WooCommerce Made Simple: En steg-för-steg handledning [+ Resurser]

Vill du starta ett e-handelsföretag med WooCommerce? Behöver du en WooCommerce-handledning som är lätt att följa för icke-tekniska användare? I så fall är du på rätt plats.


WooCommerce är världens mest populära eCommerce-plattform. Det är superflexibelt, kostnadseffektivt och enkelt att hantera även för nybörjare.

Men många nybörjare känner sig lite skrämda av idén att själva sätta upp WooCommerce. De flesta användare kämpar för att ta reda på hur man kommer igång med WooCommerce och vad som är rätt sätt att konfigurera WooCommerce.

I den här ultimata WooCommerce-handledningen guidar vi dig genom hur du ställer in WooCommerce med steg för steg-instruktioner. Vi kommer också att dela WooCommerce-resurser som bästa WooCommerce-teman, WooCommerce SEO-tips och andra användbara resurser för att hjälpa dig växa din butik.

Steg för steg WooCommerce-guide för nybörjare

WooCommerce Tutorial (översikt)

Här är en översikt över alla ämnen vi kommer att täcka i den här ultimata WooCommerce-guiden.

Redo? Låt oss börja.

Vad är WooCommerce?

WooCommerce är en gratis eCommerce-mjukvara som gör det enkelt att sälja produkter och tjänster online. Under åren har det blivit den mest populära e-handelsplattformen i världen som används av miljoner små och stora företag (onlinebutiker).

WooCommerce är utvecklad som en förlängning av WordPress som är den mest populära webbplatsbyggaren på marknaden. Detta gör att användare kan bygga en e-handelswebbplats från början eller lägga till kundvagnsfunktioner på en befintlig webbplats.

Som en öppen källkodsprogram är WooCommerce gratis att ladda ner och använda. Men medan WooCommerce-programvaran är gratis, behöver du fortfarande ett domännamn och webbhotell för att installera en webbplats, vilket kostar pengar. Vi kommer att prata mer om WooCommerce-prissättning senare i den här artikeln.

WooCommerce Review + Jämförelse av fördelar och nackdelar

WooCommerce har blivit den mest populära eCommerce-programvaran i världen eftersom den är lätt att använda för nybörjare, och den har extremt kraftfulla funktioner.

Eftersom WooCommerce är öppen källkod är det inte bara 100% gratis, du får också full frihet och kontroll över din eCommerce-webbplats.

Till skillnad från andra egna e-handelsplattformar inkluderar WooCommerce-prissättningen inte licensavgifter. Detta innebär att du kan använda den för att skapa så många onlinebutiker och e-handelswebbplatser som du vill.

WooCommerce är plugin byggd ovanpå WordPress, vilket innebär att du också kan dra nytta av alla de kraftfulla funktionerna i WordPress. Se vår fullständiga WordPress-recension för att lära dig mer om WordPress.

Det finns tusentals vackra WooCommerce-mönster och mallar som du kan välja mellan för att starta din onlinebutik. Var och en av dem har anpassningsalternativ som är lätta att använda och många av dem finns gratis.

En av de främsta anledningarna till att företagare älskar WooCommerce är att det är flexibilitet. Du kan lägga till ytterligare funktioner i WooCommerce genom att använda olika WooCommerce-plugins (även känd som tillägg). Det finns bokstavligen tusentals WooCommerce-specifika plugins som du kan använda för att utöka dess funktionalitet för att lägga till funktioner som bokning, prenumerationer, integrerade leveransplattformar, momsuppbörd osv..

Bortsett från tillägg gjorda specifikt för WooCommerce, kan du också använda tusentals WordPress-plugins på din webbplats för att lägga till funktioner som kontaktformulär, ring nu knappar, gallerier, säkerhetskopiering, säkerhetsbrandvägg, etc..

En annan fördel med att använda WooCommerce är att det inte sätter några begränsningar för hur du driver ditt företag.

