Hvordan lage en destinasjonsside med WordPress

Vil du lage en tilpasset destinasjonsside på WordPress-nettstedet ditt? Landingssider hjelper bedrifter med å konvertere besøkende til kunder og kundeemner. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du enkelt oppretter en destinasjonsside i WordPress.


Opprette en destinasjonsside med WordPress

Hva er en destinasjonsside?

En destinasjonsside er en spesialbygget side designet for å øke salget eller generere potensielle kunder for en bedrift. Det brukes i betalte markedsføring, e-post og sosiale mediekampanjer. Brukere som kommer fra disse kildene, kommer til å lande på denne siden først, og det er derfor den kalles destinasjonsside.

Hva er forskjellen mellom hjemmesiden og en destinasjonsside?

En hjemmeside er forsiden til nettstedet ditt, og hva brukerne vil se når de oppgir domenenavnet i nettleseren. På den annen side kan en destinasjonsside være en frittstående side der de fleste besøkende lander fra betalte eller tredjeparts trafikkilder.

En hjemmeside er designet for at besøkende kan delta i nettstedet ditt, utforske andre sider, bla gjennom produkter eller registrere seg. Den har flere lenker og gir brukerne flere valg.

På den annen side er en destinasjonsside bygd for konvertering. Den har færre lenker og er designet for at brukerne skal ta en kjøpsbeslutning eller gi sine opplysninger for fremtidig oppsøking.

Normalt kan nettstedet ditt bare ha en hjemmeside, men du kan opprette så mange destinasjonssider du vil for forskjellige kampanjer. For eksempel:

 • En destinasjonsside for betalte reklamekampanjer
 • Besøkende som kommer fra spesifikke trafikkilder som e-postliste, sosiale medier og mer
 • Brukere som lander på et bestemt produkt- eller serviceside
 • og mange flere…

Når det er sagt, la oss se på hvordan du lager en vakker tilpasset destinasjonsside i WordPress. Vi vil vise deg to løsninger, og du kan velge den som passer deg best.

Opprette en landingsside i WordPress ved å bruke Beaver Builder

Beaver Builder er en av de beste pluginene for landingssider for WordPress. Det lar deg enkelt lage en destinasjonsside ved hjelp av ferdige maler som du kan endre med enkle dra- og slippverktøy.

Først må du gjøre er å installere og aktivere Beaver Builder-plugin. For mer informasjon, se vår trinnvise guide for hvordan du installerer en WordPress-plugin.

Ved aktivering må du besøke Innstillinger »Beaver Builder side for å konfigurere plugin-innstillinger.

Beaver Builder lisens

Under lisensfanen klikker du på knappen ‘Enter License Key’ for å legge til lisensnøkkelen. Du finner denne informasjonen under kontoen din på Beaver Builder nettsted.

Deretter må du ta turen til Sider »Legg til nytt for å opprette din første destinasjonsside. Mange WordPress-temaer inkluderer nå en sidebygger eller en mal i full bredde. Disse malene er designet for å fungere med sidebygger-plugins.

Hvis temaet ditt ikke har en slik mal, kan du opprette en på egen hånd. For detaljerte instruksjoner, se vår guide for hvordan du oppretter en side med full bredde i WordPress.

Velg en sidebygger eller mal i full bredde fra boksen ‘Sideattributter’ i høyre kolonne, og lagre siden for å bruke endringene.

Velg en mal

Du er nå klar til å lage en destinasjonsside. Klikk på Beaver Builder-fanen over innleggsredigeringsprogrammet for å starte byggegrensesnittet.

Start Beaver Builder

Beaver Builder åpnes med den eksisterende sidemalen. Du må klikke på legg-knappen øverst til høyre på skjermen og bytte til mal-fanen.

Velg en mal

Beaver Builder kommer med flere ferdige maler. Velg “Landing Pages” fra rullegardinmenyen for gruppen, og velg deretter en mal som ser nær det du har i tankene.

Når du har valgt en mal, vil Beaver Builder laste den inn i forhåndsvisningsvinduet.

Pek og klikk for å redigere

Du kan nå peke og klikke på et hvilket som helst element for å redigere det. Du kan endre teksten, endre bakgrunnsfarge eller bilder, justere bredden og høyden på radene og kolonnene.

