Slik bygger du inn en Facebook-video i WordPress

Vil du legge inn en Facebook-video i WordPress? Med den nylige populariteten til Facebook Live og Facebook-videoplattformen, spurte flere av brukerne våre om det var mulig å legge inn Facebook-videoer i WordPress. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du enkelt kan legge inn en Facebook-video og Facebook-livevideo i WordPress.


Hvordan legge inn Facebook-video i WordPress

Hvorfor legge til Facebook-videoer i WordPress?

Vi forteller brukerne våre at de aldri burde laste opp videoer til WordPress. I stedet anbefaler vi å bruke et videodelingsnettsted som YouTube.

Mens YouTube for øyeblikket er verdens største plattform for videovert, er Facebook det største sosiale nettverket, og videoene deres vokser raskt.

Nylig introduserte Facebook auto-play og Facebook live videofunksjoner. Markedsførere over hele verden er begeistret for disse funksjonene fordi de øker brukerengasjement og total rekkevidde.

Du kan også bruke Facebook-videoer for å øke likes på Facebook-siden din. For en mer oppslukende sosial opplevelse, kan du legge til Facebook-sideplugin, installere Facebook-kommentarer og legge til Facebook-lignende-knapp på ditt WordPress-nettsted.

Når det er sagt, la oss se på hvordan du legger inn Facebook-videoer på et WordPress-nettsted.

Videoopplæring

Abonner på WPBeginner

Hvis du ikke liker videoen eller trenger flere instruksjoner, kan du fortsette å lese.

Legge ned Facebook-videoer i WordPress

Først må du finne videoen du vil legge inn på WordPress-nettstedet ditt.

Deretter må du høyreklikke på videonavnet eller datoen, og deretter velge kopieringsadresse.

Kopier Facebook-nettadressen

Etter det må du besøke Facebooks innebygde videospillerside og bla ned til kodegeneratorseksjonen.

Du må lime inn nettadressen du kopierte tidligere i feltet ‘URL of video’.

Facebook-video innebygd kodegenerator

Deretter må du klikke på få kodeknappen som viser en popup som viser deg to bokser med kode.

Integrer kodegenerator

Den første delen av koden må gå til overskriften på nettstedet ditt. Det er flere måter å legge denne koden til på nettstedet ditt.

Hvis du er komfortabel med å redigere temafiler, kan du legge dem til temaet eller et barnetema ved å redigere header.php-filen og lime den rett etter taggen.

Alternativt kan du installere og aktivere plugin-modulen Insert Headers and Footers. For mer informasjon, se vår trinnvise guide for hvordan du installerer en WordPress-plugin.

Ved aktivering må du gå til Innstillinger »Sett inn topptekster og bunntekst side i WordPress-administratoren din og lim koden inn i bunntekstboksen. Klikk på lagre-knappen for å lagre endringene dine.

Viktig: Du trenger bare å legge til den første delen av koden en gang. Neste gang du legger til en Facebook-video, trenger du bare å kopiere og lime inn den andre delen av koden.

Gå tilbake til Facebook-videoinnleggersiden og kopier den andre delen av koden.

Du kan legge til denne koden i WordPress-innlegg, sider eller til og med en sidepanelet-widget. Når du legger til koden i innleggene og sidene dine, må du sørge for å bytte til teksteditoren, ellers vil WordPress visuelle redaktør rote koden.

Bytt til tekstredigeringsprogram for å lime inn videoinnleggingskode

Du kan nå besøke nettstedet ditt for å se Facebook-videoen i aksjon.

Forhåndsvisning av Facebook-video innebygd

Hvordan legge til Facebook Live Video i WordPress

Du kan legge inn Facebook Live-videoen akkurat som du ville legge inn en vanlig Facebook-video. Den eneste forskjellen her er hvordan du får URL-en til Facebook-livevideoen din.

Facebook lar deg ikke få en URL for livevideoen din før du går live. Hvis du samtidig vil kringkaste Facebook Live-videoen på nettstedet ditt, må du først gå live.

Når du er live, høyreklikk på datoen og velg kopier linkadresse for å få URL-en til livevideoen.

Få din Facebook Live video URL

Når du har nettadressen, kan du gå til Facebook-innebygd videospillerside og lime inn lenken i feltet ‘URL of video’.

Facebook Live video innebygd kode generator

Generatoren av videoembed code vil nå hente og vise en forhåndsvisning av Facebook live-videoen din. Du må klikke på Get Code-knappen for å fortsette og følge instruksjonene beskrevet over for å legge til disse kodene på nettstedet ditt.

Når du har lagt til Facebook-livevideo-koden på nettstedet ditt, vil brukerne dine kunne se Facebook-livevideoen direkte fra nettstedet ditt, så vel som deres Facebook-feeder..

Facebook-forhåndsvisning av live video

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å lære hvordan du legger inn Facebook-videoer i WordPress. Det kan også være lurt å se guiden vår om hvordan du får flere besøkende til det nye WordPress-nettstedet ditt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me