Hur du åtgärdar fel för många omdirigeringar i WordPress

Att driva en självhostad WordPress.org-webbplats har många fördelar, men ibland kan vissa lätt lösbara fel irritera nybörjare. White screen of death, Internt serverfel och några andra vanliga WordPress-fel kan vara riktigt stressande för nya användare. Nyligen visade en användare vår uppmärksamhet på “Too Many Redirects” -fel i WordPress. Det är en vanlig fråga som WordPress-användare kan stöta på. I den här artikeln kommer vi att visa dig hur du åtgärdar fel för många omdirigeringar problem i WordPress.


På Firefox kommer detta fel att visas så här:

”Sidan omdirigeras inte ordentligt. Firefox har upptäckt att servern omdirigerar begäran om den här adressen på ett sätt som aldrig kommer att slutföras. ”

WordPress-omdirigeringsfel visas i Firefox

Varför jag får fel för många omdirigeringar i WordPress?

Det här felet uppstår vanligtvis på grund av en felkonfigurerad omdirigeringsproblem. Som ni vet att WordPress har SEO-vänlig URL-struktur som använder omdirigeringsfunktionen. Flera andra populära WordPress-plugins använder också omdirigeringsfunktionen. Med WordPress SEO-plugin kan du till exempel ta bort kategoribas från kategori-URL: er genom att omdirigera användare till en URL utan kategoribas. WordPress SSL och cache-pluginprogram använder också omdirigeringar.

På grund av en felkonfiguration i något av dessa omdirigeringsverktyg kan din webbplats i slutändan omdirigera användare till en URL som faktiskt omdirigerar dem tillbaka till den hänvisande URL. I så fall är användarens webbläsare instängd mellan två sidor och därmed ser du felet.

Fel för många omdirigeringar som visas i Google Chrome

Videohandledning

Prenumerera på WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner fortsätter du att läsa.

Hur man löser för många omdirigeringsfel i WordPress?

Den vanligaste felkonfigurationen som vi har stött på upprepade gånger är när en användare har fel URL i WordPress Address URL eller URL Address URL-inställningar.

Inställningar för WordPress och Site Address

Låt oss till exempel anta att webbplatsens url är http://www.example.com och du går till Inställningar »Allmänt och ställ in den på http://example.com. De flesta webbhotell låter dig välja om du vill lägga till ett www-prefix till ditt domännamn eller ha det utan www. Om du valde att lägga till www i din URL kommer det att orsaka felet om du lägger till http://example.com i dina WordPress-inställningar. Eller om du har valt att använda din domän utan www-prefix, kommer du att lägga till den med www-prefix i WordPress-inställningar..

När en användare kommer till http://example.com, kommer de att omdirigeras av serverns konfiguration till http://www.example.com där de kommer att omdirigeras tillbaka till http://example.com av WordPress eftersom det är vad du har ställt in i inställningarna.

Om din webbplats fungerade bra och du inte gjorde några ändringar i dessa inställningar. Då måste du kontakta din webbhotell, för det är troligtvis ett konfigurationsproblem i slutet.

Men om du inte har en tillförlitlig leverantör av WordPress, och de förnekar att ha några problem och / eller vägrar att hjälpa dig, bör du överväga att byta webbhotell eller fixa det själv.

För att åtgärda detta måste du ändra din WordPress-adress och webbplatsadress. Gå till Inställningar »Allmänt, ändra din WordPress och webbplatsadress. Om du har din adress med prefix www, ändra den till webbadress som inte är www, och om du har den med webbadress utan www lägger du till prefixet www.

Viktig: Se till att du inte lämnar ett släp i slutet av din URL, som http://www.example.com/

Ändra webbplats-URL utan åtkomst till administratörsområdet

Om du inte har tillgång till WordPress Admin-området kan du fortfarande uppdatera dessa inställningar genom att definiera dem i wp-config.php-filen. Anslut bara till din webbplats med en FTP-klient. När du är ansluten till din webbplats hittar du wp-config.php-filen i din webbplats rotkatalog. Du måste ladda ner och redigera den här filen med en textredigerare som Notepad. Lägg bara till dessa två rader i filen och glöm inte att ersätta example.com med din egen domän.

define ( ‘WP_HOME’, ‘http: //example.com’);
define ( ‘WP_SITEURL’, ‘http: //example.com’);

Spara filen och ladda upp den tillbaka till din webbserver. Försök nu komma åt din WordPress-webbplats. Om du fortfarande inte kan komma åt din webbplats kan du försöka lägga till din domän med prefix www.

Åtgärda andra omdirigeringsproblem

Om det föregående steget inte löste problemet är det troligt att det finns ett plugin-problem med din webbplats. Som vi nämnde tidigare att flera WordPress-plugins använder omdirigeringstekniker för att göra olika saker. Vi kommer att försöka hjälpa dig felsöka.

Först måste du ta reda på vilken plugin som orsakar problemet. Aktiverade du ett nytt plugin nyligen innan detta fel inträffade? Uppdaterade du plugins direkt innan detta fel inträffade? Om svaret på någon av ovanstående frågor är JA, kommer det att begränsa problemet till plugin. Du kan helt enkelt inaktivera det plugin genom att ta bort den plugin-mappen från wp-content / plugins /

Om du inte vet vilken plugin som orsakar problemet, måste du göra några tester och fel. Det snabbaste sättet att göra detta är genom att inaktivera alla plugins. Efter inaktivering av alla plugins på din webbplats måste du använda FTP för att ladda ner .htaccess-filen som en säkerhetskopia. Du kan hitta den här filen i din webbplats rotkatalog. När du har laddat ner filen tar du bort den från din server. Försök nu komma åt din webbplats.

Den här processen gör att din server kan återskapa en ny .htaccess-fil, och eftersom det inte finns några plugins aktiverade kommer det troligtvis att lösa problemet. Om felet är borta nu vet du med säkerhet att det var ett plugin som orsakade det här felet.

Nästa steg är att ta reda på vilken plugin som var den skyldige. För att göra detta måste du ladda ner och installera nya kopior av alla dina plugins. Aktivera plugins en i taget och efter att ha aktiverat varje plugin kan du försöka surfa på flera sidor på din webbplats med en annan webbläsare som en icke-inloggad användare. Förhoppningsvis hittar du plugin som orsakade problemet.

Dessa är alla möjliga lösningar som kan åtgärda detta “fel för många omdirigeringsproblem” i WordPress. Lösade någon av ovanstående lösningar problemet åt dig? Låt oss i så fall meddela oss i kommentarerna. Har du stött på felet för många omdirigeringsproblem tidigare? hur fixade du det? Om du känner till en fix som inte är listad i artikeln ovan, vänligen bidra i kommentarerna nedan. Vi kommer att se till att hålla artikeln uppdaterad med nya råd från våra användare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map