Resnica o najboljšem spletnem gostovanju WordPress v skupni rabi

Danes je skupno gostovanje v spletu najbolj priljubljena vrsta gostovanja, ki jo uporabljajo uporabniki WordPressa. Kljub priljubljenosti ljudje pogosto ne razumejo, kaj je spletno gostovanje v skupni rabi WordPress? Nihče nikoli ne govori o resnici, ki stoji za temi privlačnimi “neomejenimi, enostavnimi in cenovno dostopnimi” stavki. Preden sprejmete kakršne koli odločitve, vam toplo priporočamo, da preberete ta članek, da boste vedeli, kaj se deli WordPress gostovanje in katere so prednosti / slabosti skupnega spletnega gostovanja. Upamo, da vam bo naš vodič pomagal sprejeti najboljšo odločitev za vaše podjetje.


Kaj je deljeno WordPress spletno gostovanje?

Skupno gostovanje je takrat, ko več spletnih mest deli velik strežnik. Z več spletnimi mesti na istem strežniku lahko podjetja, ki gostijo spletno gostovanje, nudijo storitev po veliko bolj ugodnih cenah. To je daleč najbolj ekonomična možnost, ko gre za spletno gostovanje. Če pogledamo stvari, se namenski spletni strežnik začne nekje okrog 150 USD na mesec in znaša tisoč dolarjev na mesec, medtem ko lahko skupno gostovanje najdete od kjer koli od 3,95 dolarja na mesec do 9,95 dolarja na mesec.

Kaj je ulov pri skupnem gostovanju v programu WordPress?

Eden največjih ulovov pri večini deljenih gostovalnih podjetij je njihovo trženje. Ponašajo se z neomejenim diskovnim prostorom, neomejeno pasovno širino, neomejenimi domenami in v bistvu neomejenim vsem. Če živite v tem svetu, potem veste, da je edina neomejena stvar količina laži, ki bo prišla iz ljudi. Ko gre za spletno gostovanje, tega ni neomejeno. Možnost skupnega gostovanja je ustvarjena za manjša spletna mesta, ki vključuje nove blogerje, mala podjetja itd. Če bi vsako spletno mesto uporabljalo svojo kvoto, potem deljeno gostovanje ne bi delovalo. Ker pa jih ima le zelo malo, se to zelo lepo izkaže za vse. Uporabniki dobijo zelo ugodno ponudbo, gostiteljska podjetja pa dobro dobijo. Na kratko, je najboljša možnost za ljudi, ki se šele začnejo. Če pa bo vaše spletno mesto začelo pridobivati ​​priljubljenost in porabiti na tone strežniških virov, potem bodo podjetja zahtevala nadgradnjo. Nekateri od njih se s številnimi gostiteljskimi podjetji ne sprašujejo tako vljudno. Preprosto blokirajo vaš račun in vam nato pošljejo e-poštno sporočilo. Tudi drugi niso dovolj vljudni, da bi to storili. Preprosto bodo zaustavili vašo spletno stran in vam omogočili, da sami ugotovite. Ja, zato bi morali izbrati deljeno gostovanje, ki ima dober ugled.

Ugled je daleč edina stvar, ki jo morate pogledati, ko gre za skupno gostovanje v WordPress-u. Verjetno ne uporabljate večine funkcij, ki so na voljo za vas, zato vam uporaba seznama funkcij za izbiro spletnega gostitelja sploh ne pomaga. Pogosto gostiteljska podjetja razširijo seznam funkcij, tako da dodajo najbolj očitne stvari. Ker večina ljudi ne razume industrijskega žargona, si ogleduje velikost seznama funkcij, da bi se lahko neizobražila. Če želite izbrati dobro podjetje za spletno gostovanje, morate upoštevati le njihov ugled v panogi. To je najpomembnejši dejavnik, ker ima večina ponudnikov gostovanja enake ponudbe.

Prednosti spletnega gostovanja v skupni rabi WordPress

 • Prednost je velika, saj pristojbine za vzdrževanje strežnika deli na tisoče spletnih strani. Pristojba za gostovanje znaša približno 3,95 do 9,95 USD / mesec.
 • Konkurenca je privedla do izboljšav tehnologije. Najpogostejše spletno gostovanje v WordPressu je enostavna uporaba skrbniške plošče, kot so cPanel, Fantastico itd.
 • Večina priljubljenih podjetij zaposluje visoko usposobljene strokovnjake. To vam omogoča, da se mirno osredotočite na svoje podjetje in ne skrbite za vzdrževanje in vzdrževanje.
 • Večina večjih podjetij ponuja več storitev, tako da lahko z rastjo vaše spletne strani nadgradite brez težav. Z istim podjetjem za spletno gostovanje smo že od leta 2007.

Slabosti spletnega gostovanja v skupni rabi WordPress

 • V primerjavi s namenskimi strežniki boste na strežnikih za spletno gostovanje opazili razmeroma počasnejše odzivne čase strežnika.
 • Ko so podjetja pohlepna, je lahko preprodaja velik problem. To lahko povzroči redne zastoje in zaostajanje na mestu. Ponovno je tu pomemben ugled podjetja, ki gosti spletno gostovanje.

Best Shared Web Hosting Services

Logotip Bluehost

299 Ocene

BluehostSavings

Eden najstarejših spletnih gostiteljev se je začel leta 1996, Bluehost je postal največja blagovna znamka, ko gre za gostovanje WordPressa. So uradni ponudnik gostovanja, ki ga priporoča WordPress. Z Bluehostom vam nikoli ni treba skrbeti, da bo vaše spletno mesto počasno, tudi kadar je veliko prometa. Njihova 24/7 strokovna podpora je vedno na voljo za pomoč, ko jo potrebujete po telefonu, e-pošti ali klepetu v živo. Ocenjujejo jih kot prvo mesto v spletnem gostovanju za mala podjetja. Poleg tega uporabnikom WPBeginner ponujajo ekskluzivni popust v višini 63%, brezplačno domeno, brezplačen SSL in brezplačen graditelj spletnega mesta s predlogami.

