Hvordan fikse “Er du sikker på at du vil gjøre dette” -feil i WordPress

Noen ganger kan det oppstå en WordPress-feil som feil ved etablering av databaseforbindelse eller utmattet feil i minnet. Disse feilene er litt nyttige fordi de forteller deg nøyaktig hva problemet er.


På den annen side er det feilfrie feil som “Er du sikker på at du vil gjøre dette”.

Det er for mange faktorer som kan føre til denne feilen. Dette er grunnen til at WordPress ikke kan gi noen informasjon for å peke deg i riktig retning for å fikse det.

I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du kan undersøke og fikse “Er du sikker på at du vil gjøre dette” feil i WordPress.

Feil - Er du sikker på at du vil gjøre dette

Hva er årsaken til: “Er du sikker på at du vil gjøre dette?” feil?

“Er du sikker på at du vil gjøre dette?” -Feil vises vanligvis når ikke-bekreftelse mislykkes, og de mest sannsynlige kandidatene som forårsaker denne feilen, er plugins og temaer som ikke bruker denne funksjonen riktig.

Mangel er unike nøkler som legger til et sikkerhetslag for å beskytte WordPress-URL-er, skjemaer og ajax-anrop mot misbruk. De sikrer at et skript stammer fra nettstedet ditt og ikke en ekstern kilde som en hacker som prøver å få tilgang til nettstedet ditt.

Hvordan fikse “Er du sikker på at du vil gjøre dette?” Feil

Vanligvis er denne feilen forårsaket av en plugin eller et tema som er installert på nettstedet ditt. For å undersøke hvilket programtillegg eller tema som forårsaker problemet, må du deaktivere alle programtilleggene.

Undersøkelse av plugins

Først må du deaktivere alle WordPress-plugins og sørge for at WordPress ikke klarer å finne noen installert plugin.

Bare koble til WordPress-vertskontoen din ved hjelp av en FTP-klient.

Når du er tilkoblet, går du til wp-innhold-mappen og gir nytt navn til plugins-mappen til plugins.deactivated.

Gi nytt navn til plugins-mappen for å deaktivere alle plugins

Etter det må du gå tilbake til plugins-siden i WordPress-adminområdet. Du vil se et varsel for alle pluginene dine som nå er deaktivert.

Plugins deaktivert i WordPress
Nå som alle pluginene dine er riktig avinstallert og deaktivert, kan du prøve å gjengi feilen.

Hvis feilen ikke vises igjen, betyr det at en av programtilleggene på nettstedet ditt var årsaken til problemet. For å finne ut hvilken plugin som forårsaker problemet, går du tilbake til FTP-klienten din og gir nytt navn til plugins.deactivated mappen tilbake til plugins.

Etter det kan du gå til plugins-siden i WordPress-adminområdet ditt og aktivere hver plugin én etter én. Du må prøve å gjengi feilen etter å ha aktivert hver plugin til du finner plugin-en som forårsaker problemet.

Ja, dette høres ut som en tidkrevende oppgave, men det er den enkleste måten for nybegynnere å finne en feil oppførsel av WordPress-plugin.

Undersøkelse av temaer

Hvis plugins ikke forårsaker dette problemet, kan det være temaet ditt som forårsaker feilen ‘Er du sikker på at du vil gjøre dette’.

Du kan undersøke temaet som forårsaker dette problemet ved å gjenta den samme prosedyren som du gjorde for plugins. Først må du koble til nettstedet ditt ved hjelp av en FTP-klient og laste ned det for tiden aktive temaet til datamaskinen din som sikkerhetskopi.

Når du har sikkerhetskopiert temaet ditt, kan du trygt slette det fra webserveren.

Nå besøk Utseende »Temaer -siden i WordPress-administratorområdet ditt, så ser du et varsel: ‘Det aktive temaet er ødelagt. Gå tilbake til standardtemaet ‘.

Tema deaktivert

WordPress vil nå begynne å bruke standardtemaet som Twenty Seventeen for nettstedet ditt.

Hvis du ikke klarer å gjengi feilen etter at standardtemaet ble aktivert, betyr det at temaet ditt var årsaken til “Er du sikker på at du vil gjøre dette?”.

