbrati najbolje upravljano podjetje za gostovanje WordPress.

  Upravljavec WordPress kviz za gostovanje

  Z vsemi temi informacijami se je preprosto preobremeniti. Po branju tega priročnika nas uporabniki pogosto pošiljajo po e-pošti in zahtevajo prilagojena priporočila za upravljano gostovanje WordPress-a, primerna za rastoča spletna mesta.

  Da bi olajšali ta postopek, smo ustvarili sistem za upravljanje priporočil za gostovanje WordPress. Ta preprost kviz vam bo pomagal določiti, katero upravljanje WordPress gostovanja ustreza vašim potrebam.

  Vse, kar morate storiti, je, da natančno odgovorite na vprašanja v spodnjem pripomočku:

  Če še vedno želite dobiti personalizirano pomoč pri izbiri upravljanega podjetja za gostovanje WordPress-a, nam pošljite sporočilo s pomočjo kontaktnega obrazca. Eden od članov naše ekipe se vam bo vrnil v roku 24 ur.

  Podrobna primerjava uspešnosti gostovanja WordPress gostovanja

  Razlog, da nam uporabniki WPBeginner zaupajo, je, da so naši pregledi rezultat sprotnih testov, natančnih podatkov in dejanske uporabe.

  Namesto da se zanašamo na informacije, ki so na voljo na spletnem mestu gostiteljskega podjetja, se dejansko prijavimo za upravljane ponudnike gostovanja WordPress, da pravilno preizkusijo svoje storitve.

  Uporabljamo profesionalna primerjalna orodja in izvajamo temeljite teste za merjenje uspešnosti in zanesljivosti vsakega ponudnika.

  Če želimo zagotoviti, da so naši testi natančni v vseh upravljanih podjetjih za gostovanje WordPress-a, se prijavimo pri vsakem podjetju, ki gostuje, in izdelamo vzorčno spletno mesto. Nato namestimo privzeto temo in napolnimo spletno mesto s slepnimi podatki, vključno s slikami in predstavnostmi. Tako naša testna stran spominja na povprečno spletno mesto WordPress.

  Tukaj je razčlenitev postopka za postopno testiranje.

  Najprej merimo hitrost spletnega mesta v več upravljanih podjetjih za gostovanje WordPress. Za ta test uporabljamo Pingdom, ki je vodilno spletno mesto za hitro testiranje.

  Nato preizkusimo, kako bi upravljalo gostovanje podjetja WordPress v času največjega prometa. Za to uporabljamo storitev Load Impact, da pošljemo virtualne uporabnike (VU) na vsako spletno mesto in vidimo, kako bo strežnik gostovanja obravnaval povečane zahteve iz več povezav hkrati.

  Nenazadnje uporabljamo storitev Bitcatcha za preizkušanje odzivnosti strežnika na številnih geografskih lokacijah, vključno z ZDA, Londonom, Singapurjem, Sao Paulom, Indijo, Sydneyjem in Japonsko. To nam pomaga, da se odločimo, katero upravljanje WordPress gostovanja je najboljše za kateri geografski položaj.

  Zdaj, ko poznate naš natančen postopek testiranja, primerjajmo uspešnost najbolj upravljanih WordPress gostovalnih podjetij.

  1. WP motor

  WP Engine je eden izmed najbolj priljubljenih upravljanih ponudnikov gostovanja WordPress. Njihovi načrti za gostovanje vključujejo zmogljivo optimizacijo uspešnosti poslovanja, upravljane posodobitve, uprizoritveno okolje z enim klikom in še več.

  Tu so rezultati naših preizkusov zmogljivosti WP Engine:

  Najprej smo preizkusili naše vzorčno spletno mesto WP Engine glede hitrosti.

  Preskus hitrosti motorja WP

  Kot lahko vidite na posnetku zaslona, ​​se je naše testno mesto naložilo v manj kot sekundi. To je hitreje kot 96% vseh preizkušenih spletnih mest. Glede na to, da nam ni bilo treba nameščati nobene optimizacije uspešnosti, je rezultat zelo impresiven.

  Kako pa WP Engine deluje v največjem prometu?

  Za preizkus zmogljivosti v prometu smo izvedli test Load Impact na strežniku WP Engine. Med tem testom smo postopoma zbrali do 100 edinstvenih obiskovalcev, da bi videli, kako bo strežnik obravnaval povečane zahteve iz več povezav hkrati.

