WooCommerce Made Simple: En trinnvis opplæring [+ Ressurser]

Vil du starte en e-handelsvirksomhet ved hjelp av WooCommerce? Trenger du en WooCommerce-opplæring som er enkel å følge for brukere som ikke er teknisk? I så fall er du på rett sted.


WooCommerce er verdens mest populære e-handelsplattform. Det er superfleksibelt, kostnadseffektivt og enkelt å administrere selv for nybegynnere.

Imidlertid føler mange nybegynnere seg litt skremt av ideen om å sette opp WooCommerce selv. De fleste brukere sliter med å finne ut hvordan de kommer i gang med WooCommerce, og hva er den riktige måten å konfigurere WooCommerce.

I denne ultimate WooCommerce-opplæringen vil vi guide deg gjennom hvordan du konfigurerer WooCommerce med trinnvise instruksjoner. Vi vil også dele WooCommerce-ressurser som de beste WooCommerce-temaene, WooCommerce SEO-tips og andre nyttige ressurser for å hjelpe deg med å utvide butikken din.

Trinn for trinn WooCommerce guide for nybegynnere

WooCommerce tutorial (oversikt)

Her er en oversikt over alle emnene vi vil dekke i denne ultimate WooCommerce-guiden.

Klar? La oss komme i gang.

Hva er WooCommerce?

WooCommerce er en gratis eCommerce-programvare som gjør det enkelt å selge produkter og tjenester på nettet. Gjennom årene har det blitt den mest populære e-handelsplattformen i verden brukt av millioner av små og store bedrifter (nettbutikker).

WooCommerce er utviklet som en utvidelse av WordPress som er den mest populære nettstedbyggeren på markedet. Dette lar brukerne bygge et e-handelsnett fra bunnen av eller legge til handlekurvfunksjonalitet til et eksisterende nettsted.

Som en åpen kildekode-programvare er WooCommerce gratis å laste ned og bruke. Mens WooCommerce-programvaren er gratis, trenger du likevel et domenenavn og webhotell for å sette opp et nettsted, som koster penger. Vi vil snakke mer om WooCommerce-priser senere i denne artikkelen.

WooCommerce Review + Fordeler og ulemper Sammenligning

WooCommerce har blitt den mest populære e-handelsprogramvaren i verden fordi den er enkel å bruke for nybegynnere, og den har ekstremt kraftige funksjoner.

Siden WooCommerce er åpen kildekode, er det ikke bare 100% gratis, du får også full frihet og kontroll over eCommerce-nettstedet ditt.

I motsetning til andre proprietære e-handelsplattformer, inkluderer WooCommerce-priser ikke lisensavgifter. Dette betyr at du kan bruke den til å opprette så mange nettbutikker og e-handelsnettsteder du vil.

WooCommerce er plugin bygget på toppen av WordPress, noe som betyr at du også kan dra nytte av alle de kraftige funksjonene i WordPress. Se vår komplette WordPress-anmeldelse for å lære mer om WordPress.

Det er tusenvis av vakre WooCommerce-design og maler som du kan velge mellom for å starte nettbutikken din. Hver av dem kommer med brukervennlige tilpasningsalternativer, og mange av dem er gratis tilgjengelig.

En av hovedårsakene til at bedriftseiere elsker WooCommerce er det fleksibilitet. Du kan legge til flere funksjoner til WooCommerce ved å bruke forskjellige WooCommerce-plugins (også kjent som tilleggsprogrammer). Det er bokstavelig talt tusenvis av WooCommerce-spesifikke plugins som du kan bruke til å utvide funksjonaliteten til å legge til funksjoner som bestilling, abonnement, integrering av leveringsplattformer, innkreving av omsetningsavgift, osv..

Bortsett fra tillegg som er laget spesielt for WooCommerce, kan du også bruke tusenvis av WordPress-plugins på nettstedet ditt til å legge til funksjoner som kontaktskjemaer, ring nå-knapper, gallerier, sikkerhetskopiering av data, sikkerhetsbrannmur osv..

En annen fordel med å bruke WooCommerce er at det ikke setter noen begrensninger for hvordan du driver virksomheten din.