Du kan lägga till obegränsade produkter, göra obegränsad försäljning, importera och exportera produktdata, lägga till obegränsade produktbilder, videor, kategorier och mer.

Att acceptera betalningar online är ett stort hinder för många användare. För dessa användare är den viktigaste fördelen med att använda WooCommerce att det integreras sömlöst med dussintals betaltjänster och gateways.

Som standard stöder det PayPal och Stripe out of the box. Du kan använda dussintals andra betalningsportaler genom tillägg. Det finns till och med integrationer för vissa mindre kända och regionala betalningsportaler.

Vill du se hur WooCommerce jämförs med andra populära eCommerce-plattformar? Se följande jämförelser för att kolla hur det stacks mot tävlingen.

 • WooCommerce vs Shopify
 • WooCommerce vs BigCommerce
 • WooCommerce vs Magento

Med det sagt, låt oss nu titta på vad behöver du för att skapa en WooCommerce-nätbutik.

Vad behöver du för att skapa en WooCommerce Store?

Du behöver följande tre artiklar för att skapa en WooCommerce-webbplats från början.

 • Ett WordPress-värdkonto. Det är här alla dina webbplatsfiler lagras.
 • Ett domännamn. Det här är din webbplats adress på internet, t.ex. wpbeginner.com
 • Ett SSL-certifikat för att säkert acceptera online-betalningar

Ovanstående artiklar är inte gratis och kostar pengar. Nybörjare frågar ofta, om WooCommerce är gratis, varför måste jag betala för dessa saker?.

Tja, du måste betala för dessa tre saker för att bygga någon typ av webbplats (inte bara WooCommerce).

Den totala kostnaden för din onlinebutik (WooCommerce-prissättning) beror på vilka tjänster du väljer att köpa för din webbplats. Du kan enkelt kontrollera kostnaderna genom att bara köpa det du faktiskt behöver.

Kom ihåg att du kan lägga till andra saker senare när ditt företag börjar tjäna pengar.

Normalt kostar webbhotell dig $ 7,99 / månad för en startsida, domännamn $ 14,99 per år och ett SSL-certifikat runt $ 69,99 per år.

Nu är detta en betydande investering och varje öre räknas när du startar ett nytt företag.

Lyckligtvis har Bluehost, en officiell WooCommerce och WordPress rekommenderad värdleverantör, gått med på att erbjuda WPBeginner-läsare en exklusiv rabatt på webbhotell med gratis domännamn och SSL. I princip kan du börja för $ 2,75 per månad.

→ Klicka här för att göra anspråk på detta exklusiva Bluehost-erbjudande ←

Bluehost är ett av världens största värdföretag. De är värd för miljontals webbplatser på internet längs många av våra egna.

Nu när vi har täckt de grundläggande WooCommerce-kraven, låt oss se hur du ställer in WooCommerce med steg för steg-instruktioner.

Steg 1. Komma igång med WooCommerce

Först måste du besöka Bluehost-webbplatsen och klicka på knappen Komma igång nu.

Kom igång med Bluehost

Därefter blir du ombedd att välja en plan för ditt värdkonto. Grundläggande och Plus-planer är populära bland många användare, och kom ihåg att du alltid kan uppgradera för att få fler resurser senare när du behöver det.

Välj en värdplan

Klicka för att välja en plan och fortsätt.

Efter det blir du ombedd att registrera ett nytt domännamn eller använda ett befintligt domännamn som du redan äger.

Välj ett domännamn

Här är några snabba tips om hur du väljer det perfekta domännamnet för din WooCommerce-butik.

 • Använd nyckelord i ditt domännamn. Om du till exempel vill sälja trädgårdsartiklar kan du använda det i ditt domännamn som nyckelord.
 • Använd ditt varumärke i ditt domännamn
 • Håll dig till .com-förlängningen
 • Använd inte siffror eller bindestreck i ditt domännamn. Detta gör dem svåra att uttala och stava

För mer tips, se vår guide om hur du väljer det perfekta domännamnet för ditt företag. Du kan till och med använda en domännamngenerator som hjälp.