SiteGround

4.091 mnenj

SiteGroundSavings

SiteGround je eden najbolj priljubljenih in najbolj ocenjenih ponudnikov gostovanja v skupnosti WordPress. Zagotavljajo edinstvene notranje rešitve WordPress za hitrost in varnost, s katerimi bo vaše spletno mesto čim hitrejše in varnejše. Znani so po najboljši 24-urni podpori v panogi, zato so uradni ponudnik gostovanja, ki ga priporoča WordPress. Zato tudi uporabljamo SiteGround za gostovanje spletnega mesta WPBeginner. Funkcije SiteGround vključujejo samodejne nadgradnje, vgrajeni predpomnilnik WP, CDN, uprizoritev z enim klikom in nadzor različice GIT. Prav tako so eno redkih podjetij, ki ponujajo gostovanje s posebnimi lokacijami s tremi podatkovnimi centri v ZDA, Evropi in Aziji. Poleg tega imajo za bralce WPBeginner poseben popust v višini 70%.

HostGator

80 Ocene

HostGatorSavings

HostGator gosti več kot 8 milijonov domen in je eden najbolj priljubljenih spletnih gostiteljev v panogi. Z namestitvijo WordPress z enim klikom, 99,9-odstotno garancijo časa in 24/7 podpora je pametna izbira za vsakega lastnika spletnega mesta. Menimo, da so eno najboljših spletnih gostovanj za podjetja. Našim bralcem ponujajo ekskluzivni popust v višini 62%, brezplačno ime domene in brezplačno SSL potrdilo.

Dreamhost

573 Ocene

DreamHostSavings

DreamHost obstaja že 18 let in je znan po tem, da je spletno gostovanje enostavno. Dobiš lahko nadzorno ploščo po meri, namestitev WordPress z enim klikom, samodejne posodobitve programa WordPress, neomejen prostor, neomejeno pasovno širino in brezplačne SSD diske, kar vaše spletno mesto naredi 200% hitrejše. DreamHost deluje na več kot 600.000 spletnih dnevnikih in spletnih mestih WordPress. Pristojbin za nastavitev ni, dobite pa tudi brezplačno domeno.

Gostovanje InMotion

101 Ocene

Gostovanje InMotion

InMotion hosting je bila znana industrijska blagovna znamka z zanesljivimi zmogljivostmi za gostovanje v poslovnem razredu. Z nagrajeno tehnično podporo in 99,9% uptime so uporabniku najljubši. Njihova neprekosljiva ameriška podpora je vedno na voljo za pomoč. WordPress gostovanje InMotion Hosting je optimizirano za aktivne blogerje in ponuja veliko razširljivost za rast vašega spletnega dnevnika. Našim uporabnikom ponujajo ekskluzivno 57% popust + brezplačno domeno in brezplačen SSL.

GreenGeeks

397 Ocene

GreenGeeksSavings

GreenGeeks je postal zelo znana blagovna znamka v industriji gostovanja WordPress s svojo hitro uspešnostjo spletnega mesta, 24/7 ameriško podporo in okoljsko odgovorno platformo. Ponujajo samodejno namestitev WordPress z enim klikom, upravljane posodobitve, izboljšano varnost, brezplačen CDN, brezplačno migracijo spletnega mesta in izbiro več kot 5 različnih lokacij podatkovnega centra. GreenGeeks deluje prek 500.000 spletnih strani in kupci jih imajo radi. Poleg tega imajo za bralce WPBeginner poseben 60% popust v kombinaciji z brezplačnim SSL in brezplačnim domenskim imenom.

iPage

34 Ocene

iPageSavings

IPage, ustanovljen leta 1998, deluje na več kot milijon spletnih strani in je dobro znana blagovna znamka na WordPress gostovanju. IPage je s 24/7 podporo, 99,9% uptime in namestitvijo WordPress z enim klikom idealen kraj za začetek. Dobite brezplačni program za izdelavo povleci in spusti, brezplačen varnostni paket in vse ostalo, kar potrebujete za izdelavo uspešnega spletnega mesta. Poleg tega uporabnikom WPBeginner ponujajo ekskluzivni popust v višini 83% in brezplačno domeno. Zaradi tega je iPage najugodnejši ponudnik spletnega gostovanja na našem seznamu.

Spletno gostovanje

35 Ocene

Spletno gostovanje HubSavings

Spletno gostovanje je najlažji način za spletno prisotnost malih podjetij. Enostavna nadzorna plošča, oblikovalec spletnih strani in WordPress v kombinaciji z njihovo neverjetno podporo je težko premagati njihovo ceno in vrednost. S spletnimi gostovanji si prisluži številne nagrade za najboljšo vrednost tudi za uporabnike WPBeginner.

JustHost

2 Oceni

Samo HostSavings

Just Host, prej znan kot Super Green Hosting, je bil eden izmed prvotnih partnerjev WPBeginnerja. Imajo izjemno tehnično podporo in izjemno zanesljive strežnike. Za uporabnike WPBeginner imajo posebno ponudbo, zaradi česar so med vsemi ponudniki najbolj dostopno gostovalno podjetje. Da ne omenjam, ponujajo tudi brezplačno domeno za življenje z vsakim novim računom.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map