Slik installerer du Facebook Remarketing / Retargeting Pixel i WordPress

Ser du på å målrette annonser på Facebook på nytt? Vil du installere Facebooks remarketing / retargeting-piksel i WordPress? I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du installerer Facebook-remarketing / retargeting-piksel i WordPress.


Legger til Facebook Retargeting Pixel i WordPress

Hvorfor bruke Facebook Retargeting Pixel for å øke ditt sosiale rekkevidde

Syed Balkhi, vår grunnlegger og administrerende direktør, publiserte en casestudie om hvordan vi økte WPBeginners Facebook-trafikk med 332% i 2015. Dette vakte en overveldende interesse fra leserne våre som ønsket å vite hvordan de kan gjøre det samme for sine nettsteder.

Når du øker innlegg på Facebook-sider ved hjelp av Facebook-annonser, kan du velge et bredt spekter av målgrupper. Retargeting lar deg begrense publikummet ditt og få bedre resultater med mindre utgifter.

Du kan vise annonsene dine til folk som allerede er interessert i nettstedet ditt. Det er mye mer sannsynlig at disse menneskene svarer på de forsterkede innleggene og annonsene dine på Facebook.

Hva er en Facebook Retargeting Pixel?

Har du lagt merke til at etter at du besøker et nettsted, begynner du å se annonsene deres på Facebook? Dette kalles retargeting eller remarketing.

Disse nettstedene bruker Facebooks retargeting-teknologi, ofte kjent som Facebook Pixel.

Retargeting-piksler legger ikke til noe synlig på nettstedet ditt. Den sender ganske enkelt en nettleser-informasjonskapsel til de besøkende.

Dette gjør at Facebook kan målrette brukere på nytt på nettstedet ditt på Facebook.

La oss se på hvordan du kan legge til en Facebook-målrettet piksel til WordPress-nettstedet ditt.

Opprette en Facebook-målrettet pixel

For å gjøre det enkelt har vi laget en videoopplæring om hvordan du installerer en WordPress-plugin som du kan se nedenfor.

Abonner på WPBeginner

Men hvis du bare vil følge tekstinstruksjoner, kan du følge trinnvis trinn for hvordan du installerer Facebooks Retargeting Pixel i WordPress.

Først må du logge deg på Facebook-kontoen din og besøke Annonsebehandler. Klikk deretter på Verktøy »Piksler for å lage din Facebook-piksel.

Oppretter Facebook Pixel

Når du klikker på knappen Opprett piksel, vil den vise deg en popup. Bare skriv inn et navn på pikslen din som kan være et navn på bedriften eller produktet ditt, og trykk deretter på opprett pikselknappen for å fortsette.

Skriv inn et navn på Facebook Pixel

Du vil se en suksessmelding med den unike ID-en til pikslen din.

Hvis noen andre klarer de tekniske tingene på nettstedet ditt, kan du sende dem pixelkoden på e-post. Ellers kan du klikke på “Installer Pixel nå” -knappen for å installere den selv.

Facebook Pixel er klar for installasjon

Facebook vil nå vise deg Pixel-koden som du trenger å installere på WordPress-siden din. Bare kopier pixelkoden, så viser vi deg hvordan du installerer den i WordPress.

Kopier Facebook Pixel-koden

Installere Facebook Pixel i WordPress

Du må legge til Facebook Pixel-koden rett før i WordPress-temaet.

Den enkleste måten å gjøre dette på er å bruke Sett inn topptekster og bunntekst-plugin. Når du har installert og aktivert plugin-modulen, må du gå til Innstillinger »Sett inn topptekster og bunntekst side.

Legge til Facebook-pikselkode ved å bruke innstikksoverskrifter for topptekst og bunntekst i WordPress

Du kan lime inn din Facebook Pixel-kode i overskriftsdelen og klikke på lagre-knappen for å lagre endringene. Se vår guide for hvordan du legger til topptekst- og bunntekstkode i WordPress for detaljerte instruksjoner.

Det er alt, du har installert Facebook Pixel på WordPress-nettstedet ditt.

Bonustrinn: Opprette tilpassede målgrupper ved hjelp av Facebook Pixel

Nå som du har installert Facebook Pixel på WordPress-siden din. Neste trinn er å lage tilpassede målgrupper for kampanjene dine på Facebook.

Med tilpassede målgrupper kan du målrette mot brukere du allerede kjenner til Facebook-annonsene dine. Disse brukerne kan være besøkende på nettstedet, brukere som liker siden din, eller brukere som meldte seg på adresselisten din.

Slik kan du lage tilpassede målgrupper i Facebook.

Bare besøk Facebook Ads Manager-oversikten og gå til Verktøy »Publikum seksjon.

Tilpassede målgrupper på Facebook

Dette vil få frem en popup der du trenger å velge den type publikum du vil målrette mot på Facebook.

Du kan velge en kundeliste, nettstedstrafikk eller appaktivitet. Av hensyn til denne opplæringen skal vi velge nettstedstrafikk.

Velg en type tilpasset målgruppe

Nå vil Facebook spørre deg hvilket nettstedspublikum du vil målrette deg mot. Du kan velge alle besøkende på nettstedet, folk som besøker bestemte sider, personer som ikke besøker bestemte sider, og så videre. Du kan også lage egendefinerte kombinasjoner.

Velge målgruppe fra nettstedstrafikk

Neste må du velge en varighet i antall dager. Til slutt må du oppgi et publikumsnavn. Bruk noe som hjelper deg med å identifisere dette publikumet i din innsikt.

Når du er ferdig, klikker du på knappen Opprett målgruppe for å fullføre opprettelsen av ditt første tilpassede publikum.

Gjenta prosessen for å skape flere tilpassede målgrupper ved å målrette på nytt på Facebook.

Viser annonsene dine for tilpassede målgrupper ved hjelp av Facebook-målrettet pixel

Den virkelige moroa begynner med å engasjere dine tilpassede målgrupper ved å bruke Facebook-annonser.

Start med å lage en ny annonse i Facebook. Du kan kjøre forskjellige annonser for forskjellige mål. Som å øke sidepostene dine, sende trafikk til nettstedet ditt, øke konverteringen og så videre.

Avhengig av hvilket mål du velger, vil du kunne velge målgruppe på et tidspunkt under annonsering.

I det samme publikumsvalget vil Facebook vise deg tilpasset publikum, og du kan velge det for å målrettes mot annonsekampanjen.

Retargeting tilpasset publikum på Facebook

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å installere Facebook-remarketing / retargeting-piksler i WordPress. Det kan også være lurt å se guiden vår for hvordan du installerer og konfigurerer Facebook-kommentarer i WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me