Kan ikke finne kilden til feilen

Forsikre deg om at du har testet grundig for å reprodusere denne feilen etter at du har deaktivert og reaktivert plugins og temaer.

Hvis du finner ut at ingen plugin eller tema på nettstedet ditt forårsaker feilen, er det noen ekstra trinn du kan ta.

Disse trinnene vil i utgangspunktet erstatte alle kjerne WordPress-filer med ferske kopier lastet ned fra kilden.

Først må du lage en komplett WordPress-sikkerhetskopi for nettstedet ditt. Dette trinnet er viktig, siden det vil hjelpe deg med å gjenopprette nettstedet ditt i tilfelle noe skulle gå galt.

Deretter kobler du til nettstedet ditt ved hjelp av en FTP-klient og laster ned filen ‘wp-config.php’ til datamaskinen din. Denne filen inneholder WordPress-databaseinnstillinger som du trenger senere.

Last ned wp-config.php-filen til datamaskinen din

Etter det må du nøye slette alle WordPress-filer fra serveren din bortsett fra mappen wp-innhold og alt innholdet.

Slett alle WordPress-filer bortsett fra mappen wp-innhold

Etter det må du laste ned en fersk kopi av WordPress til datamaskinen din. Du kan laste ned den fra WordPress.org nettsted som en zip-fil.

Gå videre og pak ut zip-filen på datamaskinen din, og last opp filene i mappen ‘wordpress’ til webserveren din ved hjelp av FTP.

Når du har lastet opp alle filene, kan du gi nytt navn til wp-config-sample.php-filen til wp-config.php.

Nå må du redigere den nye wp-config-filen for å legge inn WordPress-databasen og tabellinformasjonen. Du kan se på den gamle wp-config.php-filen som du lastet ned tidligere for å legge inn all informasjonen.

Se vår artikkel om hvordan du redigerer wp-config.php-filen i WordPress for detaljerte instruksjoner.

Du må legge til alle seksjoner bortsett fra ‘Unik autentisering av nøkler og salter’. Slett alle linjene som begynner med definere i dette avsnittet.

/ ** # @+
* Autentisering unike nøkler og salter.
*
* Endre disse til forskjellige unike setninger!
* Du kan generere disse ved å bruke {@link https://api.wordpress.org/secret-key/1.1/salt/ WordPress.org secret-key service}
* Du kan endre disse når som helst for å ugyldiggjøre alle eksisterende informasjonskapsler. Dette vil tvinge alle brukere til å måtte logge seg på igjen.
*
* @since 2.6.0
* /
define (‘AUTH_KEY’, ‘`+ 7nTNbUD? | W) b3gMfG ~ g [zr8N6} m% MZ | L’);
define (‘NONCE_KEY’, ‘] Zj5i * hHlsUWKg2 |>YF, X + XPD-_`I [nFmA6ZLw ~; EW7g0.s5EaZCAJ = j] ./ 5z ^ X ~ ‘);
definere (‘AUTH_SALT’, ‘e * l: hUsddFIxm1E7y-n #_} 3,4) J] S sM6-MI3aB # Qk1Xx`pwt6? ** i}’);

Lagre og last opp wp-config.php-filen tilbake til nettstedet ditt.

Det er alt, du har oppdatert WordPress-installasjonen. Du kan nå prøve å gjengi feilen på nettstedet ditt.

Grunnleggende tips for å fikse WordPress-problemer

Vi forstår at det til tider kan være frustrerende å løse slike problemer. Derfor har vi utarbeidet en praktisk WordPress feilsøkingsguide som viser deg hvordan du kan undersøke og fikse WordPress-problemer som en proff.

WordPress brukes av millioner av mennesker. Uansett hvilket problem du støter på, er det sannsynlig at tusenvis av andre mennesker har møtt det før deg og har fikset det.

Du kan finne en løsning ved å angi feilen i Google-søket. For mer nyttige resultater, legg til wpbeginner.com på slutten av søkeordet for å finne en enkel trinnvis guide for å fikse det.

Du kan også bokmerke vår komplette guide til vanlige WordPress-feil og hvordan du fikser dem.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å fikse “Er du sikker på at du vil gjøre dette” Feil i WordPress. Det kan også være lurt å se vår komplette WordPress-sikkerhetsguide for å beskytte nettstedet ditt mot hacking og malware.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map