Hur man bygger en Amazon affiliate butik med WordPress

Vill du skapa en Amazon-affiliate-butik med WordPress?


En Amazon-affiliate-butik låter dig sälja produkter från Amazon.com som ett medlemsföretag och tjäna en provision på varje försäljning. På grund av låg omkostnad är en affiliateaffär från Amazon bland de enklaste att starta online-affärsidéer just nu.

I den här artikeln kommer vi att visa dig hur du enkelt kan bygga en Amazon-affiliate-butik med WordPress. Vi kommer också att dela våra experttips för att öka dina Amazon-intäkter.

Hur man bygger en Amazon-affiliate-butik med WordPress

Här är en snabb översikt över alla steg vi kommer att vidta för att skapa en Amazon-affiliate-butik med WordPress.

  Redo? Låt oss börja.

  Vad är en Amazon Affiliate Store?

  En Amazon-affiliate-butik är en onlinebutik som marknadsför produkter listade för försäljning på Amazon.com.

  Som butiksägare skickar du trafik till Amazon genom att lägga till dina affiliate-länkar till produkterna. Användare omdirigeras till Amazon för att slutföra köpet, och du tjänar en affiliate-provision vid varje försäljning.

  I en traditionell onlinebutik källs du produkter, hanterar order, skickar produkter och håller reda på lager. Du behöver inte oroa dig för någon av dessa saker i en affiliate-butik.

  Amazon-affiliate-butiker är populära bland marknadsförare eftersom du kan komma igång med mycket lite pengar och välja bland miljoner produkter som är listade på Amazon.

  Komma igång med Amazon Affiliate Store och WordPress

  Du kan starta en Amazon-affiliate-butik med nästan alla WordPress eCommerce-plugin, men vi rekommenderar att du använder WooCommerce eftersom det är den mest populära lösningen på marknaden.

  WooCommerce driver miljoner e-handelswebbplatser över hela världen.

  För att komma igång måste du använda WordPress.org-plattformen (se skillnaden mellan WordPress.com vs WordPress.org).

  Du kommer också att behöva ett WordPress-värdkonto, ett domännamn och ett SSL-certifikat om du vill acceptera betalningar för andra icke-anslutna produkter på din webbplats.

  Vanligtvis kostar ett domännamn cirka $ 14,99 / år, webbhotell kostar cirka $ 7,99 / månad och SSL-certifikat kostar cirka $ 69,99 / år.

  Om du precis börjar är det här ganska mycket.

  Tack och lov har Bluehost, en officiell webbhotellleverantör av WordPress och WooCommerce, gått med på att erbjuda våra användare ett gratis domännamn, gratis SSL-certifikat och en rabatt på webbhotell.

  I princip kan du komma igång för $ 2,75 / månad.

  Notera: Denna starthotellplan skulle fungera bra för alla nya affiliate-butiker. Men om du vill ha mer eCommerce-centrerad värd, ta en titt på vårt val av bästa WooCommerce-värdleverantörer.

  Följ installationsinstruktionerna i vår hur du startar en bloggartikel efter att ha köpt värd. Det leder dig genom registreringsprocessen och konfigurerar WordPress.

  När du har installerat WordPress kommer du till WordPress-instrumentpanelen som ser ut så här.

  WordPress admin instrumentpanel

  Därefter måste du installera och aktivera WooCommerce-plugin. Mer information finns i vår steg för steg-guide för hur du installerar ett WordPress-plugin.

  Vid aktivering kommer WooCommerce att starta installationsguiden för att välja valuta, betalningsmetoder, plats osv.

  Eftersom du skapar en affiliate-butik kan du bläddra ner till botten av sidan och klicka på länken “Inte nu” för att hoppa över installationen.

  Avbryt inställningsguiden

  Du kan konfigurera varje alternativ i installationen senare om du behöver det i framtiden.

  Registrera dig för Amazon Affiliate-konto

  Nu när du har installerat WordPress och WooCommerce måste du registrera dig för ett Amazon-filialprogram för att börja lägga till produkter med ditt filnummer..

  Gå över till Amazon Affiliate-programwebbplatsen och klicka på knappen “Gå med nu gratis”.

  Gå med i Amazon-affiliate-programmet

  Därefter blir du ombedd att logga in på ditt befintliga Amazon-konto med den e-postadress och lösenord som är kopplat till det kontot.

  Logga in eller registrera dig

  Om du inte har ett Amazon-konto kan du gå vidare och skapa ett.

  När du är inloggad måste du ge information om betalningsmottagaren och svara på frågor om din webbplats. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra din profil.

  Affiliate-programguiden

  Efter avslutad kommer din ansökan att granskas och godkännas av Amazon.

  Lägga till Amazon-filialprodukter i WooCommerce

  WooCommerce är den bästa Amazon-affiliate-plugin för WordPress. Det gör det mycket enkelt att lägga till externa anslutna produkter till din webbplats.

  Genom att använda WooCommerce kan du erbjuda en egen användarupplevelse och integrera anslutna produkter sömlöst på din webbplats.

  För att börja importera produkter måste du besöka Produkter »Lägg till nytt sida.

  Lägga till en ny ansluten produkt i WooCommerce

  Först måste du ange en titel för produkten du lägger till och sedan lägga till en detaljerad beskrivning i inläggets redaktör.

  Därefter bläddrar du ner till metadutan för produktdata och väljer ‘Extern / Affiliate Product’ under rullgardinsmenyn ‘Produkttyp’.

  Produkt URL

  Nu måste du ange produktens URL-adress. Du kan hämta URL: n från ditt Amazon Associates-konto. Sök bara efter produkten och klicka sedan på knappen Hämta länk.

