Slik bekrefter du WordPress-nettstedet ditt på Pinterest (trinn for trinn)

Vil du bekrefte WordPress-nettstedet ditt på Pinterest? Bekreftelse av nettstedet ditt på Pinterest vil låse opp pene funksjoner som Pinterest-analyse, annonseprogram, statistikk for bildene dine og mer. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du enkelt kan bekrefte WordPress-nettstedet ditt på Pinterest.


Bekreft Pinterest-nettsted på WordPress

Videoopplæring

Abonner på WPBeginner

Hvis du ikke liker videoen eller trenger flere instruksjoner, kan du fortsette å lese.

Hvorfor du bør bekrefte WordPress-nettstedet ditt på Pinterest?

Pinterest er en av de mest populære plattformene på sosiale medier for å dele bilder, videoer og annet visuelt innhold. Det lar deg opprette en konto og administrere bildene dine som Instagram eller Flickr.

Det lar også andre brukere samle nettsteder, lenker og annet visuelt innhold ved å lage tavler.

Hvis du driver med et nettsted for fotografering eller annen type blogg med bilder og videoer, kan Pinterest være en viktig kilde til trafikk.

Bekreftelse av nettstedet ditt på Pinterest vil hjelpe deg å lære mer om de besøkende ved hjelp av Pinterest Analytics. Du vil også kunne delta i annonseprogrammet deres og planlegge en strategi for å øke Pinterest-trafikken din.

Når det er sagt, la oss se på hvordan du enkelt kan bekrefte WordPress-nettstedet ditt på Pinterest.

Bekreft ditt WordPress-nettsted på Pinterest

Før vi begynner, må du oppgradere Pinterest-profilen din til en bedriftskonto. Dette vil tillate deg å bruke alle Pro-verktøyene deres som analyse, annonseprogram og mer. Pinterest-bedriftskontoen er gratis og enkel å sette opp.

La oss komme i gang.

Trinn 1. Oppgrader Pinterest-kontoen din til virksomhet

Du må logge deg på Pinterest-kontoen din og klikke på trepunktsmenyen øverst til høyre på skjermen. Det vil vise deg en Oppgrader nå knapp.

Oppgrader til Pinterest-bedriftskonto

Når du klikker på denne knappen, tar den deg til siden for oppsett av bedriftskontoen. Du må skrive inn bedriftsnavnet, nettadressen til webområdet og velge en forretningstype.

Legg til forretningsinformasjon på Pinterest

Nå som du har lagt inn all nødvendig informasjon, gå videre og klikk på Fortsette -knappen, og din personlige konto blir oppgradert til en Pinterest-bedriftskonto.

Merk: Hvis du ikke vil konvertere din personlige konto, kan du gå videre og opprette en ny bedriftskonto på Pinterest.

Trinn 2. Gjør krav på nettstedet ditt på Pinterest

For å kreve nettstedet ditt, må du gå til trepunktsmenyen fra øverste høyre hjørne igjen og klikke på innstillinger.

Pinterest-innstillinger

På denne siden må du ta turen til Gjør krav på nettstedet i venstre meny og skriv inn nettadressen til nettstedet.

Gjør krav på nettstedet

Når du klikker på Gjør krav på nettstedet -knappen, vil den vise to metoder som du kan bruke for å kreve nettstedet ditt (HTML-kode eller HTML-fil).

Legg til HTML-kode

Vi velger alternativet HTML-tagg fordi det er enklere. Du kan imidlertid også laste ned HTML-filen og laste den opp til nettstedets rotkatalog ved hjelp av en FTP-klient.

Trinn 3. Legg til HTML-kode på ditt WordPress-nettsted

Det er flere måter å legge til en HTML-kode i toppteksten til nettstedet ditt, men vi vil bare dekke de to enkleste metodene.

Først, hvis du har Yoast SEO-pluginen installert på WordPress-siden din, kan du gå til SEO »Sosialt siden fra WordPress-adminområdet ditt.

Under Facebook fanen, må du sørge for at åpne grafinnstillinger er aktivert.

Åpen grafikk aktivert

Deretter må du gå til Pinterest fane. I Pinterest bekreftelse , må du lime inn HTML-kode som du kopierte tidligere.

Legg til HTML-kode i bekreftelsesfeltet på Pinterest

Når du er ferdig, klikker du på Lagre endringer-knappen.

Hvis du ikke bruker Yoast SEO-pluginen, må du installere og aktivere Insert Headers and Footers plugin. For mer informasjon, se vår trinnvise guide for hvordan du installerer en WordPress-plugin.

Ved aktivering må du besøke Innstillinger »Sett inn topptekster og bunntekst -siden i WordPress-administratorområdet ditt. I delen Skripter i overskrift må du lime inn HTML-koden og klikke på Lagre-knappen.

Sett inn HTML-kode i overskriftsskriptdelen

Når HTML-koden er lagt til i topptekstdelen til nettstedet ditt, må du gå tilbake til Pinterest-skjermen og klikke på neste -knappen i popup-vinduet. Nå vil den be om bekreftelse for å sende nettstedet ditt til gjennomgang.

Send inn hjemmeside for anmeldelse på Pinterest

Normalt tar prosessen 24 timer, og du får en e-post om bekreftelse av nettstedet ditt. Når det er gjort, vil du også se bekreftelsen på Gjør krav på nettstedet delen i Pinterest.

Nettsted hevdet på Pinterest

Etter bekreftelse kan du bruke Pinterest-verktøy som analyse, annonseprogram, bildestatistikk og mer. Du kan også legge til Pinterest Pin-it-knapp på bloggbildene dine, slik at de besøkende kan dele bildene dine på dette Pinterest-tavlene.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å lære å bekrefte WordPress-nettstedet ditt på Pinterest. Det kan også være lurt å se vårt ekspertvalg av de beste plugin-programmene for sosiale medier for WordPress for å forbedre den sosiale tilstedeværelsen på nettstedet ditt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me