Hvordan kjøpe et telefonnummer til forfengelighet for nettstedet ditt (om 5 minutter)

Har du noen gang lurt på hvordan bestemte selskaper kjøper et forfengelig telefonnummer for deres forretningsnettsted?


Telefonnummer til forfengelighet er telefonnummer som er minneverdige og enkle å markedsføre. For eksempel er 1800-BLOMSTER et forfengelsesfritt telefonnummer for en populær blomsterleveringstjeneste.

Sekvensering eller staving av forfengelighetstelefonnumre gjør det lettere å markedsføre på kreative måter. Telefonnummer til forfengelighet er også svært effektive når det gjelder å bygge merkevarebildet ditt.

Mange eiere av små bedrifter mener at det å ha et telefonnummer til forfengelighet må ha en høy kostnad, trenger spesialutstyr eller tekniske ferdigheter for å håndtere det.

Dette var tidligere i gamle dager, men det er ikke sant lenger. Du kan få et forfengelsesnummer uten å bruke en formue, kjøpe spesialutstyr eller tilegne deg tekniske ferdigheter.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du enkelt kan kjøpe et telefonnummer til forfengelighet for din online virksomhet eller WordPress-nettsted.

Hvordan kjøpe et forfengelighet telefonnummer for bedriften din

Hva er et forfengelighet telefonnummer?

Et forfengelighetstelefonnummer er et lett å huske telefonnummer som har en unik sekvens. For eksempel 1-800-TOYSRUS (1-800-869-7787) eller 1-800-GoFedEx (1-800-463-3339).

Du kan også finne tall med unike kombinasjoner som 800-333-4444 eller 800-000-3333.

Disse telefonnumrene er mer merkbare og minneverdige enn tilfeldige telefonnumre. Dette gjør telefonnummer til forfengelighet gode for markedsføring og bygging av merkevarebilde.

Du kan også få dem som et avgiftsfritt nummer eller et lokalt nummer.

De fleste telefonnummer til forfengelighet er vanligvis avgiftsfrie nummer, som er tilgjengelige etter først til mølla-basis. Dette betyr at forfengelsesnummeret ditt er avhengig av tilgjengelighet uavhengig av hvilken telefontjeneste du kjøper det fra.

Hva trenger jeg for å få et telefonnummer til forfengelighet?

Du trenger en telefontjeneste for å kjøpe et telefonnummer til forfengelighet.

I motsetning til tradisjonelle fasttelefoner, kjører en forretningstelefontjeneste på internett. Dette er grunnen til at det noen ganger også kalles forretningsmessig VoIP-tjeneste (Voice over Internet Protocol).

Ved å bruke internett for telefonsamtaler, kan selskaper tilby lavere samtalepriser, billigere internasjonale samtaler og avanserte funksjoner for samtalehåndtering til bedriftseiere.

Disse samtalehåndteringsverktøyene lar deg maksimere potensialet i virksomhetssamtalene dine. Du kan overvåke samtaler, analysere dem, sette opp håndsmeldinger til telefonsvarer, sette opp regler for viderekobling av anrop og mer.

Du trenger bare en enhet koblet til internett for å bruke en moderne telefontjeneste. I utgangspunktet ville en datamaskin, bærbar PC, nettbrett eller mobiltelefon fungere.

Dette betyr at du ikke trenger å kjøpe noe spesielt utstyr.

Du kan videresende samtaler til ditt eksisterende fasttelefon eller mobilnummer, dele det samme nummeret med teammedlemmer og konfigurere automatisk deltakermeldinger.

Når det er sagt, la oss se på noen av de beste telefonnummerleverandørene for forfengelighet du kan bruke for å enkelt kjøpe et telefonnummer til forfengelighet for bedriften din.

1. RingCentral

Ringcentral

RingCentral er en av de største leverandørene av telefonsystemer. De tilbyr rimelig VoIP-tjeneste for små bedrifter med lokale, gratis og forfengelige telefonnumre.

Først må du registrere deg for en RingCentral-plan. Prisene deres starter fra $ 19 per måned per bruker som gir deg ett lokalt eller avgiftsfritt nummer.

