Slik installerer du WordPress på Amazon Web Services

Nylig ba en av leserne våre om å dekke hvordan du installerer WordPress på Amazon Web Services (AWS). Ofte reservert for større prosjekter, Amazon Web Services er en kraftig sky computing-plattform som lar enhver utnytte kraften i Amazons overlegne infrastruktur på en lønnsmessig basis. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du installerer WordPress på Amazon Web Services.


Installere WordPress på Amazon Web Services

Merk: Hvis du nettopp starter et nettsted, anbefaler vi at du bruker en av de enklere løsningene fra hvordan du installerer WordPress-guide.

Vi har delt denne artikkelen på to metoder. Den første metoden er en manuell prosess som er veldig teknisk og komplisert. Den andre metoden er en enklere løsning for nybegynnere fordi den lar deg bruke AWS-infrastruktur ved å gå gjennom en foretrukket administrert WordPress-hostingløsning.

  Metode 1. Opprette en tilpasset WordPress-installasjon på AWS

  Det første du trenger å gjøre er å besøke Amazon Web Services-nettstedet. Du kan opprette en gratis konto, men du må oppgi kredittkortinformasjon. Amazon vil bekrefte identiteten din ved å sende en kostnad på $ 1 til kortet ditt.

  Når kontoen din er bekreftet, må du logge deg på AWS-konsollen og klikke på ‘Tjenester’ -menyen. Under beregningsseksjonen må du velge EC2 for å fortsette.

  Start AWS EC2-tjeneste

  EC2 er AWS ‘sky computing-plattform som lar deg lage virtuelle maskiner og kjøre webapper som WordPress. For mer informasjon om hva som er en virtuell maskin, les vår guide om hva som er en VPS, og trenger du den.

  Deretter klikker du på knappen Launch Instance for å starte og konfigurere forekomstinnstillingene.

  Start EC2-forekomsten

  Du må velge et Amazon Machine Image. Dette er forhåndskonfigurerte programvarestacks som du kan installere med et enkelt klikk.

  Under ‘AWS Marketplace’ søk etter WordPress, og velg deretter ‘WordPress by Bitnami’.

  Installer Amazon Machine Image

  Du vil nå se en prisvindu der du bare trenger å klikke på fortsett-knappen.

  På neste skjermbilde blir du bedt om å velge en forekomsttype. Du kan velge td.micro gratis lagring og deretter klikke på knappen “Konfigurer forekomstdetaljer”.

  Velg forekomsttype

  På neste skjermbilde trenger du ikke endre noe. Bare klikk på ‘Neste: Legg til lagring’ og klikk deretter på ‘Neste: Legg til tagger’ -knapper.

  Nå vil vi legge inn et navn for denne forekomsten som en tag. Klikk på knappen Legg til tag og skriv ‘Navn’ som nøkkel, og ‘MyWordPress’ som verdi.

  Gjennomgang og lansering

  Klikk på knappen “Gjennomgang og start” for å fortsette.

  Du vil nå få en oversikt over EC2 Instance-konfigurasjonen. Klikk på “Start” -knappen for å starte forekomsten.

  Gjennomgang av instanser og start

  Deretter blir du bedt om å velge parnøkler. Du må velge ‘Fortsett uten nøkkelpar’ og deretter merke av i ruten under.

  Hopp over sammenkoblede nøkler

  Etter det klikker du på startforekomst-knappen for å lagre innstillingene og starte EC2-forekomsten.

  AWS vil nå vise en suksessmelding. Klikk på ‘Vis forekomster’ -knappen nederst til høyre på skjermen.

  Du vil nå kunne se WordPress-forekomsten din kjøre.

  WordPress-forekomst kjører

  For å teste WordPress-nettstedet ditt, må du finne den offentlige IP-adressen din. Du finner den under IPV4 Public IP-kolonnen ved siden av forekomsten.

  WordPress-nettstedets offentlige IP-adresse

  Du kan nå kopiere denne IP-adressen og oppgi den i adressefeltet til en ny nettleserfane for å se nettstedet ditt. Du vil kunne se WordPress-nettstedet ditt med standardtemaet.

  Standard WordPress installasjon

  For å besøke WordPress-adminområdet ditt, bare legg til / wp-admin / ved siden av nettstedets offentlige IP-adresse, slik:

  http://18.191.114.246/wp-admin

  Du vil nå se standard WordPress påloggingsside.

  WordPress påloggingsskjerm

  Du må imidlertid vite brukernavnet og passordet for å få tilgang til administratorområdet.

  Det kan du få ved å gå tilbake til EC2-konsollen og klikke på ‘Handlinger’ -knappen og deretter velge Forekomstinnstillinger »Få systemlogg.

  Dette vil føre opp en loggfil i et popup-vindu med mye tekst. Du må bla nedover mot bunnen, og du finner en linje med ‘Stille inn Bitnami brukerpassord til’ omgitt av ## tegn. Du vil også se standard brukernavn satt av appen.

