Hvorfor du aldri bør bruke WordPress til å sende e-post med nyhetsbrev

WordPress kommer med innebygd e-postfunksjon som bruker PHPs e-postfunksjon for å sende ut e-post. Det er flere WordPress nyhetsbrev plugins som lar deg kjøre et fullt funksjonelt nyhetsbrev ved hjelp av denne funksjonen. Nylig spurte en av brukerne oss: “Hvis det er mulig å sende ut nyhetsbrev via e-post ved hjelp av WordPress-plugins, hvorfor anbefaler vi derfor å bruke en e-posttjenester som Constant Contact eller Aweber?” I denne artikkelen vil vi forklare hvorfor du aldri skal bruke WordPress til å sende e-postmeldinger til nyhetsbrevet.


Hvorfor du bør ta e-postlisten din på alvor?

Betydningen av e-postmarkedsføring

E-postlisten din er et av de mest pålitelige kommunikasjonsverktøyene. Det hjelper deg å bringe brukere tilbake til nettstedet ditt. Det hjelper deg å øke salget, markedsføre produkter og bygge tillit rundt merkevaren din.

Hvis du ikke allerede gjør det, bør du begynne å lage din e-postliste med en gang.

Du vil merke at nesten enhver seriøs markedsfører, blogger og ekspert vil anbefale deg å bruke en e-postmarkedsføringstjeneste som Aweber eller Constant Contact i stedet for å bruke WordPress for nyhetsbrev via e-post. La oss se på hvorfor.

Pålitelighet

E-postadressen din skal lande i brukerens innboks

Når du sender e-post med et nyhetsbrev-plugin som er avhengig av PHP- og WordPress-e-postfunksjoner, er det stor sjanse for at e-postene dine kommer til å lande i brukerens SPAM-mappe.

E-postleverandører (gmail, yahoo, etc) har spam-verktøy som vil merke e-posten din som spam av flere årsaker.

For eksempel vil e-postserveren som mottar e-posten din se etter en SPF-post for å avgjøre om serveren som sender e-post har lov til det eller ikke. Det vil se etter mistenkelig oppførsel, ord og uttrykk for å utelukke spam.

Spamfangstverktøyene vil også sjekke databasene deres for din IP-adresse. På delt WordPress-hosting deler nettstedet ditt den samme server-IP-adressen med flere andre nettsteder.

Ethvert tegn på overgrep fra en person på denne serveren kan utløse databaser med fangst av spam som vil gjøre e-postleveransen din tvilsom. Det er utallige andre faktorer som blir sjekket av spamfangstalgoritmer, og det er veldig utfordrende å tilfredsstille alle disse.

På den annen side jobber profesjonelle e-posttjenesteleverandører dag og natt for å sikre at e-postene deres blir levert til brukerens innboks. De følger et strengt regelverk og bruker det på alle utgående e-postmeldinger for å sikre at den når målet og ikke havner i søppelpost.

De har høyt trente ingeniører, utviklere og støttepersonell som jobber døgnet rundt for å gjøre dette mulig. De er også godkjente og kjente leverandører av masseposttjenester med de fleste store internettleverandører og e-posttjenester. Når en brukers e-postserver mottar e-post fra en hvitlistet server, vet de at den er pålitelig og ikke spam.

Denne påliteligheten alene er den viktigste faktoren som bør være nok til å overbevise deg om å bruke en profesjonell nyhetsbrevtjeneste.

E-postgrenser og forsinkelser

De fleste hostingleverandører har begrensninger på antall e-postmeldinger du kan sende om gangen. Det er mulig at nyhetsbrevet ditt plugin eller skript prøver å stille utgående e-post i kø, men det vil alltid være en sjanse for at noe kan gå galt, og den utgående e-postkøen kan ikke en gang behandles. For store e-postlister kan webhotellet til og med betrakte dette som et misbruk av tjenestene deres.