  WP preizkus udarca obremenitve motorja

  Zelena črta v tem grafu predstavlja čas nalaganja strani, modra črta pa predstavlja število uporabnikov na spletnem mestu. Kot lahko vidite, je uspešnost strežnika WP Engine ostala ves čas preskusa, ko se je število uporabnikov povečalo.

  Nato smo preizkusili strežnik WP Engine za natančnejši odzivni čas.

  Za ta test smo s pomočjo Bitcatcha natančneje preizkusili odzivni čas strežnika z več geografskih lokacij.

  Čas odziva motorja WP

  Kot lahko vidite v rezultatih, je odzivni čas strežnika WP Engine na vseh geografskih lokacijah ostal manj kot pol sekunde. Še posebej veliko je bilo v ZDA.

  V našem podrobnem pregledu WP Engine smo ocenili tudi njihovo podporo strankam, funkcije in cene. Po naši analizi smo ugotovili, da je WP Engine najbolj upravljan ponudnik gostovanja WordPress za katero koli spletno mesto.

  • PREDNOSTI: Zelo optimizirana za delovanje WordPressa s popolnoma stabilnim upravljanim gostovanjem
  • PREDNOSTI: Z enim klikom uprizoritveno okolje, brezplačen SSL in integrirana podpora za dodajanje CDN storitve kot dodatek
  • PREDNOSTI: Zmogljiva, a enostavna uporaba nadzorne plošče po meri z odlično podporo za stranke.
  • SLABOSTI: Cene so za napredne načrte nekoliko višje, vendar so v celoti vredne $$$.

  Začnite z WP Engine

  2. SiteGround

  SiteGround je eno najbolj ocenjenih gostovalnih podjetij v skupnosti WordPress. Ponujajo edinstveno interno optimizacijo in varnost delovanja, zato so eden izmed uradno priporočljivih ponudnikov gostovanja WordPress.

  Tu so naši rezultati za test uspešnosti SiteGround:

  Rezultati hitrosti za SiteGround

  Kot lahko vidite na posnetku zaslona, ​​se je naše testno mesto na strežniku SiteGround naložilo v manj kot sekundi (natančno 649 ms) za strežnik v Dallasu v Teksasu. To je hitreje kot 95% vseh preizkušenih spletnih mest, kar je neverjetno.

  Kako pa bi naša testna stran SiteGround delovala v največjem prometu?

  Da bi to preizkusili, smo izvedli test Load Impact na strežnikih SiteGround. Med tem testom smo postopoma povečevali na 100 edinstvenih obiskovalcev, da smo videli, kako strežnik obravnava povečane zahteve iz več povezav hkrati.

  Naložite preizkus vpliva na Siteground

  Na tem zaslonu modra črta predstavlja število aktivnih virtualnih uporabnikov na spletnem mestu. Zelena črta je čas nalaganja strežnika. SiteGround izvaja skoraj dosledno, razen pri trku pri 50 uporabnikih na spletnem mestu. Hitro si je opomogel in čas nalaganja strani je ostal stalno nizek tudi pri večjem številu uporabnikov.

  Nato smo izvedli podrobnejši in natančnejši testni odzivni čas. Za to smo uporabili Bitcatcha za testiranje natančnega odzivnega časa strežnika z različnih geografskih lokacij.

  Odzivni čas SiteGround

  Naše preizkuševalno mesto SiteGround je v ZDA in na vseh drugih lokacijah, razen na Japonskem, potekalo izjemno dobro.

  Če je vaša ciljna publika večinoma v Aziji, potem lahko prosite SiteGround, da vas premesti na njihove azijsko-pacifiške strežnike, da to odpravijo..

  V našem podrobnem pregledu SiteGround smo ocenili tudi njihovo podporo strankam, funkcije in cene.

  Po analizi smo ugotovili, da je SiteGround odlična izbira za upravljano gostovanje v WordPressu. Njihovi strežniki so neverjetno hitri, podpora pa je na voljo 24/7 s strani dobro in prijazno osebje.

