Hur man köper ett fåfängtelefonnummer för din webbplats (om 5 minuter)

Har du någonsin undrat hur vissa företag köper ett fåfängtelefonnummer för deras företagswebbplats?


Vanity telefonnummer är företag telefonnummer som är minnesvärda och lätt att marknadsföra. Exempelvis är 1800-FLOWERS ett fåfängt avgiftsfritt telefonnummer för en populär blomsterleveransservice.

Sekvensering eller stavning av fåfängtelefonnummer gör det lättare att marknadsföra på kreativa sätt. Vanity telefonnummer är också mycket effektiva för att bygga din varumärkesimage.

Många småföretagare tror att ha ett fåfängt telefonnummer måste ha en hög kostnad, behöver specialutrustning eller teknisk kompetens för att hantera det.

Det var tidigare i gamla dagar, men det är inte sant längre. Du kan få ett fåfängtal utan att spendera en förmögenhet, köpa specialutrustning eller förvärva tekniska färdigheter.

I den här artikeln visar vi dig hur du enkelt kan köpa ett fåfängtelefonnummer för din online-verksamhet eller WordPress-webbplats.

Hur man köper ett fåfängtelefonnummer för ditt företag

Vad är ett fåfängtelefonnummer?

Ett fåfängtelefonnummer är ett lätt att komma ihåg telefonnummer som har en unik sekvens. Till exempel 1-800-TOYSRUS (1-800-869-7787) eller 1-800-GoFedEx (1-800-463-3339).

Du kan också hitta siffror med unika kombinationer som 800-333-4444 eller 800-000-3333.

Dessa telefonnummer är mer synliga och minnesvärda än slumpmässiga telefonnummer. detta gör fåfängtelefonnummer bra för marknadsföring och byggande av en varumärkesimage.

Du kan också få dem som ett avgiftsfritt nummer eller ett lokalt nummer.

De flesta fåfängtelefonnummer är vanligtvis avgiftsfria nummer, som är tillgängliga från första till mallen. Detta innebär att ditt fåfänstnummer är beroende av tillgänglighet oavsett vilken telefontjänst du köper det från.

Vad behöver jag för att få ett fåfängtelefonnummer?

Du behöver en telefontjänst för att köpa ett fåfängtelefonnummer.

Till skillnad från traditionella fasttelefoner körs en telefontjänst på internet. Det är därför det ibland även kallas affärs-VoIP-tjänst (Voice over Internet Protocol).

Genom att använda internet för telefonsamtal kan företag erbjuda lägre samtal, billigare internationella samtal och avancerade samtalshanteringsfunktioner till företagare.

Med dessa samtalshanteringsverktyg kan du maximera potentialen för dina affärssamtal. Du kan övervaka samtal, analysera dem, ställa in röstmeddelandshälsningar, konfigurera omdirigeringsregler för samtal och mer.

Du behöver bara en enhet som är ansluten till internet för att använda en modern telefontjänst. I grund och botten skulle en dator, bärbar dator, surfplatta eller mobiltelefon fungera.

Det betyder att du inte behöver köpa någon speciell utrustning.

Du kan vidarebefordra samtal till ditt befintliga fasttelefon eller mobilnummer, dela samma nummer med gruppmedlemmar och ställa in meddelandemeddelanden.

Med det sagt, låt oss ta en titt på några av de bästa leverantörerna för fåfängtelefonnummer som du kan använda för att enkelt köpa ett fåfängtelefonnummer för ditt företag.

1. RingCentral

Ringcentral

RingCentral är en av de bästa leverantörerna av telefonsystem. De erbjuder prisvärda VoIP-tjänster för små företag med lokala, avgiftsfria telefonnummer och fåfänga.

Först måste du registrera dig för en RingCentral-plan. Deras prissättning börjar från $ 19 per månad per användare vilket ger dig ett lokalt eller avgiftsfritt nummer.

Du kan lägga till ett fåfängt telefonnummer till din plan för $ 30 (engångsavgift).

När du har registrerat dig kan du direkt få ett lokalt och avgiftsfritt nummer direkt från ditt konto.

Men om du letar efter ett fåfängtelefonnummer måste du ansöka om det. Processen kan ta upp till tio arbetsdagar innan den konfigureras för ditt konto.

När det väl har godkänts kan du använda en fåfängtalsgenerator för att komma med idéer för ditt telefonnummer som är lätt att komma ihåg.

Prissättning: Från $ 15.99 per månad + $ 30 engångsavgift.

2. Nextiva

Nextiva

Nextiva är en av de bästa professionella telefonleverantörerna på marknaden. Vi använder deras plattform på WPBeginner för vårt professionella telefonnummer.

Som standard erbjuder Nextiva inte fåfängtelefonnummer. Istället anskaffar de siffrorna från sina transportpartners vilket begränsar deras förmåga att tillhandahålla fåfängstal som en funktion.

Men om du redan har ett fåfängtelefonnummer, kan du flytta det till Nextiva och börja använda det med deras överlägsna plattform med alla samtalshanteringsfunktioner, CRM-programvaruintegrationer och mer.

Varje Nextiva-plan har också ett gratis lokalt nummer för alla riktnummer i USA och ett avgiftsfritt nummer med alla prefixkoder förutom 0800.

Prissättning: Från $ 20 per månad.

3. Gräshoppa

gräshoppa

Gräshoppa är en av de ledande leverantörerna av virtuella telefonnummer för företag. De erbjuder lokala, avgiftsfria telefonnummer och fåfänga.

Du kan enkelt kontrollera tillgängligheten för ditt önskade fåfängenummer under anmälningsprocessen. Du kan också porta ditt befintliga lokala nummer och ställa in vidarekoppling till ditt nyförvärvade fåfängtelefonnummer.

