Hvordan legge til Pinterest “Pin It” -knappen i WordPress (Ultimate Guide)

Vil du legge til Pinterest “Pin It” -knappen i WordPress? Nylig dukket det opp en ny trafikkilde i bloggstatistikken vår.


Det var betydelig nok til at vi la merke til det. Denne trafikkilden var Pinterest.

Pinterest er et populært nettsted for sosiale nettverk som lar deg dele visuelt innhold og drive mye trafikk til nettstedet ditt (følg WPBeginner på Pinterest).

I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du legger Pinterest “Pin It” -knappen til WordPress-bloggen din. Vi vil også forklare hvordan du legger til Pin It-knappen over bildene på nettstedet ditt.

Legg til Pinterest Pin It-knappen i WordPress

Legge til en Pinterest “Pin It” -knapp ved hjelp av en plugin

Pinterest endret “Pin It” -knappen offisielt til Lagre i 2016.

Selv om noen plugins fremdeles bruker navnet “Pin It” i stedet for Lagre, gjør de den samme jobben med å feste bildene dine til Pinterest.

Den enkleste måten å legge til en Pinterest-knapp på WordPress-siden din er ved å bruke en sosial delingsplugin.

Vi anbefaler å bruke Shared Countts-plugin til dette formålet. Det er den beste plugin-en for sosiale medier for WordPress fordi den er gratis og lar deg enkelt legge til Pinterest-knappen sammen med andre populære sosiale nettverk.

For å komme i gang, må du installere og aktivere plug-in for delte teller. Du kan følge vår trinnvise guide for hvordan du installerer en WordPress-plugin for detaljerte instruksjoner.

Ved installasjon, gå over til Innstillinger »Deltall side for å konfigurere plugin-modulen.

Innstillinger-siden for delt teller

På innstillingssiden må du bla ned til Vise og klikk deretter på tekstboksen “Del knapper for å vise”.

Dette vil åpne en rullegardinmeny hvor du kan velge sosiale medietjenester du vil legge til. Som standard vil Pinterest være til stede i den boksen, sammen med Facebook og Twitter.

Du kan også velge sted og posttype der du vil vise Pinterest-knappen. Det kommer med flere knappestiler som du kan velge fra alternativet ‘Del knappestil’.

Når du er ferdig, ikke glem å klikke på Lagre endringer for å lagre innstillingene.

Du kan nå besøke et hvilket som helst innlegg på nettstedet ditt for å se Pinterest-knappen i aksjon.

Pinterest-knapp lagt til WordPress-innlegget

En annen fin ting med SharedCounts er den gratis tilpassede Pinterest Image addon tilgjengelig på Github. Dette lar deg angi et tilpasset Pinterest-delingsbilde og beskrivelse som er optimalisert for Pinterest.

Merk: Vi bruker SharedCount-plugin på nettstedet vårt fordi det er det beste alternativet i markedet. Den er veldig godt kodet og den er gratis.

Legge til en Pinterest Pin It-knapp manuelt i WordPress

Noen mellombrukere foretrekker å legge til sosiale delingsknapper manuelt på WordPress-nettstedet sitt i stedet for å bruke en plugin.

La oss se på hvordan du manuelt legger til en Pinterest-knapp i WordPress.

Det første du trenger å gjøre er å lage en komplett WordPress-sikkerhetskopi av nettstedet ditt. Dette vil hjelpe deg med å gjenopprette nettstedet ditt i tilfelle noe brytes ved et uhell.

Deretter må du koble til ditt WordPress-hosting ved hjelp av en FTP-klient og deretter gå til / wp-content / temas / mappen.

Herfra må du åpne din nåværende temamappe og deretter finne footer.php-filen.

Last ned bunntekst php-fil

Neste, høyreklikk på filen og velg deretter nedlasting fra menyen. Dette vil laste ned footer.php-filen til datamaskinen din.

Nå må du åpne footer.php-filen ved å bruke en ren tekstredigerer som Notepad og deretter lime inn følgende skript rett før taggen.

(funksjon () {
windows.PinIt = Window.PinIt || {lastet: falsk};
hvis (vindu.PinIt.loaded) returnerer;
windows.PinIt.loaded = true;
funksjon async_load () {
var s = document.createElement ("manus");
s.type = "text / javascript";
s.async = sant;
s.src = "https://assets.pinterest.com/js/pinit.js";
var x = document.getElementsByTagName ("manus") [0];
x.parentNode.insertFør (e, x);
}
if (windows.attachEvent)
window.attachEvent ("på Last", async_load);
ellers
window.addEventListener ("laste", async_load, falsk);
}) ();

Når du har gjort det, må du lagre filen og deretter laste den tilbake til gjeldende temamappe.

Deretter må du finne og laste ned single.php-filen fra temamappen og åpne den for redigering. Etter det må du legge til følgende kode.

Du må velge stedet der du vil at det skal vises i innlegget ditt. Etter posttittel er den vanligste plasseringen for sosiale medieknapper.

