Slik løser du feil for mange omdirigeringer i WordPress

Å drive et selvbetjent WordPress.org-nettsted har mange fordeler, men noen ganger kan noen lett løsbare feil irritere nybegynnere. Hvit skjerm på døden, intern serverfeil og noen andre vanlige WordPress-feil kan være veldig stressende for nye brukere. Nylig henvendte en bruker oppmerksomheten til “Too Many Redirects” -feil i WordPress. Det er en vanlig problemstilling som WordPress-brukere kan komme over. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du løser feil for mange viderekoblingsproblemer i WordPress.


På Firefox vises denne feilen slik:

“Siden omdirigerer ikke ordentlig. Firefox har oppdaget at serveren omdirigerer forespørselen om denne adressen på en måte som aldri vil fullføres. “

WordPress-omadresseringsfeil vises i Firefox

Hvorfor får jeg feil for mange viderekoblinger i WordPress?

Denne feilen oppstår vanligvis på grunn av et feilkonfigurert omdirigeringsproblem. Som du vet at WordPress har SEO-vennlig URL-struktur som bruker omdirigeringsfunksjonen. Flere andre populære WordPress-plugins bruker også viderekoblingsfunksjonaliteten. Med WordPress SEO-plugin kan du for eksempel fjerne kategoribase fra kategori-URL-er ved å omdirigere brukere til en URL uten kategoribase. WordPress SSL og cache-plugins bruker også viderekoblinger.

På grunn av en feilkonfigurasjon i noen av disse viderekoblingsverktøyene, kan nettstedet ditt ende opp med å omdirigere brukere til en URL som faktisk omdirigerer dem tilbake til den henvisende URL-en. I så fall er brukerens nettleser fanget mellom to sider, og du ser derfor feilen.

Feil ved for mange viderekoblinger som vist i Google Chrome

Videoopplæring

Abonner på WPBeginner

Hvis du ikke liker videoen eller trenger flere instruksjoner, kan du fortsette å lese.

Slik løser du for mange viderekoblingsfeil i WordPress?

Den vanligste feilkonfigurasjonen som vi har kommet over gjentatte ganger, er når en bruker har feil URL i WordPress Address URL eller URL Address URL-innstillinger.

Innstillinger for WordPress og nettstedsadresse

La oss for eksempel anta at nettadressen til nettstedet ditt er http://www.example.com og du går til Innstillinger »Generelt og sett den til http://eksempel.no. De fleste webverter lar deg velge om du vil legge til en www-prefiks til domenenavnet ditt eller ha det uten www. I tilfelle du hadde valgt å legge www til URL-en din, vil du legge til http://example.com i WordPress-innstillingene føre til feilen. Eller hvis du valgte å bruke domenet ditt uten www-prefikset, vil du legge til det med www-prefikset i WordPress-innstillinger.

Når en bruker kommer til http://eksempel.no, vil de bli omdirigert av serverens konfigurasjon til http://www.example.com der de vil bli omdirigert tilbake til http://eksempel.no av WordPress fordi det er hva du har satt opp i innstillingene.

Hvis nettstedet ditt fungerte bra, og du ikke gjorde noen endringer i disse innstillingene. Da må du kontakte nettverten din, fordi det sannsynligvis er et konfigurasjonsproblem på slutten.

Imidlertid, hvis du ikke har en pålitelig leverandør av WordPress, og de benekter å ha problemer og / eller nekter å hjelpe deg, bør du vurdere å bytte webhotell eller fikse det selv.

For å fikse dette, må du endre WordPress-adresse og nettadresse. Gå til Innstillinger »Generelt, endre WordPress og nettadresse. Hvis du har adressen din med www-prefiks, endrer du den til ikke-www-URL, og hvis du har den med ikke-www-URL, så legg til www-prefikset.

Viktig: Forsikre deg om at du ikke legger igjen en etterfølgende skråstrek på slutten av nettadressen din, som http://www.example.com/

Endre nettstedsadresse uten tilgang til administrasjonsområdet

I tilfelle du ikke har tilgang til WordPress Admin-området, kan du fortsatt oppdatere disse innstillingene ved å definere dem i wp-config.php-filen. Bare koble til nettstedet ditt ved hjelp av en FTP-klient. Når du er koblet til nettstedet ditt, finner du wp-config.php-filen i nettstedets rotkatalog. Du må laste ned og redigere denne filen ved hjelp av en tekstredigerer som Notisblokk. Bare legg til disse to linjene i filen, og ikke glem å erstatte example.com med ditt eget domene.

define ( ‘WP_HOME’, ‘http: //example.com’);
define ( ‘WP_SITEURL’, ‘http: //example.com’);

Lagre filen og last den opp til webserveren din. Prøv nå å få tilgang til WordPress-nettstedet ditt. Hvis du fremdeles ikke har tilgang til nettstedet ditt, kan du prøve å legge til domenet ditt med www-prefiks.

Løsning av andre viderekoblingsproblemer

Hvis forrige trinn ikke løste problemet ditt, er det sannsynlig at det er et plugin-problem med nettstedet ditt. Som vi nevnte tidligere at flere WordPress-plugins bruker viderekoblingsteknikker for å gjøre en rekke ting. Vi vil prøve å hjelpe deg med feilsøking.

Først må du finne ut hvilken plugin som forårsaker problemet. Aktiverte du en ny plugin nylig rett før denne feilen skjedde? Oppdaterte du plugins rett før denne feilen skjedde? Hvis svaret på noen av spørsmålene ovenfor er JA, vil det begrense problemet til plugin-modulen. Du kan bare deaktivere plugin-modulen ved å slette den plugin-mappen fra wp-content / plugins /

Hvis du ikke vet hvilken plugin som forårsaker problemet, må du prøve og feile. Den raskeste måten å gjøre dette på er ved å deaktivere alle plugins. Etter deaktivering av alle plugins på nettstedet ditt, må du bruke FTP for å laste ned .htaccess-filen som en sikkerhetskopi. Du finner denne filen i rotkatalogen til nettstedet ditt. Når du har lastet ned filen, sletter du den fra serveren din. Prøv nå å få tilgang til nettstedet ditt.

Denne prosessen lar serveren din regenerere en ny .htaccess-fil, og siden det ikke er noen plugins aktivert, vil den mest sannsynlig løse problemet. Hvis feilen er borte nå, vet du med sikkerhet at det var en plugin som forårsaker denne feilen.

Neste trinn er å finne ut hvilken plugin som var den skyldige. For å gjøre dette, må du laste ned og installere nye kopier av alle programtilleggene. Aktiver plugins en om gangen, og etter å ha aktivert hver plugin, prøv å bla gjennom flere sider på nettstedet ditt ved å bruke en annen nettleser som en ikke-pålogget bruker. Forhåpentligvis vil du finne pluginen som forårsaket problemet.

Dette er alle mulige løsninger som kan fikse denne “feilen for mange viderekoblingsproblemer” i WordPress. Løs noen av de ovennevnte løsningene problemet for deg? Gi i så fall beskjed om kommentarene. Har du opplevd feilen for mange viderekoblingsproblemer i det siste? hvordan fikset du det? Hvis du vet en løsning som ikke er oppført i artikkelen over, kan du bidra i kommentarene nedenfor. Vi vil sørge for å holde artikkelen oppdatert med nye råd fra brukerne våre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me