  • PREDNOSTI: Osupljiva podpora za WordPress, velika uptime, hitra hitrost in brezplačen SSL.
  • PREDNOSTI: So eden izmed uradno priporočljivih ponudnikov gostovanja WordPress.
  • PREDNOSTI: Brezplačna migracija spletnega mesta
  • SLABOSTI: Brez brezplačne domene

  Začnite s SiteGround

  3. Bluehost

  Bluehost je eno najbolj priljubljenih gostiteljskih podjetij na svetu in uradno priporočen ponudnik gostovanja WordPress.

  Oglejmo si rezultate testiranja uspešnosti Bluehost. Opomba: to ni tipično gostovanje v Bluehostu. To je optimiziran WordPress gostinski izdelek, ki deluje na njihovi VPS infrastrukturi.

  Najprej smo preizkusili naše testno mesto na strežnikih Bluehost glede hitrosti.

  Rezultati preskusa hitrosti Bluehosta

  Kot je prikazano na posnetku zaslona, ​​se je naše testno mesto naložilo v manj kot dveh sekundah. To je hitreje kot 85% vseh preizkušenih spletnih mest. Upoštevajte, da testno mesto ni uporabljalo nobenih vtičnikov za optimizacijo učinkovitosti, zato je ta rezultat zelo dober.

  Po tem smo opravili test Load Impact na našem testnem mestu Bluehost. Ta test nam omogoča, da vidimo, kako bi naše preskusno mesto delovalo med največjim prometom.

  Postopoma smo povečevali do 100 edinstvenih obiskovalcev hkrati, da bi videli, kako strežnik obravnava povečane zahteve iz več povezav hkrati.

  Tu je rezultat posnetek zaslona:

  Rezultat testa Bluehost LoadImpact

  V tem grafikonu modra črta označuje število aktivnih virtualnih uporabnikov na spletnem mestu, zelena črta pa prikazuje čas nalaganja strežnika. Nalaganje strežnika je ostalo stabilno skozi test tudi v času največjega prometa.

  Nato smo za natančnejši preizkus odzivnega časa strežnika iz različnih geografskih regij uporabili Bitcatcha.

  Bluehost test odzivni čas

  Odzivni časi za našo preizkusno mesto Bluehost so bili v ZDA izjemno odlični, natovorili pa smo jih le za delček sekunde. Odzivni čas na drugih lokacijah je bil nekoliko višji, vendar še vedno manj kot sekundo.

  Če so vaše ciljne stranke v ZDA, bi to za spletno mesto zelo koristilo.

  V podrobnem pregledu Bluehosta smo ocenili tudi njihovo podporo strankam, funkcije in cene. Po tej temeljiti analizi verjamemo, da je Bluehost odličen upravljan ponudnik gostovanja WordPress za katero koli spletno mesto.

  • PREDNOSTI: 50% popust na upravljano gostovanje WordPress + brezplačna domena + brezplačen SSL
  • PREDNOSTI: Uradno priporoča WordPress
  • PREDNOSTI: Zelo optimizirana izkušnja s WordPressom
  • PREDNOSTI: Svoboda delati več kot le WordPress
  • SLABOSTI: Včasih je podpora lahko počasna

  Začnite z Bluehostom

  4. Tekoči splet

  Tekoči splet je še eno odlično upravljano gostovanje WordPress podjetja, ki je priljubljeno med WordPress skupnostjo. Ponujajo več ravni načrtov gostovanja, vključno z upravljanim gostovanjem WordPressa, VPS, oblačnimi spletnimi mesti in namenskim gostovanjem.

  Tu so rezultati naših tekočih spletnih testov uspešnosti:

  Najprej smo preizkusili našo testno stran za hitrost z orodjem za testiranje hitrosti spletnega mesta Pingdom.

  Rezultati hitrosti za tekoči splet

  Kot lahko vidite v rezultatih preskusa, se je naše spletno mesto za tekoče tekočine naložilo za manj kot sekundo za strežnik v San Joseju v Kaliforniji. To je hitreje kot 91% testiranih spletnih mest.

  Nato smo želeli videti, kako se tekoči splet zadržuje pod največjo prometno obremenitvijo.

  Da bi to izmerili, smo izvedli test Load Impact na tekočih spletnih strežnikih. Postopoma smo ustvarili do 100 edinstvenih obiskovalcev naenkrat, da bi videli, kako strežnik obravnava povečane zahteve iz več povezav.

  Naložite test vpliva na tekoči splet

  V tem grafikonu modra črta označuje število aktivnih virtualnih uporabnikov na spletnem mestu, zelena pa prikazuje čas nalaganja strežnika. Kot lahko vidite, je obremenitev strežnika ostala stabilna skozi preizkus, tudi ob največjem prometu.