Du kan legge til ubegrensede produkter, gjøre ubegrenset salg, importere og eksportere produktdata, legge til ubegrensede produktbilder, videoer, kategorier og mer.

Det å akseptere betalinger på nettet er et stort hinder for mange brukere. For de brukerne er den viktigste fordelen ved å bruke WooCommerce at den integreres sømløst med dusinvis av betalingstjenester og gateways.

Som standard støtter den PayPal og Stripe utenfor boksen. Du kan bruke dusinvis av andre betalingsportaler gjennom tillegg. Det er til og med integrasjoner tilgjengelig for noen mindre kjente og regionale betalingsportaler.

Vil du se hvordan WooCommerce sammenligner seg med andre populære e-handelsplattformer? Se følgende sammenligninger for å sjekke hvordan det stabler opp mot konkurransen.

 • WooCommerce vs Shopify
 • WooCommerce vs BigCommerce
 • WooCommerce vs Magento

Når det er sagt, la oss nå se på hva du trenger for å lage en WooCommerce-drevet nettbutikk.

Hva trenger du for å lage en WooCommerce Store?

Du trenger følgende tre elementer for å lage et WooCommerce-nettsted fra grunnen av.

 • En WordPress-hostingkonto. Det er her alle nettstedets filer blir lagret.
 • Et domenenavn. Dette er nettstedets adresse på internett, f.eks. wpbeginner.com
 • Et SSL-sertifikat for å godta online betalinger på en sikker måte

Ovennevnte varer er ikke gratis og koster penger. Ofte spør nybegynnere, hvis WooCommerce er gratis, hvorfor må jeg betale for disse tingene.

Vel, du må betale for disse tre tingene for å bygge en hvilken som helst type nettsteder (ikke bare WooCommerce).

Den totale kostnaden for nettbutikken din (WooCommerce-priser) vil avhenge av hvilke tjenester du velger å kjøpe for nettstedet ditt. Du kan enkelt kontrollere kostnadene ved bare å kjøpe det du faktisk trenger.

Husk at du kan legge til andre ting senere når bedriften begynner å tjene penger.

Normalt vil webhotell koste deg $ 7,99 / måned for et startsted, domenenavn $ 14,99 per år og et SSL-sertifikat rundt $ 69,99 per år.

Nå er dette en betydelig investering, og hver krone teller når du starter en ny virksomhet.

Heldigvis har Bluehost, en offisiell WooCommerce og WordPress anbefalt hostingleverandør, blitt enige om å tilby WPBeginner-lesere en eksklusiv rabatt på webhotell med gratis domenenavn og SSL. I utgangspunktet kan du starte for $ 2,75 per måned.

→ Klikk her for å gjøre krav på dette eksklusive tilbudet fra Bluehost ←

Bluehost er et av de største vertsselskapene i verden. De er vertskap for mange millioner nettsteder på mange av våre egne.

Nå som vi har dekket de grunnleggende WooCommerce-kravene, la oss se hvordan du konfigurerer WooCommerce med trinnvise instruksjoner.

Trinn 1. Komme i gang med WooCommerce

Først må du besøke Bluehost-nettstedet og klikke på Start i gang-knappen.

Kom i gang med Bluehost

Deretter blir du bedt om å velge en plan for hostingkontoen din. Grunnleggende og plussplaner er populære blant mange brukere, og husk at du alltid kan oppgradere for å få mer ressurser senere når du trenger det.

Velg en vertsplan

Klikk for å velge en plan og fortsett.

Etter det blir du bedt om å registrere et nytt domenenavn eller bruke et eksisterende domenenavn som du allerede eier.

Velg et domenenavn

Her er noen raske tips for å velge det perfekte domenenavnet for din WooCommerce-butikk.

 • Bruk nøkkelord i domenenavnet ditt. Hvis du for eksempel vil selge hageartikler, kan du bruke det i domenenavnet ditt som nøkkelord.
 • Bruk merkenavnet ditt i domenenavnet ditt
 • Hold deg til .com-utvidelsen
 • Ikke bruk tall eller bindestrek i domenenavnet ditt. Dette gjør dem vanskelig å uttale og stave

For flere tips, se vår guide for hvordan du velger det perfekte domenenavnet for bedriften din. Du kan til og med bruke en domenenavngenerator til å hjelpe.