Det är viktigt att spendera tid på att välja rätt domännamn för ditt företag, men tänka inte över det annars kommer du aldrig gå längre än detta steg.

När du har valt ett domännamn klickar du på nästa knapp för att fortsätta.

Nu kommer du att bli ombedd att lämna kontoinformation och slutföra planinformationen. I avsnittet om paketinformation rekommenderar vi att du väljer 36 månaders plan eftersom det är det bästa värdet.

Välj planvaraktighet

Nedan ser du valfria tillbehör. Vi rekommenderar att du avmarkerar alla, eftersom de ökar dina kostnader. Du kan alltid lägga till dem senare från din värdpanel vid behov.

Avmarkera extra paket

Fyll därefter i din kreditkortsinformation och klicka på skicka-knappen för att slutföra köpet.

När du har gjort betalningen skickar Bluehost dig ett e-postmeddelande med information för att logga in på din webbhotell-instrumentbräda. Instrumentpanelen är där du kommer att hantera din webbplats.

Steg 2. Ställa in WooCommerce och WordPress

De flesta webbhotellföretag erbjuder också 1-klick på WordPress-installation. Om du använder något annat värdföretag, se vår steg-för-steg-guide för hur du installerar WordPress.

Bluehost installerar automatiskt WordPress för dig när du registrerar dig för ett värdkonto. Du kan helt enkelt logga in på din webbhotell och klicka på knappen “Logga in på WordPress”.

Logga in på WordPress

Du kan alltid använda den här genvägen som din WooCommerce-inloggning utan att ange ett lösenord.

Nu kommer du att se WordPress-instrumentpanelen.

WordPress-instrumentpanelen

Nu innan vi installerar WooCommerce, ska vi först ställa in grundläggande WordPress-inställningar.

Gå till inställningar sida i WordPress admin-område och ändra din webbplats titel och eventuellt ge en tagline (beskrivning).

Titel och beskrivning

Bluehost installerar automatiskt SSL-certifikat för ditt domännamn. Se till att webbadressen visas https och inte http.

Om det visar http, måste du se vår handledning om hur du aktiverar gratis SSL i WordPress.

Därefter måste du granska e-postadressen till webbplatsadministratören. Den här e-postadressen får du WooCommerce-aviseringar och begäran om återställning av lösenord så se till att den är korrekt.

Efter det bläddrar du lite ned och väljer tidszoninställningarna för din webbplats.

Nu kan du granska alla inställningar igen och klicka på knappen Spara ändringar för att spara dem.

När du är klar är du nu redo att installera WooCommerce.

Steg 3. Hur du installerar och ställer in WooCommerce på rätt sätt

WooCommerce är ett WordPress-plugin, så installationsprocessen liknar alla andra WordPress-insticksprogram. Du kan följa vår steg-för-steg-guide för hur du installerar ett WordPress-plugin.

Besök helt enkelt Plugins »Lägg till nytt i din WordPress-admin och sök efter WooCommerce. WordPress visar nu plugin-sökresultat. Du måste klicka på knappen “Installera nu” bredvid WooCommerce.

Installera WooCommerce

WordPress kommer nu att ta tag i pluginfilerna och installera WooCommerce åt dig. När du är klar måste du klicka på knappen “Aktivera” för att börja använda den.

Aktivera WooCommerce

Efter aktivering kommer WooCommerce att starta WooCommerce-installationsguiden.

Först måste du välja din butiks plats, valuta och vilken typ av produkter du vill sälja.

WooCommerce-installationsguiden

Efter det klickar du på knappen Let’s go för att fortsätta.

I nästa steg blir du ombedd att välja en betalningsmetod. Som standard stöder WooCommerce PayPal- och Stripe-betalningsportaler.

