Slik deaktiverer du kommentarer i WordPress (Ultimate Guide)

Lurer du på hvordan du slår av WordPress-kommentarer? Selv om kommentarer er en fin måte å samhandle med besøkende på nettstedet ditt, ønsker ikke noen nettstedseiere å tillate kommentarer på nettstedet deres.


Takket være WordPress har du muligheten til å enten deaktivere kommentarer til bestemte innlegg, sider, tilpassede innleggstyper, eller til og med fjerne kommentarer fra hele nettstedet ditt.

I denne artikkelen viser vi deg trinn for trinn for hvordan du deaktiverer kommentarer i WordPress.

Hvordan deaktivere kommentarer i WordPress fullstendig

Hvorfor deaktivere kommentarer i WordPress?

Mange eiere av små bedrifter bruker WordPress for å opprette sin hjemmeside. Disse forretningsnettstedene har ofte ikke en bloggseksjon og har for det meste statiske sider som tjenester, om oss, kontakt osv. I slike tilfeller er det ikke fornuftig å tillate kommentarer i det hele tatt.

I andre tilfeller kan bloggere publisere visse innlegg som kunngjøringer om at de ikke vil tillate kommentarer til troll. I disse tilfellene kan du enkelt deaktivere kommentarer til de spesifikke innleggene eller sidene.

Det andre scenariet er at noen forretningsblogger velger å deaktivere kommentarer helt for å forhindre spam. Selv om du alltid kan bruke spambeskyttelsesteknikker (som vi vil dele senere i denne artikkelen), vil deaktivering av kommentardelen definitivt løse problemet.

Uansett hvilken grunn du måtte være, kan du absolutt deaktivere kommentarer og til og med fjerne kommentardelen fra WordPress-nettstedet ditt.

Her er en rask oversikt over hva du lærer i denne artikkelen:

  De første metodene vil forklare hvordan du kan deaktivere kommentarer på sider, innlegg eller media uten å bruke en plugin. Vi vil senere forklare hvordan du fjerner kommentardelen fra WordPress-siden din ved hjelp av en plugin.

  Når det er sagt, la oss se på forskjellige måter å deaktivere kommentarer i WordPress.

  Videoopplæring

  Abonner på WPBeginner

  Hvis du ikke liker videoen eller trenger flere instruksjoner, kan du fortsette å lese.

  Deaktiver kommentarer om fremtidige innlegg

  Hvis du nettopp har startet WordPress-nettstedet ditt, kan du enkelt stoppe kommentarer til fremtidige innlegg.

  For å gjøre det, gå til innstillinger » Diskusjon fra venstre sidefelt i WordPress-administratorpanelet.

  På denne siden må du fjerne merket for alternativet som sier “Tillat folk å legge ut kommentarer til nye artikler” og deretter klikke på Lagre endringer for å lagre innstillingene.

  Deaktiver kommentarer til fremtidige innlegg

  Dette vil deaktivere kommentarer til alle dine fremtidige innlegg. Hvis du imidlertid vil tillate eller avvise kommentarer til et spesifikt innlegg, kan du fortsatt gjøre det uten å endre denne innstillingen.

  Vi dekker det i neste avsnitt.

  Deaktiver kommentarer på en spesifikk side eller innlegg

  Som standard er kommentarer slått av på alle sidene dine.

  Imidlertid gir WordPress deg friheten til å aktivere eller deaktivere kommentarer på individuelle sider og innlegg.

  Bare gå over til sider » Alle sider fra venstre sidefelt. På neste side må du føre musepekeren over tittelen på en side du vil aktivere eller deaktivere kommentarer, og klikk på Redigere link.

  WordPress Side redigeringsalternativ

  Øverst til høyre på siden din ser du det tre loddrette prikkikonet. Du må klikke på den for å åpne en rullegardinmeny og deretter klikke på alternativer.

  Dette vil åpne en popup-boks, og du må sørge for at Diskusjon -boksen er aktivert her.

  Alternativer for sidedokument

  Når du lukker denne modalboksen, ser du den Diskusjon metakasse på høyre side av redaktøren din. Hvis du ikke ser det, må du forsikre deg om at du klikker på Dokument fanen for å se den.

  Diskusjon metaboks

  Nå kan du fjerne merket for Tillat kommentarer for å deaktivere kommentarer på denne siden og klikke på Oppdater for å lagre endringene.

  På den annen side, hvis du vil aktivere kommentarer selektivt, kan du bare merke av i ruten for å aktivere den for bestemte sider.