Det er viktig å bruke tid på å velge riktig domenenavn for bedriften din, men ikke tenke over det ellers vil du aldri komme lenger enn dette trinnet.

Når du har valgt et domenenavn, klikker du på neste knapp for å fortsette.

Nå blir du bedt om å oppgi kontoinformasjon og ferdigstille planinformasjonen. Under pakkeinformasjonsdelen anbefaler vi å velge 36 måneders plan fordi det er den beste verdien.

Velg planvarighet

Under det ser du ekstrautstyr. Vi anbefaler å fjerne merkingen av dem alle, da de vil øke kostnadene. Du kan alltid legge dem senere fra vertsdashbordet når det er nødvendig.

Fjern merket for pakkeutstyr

Etter det, fyll ut kredittkortinformasjonen din og klikk på Send-knappen for å fullføre kjøpet.

Når du har foretatt betalingen, vil Bluehost sende deg en e-post med detaljer for å logge deg på dashbordet for webhotell. Dashbordet er der du vil administrere nettstedet ditt.

Trinn 2. Sette opp WooCommerce og WordPress

De fleste webhotellfirmaer tilbyr også 1-klikk WordPress-installasjon. Hvis du bruker noe annet vertsfirma, kan du se vår trinnvise guide for hvordan du installerer WordPress.

Bluehost installerer WordPress automatisk for deg når du registrerer deg for en hostingkonto. Du kan ganske enkelt logge deg på hosting-dashbordet og klikke på knappen ‘Logg inn på WordPress’.

Logg deg på WordPress

Du kan alltid bruke denne snarveien som WooCommerce-pålogging uten å oppgi et passord.

Du vil nå se WordPress-oversikten.

WordPress dashbord

La oss først sette grunnleggende WordPress-innstillinger før vi installerer WooCommerce.

Gå til innstillinger side i WordPress admin-område og endre nettstedets tittel og eventuelt gi en tagline (beskrivelse).

Tittel og beskrivelse

Bluehost installerer automatisk SSL-sertifikat for domenenavnet ditt. Forsikre deg om at nettadressen til nettstedet ditt viser https og ikke http.

Hvis det viser http, må du se veiledningen vår om hvordan du aktiverer gratis SSL i WordPress.

Deretter må du gå gjennom e-postadressen til administratoren for nettstedet. Denne e-postadressen er der du vil motta WooCommerce-varsler og forespørsler om tilbakestilling av passord, så pass på at den er riktig.

Etter det kan du bla litt ned og velge tidssoneinnstillinger for nettstedet ditt.

Nå kan du gå gjennom alle innstillingene igjen og klikke på Lagre endringer-knappen for å lagre dem.

Når du er ferdig, er du nå klar til å installere WooCommerce.

Trinn 3. Hvordan installere og konfigurere WooCommerce riktig

WooCommerce er en WordPress-plugin, så installasjonsprosessen ligner alle andre WordPress-plugins. Du kan følge vår trinnvise guide for hvordan du installerer en WordPress-plugin.

Bare besøk Plugins »Legg til nytt -siden i WordPress-administratoren din og søk etter WooCommerce. WordPress vil nå vise plugin-søkeresultater. Du må klikke på “Installer nå” -knappen ved siden av WooCommerce.

Installer WooCommerce

WordPress vil nå hente plugin-filene og installere WooCommerce for deg. Når du er ferdig, må du klikke på “Aktiver” -knappen for å begynne å bruke den.

Aktiver WooCommerce

Etter aktivering vil WooCommerce starte WooCommerce-installasjonsveiviseren.

Først må du velge butikkens beliggenhet, valuta og hvilken type produkter du vil selge.

WooCommerce konfigurer veiviseren

Etter det, klikk på la oss gå-knappen for å fortsette.

I neste trinn blir du bedt om å velge en betalingsmåte. Som standard støtter WooCommerce PayPal og Stripe betalingsportaler.