Du kan legge til eller fjerne innholdselementer fra malen. Bare klikk på legg-knappen og bytt til rader-fanen. Du kan legge til enten en eller flere kolonner.

Legg til rader på destinasjonssiden

Etter å ha lagt til en rad, bytt til modul-fanen. Moduler er innholdselementer som du kan legge til landingssiden din. Beaver builder leveres med alle viktige moduler inkludert tekst, overskrifter, knapper, video, lyd, animert nedtellingstimer og mer.

Legg til moduler i malen

Når du er fornøyd med designet, kan du klikke på ‘Ferdig’ -knappen øverst og deretter lagre eller publisere siden din.

Lagre eller publiser destinasjonssiden

Du kan nå besøke siden for å se landingssiden din i aksjon. Rediger det gjerne hvis du trenger å justere, legge til eller fjerne noe.

Forhåndsvis destinasjonssiden

Opprette en landingsside i WordPress ved å bruke Leadpages

Leadpages er en annen plattform som er enkel å bruke for å lage flotte destinasjonssider og legge dem til på ditt WordPress-nettsted.

I motsetning til BeaverBuilder, er LeadPages en frittstående landingssidebygger som betyr at du kan bruke den med eller uten et WordPress-nettsted.

Først må du gå til Leadpages nettsted og registrere deg for en konto. Etter det ser du Leadpages-oversikten der du trenger å klikke på knappen “Opprett ny Leadpage”.

Oppretter en ny destinasjonsside med Leadpages

På neste skjermbilde blir du bedt om å velge en mal. Leadpages kommer med dusinvis av vakkert designet maler som er pent organisert i forskjellige kategorier.

Velg en mal for destinasjonssiden

Klikk på hvilken som helst mal for å forhåndsvise den. Du må velge en mal som ser nærmest det du har i tankene, og deretter klikke på knappen ‘Bruk denne malen’ for å fortsette.

Dette vil starte Leadpages-grensesnittet. Det er et dra og slipp-grensesnitt der du bare kan peke og klikke på et element for å redigere det.

Leadpages byggherre

Du kan nå peke og klikke for å redigere et hvilket som helst element på siden. Du kan erstatte bilder, tekst, bakgrunnsbilder og mer. Du kan også legge til nye widgeter fra venstre kolonne.

Du kan også justere forskjellige deler av destinasjonssiden ved å klikke på fanen for sideoppsett. Bare dra og slipp seksjoner for å justere dem på siden. Du kan også legge til nye seksjoner eller fjerne dem.

Dra og slipp sideoppsett

Leadpages kobler også til flere tredjepartsapper inkludert alle topp markedsføringstjenester for e-post. Bare legg til et registreringsskjema til destinasjonssiden og klikk deretter på “Legg til integrasjon” -knappen.

Legg til integrasjoner

Når du er ferdig med å redigere destinasjonssiden din, kan du klikke på publiser-knappen for å gjøre den levende.

Etter det må du klikke på knappen ‘Publiseringsalternativer’ og bytte til fanen ‘Andre publiseringsalternativer’. Herfra kan du laste ned Leadpages WordPress-plugin.

Få WordPress-plugin

Deretter må du bytte til ditt WordPress-nettsted for å installere og aktivere plugin-modulen. For mer informasjon, se vår trinnvise guide for hvordan du installerer en WordPress-plugin.

Ved aktivering må du gå til Leadpages-menyen i WordPress admin-området for å logge inn med Leadpages-kontoen din.

Når du er logget inn, gå til Leadpages »Legg til nytt side. Du vil kunne se destinasjonssiden din oppført der med få alternativer.

Du kan publisere denne siden som en vanlig destinasjonsside, hjemmeside, en velkomstport eller en 404-feilside. Du kan også velge en URL-snegle for destinasjonssiden.

Publiser destinasjonssiden din til WordPress

Etter å ha lest alternativene, gå videre og klikk på publiser-knappen. Leadpages vil nå publisere siden på ditt WordPress-nettsted.

Du kan nå besøke denne siden på nettstedet ditt for å se den i aksjon. Du kan gjøre endringer du ønsker fra Leadpages nettsted, og endringene vises på nettstedet ditt.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å lære hvordan du lager en destinasjonsside med WordPress. Det kan også være lurt å se tipsene våre for å øke trafikken til WordPress-nettstedet ditt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map