  Du kan følge den samme prosessen for å slå av kommentarer til individuelle innlegg eller andre tilpassede innleggstyper.

  Deaktiver kommentarer på sider og innlegg stort sett

  Vil du deaktivere kommentarer til alle publiserte innlegg og sider uten å gjøre det enkeltvis? Du kan gjøre det uten bruk av en plugin.

  Først av alt, gå til innlegg » Alle innlegg for å se alle artiklene dine.

  Velg deretter alle innleggene, velg Redigere fra rullegardinboksen Bulk Actions, og klikk på Søke om.

  Rediger innlegg stort sett

  Du vil nå kunne utføre bulkhandlinger, inkludert å endre forfatternavnet og slå av kommentarer for alle de valgte innleggene.

  Å velge Ikke tillat fra rullegardinmenyen for kommentarer og klikk på Oppdater. Dette vil deaktivere kommentarer til alle valgte innlegg.

  Deaktiver kommentarer på innlegg stort sett

  Du kan følge den samme prosessen for å slå av kommentarer på sidene dine.

  Slett alle WordPress-kommentarer

  Selv om metodene ovenfor vil deaktivere kommentarer på innleggene og sidene dine, fjerner de ikke de eksisterende kommentarene fra WordPress-nettstedet ditt.

  Klikk på for å slette alle kommentarene fra nettstedet ditt kommentarer fra venstre sidefelt på adminpanelet.

  Slett alle WordPress-kommentarer

  Velg deretter alle kommentarene, velg Flytt til søppel fra rullegardinboksen Bulk handlinger, og klikk på Søke om. Dette vil slette alle eksisterende kommentarer fra nettstedet ditt.

  Hvis nettstedet ditt har mange kommentarer, må du gjenta dette trinnet flere ganger.

  Deaktiver kommentarer på media

  Hvis du ønsker å deaktivere kommentarer på mediesider, er det to måter å gjøre det på.

  Du kan enten deaktivere kommentarer om individuelle mediefilter ved å følge metodene vi har diskutert ovenfor manuelt, men det kan være veldig tidkrevende.

  Den enkleste måten å deaktivere kommentarer på alle medievedlegg på bulk er ved å bruke et kodebit. Bare lim inn følgende kode i temaets features.php-fil eller en nettstedsspesifikk plugin.

  funksjon filter_media_comment_status ($ åpen, $ post_id) {
  $ post = get_post ($ post_id);
  if ($ post->post_type == ‘vedlegg’) {
  return falsk;
  }
  returner $ åpen;
  }
  add_filter (‘comments_open’, ‘filter_media_comment_status’, 10, 2);

  Hvis du ikke er komfortabel med løsningen ovenfor, kan du sjekke ut neste avsnitt der vi viser deg hvordan du bruker et programtillegg for å deaktivere kommentarer til vedlegg til media.

  Deaktiver WordPress-kommentarer på den enkle måten ved hjelp av en plugin

  Hvis du ikke vil deaktivere kommentarer manuelt, kan du bruke deaktiver kommentarer-pluginen til å gjøre det med bare et klikk.

  Det lar deg deaktivere kommentarer overalt på WordPress-nettstedet ditt. Du kan også deaktivere dem på bestemte innleggstyper som innlegg, sider, media og andre. Det fjerner også kommentarskjemaet og slutter å vise eksisterende kommentarer.

  Deaktiver plugin for kommentarer

  Det første du trenger å gjøre er å installere og aktivere Deaktiver kommentarer-plugin. Du kan følge vår trinnvise guide for hvordan du installerer en WordPress-plugin for detaljerte instruksjoner.

  Etter å ha aktivert plugin-modulen, gå over til innstillinger » Deaktiver kommentarer fra venstre sidefelt på adminpanelet.

  Hvis du velger det første alternativet, kan du deaktivere kommentarer på ditt WordPress-nettsted. Plugin-en fjerner også kommentarmenyelementet fra ditt WordPress admin-område.

  Deaktiver innstillinger for plugins for kommentarer

  Ved hjelp av det andre alternativet kan du selektivt deaktivere kommentarer på innlegg, sider eller media.

  Hvis du bare vil fjerne kommentarer fra medievedleggene, kan du velge På visse innleggstyper alternativknappen og sjekk deretter Media avkrysnings.

  Du kan gjøre det samme hvis du bare vil slå av kommentarer på WordPress-sider. Å bruke plugin-en er den enkleste måten å deaktivere kommentarer på WordPress-sider.