Velg en betalingsmetode

Du kan klikke på knappen for å aktivere disse betalingsmetodene og oppgi e-postadressen din for å konfigurere dem.

Alternativt kan du slå dem begge av og stille dem senere ved å besøke WooCommerce »Innstillinger og bytte til fanen Betalinger.

Deretter blir du bedt om å konfigurere frakt. Du kan velge gratis frakt eller legge til faste forsendelseskostnader for forskjellige soner.

Sett opp fraktkostnader

Klikk på fortsett-knappen for å gå videre.

Nå blir du bedt om å installere anbefalte tjenester for WooCommerce. Vi anbefaler deg å fjerne merket for dem og installere dem senere når du faktisk trenger dem.

WooCommerce anbefalte tillegg

Deretter blir du bedt om å installere JetPack-pluginen. Du kan bare bla ned til bunnen og velge Hopp over dette trinnet. Det er bedre og kraftigere alternativer som vi vil diskutere senere.

Hopp over Jetpack

WooCommerce-installasjonsveiviseren vil nå lagre alle innstillingene dine, og butikken din er nå klar til å begynne å selge.

Trinn 4. Legge til produkter i WooCommerce

WooCommerce gjør det veldig enkelt å legge til produkter i butikken din.

Bare gå til Produkter »Legg til nytt side for å legge til ditt første produkt.

Legge til et nytt produkt i WooCommerce-butikken

Først må du oppgi en tittel for produktet ditt og deretter en detaljert beskrivelse.

Klikk deretter på koblingen ‘Legg til ny produktkategori’ i høyre kolonne. Du kan opprette en ny kategori for produktet du legger til.

Legg til ny produktkategori

Kategorier lar kundene dine enkelt bla gjennom produkter på nettstedet ditt.

Etter det må du bla litt ned til ‘Produktdata’ -boksen. Det er her du vil velge produkttype, legge til produktpriser, frakt og annen informasjon.

Legger til produktdata

Deretter ser du en produktbeskrivelsesboks. Denne beskrivelsen vil bli brukt på forskjellige produktsider på nettstedet ditt. Du må legge til en fengende og informativ kort beskrivelse som hjelper deg å få flere klikk.

Legg til en kort beskrivelse av produktet ditt

Ingenting gjør en produktside mer nyttig enn produktbilder. WooCommerce gjør det superenkelt å legge til produktbilder og til og med produktbildegallerier for å følge med hvert produkt.

Først må du legge til hovedproduktbildet. Dette vil være hovedproduktbildet som brukes på butikkens sider i butikken din.

Produktbilder og galleri

Under det kan du legge til flere bilder for å lage et produktbildegalleri.

Gå nå gjennom all produktinformasjonen du har lagt til så langt. Hvis alt ser bra ut, er du klar til å gjøre dette produktet live i butikken din.

Klikk på Publiser-knappen øverst til høyre på skjermen for å publisere produktet ditt.

Publiser produktet

Du kan nå gjenta prosessen for å legge til flere produkter på nettstedet ditt.

Trinn 5. Velge en WooCommerce-mal & Tema

Det er tusenvis av nettbutikker som konkurrerer om å selge lignende produkter. Å velge et profesjonelt design for butikken din gjør en stor forskjell i hvordan kunder ser merkevaren din.

Det er tusenvis av WooCommerce-maler og temaer tilgjengelig på markedet. Selv om du kan bruke WooCommerce med alle WordPress-temaer, anbefaler vi å velge et WooCommerce-klart tema.

Disse temaene er laget spesielt for WooCommerce nettsteder, og de vil hjelpe deg med å selge mer på nettstedet ditt.

Siden det er tusenvis av betalte og gratis WooCommerce-temaer på markedet, kan dette mange valg gjøre det vanskelig for nybegynnere å velge det perfekte designet.

For å gjøre dette enklere har vi valgt de beste WooCommerce-klare temaene du kan bruke. Alle disse er mobilvennlige og svært optimaliserte for SEO og ytelse.

