Hvordan legge til sosiale aksjeknapper i WordPress (nybegynnerguide)

Vil du legge til sosiale delingsknapper i WordPress? Nettsteder på sosiale medier er der folk bruker mye av tiden sin på internett.


Du kan bruke sosiale medier for å bygge brukerengasjement og bringe nye brukere til nettstedet ditt. Den enkleste måten å gjøre dette på er ved å legge til sosiale delingsknapper til WordPress-innlegg og sider.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du enkelt kan legge til sosiale delingsknapper og vise delingstall i WordPress. Vi vil dekke noen forskjellige måter å gjøre dette på, slik at du kan legge til sosiale knapper over og under legge inn innhold eller lage en flytende delingslinje..

Hvordan legge til sosiale aksjeknapper i WordPress - Enkel måte

Hvorfor du bør legge til sosiale aksjeknapper i WordPress?

Sosiale nettverk er en av de mest populære online aktivitetene i dag. Det er anslått at innen utgangen av 2019 vil det være rundt 2,77 milliarder brukere av sosiale medier over hele kloden. (Kilde)

Det er derfor markedsføring av sosiale medier nå er en viktig del av vekststrategien til enhver virksomhet. Hvis du vil nå flere potensielle kunder, er plattformer på sosiale medier svært effektive kanaler for å kommunisere med dem.

Problemet er at når du deler innholdet ditt i dine egne sosiale medieprofiler, når det bare et begrenset antall egne følgere.

Den beste måten å nå mennesker som ikke følger virksomheten din på sosiale medier, er ved å legge til sosiale delingsknapper på WordPress-nettstedet ditt.

Sosiale deleknapper ber besøkende på nettstedet til å dele innholdet ditt på tidslinjen for sosiale medier. Dette gjør at innholdet ditt kan bli sett av vennene og følgere som deretter kan legge til kommentarer, som og dele det på nytt.

Å legge til sosiale delingsknapper på nettstedet ditt kan hjelpe deg:

  • Få mer trafikk til nettstedet ditt
  • Øk dine sosiale medier etter
  • Generer flere potensielle kunder og salg
  • Bygg sosialt bevis og merkevare anerkjennelse

Når det er sagt, la oss se hvordan du enkelt legger til sosiale delingsknapper i WordPress.

Legge til sosiale aksjeknapper i WordPress

For denne opplæringen bruker vi plug-in for delte teller. Det er den beste WordPress-plugin for sosiale medier som er tilgjengelig på markedet.

Ved hjelp av denne pluginen kan du enkelt legge til sosiale delingsknapper i WordPress-innleggene dine, og også vise delingstallene. Det beste er at den er optimalisert for ytelse og ikke bremser nettstedet ditt.

I motsetning til andre plugins for sosiale delinger, bruker Shared Countts en unik hurtigbuffermetode for å ha minimal innvirkning på nettstedets hastighet og ytelse.

Det første du trenger å gjøre er å installere og aktivere plug-in for delte teller. For detaljerte instruksjoner, se vår trinnvise guide for hvordan du installerer en WordPress-plugin.

Etter at du har installert plugin-modulen, må du gå til Innstillinger »SharedCounts meny for å konfigurere plugininnstillinger.

Delt teller WordPress-menyen

Deretter må du bla ned til delen “Vis” og velge delingsknappene du vil vise. Som standard er tre knapper valgt (Facebook, Twitter og Pinterest).

Delt teller-plugin - velg sosiale delingsknapper

Du kan klikke på det hvite området i feltet for å legge til flere delingsknapper du ønsker.

Legg til sosiale delingsknapper i delte tellinger

Deretter kan du velge delingsknappen fra rullegardinmenyen merket “Del knappestil”. Shared Countts-plugin kommer med 8 vakre knappestiler.

Delte teller deler knappestiler

Etter det må du velge temaposisjonen der du vil vise sosiale delingsknapper. Du kan velge mellom tre alternativer: Før innhold, Etter innhold og Før og etter innhold.

Temalokasjoner for sosiale aksjeknapper

Til slutt må du velge støttede innleggstyper. Det har valgt ‘innlegg’ som standard.

Hvis du vil vise delingsknapper på sidene og andre innleggstyper, kan du merke av i ruten ved siden av alternativet.

Støttede innleggstyper Delte tellinger

Ikke glem å klikke på Lagre endringer for å lagre innstillingene.

Når du er ferdig, kan du besøke et hvilket som helst innlegg på nettstedet ditt for å se sosiale delingsknapper i aksjon. Slik ser demonstrasjonsnettstedet vårt ut med den “klassiske” knappestilen på standard tjue nitten tema.

Sosiale andelsknapper av delte tellinger

Slik viser du sosiale aksjetellinger i WordPress?

Som navnet antyder, kan plugin-filer for delt teller også vise dine sosiale andeltall uten å bremse nettstedet ditt.

For å aktivere sosiale delingsteller, må du gå til innstillingene for delte tellinger og sette opp kilden for delingstelling.

I innstillingsvinduet for delte teller ser du innstillingene for “Del teller” øverst.

Som standard ser du Ingen alternativet valgt for “Count Source”, noe som betyr at delingstall ikke blir hentet og vises.

Andel teller Kilde ingen Delt teller

For å vise de sosiale andeltellingene, kan du velge mellom to kilder.

Del teller kildealternativer

SharedCount.com er det anbefalte alternativet for plugin-modulen. Hvis du velger dette alternativet, blir tellingene hentet fra SharedCount-tjenesten API. Det gjør det mulig å hente alle teller med bare to API-anrop, noe som er best for ytelse.