Välj en betalningsmetod

Du kan klicka på väljaren för att aktivera dessa betalningsmetoder och ange din e-postadress för att konfigurera dem.

Alternativt kan du stänga av dem båda och ställa in dem senare genom att besöka WooCommerce »Inställningar och växla till fliken Betalningar.

Därefter blir du ombedd att ställa in frakt. Du kan välja gratis frakt eller lägga till fraktkostnader för olika zoner.

Ställ in fraktkostnader

Klicka på Fortsätt-knappen för att gå vidare.

Nu kommer du att bli ombedd att installera rekommenderade tjänster för WooCommerce. Vi rekommenderar att du avmarkerar alla av dem och installerar dem senare när du faktiskt behöver dem.

WooCommerce rekommenderade extra

Därefter blir du ombedd att installera JetPack-pluginet. Du kan helt enkelt bläddra ner till botten och välja Hoppa över detta steg. Det finns bättre och kraftfullare alternativ som vi kommer att diskutera senare.

Hoppa över Jetpack

WooCommerce-installationsguiden sparar nu alla dina inställningar, och din butik är nu redo att börja sälja.

Steg 4. Lägga till produkter i WooCommerce

WooCommerce gör det riktigt enkelt att lägga till produkter i din butik.

Gå bara till Produkter »Lägg till nytt för att lägga till din första produkt.

Lägga till en ny produkt i din WooCommerce-butik

Först måste du ange en titel för din produkt och sedan en detaljerad beskrivning.

Klicka sedan på länken “Lägg till ny produktkategori” i den högra kolumnen. Du kan skapa en ny kategori för produkten du lägger till.

Lägg till en ny produktkategori

Kategorier tillåter dina kunder att enkelt bläddra igenom produkter på din webbplats.

Efter det måste du bläddra lite till rutan ‘Produktdata’. Det är här du väljer produkttyp, lägga till produktpriser, frakt och annan information.

Lägga till produktdata

Därefter ser du en produktbeskrivningsruta. Denna beskrivning kommer att användas på olika produktsidor på din webbplats. Du måste lägga till en iögonfallande och informativ kort beskrivning som hjälper dig att få fler klick.

Lägg till en kort beskrivning för din produkt

Ingenting gör en produktsida mer användbar än produktbilder. WooCommerce gör det superenkelt att lägga till produktbilder och till och med produktbildgallerier att följa med varje produkt.

Först måste du lägga till huvudproduktbilden. Detta kommer att vara den huvudsakliga produktbilden som används på butikssidorna i din butik.

Produktbilder och galleri

Nedan kan du lägga till flera bilder för att skapa ett produktbildgalleri.

Läs nu all produktinformation som du har lagt till hittills. Om allt ser bra ut, är du redo att göra denna produkt live i din butik.

Klicka på Publicera-knappen längst upp till höger på skärmen för att publicera din produkt.

Publicera din produkt

Du kan nu upprepa processen för att lägga till fler produkter på din webbplats.

Steg 5. Välja en WooCommerce-mall & Tema

Det finns tusentals onlinebutiker som tävlar om att sälja liknande produkter. Att välja en professionell design för din butik gör en stor skillnad i hur kunderna ser ditt varumärke.

Det finns tusentals WooCommerce-mallar och teman tillgängliga på marknaden. Även om du kan använda WooCommerce med vilket WordPress-tema som helst, rekommenderar vi att du väljer ett WooCommerce-klart tema.

Dessa teman är speciellt gjorda för WooCommerce-webbplatser, och de hjälper dig att sälja mer på din webbplats.

Eftersom det finns tusentals betalda och gratis WooCommerce-teman på marknaden kan detta överflöd av val göra det svårt för nybörjare att välja den perfekta designen.

För att göra det enklare har vi valt de bästa WooCommerce-klara teman som du kan använda. Alla dessa är mobilvänliga och mycket optimerade för SEO och prestanda.