 • Astra – En av de beste WooCommerce-klare WordPress-temaene på markedet. Astra kommer med full WooCommerce-støtte, innebygde maler for produkt- og butikksider, og dusinvis av 1-klikk ferdige nettsteder.
 • Ocean WP – Et av de lettest tilpassbare temaene for WooCommerce-brukere.
 • Shoppe – Et moderne og svært tilpasselig WooCommerce-tema. Den har en egen sidebygger som lar deg enkelt lage destinasjonssider for produktene og kampanjene dine.
 • Outfitter Pro – Et moderne, hipt og rent WooCommerce-tema laget spesielt for klesmerker og butikker.

Leter du etter flere alternativer? Se vårt ekspertvalg av de beste WooCommerce-temaene for noen gode valg.

WooCommerce-temaer

Hva du skal se etter i et WooCommerce-tema?

Når du ser på alle disse profesjonelt laget WooCommerce-temaene, lurer du kanskje på hvordan du skal velge riktig tema for bedriften din?

Følgende er bare noen grunnleggende tips som du kan bruke som retningslinje.

 • Streber etter enkelhet i design. En enkel og ren design hjelper kundene å fokusere på det som er viktig og forbedrer konverteringer
 • Test det valgte temaet på mobilen. De fleste brukere får tilgang til internett fra mobile enheter, så pass på at temaet du velger ser bra ut på mindre skjermer.
 • Last ned bare temaer fra WordPress.org-temakatalog eller pålitelige kommersielle temabutikker. Temaer fra upålitelige kilder kan ha skjult malware som kan ødelegge virksomheten din.
 • Sjekk anmeldelser og rangeringer for å unngå røde flagg

For flere tips, se vår guide for hvordan du velger det perfekte WordPress-temaet for prosjektet ditt.

Når du har valgt et WooCommerce-tema, kan du se vår guide for hvordan du installerer et WordPress-tema for å sette det opp.

Trinn 5. Installere WooCommerce-utvidelser og tillegg

Den virkelige kraften til WooCommerce kommer fra kraftige utvidelser og tilleggsprogrammer. Disse tilleggsprogrammene fungerer nøyaktig som en WordPress-plugin, og du kan installere dem som om du vil installere en hvilken som helst annen WordPress-plugin.

Det er tusenvis av plugins tilgjengelig for både WooCommerce og WordPress. Du kan bruke dem til å lage kontaktskjemaer, lage destinasjonssider, legge til prissettingstabeller, gavekort og mer.

Her er de beste valgene for må-ha WooCommerce-plugins for enhver e-handelsbutikk.

 • WPForms – Lar deg enkelt opprette kontaktskjemaer, kundeundersøkelser, kundepåloggingsskjemaer og mer.
 • MonsterInsights – Lar deg installere Google Analytics og spore de beste produktene, kategoriene og destinasjonssidene dine. Se hvor kundene dine kommer fra og hva de gjør på nettstedet ditt.
 • TrustPulse – Lar deg bruke kraften til sosialt bevis og fomo for å øyeblikkelig vinne kundenes tillit og generere mer salg
 • BeaverBuilder – Det er den beste dra-og-slipp-siden-plugin-pluginen for WooCommerce. Det lar deg enkelt lage vakre landingssider for å markedsføre produkter, markedsføringskampanjer, salgsarrangementer og mer.
 • RafflePress – Hjelper deg med å kjøre virale giveaway-kampanjer for å markedsføre din WooCommerce-butikk.

For en mer omfattende liste, se vårt ekspertvalg av de beste WooCommerce-plugins som vi anbefaler.

Trinn 6. Ressurser for å vokse WooCommerce Store

Nå som din WooCommerce-butikk er oppe og går, er det på tide å begynne å markedsføre WooCommerce-butikken din og utvide virksomheten din.

Her er noen ressurser som vil hjelpe deg å lære WooCommerce og utvide nettbutikken din som en erfaren proff.

1. Start en e-postliste

Mer enn 90% av folk som besøker WooCommerce-butikken vil forlate uten å kjøpe. Å miste disse brukerne er som å tape penger.

Dette er grunnen til å bygge en e-postliste er ekstremt viktig for eiere av nettbutikker.