  Nato smo preizkusili odzivni čas strežnika Liquid Web z orodjem Bitcatcha, ki meri odzivne čase iz različnih geografskih regij.

  Tekoči spletni odzivni test

  Kot lahko vidite v rezultatih, se je naše spletno mesto za tekoče odzive odzvalo v manj kot sekundi. Odzivni čas je bil še posebej velik v ZDA.

  V podrobnem pregledu tekočega spleta smo tudi ocenili njihovo podporo uporabnikom, funkcije in cene.

  Po temeljiti analizi smo ugotovili, da je Liquid Web odličen upravljan WordPress gostinski servis za vse vrste spletnih mest.

  • PROS: neverjetno hitro upravljanje WordPress gostovanja z zmogljivimi funkcijami.
  • PROS: Visoko zmogljivi strežniki, vključen SSL, odlična podpora.
  • PROS: Veliko možnosti za povečanje in rast vašega podjetja. Odlično za podjetje.
  • CONS: Cena je nekoliko višja

  Začnite s tekočim spletom

  5. DreamHost

  DreamHost je zanesljivo ime v gostiteljski industriji. Ponujajo skupni, VPS, namenski in upravljan WordPress načrt gostovanja, imenovan DreamPress.

  Tu so rezultati naših preizkusov uspešnosti DreamHost:

  Najprej smo na testnem mestu na strežniku DreamHost opravili test hitrosti.

  DreamHost test hitrosti

  Kot lahko vidite v rezultatih, se je naše testno mesto naložilo v manj kot pol sekunde. To je hitreje kot 97% vseh preizkušenih spletnih mest, kar je neverjetno za spletno mesto brez vtičnikov za optimizacijo učinkovitosti.

  To je odlično, ampak kako deluje DreamHost strežnik pod prometom?

  Da bi to preizkusili, smo izvedli test Load Impact. Postopoma smo povečevali promet do 100 uporabnikov, da smo videli, kako se strežnik odziva na več povezav.

  Učinek obremenitve DreamHost

  Modra črta je število aktivnih virtualnih uporabnikov na spletnem mestu, zelena črta pa čas nalaganja strežnika. Kot lahko vidite v rezultatih, je naše testno mesto skozi test ostalo stabilno.

  Nato smo opravili test odzivnega časa, da natančno izmerimo odzivni čas strežnika z različnih geografskih lokacij.

  DreamHost odzivni čas

  Kot lahko vidite v rezultatih, se je naše testno mesto odzvalo v manj kot pol sekunde za vse geografske lokacije. Odzivni čas je bil še posebej velik v ZDA.

  V našem podrobnem pregledu DreamHost smo ocenili tudi njihovo podporo strankam, funkcije in cene.

  Po temeljiti analizi smo ugotovili, da je DreamHost dobra izbira za upravljane storitve gostovanja WordPress.

  • PROS: Super hitra storitev WordPress gostovanja
  • PROS: Vsak načrt vključuje nadzorno ploščo po meri, brezplačen SSL, SSD.
  • PROS: Enostaven obseg, primeren za vse proračune.
  • CONS: Odmevno mesto je na voljo samo z naprednim načrtom.

  Začnite s DreamHostom

  Najboljši upravljani WordPress gostovanje (hiter zajem)

  Zdaj, ko ste primerjali rezultate preskusov uspešnosti najbolj upravljanih WordPress gostovalnih podjetij, se morate odločiti, kateri ustreza vašim potrebam.

  Da bi vam to olajšali, smo ustvarili tabelo s seznamom funkcij ob strani. Tu lahko preprosto primerjate najbolje vodena podjetja za gostovanje WordPress-a.

  SSLStaging HostingCostFree DomainFree DomainFree
  WP motor35 USD / mesečnoNeDaDa
  SiteGround11,95 USD / mesečnoNeDaDa
  Bluehost19,99 USD / mesečnoDaDaDa
  Tekoči splet29 USD / mesečnoNeDaDa
  DreamHost14,95 / moNeDaNe

  V našem poglobljenem pregledu gostovanja WordPress menimo, da če iščete zanesljivega upravljanega gostitelja WordPress, je WPEngine najboljša možnost. Njihovi načrti so po ugodnih cenah, neverjetne zmogljivosti, z brezplačnim SSL, uprizoritvijo z enim klikom in vsemi premijskimi temami StudioPress, skupaj z okvirjem Genesis, ki je sestavljen iz 35 USD, je daleč najboljša vrednost.