 • Astra – Ett av de bästa WooCommerce-klara WordPress-teman på marknaden. Astra kommer med fullt WooCommerce-stöd, inbyggda mallar för produkt- och butiksidor och dussintals färdiga webbplatser med 1 klick.
 • Ocean WP – Ett av de lättast anpassningsbara teman för WooCommerce-användare.
 • Shoppe – Ett modernt och mycket anpassningsbart WooCommerce-tema. Den levereras med en egen sidbyggare så att du enkelt kan skapa målsidor för dina produkter och kampanjer.
 • Outfitter Pro – Ett modernt, hip och rent WooCommerce-tema som är speciellt gjord för klädmärken och butiker.

Letar du efter fler alternativ? Se vårt expertval av de bästa WooCommerce-teman för några utmärkta val.

WooCommerce-teman

Vad du ska leta efter i ett WooCommerce-tema?

Om du tittar på alla dessa professionellt tillverkade WooCommerce-teman kanske du undrar hur du väljer rätt tema för ditt företag?

Följande är bara några grundläggande tips som du kan använda som riktlinje.

 • Sträva efter enkelhet i design. En enkel och ren design hjälper kunderna att fokusera på det som är viktigt och förbättrar konverteringarna
 • Testa ditt valda tema på mobilen. De flesta användare har tillgång till internet från mobila enheter så se till att temat du väljer ser bra ut på mindre skärmar.
 • Ladda bara ner teman från temakatalogen från WordPress.org eller pålitliga kommersiella temabutiker. Teman från opålitliga källor kan ha dold skadlig programvara som kan förstöra ditt företag.
 • Kontrollera recensioner och betyg för att undvika röda flaggor

För fler tips, se vår guide om hur du väljer det perfekta WordPress-temat för ditt projekt.

När du har valt ett WooCommerce-tema, se vår guide om hur du installerar ett WordPress-tema för att konfigurera det.

Steg 5. Installera WooCommerce-tillägg och tillägg

Den verkliga kraften hos WooCommerce kommer från kraftfulla tillägg och tillägg. Dessa tillägg fungerar exakt som ett WordPress-plugin, och du kan installera dem som du skulle installera någon annan WordPress-plugin.

Det finns tusentals plugins tillgängliga för både WooCommerce och WordPress. Du kan använda dem för att skapa kontaktformulär, skapa landningssidor, lägga till prissättningstabeller, presentkort och mer.

Här är våra bästa val för måste-ha WooCommerce plugins för alla e-handel butik.

 • WPForms – Gör det enkelt att skapa kontaktformulär, kundundersökningar, kundinloggningsformulär och mer.
 • MonsterInsights – Här kan du installera Google Analytics och spåra dina bästa produkter, kategorier och målsidor. Se var dina kunder kommer ifrån och vad de gör på din webbplats.
 • TrustPulse – Låter dig använda kraften i socialt bevis och fomo för att direkt vinna kundförtroende och generera mer försäljning
 • BeaverBuilder – Det är den bästa dra-och-släpp-sidan byggaren plugin för WooCommerce. Det låter dig enkelt skapa vackra målsidor för att marknadsföra produkter, marknadsföringskampanjer, försäljningsevenemang och mer.
 • RafflePress – Hjälper dig att köra virala giveaway-kampanjer för att marknadsföra din WooCommerce-butik.

För en mer omfattande lista, se vårt expertval av de bästa WooCommerce-plugins som vi rekommenderar.

Steg 6. Resurser för att växa WooCommerce Store

Nu när din WooCommerce-butik är igång är det dags att börja marknadsföra din WooCommerce-butik och växa ditt företag.

Här är några resurser som hjälper dig att lära dig WooCommerce och växa din webbutik som en erfaren proffs.

1. Starta en e-postlista

Mer än 90% av människor som besöker din WooCommerce-butik kommer att lämna utan att göra ett köp. Att förlora dessa användare är som att förlora pengar.

Det är därför att bygga en e-postlista är oerhört viktigt för ägare av onlinebutiker.