Hvis du velger alternativet ‘Innfødt’, blir deletelling hentet fra den respektive sosiale tjenesten, som Facebook API for Facebook-tellinger, Pinterest API for pin-teller. Denne metoden kan bremse nettstedet ditt fordi det vil kreve flere API-anrop.

Vi anbefaler å velge SharedCount.com som teller kilde. Deretter ser du et felt for SharedCount API-nøkkel.

API-felt for delt teller

Du kan få SharedCount API ved å registrere deg for en gratis konto på SharedCount.com nettsted.

Registrer deg for SharedCounts com

Skriv inn din e-postadresse og passord. Klikk deretter på Opprett konto.

Opprett SharedCounts.com-konto

Nettstedet vil nå sende en bekreftelseslink til din e-postadresse. Du må klikke på lenken for å bekrefte.

SharedCounts.com-konto er bekreftet

Når e-postadressen din er bekreftet, må du logge på SharedCount-kontoen din og navigere til kontoen din øverst til høyre på skjermen. Der ser du e-postadressen din og et rullegardinikon ved siden av.

SharedCounts.com-konto

Deretter må du klikke på rullegardinmenyen og velge ‘Innstillinger’. Herfra finner du SharedCount API-nøkkelen.

SharedCounts.com API-nøkkel

Du må kopiere API-nøkkelen og gå tilbake til innstillingssiden for plugin-en på WordPress-siden din. Nå, fortsett og lim inn API-nøkkelen i feltet SharedCount API Key.

Sett inn SharedCounts API-nøkkel

Under det ser du noen andre innstillinger relatert til sosiale aksjetellinger. Du kan gå gjennom og endre dem hvis du vil.

Hvis du vil vise antall totaltall, kan du merke av i ruten ved siden av alternativet “Antall totalt antall”.

Vi anbefaler også å merke av i ruten for å skjule tomme tellinger i stedet for å vise en null (0).

Alternativer for deletelling

Deretter vil du se et nytt felt “Totaltall” i delen Visning. Dette lar deg vise totalt antall tellinger ved siden av delingsknappene.

Legg til Total Counting-knapp Plug-in for delt tellinger

Ikke glem å klikke på “Lagre endringer” -knappen for å lagre innstillingene dine.

Du kan nå besøke nettstedet ditt for å se sosiale delingsknapper med delingstelling for hvert blogginnlegg.

Legge til sosiale delingsknapper på utvalgte sider

Typpisk er sosiale delingsknapper vanligvis ikke lagt til WordPress-sider, men noen ganger kan det være lurt å aktivere dem på noen spesifikke sider.

I så fall kan du bruke kortkoden Delt teller: [shared_counts].

Du kan legge til denne kortkoden hvor som helst på nettstedet ditt for å vise delingsknappene.

For å legge til snarveier i WordPress, er det en kortkodeblokk i WordPress-blokkereditor.

Kortkodeblokk i Gutenberg Editor

Du kan bare legge til blokken i innholdsområdet ditt og deretter lime inn kortkoden for delte teller.

Sett inn delte teller Shortcode

Ved hjelp av kortkoden kan du legge til sosiale delingsknapper virkelig hvor som helst på nettstedet ditt.

Legger til flytende sosial aksjelinje i WordPress

Plug-in for delte teller lar deg legge til sosiale delingsknapper over innhold, under innhold, eller både over og under innhold. Disse delingsknappene er statiske og er ikke synlige hele tiden.

En annen populær måte å vise sosiale delingsknapper på er ved å legge til en flytende sosial delingslinje. Det er en sosial delingsmeny som fester seg på brukernes skjermbilder når de blar ned.

I motsetning til standard delingsknapper, vil den flytende sosiale delingslinjen sees hele tiden når en bruker leser artikkelen din. Gjør dem mer merkbare og hjelper deg med å øke sosial deling.

Noen brukererfaringseksperter hevder at det gjør at nettstedet ditt ser dårlig ut når det fyller det hvite området. Imidlertid, hvis du kan holde det rent, kan det være ganske nyttig.

For de flytende sosiale delingsknappene, må du installere og aktivere Sassy Social Share-plugin.

Ved aktivering vil pluginen legge til et nytt menyelement merket ‘Sassy Social Share’ til WordPress-admin-sidefeltet. Hvis du klikker på den, kommer du til innstillingssiden for plugin-modulen.

Velg knappestil

Først må du velge en ikonstil. Tillegget leveres med firkantede, avrundede og rektangleknapper. Du kan velge stiler for både den flytende sosiale delingslinjen og standard delelinjen.

Deretter må du bytte til fanen ‘Standard grensesnitt’. Herfra kan du aktivere eller deaktivere de vanlige statiske sosiale delingsknappene.

Standard delingsknapper

Vi anbefaler å bruke flytende eller statiske sosiale knapper. Å bruke begge deler vil være en overkill og det kan skape en dårlig brukeropplevelse.

Deretter må du bytte til fanen ‘Flytende grensesnitt’ og merke av i ruten ved siden av ‘Aktiver flytende delingsgrensesnitt’..

Flytende sosiale delingsplugininnstillinger

Etter det må du velge sosiale nettsteder du vil vise. Du kan legge til eller fjerne knapper og omorganisere dem ved å dra og slippe.

Når du er ferdig, klikker du på “Lagre endringer” -knappen for å lagre innstillingene dine.

Du kan nå besøke nettstedet ditt for å se flytende sosiale delingsknapper i aksjon. Slik så det ut på demonstrasjonsnettstedet vårt.

Flytende sosiale aksjeknapper

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å lære hvordan du legger til sosiale delingsknapper i WordPress. Det kan også være lurt å lære hvordan du legger til sosiale medieikoner til WordPress-menyer og hvordan du legger til sosiale ikoner i sidefeltet..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me