Du kan legge til et forfengelig telefonnummer til planen din for $ 30 (engangsavgift).

Når du har registrert deg, kan du få et lokalt og avgiftsfritt nummer direkte fra kontoens instrumentbord.

Imidlertid, hvis du leter etter et telefonnummer til forfengelighet, må du søke om det. Prosessen kan ta opptil 10 virkedager å konfigurere den for kontoen din.

Når den er godkjent, kan du bruke en forfengelighetstallgenerator for å komme med ideer for bedriftens telefonnummer som er lett å huske.

Priser: Fra $ 15.99 per måned + $ 30 engangsoppsetningsgebyr.

2. Nextiva

Nextiva

Nextiva er en av de beste profesjonelle leverandørene av telefontjenester på markedet. Vi bruker plattformen deres på WPBeginner for vårt profesjonelle telefonnummer.

Som standard tilbyr Nextiva ikke telefonnummer til forfengelighet. I stedet skaffer de tallene fra transportørpartnerne sine, noe som begrenser deres evne til å gi forfengelighetstall som en funksjon.

Imidlertid, hvis du allerede har et forfengelighetstelefonnummer, kan du flytte det til Nextiva og begynne å bruke det med deres overlegne plattform med alle samtalehåndteringsfunksjoner, integrering av CRM-programvare og mer.

Hver Nextiva-plan har også et gratis lokalt nummer for alle retningsnummer i USA, og et avgiftsfritt nummer med alle prefikskoder unntatt 0800.

Priser: Fra $ 20 per måned.

3. Gresshoppe

Gresshoppe

Grasshopper er en av de ledende leverandørene av virtuelle telefonnumre for bedrifter. De tilbyr lokale, avgiftsfrie og forfengelighet telefonnummer.

Du kan enkelt sjekke tilgjengeligheten til ønsket forfengselsnummer under påmeldingsprosessen. Du kan også portere ditt eksisterende lokale nummer og konfigurere viderekobling til det nylig anskaffede telefonen til forfengelighet.

Grasshopper gir alle standardfunksjonene i et forretningstelefonsystem. Du får teksttekst, viderekobling og ruting av utvidelser, utvidelser, tilpassede hilsener og mer.

Priser: $ 26 per måned med 1 nummer og 3 utvidelser.

4. Phone.com

Phone.com

Phone.com er en annen populær leverandør av telefonnummer. De tilbyr lokale, avgiftsfrie og forfengelighet telefonnummer.

Imidlertid tar de et engangsoppsett for et avgiftsfritt forfengelsesnummer. Denne avgiften starter fra $ 49 og kan gå høyere avhengig av hvilket antall og avgiftsfri kode du velger.

Phone.coms planer har en månedlig begrensning av anropsminutter, og du må kjøpe ekstra minutter hvis du overskrider disse grensene. Du får også et sjenerøst antall SMS-meldinger med hver plan.

Bortsett fra å få ønsket telefonnummer, får du også alle standardfunksjonene for å administrere forretningssamtaler. Dette inkluderer samtalestyring, automatisk fremmøte, tilpassede hilsener, telefonsvarer, samtalelogger, sms på bedrifter og mer.

Priser: Fra $ 12.99 per måned

Hvordan markedsføre et telefonnummer til forfengelighet på ditt WordPress-nettsted?

Størstedelen av nettstedstrafikken i disse dager kommer fra mobile enheter. Dette betyr at brukerne dine ikke trenger å nå telefonen sin for å kontakte bedriften din siden de allerede er på telefonen.

Du må gjøre det lettere for dem å bare trykke på bedriftens telefonnummer for å ringe.

Legger til Klikk for å ringe til et WordPress-nettsted

Hvis du bruker WordPress som er den beste nettstedbyggeren på markedet, kan du enkelt legge til en klikk for å ringe-knappen til nettstedet ditt ved hjelp av en plugin.

Først må du installere og aktivere WP Call Button plugin på nettstedet ditt. For mer informasjon, se vår trinnvise guide for hvordan du installerer en WordPress-plugin.