E-postlista låter dig ge kunderna en chans att hålla kontakten med dig utan att köpa något. Detta öppnar en direkt kommunikationslinje mellan dig och kunderna, så att du sedan kan försöka övertyga dem om att göra ett köp.

Se vår guide om hur du startar ett nyhetsbrev via e-post till din WooCommerce-butik för detaljer och steg för steg-instruktioner.

Den goda delen är att WooCommerce integreras med alla större e-postmarknadsföringstjänster i världen inklusive Constant Contact, SendinBlue, Drip och tusentals fler.

2. Generera fler bly

Varje användare som prenumererar på din e-postlista är en potentiell kund / kund. Därför är det bästa sättet att erbjuda webbplatsbesökare flera alternativ för att gå med i din e-postlista. Denna praxis kallas blygenerering.

De flesta butiksägare gör misstaget att bara lägga till ett grundläggande e-postformulär i sin butik som skadar din totala konvertering.

Det är här OptinMonster kan hjälpa till. Det är den bästa blygenerationsprogramvaran i världen som gör att du enkelt kan konvertera övergivna webbplatsbesökare till e-postprenumeranter och sedan betala kunder.

För detaljer, ta en titt på dessa tips om hur du konverterar WooCommerce-besökare till kunder.

3. Spåra WooCommerce-användare

E-handel butiker behöver marknadsföringsdata för att fatta välgrundade beslut. Denna information inkluderar var dina besökare kommer ifrån, vilka produkter som är populära, vilka produkter som inte gör så bra och mer.

Dessa insikter hjälper dig att fatta datadrivna beslut och anpassa din marknadsföringsstrategi i enlighet därmed.

MonsterInsights hjälper dig att enkelt förstå alla dessa uppgifter med Google Analytics. Det kommer med den förbättrade spårningen av e-handel som hjälper dig att låsa upp en skattkista med användbar data med bara några klick.

För instruktioner, se vår guide om hur du spårar WooCommerce-kunder i Google Analytics.

4. Lär dig WooCommerce SEO

SEO eller sökmotoroptimering hjälper dig att få fler besökare från sökmotorer till din WooCommerce-butik.

WooCommerce i sig är mycket SEO-vänligt ur rutan, men det finns så mycket mer du kan göra.

Eftersom de flesta nybörjare tycker att WooCommerce SEO är lite skrämmande och teknisk, har vi förberett en komplett steg för steg WooCommerce SEO-guide för att hjälpa dig använda SEO på rätt sätt utan någon experthjälp.

5. Återställa övergivna kundvagnsförsäljning

När en kund lägger till en produkt i sin kundvagn är det 60-80% chans att de lämnar den utan att slutföra köpet. Det är ett genomsnitt från alla e-handelswebbplatser, så det kan vara ännu högre.

Många e-handelsägare ägnar inte upp denna statistik från början och det lämnar ganska mycket pengar på bordet.

Vi har sammanställt ett fuskblad för att enkelt återhämta WooCommerce övergivna vagnsförsäljning. Detta ger dig ett bra försprång och hjälper dig att förbättra din totala försäljning.

Förhoppningsvis hjälper dessa resurser dig att förbättra din WooCommerce-butik och växa ditt företag.

WooCommerce vanliga frågor

WooCommerce är en otroligt kraftfull plattform, och ofta har företagare många WooCommerce-frågor innan de börjar.

Efter att ha hjälpt tusentals nybörjare att börja med WooCommerce har vi hört många av dem. Här är några av de vanligaste frågorna från WoooCommerce från våra användare.

1. Var kan jag se en live WooCommerce-demo?

WooCommerce används av miljontals webbplatser. Chansen är stor att du redan har besökt många WooCommerce-drivna webbplatser utan att ens märka det.

Det används inte bara av småföretag, WooCommerce används faktiskt också av några av världens främsta varumärken.

Här är några av våra favoritexempel på WooCommerce-demo i aktion.