  Kopier ditt WordPress-passord

  Du kan nå kopiere brukernavnet / passordet og oppgi det på innloggingsskjermen på ditt WordPress-nettsted.

  Gratulerer, du har installert WordPress på Amazon Web Services. Imidlertid er nettstedet ditt fortsatt bare tilgjengelig ved å bruke IP-adressen.

  Hvis du vil peke et domenenavn til AWS WordPress-installasjonen, må du koble domenenavnet ditt til AWSs DNS-servere.

  Se vår trinnvise guide for hvordan du registrerer et domenenavn.

  Når du har registrert domenenavnet ditt, er du klar til å legge det til i AWS-forekomsten.

  Legg til et domenenavn til ditt WordPress-nettsted på Amazon Web Services

  Først går du til EC2-forekomstpanelet og klikker deretter fra venstre kolonne på ‘Elastic IPS’ under ‘Network & Sikkerhet.

  Tildel ny elastisk IP

  Deretter klikker du på knappen “Tildel ny adresse” for å fortsette.

  Du vil bli spurt om hvordan vil du bruke IP-adressen. Bare trykk på Tildel-knappen for å fortsette.

  AWS vil nå opprette en ny elastisk IP for din WordPress EC2-forekomst. IP-adressen din vises i en tabell. Bare velg IP-adresseraden og velg deretter “Tilknyttet adresse” under “Handlinger” -knappen.

  Tilknyttet adresse

  På neste skjermbilde velger du WordPress-forekomsten fra rullegardinmenyen og klikker på Tilknytt-knappen.

  Knytt IP til din WordPress-forekomst

  Du vil nå se din Elastiske IP oppført i tabellen. Kopier IP-adressen og lim den inn i en tekstredigerer som Notisblokk. Vi trenger det i neste trinn.

  Kopier din elastiske IP

  Deretter må du klikke på ‘Tjenester’ -menyen øverst og søke etter ‘Rute53 ′. Dette er Amazon web services ‘DNS-administrasjonstjeneste som lar deg dirigere trafikk til EC2-forekomsten.

  Rute53-tjeneste

  På neste side klikker du på knappen “Kom i gang nå” under DNS-administrasjonsseksjonen.

  Kom i gang med DNS-administrasjon

  Dette fører deg til delen for vertsområder. Gå videre og klikk på knappen “Opprett vertssone”.

  Opprett host-sone-knapp

  Deretter må du legge til domenenavnet ditt og klikke på opprett-knappen for å legge det til en hostet sone.

  Legg til domene i en hostet sone

  Etter at du har lagt domenet ditt til en hostet sone, klikker du på knappen “Opprett oppsett”. Nå må du oppgi www ved siden av ‘Navn’ -feltet. Skriv inn den elastiske IP-en du kopierte tidligere i feltet ‘Verdi’, og klikk deretter på opprett-knappen.

  Legg til postsett

  A-posten vil nå bli lagt til din vertsone sammen med domenenavnet ditt. Fra venstre kolonne må du kopiere linjene under NS-feltet. Dette er navneserveradresser som du trenger i neste trinn.

  Nå må du gå til ditt domenenavnsregistreringsnettsted og redigere innstillinger for domenenavnet ditt. Skjermbildene nedenfor kan variere fra leverandøren din, men de grunnleggende instruksjonene er like for hver leverandør.

  Under innstillingene for DNS-navneservere for domenet ditt, angir du navnetjeneradressene du kopierte tidligere.

  Legg til DNS-navneservere

  Ikke glem å lagre endringene dine. Du kan nå besøke domenenavnet du la til, og det tar deg til ditt WordPress-nettsted på Amazon Web Services.

  Merk: Det kan ta litt tid å tre i kraft DNS-endringer.

  Metode 2. Bruke Amazon Web Services via Managed WordPress Hosting

  Som du kanskje har lagt merke til at å sette opp en tilpasset WordPress-installasjon på Amazon webtjenester er en veldig teknisk og komplisert prosess.

  Cloud computing-infrastrukturen levert av Amazon Web Services er en lønnsom løsning. Dette betyr at trafikkstigger vil øke hostingregningen betydelig. For ikke å nevne at du fremdeles vil være ansvarlig for å administrere dine egne tjenester, som bare er ekstraarbeid.

  En enklere måte å bruke WordPress på Amazon Web Services uten problemer er å bruke en administrert WordPress-leverandør.

  Vi anbefaler å bruke WP Engine. De kjører en del av vertsplattformen sin på AWS-infrastrukturen, og du trenger ikke å bekymre deg for trafikkpikes, serveradministrasjon eller WordPress-vedlikehold.

  Et annet flott alternativ er Pagely, en premiumstyrt WordPress-hostingleverandør. De driver også plattformen sin på Amazon Web Services og tilbyr et problemfritt WordPress-miljø for å vokse virksomheten din.

  Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å lære hvordan du installerer WordPress på Amazon Web Services. Det kan også være lurt å se den ultimate guiden vår for å forbedre WordPress hastighet og ytelse med trinnvise instruksjoner.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me