<?php $ pinterestimage = wp_get_attachment_image_src (get_post_oemnail_id ($ post)->ID), ‘full’); ?>
ID)); ?>&medie =<?php echo $ pinterestimage [0]; ?>&beskrivelse =<?php the_title (); ?>" class ="pin-det-knapp" count-layout ="vertikal">Fest det

Koden ovenfor viser Pinterest-knappen med det omhandlede bildet, tittelen, beskrivelsen og postadressen i URL-parameteren for deling.

Til slutt må du lagre filen og laste den tilbake til temakatalogen din ved hjelp av FTP.

Dette vil legge til en vertikal delingsknapp til innleggene på nettstedet ditt. Hvis du vil vise den horisontale delingsknappen, kan du bare endre telleoppsettparameteren til horisontal.

Opprette en kortkode for Pinterest-knapp

Nylig spurte en av brukerne oss hvordan vi oppretter en kortkode for Pinterest “Pin It” -knappen.

Shortcodes i WordPress lar deg enkelt legge til dynamiske elementer i WordPress-innlegg, sider og widgets. Ved å opprette en kortkode, vil du kunne legge til Pinterest-knappen manuelt i artiklene dine.

Først må du legge til følgende kode i temaets funksjoner.php-fil eller et stedspesifikt plugin:

funksjon get_pin ($ atts) {
$ pinterestimage = wp_get_attachment_image_src (get_post_oemnail_id ($ post)->ID), ‘full’);
returner ID)). ‘&media = ‘. $ pinterestimage [0]. ‘&beskrivelse = ‘. get_the_title (). ‘" class ="pin-det-knapp" count-layout ="vertikal">Pin It ‘; }

add_shortcode (‘pin’, ‘get_pin’);

Etter det kan du bruke [pin] -koden i WordPress-innleggene dine der du vil vise Pinterest-knappen.

Legge til Pinterest Pin it-knappen over bildene dine

Hvis du driver med et mote-, fotograferings- eller porteføljeside, vil du definitivt at bildene dine skal deles på Pinterest for å øke trafikken på nettstedet ditt.

La oss se på hvordan du legger til Pinterest Pin it-knappen over bildene dine i WordPress. Denne knappen vises bare når brukeren fører musen over bildene dine, slik at de enkelt kan dele bildet på sin Pinterest-profil.

Først må du installere og aktivere Pinterest Pin it-knappen for bilder-plugin.

Etter aktivering, gå til Innstillinger »Pinterest Pin It side for å konfigurere plugin-modulen.

Pinterest Pin It-knappen for side med bilderinnstillinger

På innstillingssiden kan du velge hvor du vil vise “Fest det” -knappen på WordPress-nettstedet. Du kan bare vise det på enkeltinnlegg, sider, kategorisider eller overalt på nettstedet.

Det neste alternativet er å velge standardbeskrivelsen fra rullegardinmenyen. Dette vil bli brukt som bildebeskrivelse for det festede bildet.

Når du er ferdig, må du klikke på Lagre for å lagre innstillingene. Nå kan du besøke nettstedet ditt og deretter holde musepekeren over et hvilket som helst bilde for å se Pinterest “Pin It” -knappen.

Pinterest Pin It-knappen over bilder

Hvis du vil ekskludere noen bilder fra å vise Pin It-knappen, kan du legge til nopin CSS klasse til bildene du vil ekskludere.

For å gjøre det, må du velge bildeblokk i redigeringsprogrammet og deretter klikke på det tre vertikale prikkerikonet fra blokkeringsverktøylinjen. Dette åpner en meny der du må klikke på Rediger som HTML alternativ.

Rediger bilde som HTML-alternativ for å legge til CSS-klasse

Du vil nå se HTML-koden til bildet ditt. Gå videre for å legge til nopin til klasse attributtet til img-koden:

bilde navn

På samme måte kan du også bruke plugin-modulen til å deaktivere automatisk visning av “Pin It” -knappen, og bruke CSS-klassen “pinthis” for å selektivt vise knappen på bestemte bilder.

For å gjøre det, må du gå til innstillingssiden for plugin-filen og deretter finne den Avansert delen til høyre på siden.

Pinterest Pin It plugin avanserte innstillinger

Nå må du sjekke alternativet som sier ‘Vis“ Fest det ”-knappen bare på bilder med class =” pinthis ”‘, og klikk deretter på Lagre knapp.

Neste gang du legger til et bilde i et innlegg eller en side, må du velge bildeblokk og deretter bruke Rediger som HTML alternativet for å legge til pinthis CSS-klasse til bildekoden. Her er et eksempel:

bilde navn

Dette vil vise Pinterest-knappen på det bestemte bildet, selv om du har deaktivert muligheten til å automatisk vise Pin It-knappen på nettstedet ditt.

Det er alt!

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å forstå hvordan du legger til en Pinterest “Pin It” -knapp til WordPress-bloggen din. Det kan også være lurt å se guiden vår om hvordan du oppretter et nyhetsbrev på e-post og få flere abonnenter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me