E-postliste lar deg gi kundene en sjanse til å holde kontakten med deg uten å kjøpe noe. Dette åpner en direkte kommunikasjonslinje mellom deg og kundene, slik at du kan prøve å overbevise dem om å gjøre et kjøp.

Se vår guide for hvordan du kan starte et nyhetsbrev på e-post for din WooCommerce-butikk for detaljer og trinnvise instruksjoner.

Den gode delen er at WooCommerce integreres med alle viktige e-postmarkedsføringstjenester i verden inkludert Constant Contact, SendinBlue, Drip og tusenvis mer.

2. Generer flere potensielle kunder

Hver bruker som abonnerer på e-postlisten din er en potensiell kunde / kunde. Dette er grunnen til at det er den beste måten å tilby besøkende besøkende flere alternativer for å bli med på e-postlisten. Denne praksisen kalles blygenerasjon.

De fleste butikkeiere gjør feilen ved bare å legge til et grunnleggende e-postpåmeldingsskjema i butikken deres som gjør vondt i den totale konverteringen.

Det er her OptinMonster kan hjelpe. Det er den beste Lead Generation-programvaren i verden som lar deg enkelt konvertere forlate besøkende til e-postabonnenter og deretter betale kunder.

For detaljer, se på disse tipsene om hvordan du konverterer WooCommerce besøkende til kunder.

3. Spor WooCommerce-brukere

Netthandel trenger markedsføringsdata for å ta informerte beslutninger. Denne informasjonen inkluderer hvor de besøkende kommer fra, hvilke produkter som er populære, hvilke produkter som ikke gjør det så bra, og mer.

Denne innsikten hjelper deg å ta datadrevne beslutninger og tilpasse markedsføringsstrategien deretter.

MonsterInsights hjelper deg med å gjøre deg klar over alle disse dataene ved hjelp av Google Analytics. Det kommer med den forbedrede e-handelssporing som hjelper deg å låse opp en skattekiste med nyttige data med bare noen få klikk.

For instruksjoner, se vår guide for hvordan du sporer WooCommerce-kunder i Google Analytics.

4. Lær WooCommerce SEO

SEO eller søkemotoroptimalisering hjelper deg å få flere besøkende fra søkemotorer til din WooCommerce-butikk.

WooCommerce i seg selv er veldig SEO-vennlig ut av boksen, men det er så mye mer du kan gjøre.

Siden de fleste nybegynnere synes WooCommerce SEO er litt skremmende og teknisk, har vi utarbeidet en komplett trinn for trinn WooCommerce SEO-guide for å hjelpe deg med å bruke SEO på riktig måte uten eksperthjelp.

5. Gjenoppretting av forlatt vogn

Når en kunde legger et produkt i handlekurven sin, er det 60-80% sjanse for at de vil forlate det uten å fullføre kjøpet. Det er et gjennomsnitt fra alle e-handelsnettsteder, så det kan bli enda høyere.

Mange eCommerce-eiere legger ikke merke til denne beregningen fra begynnelsen, og det er ganske mye som legger igjen penger på bordet.

Vi har samlet et cheatsheet for enkelt å gjenopprette WooCommerce forlatte vognsalg. Dette vil gi deg et godt forsprang og vil bidra til å forbedre det samlede salget.

Forhåpentligvis vil disse ressursene hjelpe deg med å forbedre WooCommerce-butikken og utvide virksomheten din.

Vanlige spørsmål om WooCommerce

WooCommerce er en utrolig kraftig plattform, og ofte har bedriftseiere mange WooCommerce spørsmål før de kommer i gang.

Etter å ha hjulpet tusenvis av nybegynnere å starte med WooCommerce, har vi hørt mange av dem. Her er noen av de ofte stilte WoooCommerce spørsmålene fra brukerne våre.

1. Hvor kan jeg se en live WooCommerce-demo?

WooCommerce brukes av millioner av nettsteder. Sjansen er stor for at du allerede har besøkt mange WooCommerce-drevne nettsteder uten å merke det.

Det brukes ikke bare av små bedrifter, WooCommerce brukes faktisk også av noen av verdens beste merkevarer.