  Če vas skrbijo stroški, se odločite za Bluehost ali SiteGround, saj ponujajo zelo optimizirano upravljanje WordPress gostovanja, ki ima zdaj zmogljiva orodja za razvijalce, kot so uprizarjanje in še več.

  Če ste veliko podjetje in iščete resnično storitev na ravni podjetja, priporočamo, da uporabite Liquid Web ali WP Engine. Oba ponujata izjemno storitev, vendar je tekoči splet znan po junaški podpori.

  Pravzaprav ne morete iti narobe z nobeno od najbolje vodenih gostujočih podjetij WordPress, ki smo jih primerjali zgoraj. Vsi ponujajo brezplačno gostovanje v WordPressu, s hitrimi hitrimi strežniki, odlično uptime, prijazno podporo in cenami, ki ustrezajo vašemu proračunu.

  Pogosta vprašanja o upravljanem WordPress gostovanju

  Z leti smo pomagali na tisoče uporabnikov in slišali, da je mogoče zamisliti vsako vprašanje, povezano z gostovanjem. Tu so odgovori na najpogostejša vprašanja o upravljanem gostovanju WordPress-a.

  Ali potrebujem upravljano gostovanje WordPress-a za zagon svojega spletnega mesta?

  Upravljano gostovanje v WordPressu ponuja vrhunsko gostovanje, specializirano za WordPress. Vključuje strokovno podporo za WordPress, samodejne posodobitve in optimizacijo zmogljivosti za WordPress. Ta vrhunska izkušnja pogosto stane dodatno, vendar ponuja popolnoma brezplačno gostovanje v WordPressu.

  Če vas skrbi cena, si lahko ogledate naš vodič o tem, kako sestaviti spletno mesto na skupnem gostovanju, kot je Bluehost, ki stane 2,75 dolarja na mesec in ima brezplačno domeno. Svoje spletno mesto lahko pozneje vedno nadgradite na upravljano gostovanje WordPressa, če ga potrebujete.

  Ali lahko sam vstavim vtičnike na upravljano gostovanje WordPress?

  Ja lahko. Upravljano gostovanje v WordPress-u omogoča enostavno posodobitev vseh vtičnikov na nadzorni plošči. Ne boste mogli namestiti vtičnikov WordPress. Nekatera podjetja, ki upravljajo gostovanje, lahko blokirajo nekatere vtičnike, ki niso združljivi z njihovim gostiteljskim okoljem.

  Ali lahko namestim WooCommerce v upravljanem gostovanju WordPressa?

  Ja lahko. WooCommerce vam omogoča, da na svoje spletno mesto dodate spletno trgovino. Lahko ga namestite na upravljanem gostovanju WordPress, kot bi namestili kateri koli drug vtičnik. Ogledate si lahko tudi našo primerjavo najboljših gostovalnih podjetij WooCommerce.

  Koliko stane izdelava spletnega mesta na upravljanem gostovanju WordPressa?

  Skupni stroški vašega spletnega mesta se izračunajo na podlagi stroškov gostovanja, imena domene in SSL certifikata. Stroški vzdrževanja vašega spletnega mesta bodo rasli z rastjo vašega spletnega mesta. Ustvarili smo podroben vodič o tem, koliko stane izdelava spletnega mesta z razčlenitvami za različne scenarije in kako nadzorovati svoje stroške.

  Domeno sem že kupil. Ali ga lahko uporabljam za svoje upravljano gostovanje v WordPressu?

  Ja lahko. Ko registrirate ime domene, ga lahko uporabljate pri katerem koli gostiteljskem podjetju. Morali boste le spremeniti nastavitve domene in usmeriti njen DNS na svoje upravljano podjetje za gostovanje WordPress. Vsako upravljano podjetje za gostovanje WordPress ima korak za korakom navodila, kako to storiti. Glejte naš vodič o razliki med domenskim imenom in spletnim gostovanjem.

  Ali moram kupiti domeno in upravljano gostovanje WordPressa istega podjetja?