På den annen side når du bruker en profesjonell e-postmarkedsføringstjeneste, trenger du ikke å bekymre deg for disse begrensningene. De har servere spredt over hele verden som sender hundrevis og tusenvis av e-poster hver dag. De har fleksible planer som lar deg enkelt oppgradere etter hvert som e-postlisten din vokser.

Brukervennlighet

E-posttjenesteleverandører som Constant Contact og Aweber lar deg enkelt opprette og sende e-post til abonnentene dine. De har ekstremt enkle å bruke verktøy for å lage og designe e-postene dine.

De har også API-integrasjon som gjør det enkelt for deg å koble e-postlisten din med andre nyttige WordPress-plugins som OptinMonster, Gravity Forms, etc..

En vakkert integrert registreringsskjema

Ved å kjøre ditt eget nyhetsbrev går du glipp av alle disse verktøyene som gjør ting enklere. I stedet for å fokusere på nettstedet ditt, vil du bruke tid på å kjempe for å gjøre ting som enkelt kan gjøres på få minutter ved å bruke en riktig e-postmarkedsføringstjeneste.

Statistikk og analyse

Profesjonelle e-posttjenesteleverandører tilbyr integrert statistikk og analyse av kampanjene dine. Du kan se antall e-postmeldinger landet i brukerens innboks, hvor mange av dem som ble åpnet, og antall klikk du har mottatt. Dette lar deg forbedre og justere kampanjene dine deretter.

Statistikk og analyserapporter i Constant Contact

Når du sender ut ditt eget nyhetsbrev via et nyhetsbrev-plugin, har du ingen måte å vite hvor mange e-postmeldinger som nås til brukerens innboks, åpnet eller klikket. Du må bruke mye tid på å prøve å integrere Google Analytics i kampanjene og landingssidene, og fremdeles vil dataene du vil samle være begrenset.

En annen grunn til å bruke en e-posttjenesteleverandør er at noen av dem tilbyr diagnose- og analyseverktøy. Du kan bruke disse verktøyene for å se hvordan det går med kampanjene dine. Hvis e-postene dine blir merket som spam, kan du finne ut hva som utløser spam-sjekkverktøyene for å flagge e-postene dine.

Problemer med etterlevelse

E-postmarkedsføring er enorm, og det samme gjelder spam. For å håndtere spam har ISP-er og markedsføringstjenester via e-post introdusert og implementert ny lovgivning, krav og protokoller. Når du bruker en profesjonell e-posttjeneste for å sende ut nyhetsbrevet, trenger du ikke å bekymre deg for alle disse tingene. Disse e-posttjenesteleverandørene jobber veldig hardt for å sikre at e-postene dine når målet.

På den annen side, hvis du sender ut ditt eget nyhetsbrev, er det mindre sannsynlig at du vet om det er noe nytt i e-postbeskyttelsesverdenen.

Kostnadseffektivitet

Noen brukere kan tro at hvis de kjører sitt eget nyhetsbrev ved hjelp av en plugin, så sparer de penger. Først av alt, må du sette pris på tiden din. Tiden du bruker på å konfigurere nyhetsbrevplugin er mye mer verdifull enn beløpet du betaler for en god e-posttjeneste.

Beregner kostnadene for e-posttjenesten

Faktisk kan du bruke en av de beste e-posttjenestene, Constant Contact gratis i to måneder. Denne gratis prøveperioden gir deg nok tid til å konfigurere og begynne å samle e-postadresser. Når prøveperioden avsluttes, betaler e-postlisten for seg selv.

Konklusjon

Tatt i betraktning alle disse fakta, anbefaler vi på det sterkeste våre brukere å bruke profesjonell e-postmarkedsføringstjeneste.

Hvis du må bruke en WordPress-nyhetsbrev-plugin, bruker du bare MailPoet. Husk at leverbarhet fortsatt er et problem, og til og med MailPoet forstår at det er grunnen til at de lar deg bruke tredjeparts SMTP-tjenester som SendGrid (som koster penger).

Hvilken e-postmarkedsføringstjeneste bruker du? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar nedenfor.

Ikke glem å følge oss på Twitter og Google+.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map