Hur du verifierar din WordPress-webbplats på Pinterest (steg för steg)

Vill du verifiera din WordPress-webbplats på Pinterest? Verifiering av din webbplats på Pinterest låser upp snygga funktioner som Pinterest-analys, annonsprogram, statistik för dina foton och mer. I den här artikeln visar vi dig hur du enkelt kan verifiera din WordPress-webbplats på Pinterest.


Verifiera Pinterest-webbplats på WordPress

Videohandledning

Prenumerera på WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner fortsätter du att läsa.

Varför du bör verifiera din WordPress-webbplats på Pinterest?

Pinterest är en av de mest populära plattformarna för sociala medier för att dela dina foton, videor och annat visuellt innehåll. Det låter dig skapa ett konto och hantera dina bilder som Instagram eller Flickr.

Det tillåter också andra användare att samla in webbplatser, länkar och annat visuellt innehåll genom att skapa brädor.

Om du driver en fotografihemsida eller någon annan typ av blogg med bilder och videor, kan Pinterest vara en viktig källa till trafik.

Verifiering av din webbplats på Pinterest hjälper dig att lära dig mer om dina besökare med Pinterest Analytics. Du kommer också att kunna delta i deras annonsprogram och planera en strategi för att växa din Pinterest-trafik.

Med det sagt, låt oss ta en titt på hur du enkelt kan verifiera din WordPress-webbplats på Pinterest.

Verifiera din WordPress-webbplats på Pinterest

Innan vi börjar måste du uppgradera din Pinterest-profil till ett företagskonto. Detta gör att du kan använda alla deras Pro-verktyg som analys, annonsprogram och mer. Pinterest-företagskontot är gratis och enkelt att installera.

Låt oss komma igång.

Steg 1. Uppgradera ditt Pinterest-konto till företag

Du måste logga in på ditt Pinterest-konto och klicka på menyn med tre punkter längst upp till höger på skärmen. Det visar dig en Uppgradera nu knapp.

Uppgradera till Pinterest-företagskonto

När du klickar på den här knappen tar den dig till sidan för inställning av företagskonto. Du måste ange ditt företagsnamn, webbadress och välja en företagstyp.

Lägg till företagsinformation på Pinterest

Nu när du har angett all nödvändig information, gå vidare och klicka på Fortsätta -knappen och ditt personliga konto kommer att uppgraderas till ett Pinterest-företagskonto.

Notera: Om du inte vill konvertera ditt personliga konto, gå vidare och skapa ett nytt företagskonto på Pinterest.

Steg 2. Gör anspråk på din webbplats på Pinterest

För att göra anspråk på din webbplats måste du gå till tre-punktsmenyn från det övre högra hörnet igen och klicka på inställningar.

Pinterest-inställningar

På den här sidan måste du gå till Gör anspråk på webbplatsen i vänstra menyn och ange din webbadress.

Gör anspråk på webbplatsen

När du klickar på Gör anspråk på webbplatsen -knappen visar två metoder som du kan använda för att göra anspråk på din webbplats (HTML-tagg eller HTML-fil).

Lägg till HTML-tagg

Vi väljer alternativet HTML-tagg eftersom det är enklare. Du kan dock också ladda ner HTML-filen och ladda upp den till din webbplats rotkatalog med en FTP-klient.

Steg 3. Lägg till HTML-tagg på din WordPress-webbplats

Det finns flera sätt att lägga till en HTML-tagg i rubriken på din webbplats, men vi täcker bara de två enklaste metoderna.

Först om du har Yoast SEO-plugin installerat på din WordPress-webbplats, besök sedan SEO »Social från ditt WordPress-administrationsområde.

Under Facebook fliken måste du se till att öppna grafinställningar är aktiverade.

Öppen graf aktiverad

Därefter måste du gå till Pinterest flik. I Pinterest-bekräftelse , måste du klistra in HTML-taggen som du kopierade tidigare.

Lägg till HTML-tagg i Pinterest-bekräftelsefält

När du är klar klickar du på knappen Spara ändringar.

Om du inte använder Yoast SEO-insticksprogrammet måste du installera och aktivera Infoga sidhuvud och sidfot-plugin. Mer information finns i vår steg för steg-guide för hur du installerar ett WordPress-plugin.

Vid aktivering måste du besöka Inställningar »Sätt i sidhuvud och sidfot i ditt WordPress-administrationsområde. I avsnittet Skript i rubrik måste du klistra in HTML-taggen och klicka på Spara-knappen.

Sätt in HTML-tagg i avsnittet för rubrikskript

När HTML-taggen har lagts till i webbplatsens rubrikavsnitt måste du gå tillbaka till Pinterest-skärmen och klicka på Nästa -knappen i popup-fönstret. Det kommer nu att be om bekräftelse för att skicka din webbplats för granskning.

Skicka webbplats för recension på Pinterest

Normalt tar processen 24 timmar, och du får ett e-postmeddelande om verifieringen av din webbplats. När det är gjort ser du också bekräftelsen på Gör anspråk på webbplatsen avsnitt i Pinterest.

Webbplats påstått på Pinterest

Efter verifiering kan du använda Pinterest-verktyg som analys, annonsprogram, bildstatistik och mer. Du kan också lägga till Pinterest Pin-it-knapp på dina bloggbilder så att besökarna kan dela dina bilder på dessa Pinterest-tavlor.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att lära dig att verifiera din WordPress-webbplats på Pinterest. Du kanske också vill se vårt experthämtning av de bästa plugin-programmen för sociala medier för WordPress för att förbättra din sociala närvaro på din webbplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me