Grasshopper tillhandahåller alla standardfunktioner i ett företagstelefonsystem. Du får företags SMS, vidarekoppling och routing, tillägg, anpassade hälsningar och mer.

Prissättning: $ 26 per månad med 1 nummer och 3 tillägg.

4. Phone.com

Phone.com

Phone.com är en annan populär leverantör av telefonnummer. De erbjuder lokala, avgiftsfria telefonnummer och fåfänga.

Men de tar ut en engångsinstallationsavgift för ett avgiftsfritt fåfängtelefonnummer. Denna avgift börjar från $ 49 och kan gå högre beroende på vilket nummer och avgiftsfri kod du väljer.

Phone.coms planer har en månatlig gräns för samtalminutter och du måste köpa extra minuter om du överskrider dessa gränser. Du får också ett generöst antal SMS-meddelanden med varje plan.

Förutom att få ditt önskade telefonnummer, får du också alla standardfunktioner för att hantera affärssamtal. Detta inkluderar samtal dirigering, auto-skötare, anpassade hälsningar, röstbrevlåda, samtalsloggar, företag sms, och mer.

Prissättning: Från $ 12.99 per månad

Hur man marknadsför ett fåfängtelefonnummer på din WordPress-webbplats?

Merparten av webbplatsens trafik idag kommer från mobila enheter. Detta innebär att dina användare inte behöver nå sin telefon för att kontakta ditt företag eftersom de redan är på telefonen.

Du måste göra det lättare för dem att bara trycka på ditt företags telefonnummer för att ringa ett samtal.

Lägga till Klicka för att ringa till en WordPress-webbplats

Om du använder WordPress som är den bästa webbplatsbyggaren på marknaden kan du enkelt lägga till en klick för att ringa knappen till din webbplats med ett plugin.

Först måste du installera och aktivera WP Call Button-plugin på din webbplats. Mer information finns i vår steg för steg-guide för hur du installerar ett WordPress-plugin.

Vid aktivering måste du besöka Inställningar »WP-samtalsknapp sida för att konfigurera insticksinställningar.

Inställningar för WP-samtalsknapp

Det ger två typer av samtalsknappar.

  1. Sticky Call-knapp – Den här knappen förblir synlig på din webbplats när användare rullar ner en sida.
  2. 2. Knapp för statisk samtal – Den här knappen rör sig inte och du kan lägga till den var som helst på din webbplats med en kortkod.

När du väljer din knapptyp måste du ange ditt telefonnummer och välja knappens utseende. Glöm inte att klicka på Spara-knappen för att lagra dina inställningar.

WordPress klicka för att ringa förhandsvisning av knappen

För detaljerade instruktioner, se vår stegvisa handledning om hur du lägger till klicka för att ringa-knappen i WordPress.

Lägga till Click to Call-knapp med HTML

Om du inte använder WordPress och vill lägga till en klick för att ringa knappen på din webbplats, så är detta hur du skulle göra det.

I princip kan du lägga till telefonnummer som länkar med det specifika telefonnummerformatet.

tel: +15555555555

Beroende på vilken webbplatsbyggare du använder, klicka på knappen Lägg till länk och lägg sedan till ditt telefonnummer med tel: prefix.

Om du känner till HTML kan du också använda HTML för att lägga till ett klickbart telefonnummer.

Klicka här för att ringa oss

Byt helt enkelt ut telefonnumret med ditt eget och spara dina ändringar.

Vanliga frågor om att välja ett fåfängtelefonnummer

Att välja ett avgiftsfritt telefonnummer eller fåfängtelefonnummer kan leda till många frågor. Vi kommer att försöka svara på några av de vanligaste frågorna om fåfängtelefonnummer som vi har stött på.

1. Vad är skillnaden mellan ett fåfängtelefonnummer och ett avgiftsfritt nummer?

Ett fåfängtelefonnummer har en sekvens av nummer som stavar ditt företags namn, produkt eller tjänst. De kan också bara ha en minnesvärd sekvens.

Ditt telefonnummer till fåfänga kan vara ett avgiftsfritt nummer eller ett lokalt nummer som kommer med en minnesvärd nummersekvens.

Å andra sidan är avgiftsfria nummer de nummer med specifika uppringningskoder som kan ringas utan kostnad för den som ringer. Avgiftsfria uppringningskoder i USA är 800, 888, 877, 866, 855, 844 och 833.

Avgiftsfria nummer kan förvärvas på grundval av först till kvarn, vilket är anledningen till att de flesta fåfängtelefonnummer oftast är avgiftsfria nummer.

2. Behöver jag betala ett premiumpris för ett avgiftsfritt fåfängtelefonnummer??

Nej, det gör du inte. FCC-regler förbjuder att hamstra, handla och återförsälja avgiftsfria nummer. Vissa telefontjänster kan ta ut en installationsavgift för ett fåfängtelefonnummer, men detta är inte priset för det avgiftsfria numret.

3. Kan jag sälja mitt avgiftsfria fåfängtelefonnummer?

Nej det kan du inte. FCC-reglerna förbjuder försäljning av avgiftsfria nummer, och alla som försöker sälja ett avgiftsfritt nummer kan komma i lagliga problem.

4. Kan jag använda mitt fåfängtelefonnummer med mitt lokala nummer?

Om du använder en tjänsteleverantör kan du enkelt vidarebefordra inkommande samtal till ditt befintliga lokala nummer. Du kan också ställa in vidarebefordringsregler baserade på tid på dagen, eller ställa in en IVR för att ansluta till rätt person i ditt team.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att köpa ett fåfängtelefonnummer till din webbplats. Du kanske också vill se vår guide för att välja den bästa livechattprogramvaran eller bästa e-postmarknadsföringstjänsten för ditt företag.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me