Slik løser du 503 Service utilgjengelig feil i WordPress

Ser du en feil med 503-tjenesten utilgjengelig i WordPress? Problemet med 503-feilen er at den ikke gir noen ledetråder om hva som forårsaker den, noe som gjør det ekstremt frustrerende for nybegynnere. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du løser feilen 503-tjenesten utilgjengelig i WordPress.


Å fikse 503-tjenesten utilgjengelig feil i WordPress

Hva som forårsaker 503 Service utilgjengelig feil i WordPress?

Alle WordPress-vertsfirmaer tilbyr en fast mengde ressurser for hver hostingkonto. For nettsteder med delt hosting kan denne grensen ikke håndtere tung bruk av serverressurser.

Feil 503-tjenesten som ikke er tilgjengelig oppstår når webserveren din ikke kan få et riktig svar fra et PHP-skript. Dette PHP-skriptet kan være et WordPress-plugin, et tema eller en feil oppført tilpasset kodebit.

Hvis feilen er forårsaket av mye bruk, en serverfeil eller et DDoS-angrep, kan den automatisk forsvinne i løpet av noen minutter.

Imidlertid, hvis det er forårsaket av dårlig kode på nettstedet ditt, vil det fortsette å skje med mindre du finner og deaktiverer koden som forårsaker den..

Når det er sagt, la oss se på hvordan du enkelt fikser 503-feil utilgjengelig feil i WordPress.

Fixing 503 Service Utilgjengelig feil i WordPress

Som vi nevnte over at denne feilen er forårsaket når webserveren din ikke kan få et riktig svar fra et PHP-skript som kjører i bakgrunnen.

For å fikse det, deaktiverer vi alle unødvendige PHP-skripter én etter én til feilen er løst.

La oss komme i gang.

Deaktiver alle WordPress-plugins

Alle dine WordPress-plugins er PHP-skript, så først må du deaktivere alle WordPress-pluginsene dine.

Siden du ikke kan logge deg på WordPress-dashbordet ditt på grunn av 503-feilen, må du koble til nettstedet ditt ved hjelp av en FTP-klient eller File Manager i cPanel. Når du er tilkoblet, går du til / wp-content / folder og gir nytt navn til plugins-mappen til plugins-old.

Gi nytt navn til plugins-mappen

Deretter må du opprette en ny mappe og navngi plugins.

Nå må du besøke WordPress-nettstedet ditt for å se om dette løste feilen.

Hvis det gjorde det, betyr dette at en plugin som er installert på nettstedet ditt forårsaker feilen. Trinnene ovenfor har deaktivert alle WordPress-plugins.

For å finne ut hvilken plugin som forårsaker problemet, må du bytte tilbake til FTP-klienten eller filbehandleren din i cPanel. Deretter må du gå til / wp-content / folder og slette den tomme plugins-mappen.

Slett tom plugins-mappe

Etter det må du gi nytt navn til plugins-gamle mappen til plugins. Dette vil gjøre alle dine tidligere installerte plugins tilgjengelige for WordPress. Imidlertid forblir disse plugins deaktivert.

Du må besøke WordPress admin-området og deretter gå til plugins-siden. Du kan aktivere pluginsene dine en etter en og besøke forskjellige sider på nettstedet ditt etter at du har aktivert hver plugin. Fortsett å gjøre det til du finner pluginen som forårsaker 503-feilen.

Hvis dette trinnet løste problemet ditt, trenger du ikke å følge resten av instruksjonene på denne siden. Ellers kan du gå videre til neste trinn.

Bytt til et standard WordPress-tema

Hvis deaktivering av plugins ikke løste problemet, ville neste trinn være å bytte til et standard WordPress-tema. Dette vil deaktivere ditt nåværende WordPress-tema.

Først må du koble til ditt WordPress-nettsted ved hjelp av en FTP-klient eller File Manager i cPanel. Når du er tilkoblet, går du til / wp-content / temaer / mappe.

Last ned ditt nåværende WordPress-tema

Finn ditt nåværende aktive WordPress-tema og last det ned til datamaskinen din som sikkerhetskopi.

Etter å ha lastet ned temaet, kan du gå videre og slette det fra nettstedet ditt

Hvis du allerede har et standardtema som Twenty Seventeen eller Twenty Sixteen installert, blir det automatisk aktivert. Hvis du ikke gjør det, kan du gå videre og installere et standardtema på nettstedet ditt.

Sjekk nettstedet ditt grundig for å forsikre deg om at feilen i 503-tjenesten utilgjengelig er løst.

Feilsøking

Hvis begge metodene ikke klarer å løse feilen, kan du gjøre følgende:

  • Kontakt ditt WordPress-vertsfirma fordi de kan være i stand til å peke på hva som forårsaker problemet.
  • Som en siste utvei kan du installere WordPress på nytt med en fersk kopi.

Vi håper denne artikkelen hjalp deg med å lære hvordan du fikser feilen i 503-tjenesten utilgjengelig i WordPress. Det kan også være lurt å se vår ultimate liste over de vanligste WordPress-feilene og hvordan du fikser dem.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me