1. Kaffebros

Kaffe Bros

En ren och enkel WooComemrce-driven butik som säljer klassiska och premium kaffeblandningar.

2. Ripley’s Believe it or Not

Ripleys

Ripley’s Believe it or Not använder WooCommerce för deras bokhandel online.

3. Gilmour

Gilmour

Det populära märket för trädgårdsutrustning Gilmour använder WooCommerce för att sälja produkter online. Deras webbplats är en balanserad kombination av funktionalitet och enkel design.

4. Flwr

Flwr

Flwr är en liten blommig designstudio baserad på Nya Zeeland. Deras webbplats har en enkel och elegant design med en vacker bakgrund och en mycket anpassad butiksida.

2. Vilken typ av produkter jag kan sälja med WooCommerce?

Du kan sälja alla typer av produkter med WooCommerce. Oavsett om det är fysiska varor (produkter som kräver frakt), digitala nedladdningar (e-böcker, mjukvara, digital konst) eller till och med prenumerationer.

WooCommerce har tillägg som gör att du kan använda den som en bokningsplattform, auktionssajt, marknadsplats för flera leverantörer, dropshippping och så mycket mer.

3. Vad är några WooCommerce-alternativ?

WooCommerce är flexibelt och lätt att använda, men det kanske inte alltid är rätt lösning. Beroende på dina behov kan du hitta några andra lösningar som är mer lämpliga. Se vår lista över de bästa WooCommerce-alternativen för fler exempel.

4. Kan jag använda WooCommerce för Dropshipping?

Jo det kan du. I själva verket är WooCommerce valet nr 1 att skapa en dropshipping-webbplats. Det finns flera utmärkta WooCommerce dropshipping-plugins som gör att du enkelt kan hantera order, hantera leverantörer och automatisera hela processen.

För steg för steg-instruktioner, se vår kompletta dropshipping-guide för nybörjare.

5. Kan jag lägga till en blogg i WooCommerce?

Jo det kan du. Din WooCommerce-butik går på toppen av WordPress, som redan är världens bästa bloggplattform. Allt du behöver göra är att skapa en separat bloggsektion och börja skriva inlägg.

6. Kan jag ändra mitt WooCommerce-butiksnamn?

Du kan ändra ditt butiksnamn genom att besöka Inställningar »Allmänt sida i WordPress adminområde. Ändra helt enkelt titeln till vad du vill kalla din butik.

Men om du vill ändra domännamnet för din WooCommerce-butik är det en något annorlunda process. Se vår handledning om hur du flyttar WordPress till ett nytt domännamn utan att förlora SEO.

7. Var är min WooCommerce inloggningsinformation?

Du har inte en separat WooCommerce-inloggning för adminområdet eftersom WooCommerce är ett WordPress-plugin. För att logga in på din WordPress-instrumentbräda använder du bara inloggningslänken för WordPress.

Men dina kunder kommer att ha en WooCommerce-inloggning, så att de kan logga in på sitt kontoområde för att hålla reda på order. Du kan se vår steg-för-steg-guide om hur du skapar anpassade inloggningsformulär för WordPress.

8. Hur kan jag få WooCommerce-support?

Eftersom WooCommerce är en gratis mjukvara finns det begränsat WooCommerce-stöd tillgängligt via WordPress community-forum samt den officiella WooCommerce-webbplatsen.

Merparten av WooCommerce-supporten tillhandahålls av din WooCommerce-värdleverantör eller den enskilda WooCommerce-temat och utvecklingsutvecklare.

För anpassad WooCommerce-utvecklings- och anpassningsarbete kan du hyra en WordPress-utvecklare från en pålitlig katalog som Codeable.

Det är allt, vi hoppas att denna WooCommerce-handledning hjälpte dig att lära dig hur du ställer in WooCommerce och skapar en eCommerce-butik. Du kanske också vill se våra guider för hur du skapar en gratis e-postadress för företag och den bästa telefontjänsten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me