Hvordan legge til en Click-to-Call-knapp i WordPress (trinn for trinn)

Vil du legge til en klikk for å ringe-knapp i WordPress? Etter hvert som flere besøker nettstedet ditt ved å bruke smarttelefonene sine, er det enkelt å kontakte en trykk-til-samtale-knapp for å kontakte dem. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du enkelt kan legge til en klikk for å ringe-knappen på ditt WordPress-nettsted.


Legge til en klikk for å ringe-knappen i WordPress

Hvorfor legge til Click-to-Call-knapp i WordPress

Mange småbedrifter nettsteder er avhengige av at kundene kontakter dem for tilbud, informasjon før salg eller support.

Derfor anbefaler vi å legge til et kontaktskjema til alle nettstedseiere.

Avhengig av bransje kan det hende at noen brukere vil snakke med en person med en gang.

Når mobilt netttrafikk øker rundt om i verden, synes brukerne det ofte er mer praktisk å bare ringe for å ringe og få den informasjonen de trenger.

Hvis du nettopp starter en bedrift, anbefaler vi at du ser på en profesjonell telefontjeneste, slik at du kan foreta viderekobling av samtaler, dele numre med ansatte og svare på samtaler ved hjelp av mobiltelefoner hvor som helst (i stedet for en fasttelefon).

Når det er sagt, la oss se på hvordan du enkelt kan legge til en klikk for å ringe-knapp i WordPress.

Videoopplæring

Abonner på WPBeginner

Hvis du ikke liker videoen eller trenger flere instruksjoner, kan du fortsette å lese.

Metode 1. Legge til en Click-to-Call Now-knapp i WordPress ved hjelp av plugin

Denne metoden er enklere og anbefales for alle brukere. Det lar deg enkelt opprette en klikk for å ringe-knapp i Gutenberg, Classic editor, WordPress sidefelt-widget, og til og med en klebrig flytende anropsknapp.

Det første du trenger å gjøre er å installere og aktivere WP Call Button plugin på nettstedet ditt. For mer informasjon, se vår trinnvise guide for hvordan du installerer en WordPress-plugin.

Ved aktivering må du besøke Innstillinger »WP-anropsknapp side for å konfigurere plugin-innstillinger.

WordPress-ringeknapp

Den første innstillingssiden er for den mest forespurte funksjonen, Sticky Call Button, som ruller med brukeren når de surfer på nettstedet ditt.

Denne svært konverteringsoptimaliserte funksjonen hjelper deg å få flere samtaler og lukke flere avtaler raskere.

Du må begynne med å oppgi telefonnummeret du vil at folk skal ringe. WP Call Button-plugin bruker smarttelefonfeltet som betyr at du bare kan velge ditt land, og den vil automatisk legge til landskoden i riktig format.

Merk: Hvis du ikke har et telefonnummer til bedriften, kan du få et fra Nextiva. Dette er selskapet vi bruker for vår VoIP-telefon.

Deretter har du muligheten til å legge til anropsknappeteksten, velge posisjonering og velge knappefarge.

Som standard vil pluginen legge til et klikk for å ringe-knappen på alle sider og alle enheter. Du har imidlertid muligheten til å vise det bare på bestemte sider eller bare vise mobile enheter.

Når du er ferdig, kan du klikke på aktiveringsknappen øverst og deretter klikke på Lagre endring-knappen for å lagre innstillingene.

Etter det kan du besøke nettstedet ditt for å se anropsknappen i aksjon.

WordPress Klikk for å ringe-knappen

Hvis du vil legge til en statisk anropsknapp på din WordPress-kontaktside, om siden eller et hvilket som helst annet innlegg / side, har du to alternativer.

Hvis du bruker den nye WordPress-blokkereditoren, kan du bare opprette eller redigere en eksisterende side. Deretter må du legge til WP Call Button-blokken ved å klikke på “+” -ikonet.

Ring knappen Gutenberg

WordPress Call Button Block har mange tilpasningsalternativer, for eksempel muligheten til å tilpasse knappefarge, knappetekst, skriftstørrelse og muligheten til å vise eller skjule telefonikonet.

Når du har lagt til knappen, vil den la brukerne klikke og ringe telefonnummeret ditt som du spesifiserte på innstillingssiden for WP Call Button.