  Når du er ferdig, klikker du bare på Lagre endringer for å fullføre prosessen.

  Fjern “Kommentarer er stengt” i WordPress

  Hvis WordPress-temaet ditt ikke sjekker kommentarstatus ordentlig, kan det fremdeles vise kommentarskjemaet, eksisterende kommentarer eller til og med vise meldingen “Kommentarer er lukket”.

  Du kan be temautvikleren din om å fikse dette fordi dette ikke er en standardkompatibel tilnærming.

  Alternativt kan du også prøve å fikse det selv ved å følge instruksjonene nedenfor.

  Først kobler du til ditt WordPress-nettsted ved hjelp av FTP Client eller File Manager i WordPress hosting-kontrollpanelet. Naviger nå til din nåværende temamappe som vil være lokalisert i / wp-content / temas / folder.

  I temamappen må du finne filen comments.php, høyreklikke på den filen og gi den nytt navn til comments_old.php.

  Gi nytt navn til kommentarer php-fil

  Deretter må du høyreklikke i høyre panel på FTP-klienten og velge Lag ny fil alternativ. Og navngi den nye filen som comments.php og klikk på OK knapp.

  Lag en ny kommentarfil

  Dette trikset serverer ganske enkelt en tom kommentarmal til ditt WordPress-tema, slik at ingen kommentarer eller kommentarrelaterte meldinger vil bli vist.

  Hvis WordPress-temaet ditt ikke har comments.php-filen, må du spørre temautvikleren hvilken fil du trenger å redigere.

  Spambeskyttelsesteknikker

  Hvis du planlegger å deaktivere WordPress-kommentarer bare for å beskytte nettstedet ditt mot spammere og linkbyggere, vil vi heller anbefale deg å bruke noen av følgende teknikker for å bekjempe spam.

  Akismet

  Akismet WordPress-plugin

  Akismet er en av de beste programtilleggene for å håndtere spam-kommentarer. Og det beste er at det har blitt bygget av teamet bak WordPress.

  Denne pluginen sjekker hver kommentar på nettstedet ditt og bekrefter om det er spam eller ikke. For mer informasjon, kan du sjekke guiden vår om Akismet-plugin.

  Lukker kommentarer

  Visste du at du kan lukke kommentarer etter en viss periode?

  Lukk kommentarer etter en bestemt periode

  Gå over til innstillinger » Diskusjon og sjekk feltet som sier “Lukk kommentarer automatisk til artikler som er eldre enn 14 dager”.

  Dette lukker kommentarskjemaet automatisk etter 14 dager. Du kan også endre antall dager basert på dine behov.

  Vanligvis er spammere målrettet mot eldre innlegg, så flere brukere endrer denne innstillingen til 180 dager, noe som reduserer spam betydelig.

  Honeypot med Antispam Bee

  På WPBeginner har vi funnet det nyttig å legge til en andre plugin kalt Antispam Bee som fungerer sammen med Akismet for å redusere kommentarsøppel betydelig på nettstedet ditt.

  Den legger til en usynlig honeypot som blokkerer 99% av spam bot-kommentarer.

  Kommentar Captcha

  Selv om det ikke er brukervennlig å legge til en captcha i kommentarskjemaet, hjelper det deg likevel å beskytte nettstedet ditt mot spammere.

  Du kan bruke den avanserte noCaptcha og Invisible Captcha-pluginen for å legge til Google reCaptcha rett før sendeknappen på kommentarskjemaet.

  Fjern skjemafelt for nettadresse

  En annen måte å håndtere linkbyggere og spammere på er å fjerne nettadressefeltet fra kommentaren. Her er et eksempel fra WPForms nettsted:

  Fjern URL-feltet fra nettstedet fra kommentarskjemaet

  Og du kan bruke kommentarfeltet Plugin for fjerning av kommentarer og kommentarer for dette formålet. Det lar deg fjerne URL-feltet for nettstedet fra kommentarskjemaet ditt uten å berøre en eneste kodelinje. Er ikke så bra?

  Blokkerer dårlige IP-er

  Du kan også blokkere dårlige IP-adresser fra å få tilgang til WordPress-nettstedet ditt. Dette vil hjelpe deg med å blokkere spammere og hackingangrep.

  For å gjøre det, kan du sjekke guiden vår om hvordan du blokkerer IP-adresser i WordPress.

  Uansett håper vi at denne detaljerte guiden hjalp deg med å forstå hvordan du fullstendig deaktiverer kommentarer i WordPress med og uten å bruke en plugin.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me