  Ne, ne Upravljano gostovanje WordPress-a lahko kupite pri enem podjetju in ime domene drugega podjetja. Kljub temu vam pomaga, da jih dobite od istega podjetja, saj vam ne bo treba spreminjati nastavitev DNS, poleg tega pa boste lahko upravljali svojo domeno in gostovanje na isti nadzorni plošči. Nekatera podjetja vam bodo celo ponudila brezplačno domeno z nakupom gostovanja.

  Ali moram pri nakupu upravljanega gostovanja WordPress kupiti kakšne dodatke?

  Med postopkom prijave vam bodo nekatera podjetja, ki upravljajo gostovanje, ponudila, da vam prodajo dodatne storitve. Lahko jih varno počistite, saj bi to povečalo stroške vašega računa za gostovanje.

  Pozneje, če menite, da potrebujete eno od teh dodatnih storitev, jih lahko preprosto dodate v svoj načrt gostovanja na nadzorni plošči računa..

  Kako prestavim svoje spletno mesto WordPress na svoj novi upravljani račun za gostovanje WordPress?

  Nekatera upravljana podjetja za gostovanje WordPressa ponujajo brezplačno selitev na spletna mesta. Morda ga ne bodo omenili, če pa vprašate, bodo prenesli vaše spletno mesto. Nekatera podjetja, ki gostijo ponudbo, lahko ob doplačilu ponudijo storitev migracije. Svoje spletno mesto lahko tudi sami prestavite na novega gostitelja, brez izpada.

  Ali upravljana podjetja, ki gostijo WordPress, hranijo varnostne kopije mojega spletnega mesta?

  Da, veliko jih je. Vendar ne priporočamo, da se zanašate na varnostne kopije vašega gostiteljskega podjetja. Vedno morate ustvariti lastne varnostne kopije z uporabo varnostnega vtičnika WordPress.

  Ali lahko pozneje spremenim svoje upravljano gostovanje v programu WordPress?

  Da, lahko popolnoma spremenite svoje podjetje za upravljanje WordPress gostovanja, če z njimi niste zadovoljni. Večina gostujočih podjetij ponuja storitve selitve, ki jih lahko uporabljate z minimalnimi izpadi.

  Ali obstajajo drugi upravljani ponudniki gostovanja WordPress, ki niso navedeni tukaj?

  Da, tu je dobesedno na desetine upravljanih gostujočih podjetij WordPress in jih preprosto ne moremo našteti tukaj, ker bi to ustvarilo več zmede in povzročilo paralizo izbire za bralce.

  Na trgu smo preizkusili vsako večje podjetje za upravljanje gostujočega podjetja WordPress, vključno s številnimi, ki niso na seznamu zgoraj, kot so: Flywheel, Kinsta, Cloudways, Pagely, GoDaddy, InMotion Hosting, Pantheon, NameCheap, Pressable in še več.

  Najbolje vodena podjetja za gostovanje WordPress, ki smo jih izbrali za uvrstitev na naš seznam, nudijo najboljše funkcije za najboljšo ceno.

  Katera so po vašem mnenju najbolje upravljana podjetja, ki gostijo WordPress?

  Naše najboljše izbire za upravljano gostovanje v WordPressu so:

  1. WP motor – Najboljše na splošno glede na zmogljivost, zanesljivost, cene in lastnosti.
  2. SiteGround – Gostovanje WordPress z nizkimi stroški s prijazno podporo in odličnimi zmogljivostmi.
  3. Bluehost – Vse funkcije vrhunskega upravljanega WordPress gostovanja ter brezplačna domena in izjemno hitri strežniki.
  4. Tekoči splet – Resnično podjetna WordPress gostovanja z junaško podporo.

  To zadnje vprašanje ni po pomoti. To vprašanje še vedno veliko dobimo, tudi ko uporabnike napotimo v ta vodnik.

  Upamo, da vam je ta vodič pomagal poiskati najbolje upravljano gostovanje WordPress-a za vaše spletno mesto. Če imate zastavljeno vprašanje o gostovanju programa WordPress, nam prosim pošljite sporočilo s pomočjo kontaktnega obrazca. Eden od članov naše ekipe se bo odzval nazaj v 24 urah.

  O uredništvu

  Uredništvo WPBeginner je skupina strokovnjakov za WordPress, ki jo vodi Syed Balkhi. Zaupa več kot 1,3 milijona bralcev po vsem svetu.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map