Hur man lägger till en Click-to-Call-knapp i WordPress (steg för steg)

Vill du lägga till en klicka för att ringa-knappen i WordPress? När fler besöker din webbplats med sina smarta telefoner gör det lätt för dem att kontakta dig genom att lägga till en knapp för att ringa. I den här artikeln kommer vi att visa dig hur du enkelt kan lägga till en klicka för att ringa på din WordPress-webbplats.


Lägga till en klicka för att ringa-knappen i WordPress

Varför lägga till Click-to-Call-knapp i WordPress

Många webbplatser för småföretag litar på kunder att kontakta dem för offert, information före försäljning eller support.

Det är därför vi rekommenderar att du lägger till ett kontaktformulär till alla webbplatsägare.

Beroende på bransch kan vissa användare dock prata med en person direkt.

När mobilt webbtrafik ökar runt om i världen tycker användare ofta att det är mer bekvämt att bara ringa för att ringa och få den information de behöver.

Om du precis startar ett företag rekommenderar vi att du tittar på en professionell telefontjänst för företag, så att du kan ringa vidarekoppling, dela nummer med anställda och svara på samtal med dina mobiltelefoner var som helst (istället för en fast telefon).

Med det sagt, låt oss ta en titt på hur du enkelt lägger till en klicka för att ringa-knappen i WordPress.

Videohandledning

Prenumerera på WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner fortsätter du att läsa.

Metod 1. Lägga till en Click-to-Call Now-knapp i WordPress med hjälp av plugin

Den här metoden är enklare och rekommenderas för alla användare. Det gör att du enkelt kan skapa en klicka för att ringa-knappen i Gutenberg, Classic-redigerare, WordPress sidfältwidget och till och med en klibbig flytande samtalsknapp.

Det första du behöver göra är att installera och aktivera WP Call Button-plugin på din webbplats. Mer information finns i vår steg för steg-guide för hur du installerar ett WordPress-plugin.

Vid aktivering måste du besöka Inställningar »WP-samtalsknapp sida för att konfigurera insticksinställningar.

WordPress Call Button

Den första inställningssidan är för den vanligaste funktionen, Sticky Call Button, som bläddrar med användaren när de surfar på din webbplats.

Denna mycket konverteringsoptimerade funktion hjälper dig att få fler samtal och stänga fler erbjudanden snabbare.

Du måste börja med att ange ditt företags telefonnummer som du vill att folk ska ringa. WP Call Button-plugin använder smarttelefonfältet vilket innebär att du helt enkelt kan välja ditt land, och det kommer automatiskt att lägga till landskoden i rätt format.

Notera: Om du inte har ett företagstelefonnummer kan du få ett från Nextiva. Detta är företaget vi använder för vår affärs-VoIP-telefon.

Därefter har du möjlighet att lägga till samtalsknapptexten, välja positionering och välja knappfärg.

Som standard kommer plugin att lägga till en klick för att ringa-knappen på alla sidor och alla enheter. Men du har alternativet att visa det bara på vissa sidor eller bara visa mobila enheter.

När du är klar klickar du på aktiveringsknappen längst upp och klickar sedan på knappen Spara ändringar för att lagra dina inställningar.

Efter det kan du besöka din webbplats för att se samtalsknappen i aktion.

WordPress Klicka för att ringa-knappen

Om du vill lägga till en statisk samtalsknapp på din WordPress-kontaktsida, om sidan eller något annat inlägg / sida, har du två alternativ.

Om du använder den nya WordPress-blockredigeraren kan du bara skapa eller redigera en befintlig sida. Därefter måste du lägga till WP Call Button-blocket genom att klicka på “+” -ikonen.

Ring knappen Gutenberg

WordPress Call Button-blocket finns många anpassningsalternativ som möjlighet att anpassa knappfärg, knapptext, teckenstorlek och möjlighet att visa eller dölja telefonikonen.

När du har lagt till knappen tillåter den användare att klicka och ringa ditt telefonnummer som du angav på sidan med inställningar för WP-samtalsknapp.