Ved aktivering må du besøke Innstillinger »WP-anropsknapp side for å konfigurere plugin-innstillinger.

Innstillinger for WP-anropsknapp

Det gir to typer anropsknapper.

  1. Sticky Call-knapp – Denne knappen forblir synlig på nettstedet ditt når brukere ruller nedover en side.
  2. 2. Statisk anropsknapp – Denne knappen beveger seg ikke, og du kan legge den til hvor som helst på nettstedet ditt ved hjelp av en kortkode.

Etter at du har valgt knappetype, må du oppgi telefonnummeret ditt og velge utseende for knappen. Ikke glem å klikke på Lagre-knappen for å lagre innstillingene dine.

WordPress klikk for å ringe forhåndsvisning

For detaljerte instruksjoner, se vår trinnvise opplæring om hvordan du legger til klikk for å ringe-knappen i WordPress.

Legger til Klikk for å ringe-knappen ved hjelp av HTML

Hvis du ikke bruker WordPress og vil legge til en klikk for å ringe-knappen på nettstedet ditt, er det slik du vil gjøre det.

I utgangspunktet kan du legge til telefonnumre som lenker ved å bruke det spesifikke telefonnummerformatet.

tlf: +15555555555

Avhengig av hvilken nettstedsbygger du bruker, klikk på knappen Legg til lenke og legg deretter til telefonnummeret ditt med tel: prefiks.

Hvis du er kjent med HTML, kan du også bruke HTML til å legge til et klikkbart telefonnummer.

Klikk her for å ringe oss

Bare bytt ut telefonnummeret med ditt eget og lagre endringene.

Ofte stilte spørsmål om valg av telefonnummer til forfengelighet

Å velge et avgiftsfritt eller forfengelig telefonnummer kan føre til mange spørsmål. Vi vil prøve å svare på noen av de mest stilte spørsmålene om forfengelighetstelefonnumre som vi har kommet over.

1. Hva er forskjellen mellom et forfengelighetstelefonnummer og et avgiftsfritt nummer?

Et telefonnummer til forfengelighet har en rekkefølge av numre som staver virksomhetsnavnet, produktet eller tjenesten din. De kan også bare ha en minneverdig rekkefølge av tall.

Telefonnummeret ditt til forfengelighet kan være et avgiftsfritt nummer eller et lokalt nummer som kommer med en minneverdig nummersekvens.

På den annen side er avgiftsfrie numre numrene med spesifikke oppringingskoder som kan ringes uten kostnad for personen som ringer. Gratis numre i USA er 800, 888, 877, 866, 855, 844 og 833.

Avgiftsfrie numre kan anskaffes på en førstemann til mølla-basis, og det er grunnen til at de fleste forfengelighetstelefonnumre også er gratisnummer.

2. Må jeg betale en premiumpris for et gratis telefonnummer til forfengelighet??

Nei, det gjør du ikke. FCC-regler forbyr hamstring, handel og videresalg av avgiftsfrie nummer. Noen telefontjenester kan kreve et oppsetningsgebyr for et telefonnummer til forfengelighet, men dette er ikke prisen på det gratis nummeret.

3. Kan jeg selge mitt gratis telefonnummer til forfengelighet?

Nei du kan ikke. FCC-regler forbyr salg av avgiftsfrie nummer, og alle som prøver å selge et avgiftsfritt nummer kan komme i juridiske problemer.

4. Kan jeg bruke forfengelighetstelefonnummeret mitt med det lokale nummeret mitt??

Hvis du bruker en tjenesteleverandør for forretningstelefoner, kan du enkelt videresende inngående samtaler til ditt eksisterende lokale nummer. Du kan også sette opp videresendingsregler basert på tidspunktet på dagen, eller sette opp en IVR for å få kontakt med riktig person i teamet ditt.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å kjøpe et telefonnummer til forfengelighet for nettstedet ditt. Det kan også være lurt å se guiden vår om å velge den beste live chat-programvaren eller den beste e-postmarkedsføringstjenesten for bedriften din.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map