  Skaffa produktlänk

  Kopiera webbadressen och klistra in den på din produktredigeringssida i WordPress.

  Notera: Du måste lämna fältet “Pris” tomt. Detta gör att användare kan kontrollera priset på Amazon.com. Amazons policy för affiliate-program tillåter dig inte att ange prisinformation manuellt.

  Under produktdata kan du ge en kort beskrivning av produkten. Denna beskrivning kommer att visas på butikens startsida, produktkategorisidor och sökresultat.

  Till höger kan du lägga till en produktbild och produktgalleribilder.

  Produktbilder

  Du kan nu klicka på publicera-knappen för att få produktsidan att gå live på din webbplats.

  Upprepa processen för att lägga till fler anslutna produkter till din webbplats. När du har lagt till några produkter från Amazon kan du besöka butiksidan på din webbplats för att se produkterna i aktion.

  Handla sida

  Anpassa din WordPress Amazon Affiliate Store

  Som standard kommer WordPress med en grundläggande design med begränsat WooCommerce-stöd. Du kan ändra det genom att plocka upp ett WooCommerce-klart WordPress-tema som kompletterar dina produkter och nisch.

  WordPress-teman

  Det finns tusentals WordPress-teman som du kan välja mellan. Detta överflöd kan vara ganska överväldigande för nybörjare. Det är därför vi valde de bästa teman som du kan börja med.

  • Bästa WooCommerce-teman – En stor samling av de bästa gratis och betalda WooCommerce-teman som alla kan användas för en WooCommerce Amazon-affiliate-butik.
  • Bästa WordPress-teman för affiliate-marknadsförare – Vårt urval av teman som är lämpliga för affiliate-marknadsföringswebbplatser som en Amazon-affiliate-butik.

  Behöver du hjälp med att konfigurera ditt WordPress-tema? Se vår nybörjarguide om hur du installerar ett WordPress-tema.

  Teman kontrollerar utseendet och designen på din webbplats. Om du vill lägga till en ny funktion måste du hitta ett WooCommerce-plugin som erbjuder den funktionen.

  Det finns massor av WooCommerce-tilläggsprogram för att lägga till olika funktioner. Se vår lista över bästa WooCommerce-plugins för att prova några nya funktioner i din butik.

  Om du vill ha mer kontroll över utseendet och känslan på din webbplats rekommenderar vi att du använder Beaver Builder. Det är en WordPress-sidbyggare-plugin som fungerar sömlöst med WooCommerce.

  Resurser för att växa din Amazon Affiliate Store

  Nu när du har skapat din Amazon affiliate-butik kan du fokusera på att växa ditt företag.

  Lyckligtvis finns det många verktyg, plugins och resurser som hjälper dig att uppnå dessa mål.

  Låt oss börja med SEO och optimera din WooCommerce-butik för sökmotorer. Följ vår steg för steg WooCommerce SEO-guide för fullständiga instruktioner.

  Efter det kan du kolla in dessa användbara verktyg och plugins för affiliate-marknadsföring och de viktiga WordPress-plugins för alla webbplatser.

  Därefter måste du spåra din webbplatstrafik för att hitta dina bästsäljande Amazon-anslutna produkter såväl som produkter som inte går så bra. Det är här du behöver Google Analytics. För mer information se vår handledning om hur du spårar WooCommerce-användare i WordPress.

  Det största hinder som någon e-handelsbutik står inför är övergivna vagnar. För en affiliate-butik betyder detta att människor tittar på produkterna men inte köper dem vilket påverkar dina affiliate-intäkter.

  För att fixa detta har vi en detaljerad guide om hur du kan återvinna övergivna vagnar och öka dina uppdrag.

  Se framför allt att du kontinuerligt lägger till användbara produkter, användbara recensioner och riktat innehåll på din webbplats. I slutändan är det vad dina användare letar efter och det är vad du bör sträva efter att erbjuda dem.

  Vanliga frågor om att driva en Amazon Affiliate-butik med WordPress

  Sedan vi först publicerade denna artikel har vi fått flera frågor från våra användare om att driva en Amazon-affiliate-butik med WordPress.

  Här är svaren på några av de vanligaste frågorna.

  1. Kan jag använda innehåll från Amazon för produktsidor?

  Nej det kan du inte. Amazon har en strikt innehållspolicy där du inte får kopiera produktinnehåll direkt från Amazon.

  De flesta affiliate-butiker i Amazon lägger till egna produktbeskrivningar, recensioner och får bilder från produkttillverkarens webbplats.

  2. Kan jag lägga till produkter från andra anslutna nätverk?

  Ja, du kan lägga till anslutna produkter från andra anslutna nätverk. Detta gör att du kan diversifiera dina intäkter.

  3. Jag bor utanför USA, kan jag gå med i Amazon Affiliate-programmet?

  Jo det kan du. Amazon Affiliates-program är tillgängligt över hela världen.

  4. Måste jag avslöja mitt anslutna partnerskap??

  Ja det gör du. Amazons programpolicy och de amerikanska lagarna kräver att du avslöjar att du kommer att tjäna en provision när användare köper en produkt.

  Det är inte bara begränsat till Amazon, alla webbplatser som använder reklam eller marknadsföring för affärer måste tjäna pengar. Se till exempel sidan.

  5. Kan jag marknadsföra Amazon-produkter utan att skapa en affiliate-butik?

  Jo det kan du. Om du till exempel driver en blogg kan du lägga till anknytningslänkar till dina blogginlägg. I så fall behöver du inte installera WooCommerce.

  Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att starta en Amazon-affiliate-butik med WordPress. Du kanske också vill se vår ultimata steg för steg WordPress säkerhetsguide för nybörjare.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me