Om du nu använder WordPress klassisk redigerare måste du använda Static Call Button-generatorn för att få en kortkod.

Gå bara till Inställningar »WP-samtalsknapp och klicka på menyn Static Call Button överst.

WordPress Call Button Shortcode

Därefter kan du anpassa anropsknappens text, färg och välja om du vill visa eller dölja telefonikonen. Kopiera sedan kortkoden nedan och klistra in den i inlägget eller sidan där du vill lägga till den.

Med WP Call Button-plugin kan du också lägga till samtalsknappen i sidfältet på din webbplats med hjälp av sidofältets widget.

För att göra detta måste du gå Utseende »Widgets och dra WP Call Button-widgeten till ditt widget-klara område.

WordPress-samtalsknapp Sidrafelwidget

Med denna widget kan du lägga till widgettitel och beskrivning. Du kan klicka på länken Avancerade inställningar för att anpassa anropsknapptexten och anropsknapptexten.

Efter att ha läst detta kan du förmodligen se varför WP Call-knappen är den överlägset enklaste och mest omfattande WordPress-klick för att ringa knappen plugin marknaden.

Det bästa är att det är 100% gratis och har en sömlös integration med Google Analytics.

Allt du behöver göra är att använda MonsterInsights-insticksprogrammet, och det kommer automatiskt att spåra hur många som klickar på din samtalsknapp och vilka sidor som får dig flest potentiella kunder, så att du kan fokusera på vad som arbetar för att växa ditt företag, snabbare!

Metod 2. Lägg till manuellt Klicka för att ringa-knappen i WordPress

Med den här metoden kan du manuellt lägga till klicka för att ringa knappar och länkar var som helst på din WordPress-webbplats.

Det enklaste sättet att lägga till ett klickbart telefonnummer till din webbplats är genom att lägga till dem så här:

+1 (555) 555-1212

Ring mig

Dessa länkar öppnar telefonappen på mobila enheter. På stationära datorer kommer Mac-användare att se ett alternativ för att öppna länken i Facetime, medan Windows 10-användare kommer att se alternativet att öppna den i Skype.

Du kan också använda HTML för att lägga till en bild eller en ikon bredvid klicka för att ringa textlänken.

Låt oss ta en titt på hur vi gör det.

Först måste du besöka Media »Lägg till nytt sida och ladda upp bilden du vill använda. När du har laddat upp bilden måste du klicka på länken Redigera för att fortsätta.

Ladda upp telefonikonen

Detta ger dig redigering av medieskärmen där du behöver kopiera filens URL. Du kommer att behöva det i nästa steg.

Du kan nu redigera inlägg, sida eller anpassad HTML-widget där du vill visa klick-för-ring-telefonikonen. I redigeringsområdet kan du nu lägga till telefonikonbilden inslagen i länken tel:.

Ring oss

När du är klar kan du besöka din webbplats för att se klicka för att ringa med den bild du laddade upp.

Klicka för att ringa-knappen med bildikonen

Du kan ytterligare anpassa detta genom att lägga till mer text före eller efter länken och använda anpassad CSS för att utforma den.

Klicka för att ringa-knappen med mer text och CSS-stil

Lägga till en klicka för att ringa-länk till WordPress-navigationsmenyer

Du kan också lägga till klicka för att ringa till din WordPress navigationsmeny.

Gå bara till Utseende »Menyer och klicka på fliken anpassade länkar från höger kolumn. Nu kan du lägga till telefonnumret i länkfältet i följande format:

tel: +155555555

Lägg sedan till texten du vill visa och klicka sedan på knappen “Lägg till meny”.

Lägg till länken klicka för att ringa till navigationsmenyn

Besök sedan din webbplats för att se din klicka för att ringa länken i aktion.

Ring länk i navigering

Vill du lägga till en bildikon bredvid din klicka för att ringa länken i navigeringsmenyn? Se vår artikel om hur du lägger till bildikoner med navigationsmenyer i WordPress.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att lära dig hur du lägger till en klicka för att ringa-knappen i WordPress. Du kanske också vill se vår guide om hur du skapar en gratis e-postadress för företag.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me