Her er noen av våre favoritteksempler på WooCommerce-demo i aksjon.

1. Kaffe Bros

Kaffe Bros

En ren og enkel WooComemrce-drevet butikk som selger klassiske og premium kaffeblandinger.

2. Ripley’s Believe it or Not

Ripleys

Ripley’s Believe it or Not bruker WooCommerce for nettbokhandelen deres.

3. Gilmour

Gilmour

Det populære merkevaren for hagearbeid Gilmour bruker WooCommerce til å selge produkter på nettet. Nettstedet deres er en balansert kombinasjon av funksjonalitet og enkel design.

4. Flwr

Flwr

Flwr er et lite floral designstudio med base i New Zealand. Nettstedet har en enkel og elegant design med en vakker bakgrunn og en svært tilpasset butikkside.

2. Hva slags produkter jeg kan selge med WooCommerce?

Du kan selge alle slags produkter med WooCommerce. Enten det er fysiske varer (produkter som krever frakt), digitale nedlastinger (ebøker, programvare, digital kunst) eller til og med abonnement.

WooCommerce har utvidelser som lar deg bruke den som en reservasjonsplattform, auksjonsside, markedssenter for flere leverandører, dropshippping og så mye mer.

3. Hva er noen WooCommerce-alternativer?

WooCommerce er fleksibel og enkel å bruke, men det er ikke alltid det er den rette løsningen. Avhengig av dine behov, kan du finne noen andre løsninger som er mer passende. Se listen over de beste WooCommerce-alternativene for flere eksempler.

4. Kan jeg bruke WooCommerce til Dropshipping?

Ja det kan du. Faktisk er WooCommerce valget nr. 1 for å lage et dropshipping nettsted. Det er flere utmerkede WooCommerce dropshipping-plugins som lar deg enkelt håndtere bestillinger, administrere leverandører og automatisere hele prosessen.

For trinnvise instruksjoner, se vår komplette dropshipping-guide for nybegynnere.

5. Kan jeg legge til en blogg i WooCommerce?

Ja det kan du. WooCommerce-butikken din kjører på toppen av WordPress, som allerede er den beste bloggplattformen i verden. Alt du trenger å gjøre er å lage en egen bloggseksjon og begynne å skrive innlegg.

6. Kan jeg endre navnet på WooCommerce-butikken?

Du kan endre butikknavnet ditt ved å gå til Innstillinger »Generelt side i WordPress admin-område. Bare endre tittelen til hva du vil kalle butikken din.

Hvis du ønsker å endre domenenavnet til WooCommerce-butikken din, er det imidlertid en litt annen prosess. Se veiledningen vår om hvordan du flytter WordPress til et nytt domenenavn uten å miste SEO.

7. Hvor er min WooCommerce påloggingsinformasjon?

Du har ikke en egen WooCommerce-pålogging for admin-området fordi WooCommerce er en WordPress-plugin. For å logge inn på WordPress-dashbordet ditt, bruk ganske enkelt WordPress-påloggingslenken.

Kundene dine vil imidlertid ha en WooCommerce-pålogging, slik at de kan logge seg inn på sitt kontoområde for å holde rede på ordrene. Du kan se vår trinnvise guide for hvordan du oppretter tilpassede påloggingsformer for WordPress.

8. Hvordan kan jeg få WooCommerce-støtte?

Siden WooCommerce er en gratis programvare, er det begrenset WooCommerce-støtte tilgjengelig gjennom WordPress samfunnsforum så vel som det offisielle WooCommerce nettstedet.

Størstedelen av WooCommerce-støtten tilbys av WooCommerce-leverandøren eller den individuelle WooCommerce-tema- og utvidelsesutvikleren..

For tilpasset WooCommerce-utviklings- og tilpasningsarbeid kan du leie en WordPress-utvikler fra en pålitelig katalog som Codeable.

Det er alt, vi håper denne WooCommerce-opplæringen hjalp deg å lære å sette opp WooCommerce og lage en eCommerce-butikk. Det kan også være lurt å se våre guider om hvordan du oppretter en gratis forretningsadresse og den beste telefontjenesten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map