Hur du åtgärdar 503 Service ej tillgängligt fel i WordPress

Ser du att ett 503-tjänst inte är tillgängligt i WordPress? Problemet med 503-felet är att det inte ger några ledtrådar om vad som orsakar det vilket gör det extremt frustrerande för nybörjare. I den här artikeln kommer vi att visa dig hur du åtgärdar felet 503-tjänsten som inte finns i WordPress.


Fixa 503-tjänsten inte tillgängligt fel i WordPress

Vad som orsakar 503 Service Ej tillgängligt fel i WordPress?

Alla WordPress-värdföretag erbjuder en fast mängd resurser för varje värdkonto. För webbplatser på delad värd kan denna gräns inte hantera tung användning av serverresurser.

503-tjänsten som inte är tillgängligt uppstår när din webbserver inte kan få ett korrekt svar från ett PHP-skript. Detta PHP-skript kan vara ett WordPress-plugin, ett tema eller ett felaktigt anpassat kodavsnitt.

Om felet orsakas av hård användning, en serverglitch eller en DDoS-attack kan det automatiskt försvinna på några minuter.

Om det emellertid orsakas av dålig kod på din webbplats kommer den att fortsätta ske om du inte hittar och inaktiverar koden som orsakar den.

Med det sagt, låt oss ta en titt på hur du enkelt kan fixa 503-tjänst som inte är tillgängligt i WordPress.

Fixing 503 Service Ej tillgängligt fel i WordPress

Som vi nämnde ovan att detta fel orsakas när din webbserver inte kan få ett korrekt svar från ett PHP-skript som körs i bakgrunden.

För att fixa det kommer vi att inaktivera alla onödiga PHP-skript en efter en tills felet har lösts.

Låt oss börja.

Avaktivera alla WordPress-plugins

Alla dina WordPress-plugins är PHP-skript, så först måste du inaktivera alla dina WordPress-plugins.

Eftersom du inte kan logga in på din WordPress-instrumentpanelen på grund av 503-felet, måste du ansluta till din webbplats med en FTP-klient eller File Manager i cPanel. När du är ansluten går du till / wp-content / folder och byter namn på plugins-mappen till plugins-old.

Byt namn på plugins-mappen

Därefter måste du skapa en ny mapp och namnge plugins.

Nu måste du besöka din WordPress-webbplats för att se om detta löste felet.

Om det gjorde det betyder det att ett plugin installerat på din webbplats orsakade felet. Ovanstående steg har inaktiverat alla WordPress-plugins.

För att ta reda på vilket plugin som orsakade problemet måste du växla tillbaka till din FTP-klient eller filhanterare i cPanel. Därefter måste du gå till / wp-content / folder och ta bort den tomma plugins-mappen.

Ta bort tomma plugins-mappen

Efter det måste du byta namn på den plugins-gamla mappen till plugins. Detta kommer att göra alla dina tidigare installerade plugins tillgängliga för WordPress. Dessa plugins kommer dock att förbli inaktiverade.

Du måste besöka WordPress-adminområdet och sedan gå till plugins-sidan. Du kan aktivera dina plugins en efter en och besöka olika sidor på din webbplats efter att ha aktiverat varje plugin. Fortsätt göra det tills du hittar plugin som orsakar 503-felet.

Om det här steget löst ditt problem behöver du inte följa resten av instruktionerna på den här sidan. Annars kan du gå vidare till nästa steg.

Byt till ett standard WordPress-tema

Om inaktivering av plugins inte löste problemet, skulle nästa steg vara att byta till ett standard WordPress-tema. Detta kommer att inaktivera ditt nuvarande WordPress-tema.

Först måste du ansluta till din WordPress-webbplats med en FTP-klient eller File Manager i cPanel. När du är ansluten går du till / wp-content / teman / mapp.

Ladda ner ditt nuvarande WordPress-tema

Leta reda på ditt nuvarande aktiva WordPress-tema och ladda ner det till din dator som säkerhetskopia.

När du har laddat ner ditt tema kan du gå vidare och ta bort det från din webbplats

Om du redan har ett standardtema som Twenty Seventeen eller Twenty Sixteen installerat aktiveras det automatiskt. Om du inte gör det kan du gå vidare och installera ett standardtema på din webbplats.

Kontrollera noggrant din webbplats för att se till att felet med 503-tjänst som inte är löst.

Felsökning

Om båda metoderna inte löser felet kan du ta följande steg:

  • Kontakta ditt WordPress-värdföretag eftersom de kanske kan fastställa vad som orsakar problemet.
  • Som en sista utväg kan du installera WordPress med en ny kopia.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att lära dig hur du fixar 503-tjänst som inte är tillgängligt i WordPress. Du kanske också vill se vår ultimata lista över de vanligaste WordPress-felen och hur du åtgärdar dem.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map