Hvis du bruker WordPress classic editor, må du bruke Static Call Button-generatoren for å få en kortkode.

Bare gå til Innstillinger »WP-anropsknapp og klikk på menyen Static Call Button øverst.

WordPress-ringeknappkortkode

Deretter kan du tilpasse ringeknappen tekst, farge og velge om du vil vise eller skjule telefonikonet. Etter det kan du bare kopiere kortkoden nedenfor og lime den inn i innlegget eller siden der du vil legge den til.

Med WP Call Button-plugin kan du også legge til anropsknappen i sidefeltet på nettstedet ditt ved hjelp av sidefeltwidgeten.

For å gjøre dette, må du gå Utseende »Widgets og dra WP Call Button-widgeten til det widget-klare området.

WordPress Call Button Sidebar Widget

Denne widgeten lar deg legge til widget-tittelen og beskrivelsen. Du kan klikke på koblingen Avanserte innstillinger for å tilpasse tekst på ringeknappen og ringeknappen.

Etter å ha lest dette, kan du sannsynligvis se hvorfor WP Call-knappen er det desidert enkleste og mest omfattende WordPress-klikk for å ringe-knappen plugin markedet.

Det beste er at den er 100% gratis, og den har en sømløs integrasjon med Google Analytics.

Alt du trenger å gjøre er å bruke MonsterInsights-plugin-en, og den vil automatisk spore hvor mange som klikker på ringeknappen din og hvilke sider som gir deg flest potensielle kunder, slik at du kan fokusere på hva som jobber for å utvide virksomheten din, raskere!

Metode 2. Legg til manuelt Klikk for å ringe-knappen i WordPress

Denne metoden lar deg manuelt legge til klikk for å ringe knapper og koblinger hvor som helst på WordPress-nettstedet ditt.

Den enkleste måten å legge til et klikkbart telefonnummer til nettstedet ditt er ved å legge dem slik:

+1 (555) 555-1212

Ring meg

Disse koblingene vil åpne telefonappen på mobile enheter. På stasjonære datamaskiner vil Mac-brukere se et alternativ for å åpne linken i Facetime, mens Windows 10-brukere vil se muligheten til å åpne den i Skype.

Du kan også bruke HTML til å legge til et bilde eller et ikon ved siden av klikk for å ringe tekstkoblingen.

La oss se på hvordan vi gjør dette.

Først må du besøke Media »Legg til nytt side og last opp bildet du vil bruke. Etter å ha lastet opp bildet, må du klikke på ‘Rediger’ -lenken for å fortsette.

Last opp telefonikon

Dette vil bringe deg til å redigere medieskjermen der du trenger å kopiere URL-filen. Du trenger det i neste trinn.

Du kan nå redigere innlegget, siden eller den tilpassede HTML-widgeten der du vil vise et klikk for å ringe-telefonikonet. I redigeringsområdet kan du nå legge til telefonikonbildet pakket inn i tel: -koblingen.

Ring oss

Når du er ferdig, kan du besøke nettstedet ditt for å se linken for å ringe til bildet du lastet opp.

Klikk for å ringe-knappen med bildeikon

Du kan tilpasse dette ytterligere ved å legge til mer tekst før eller etter lenken, og bruke tilpasset CSS for å style den.

Klikk for å ringe-knappen med mer tekst og CSS-stil

Legge til en link for å ringe til WordPress-navigasjonsmenyer

Du kan også legge til linken for å ringe til navigasjonsmenyen din i WordPress.

Bare gå til Utseende »Menyer og klikk på den tilpassede koblingsfanen fra høyre kolonne. Nå kan du legge til telefonnummeret i lenkefeltet i følgende format:

tlf: +155555555

Deretter legger du til teksten du vil vise, og klikker deretter på knappen Legg til i menyen.

Legg til link for å ringe til navigasjonsmenyen

Deretter kan du besøke nettstedet ditt for å se klikk for å ringe-lenken i aksjon.

Ring link i navigasjonen

Vil du legge til et bildeikon ved siden av klikk for å ringe-lenken i navigasjonsmenyen? Se vår artikkel om hvordan du legger til bildeikoner med navigasjonsmenyer i WordPress.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å lære hvordan du legger til en klikk for å ringe-knapp i WordPress. Det kan også være lurt å se guiden vår om hvordan du oppretter en gratis forretningsadresse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map