Yoast SEO vs Alt i ett SEO-pakke – Hvilken er den beste WordPress SEO-plugin?

Leter du etter den beste WordPress SEO-plugin? Hvis du er det, har du sannsynligvis innsnevret valget ditt til de to mest populære WordPress SEO-pluginsene: Yoast SEO og All in One SEO Pack. Hos WPBeginner blir vi ofte spurt om hvilken som er bedre? I denne artikkelen vil vi sammenligne Yoast SEO vs All in One SEO Pack for å finne ut hvilken som er den beste WordPress SEO plugin.


Yoast SEO vs Alt i ett SEO - Hvilken er den beste WordPress SEO-plugin

Om våre konkurrenter

Både Alt i ett SEO-pakke og Yoast SEO-plugins har fromhet brukerbase, og de er blant de mest populære og mest brukte WordPress-plugins gjennom tidene.

Alt i ett SEO-pakke ble opprettet i 2007 av Michael Torbert og Steve Mortiboy. Siden den gang har den tjent en massiv brukerbase og har blitt en av de mest nedlastede WordPress-plugins gjennom tidene.

Yoast SEO, startet som WordPress SEO av Yoast i 2010. Det ble opprettet av Joost de Valk. Med vedvarende og kontinuerlige forbedringer i plugin-enheten ble det snart den største rivalen til All in One SEO. .

Dette er begge utmerkede plugins og tilbyr alle de funksjonene du trenger for å få maksimale SEO fordeler på ditt WordPress-nettsted.

Når det er sagt, la oss sammenligne Yoast SEO vs All in One SEO for å finne ut hvilken av dem som er den beste WordPress SEO-plugin.

Installasjon og oppsett

Det krever mye trening og praksis for å forstå og implementere konseptene SEO på nettsteder. En WordPress SEO-plugin skal gjøre det enkelt for nybegynnere å sette opp SEO beste praksis uten spesielle ferdigheter.

La oss se hvordan disse to plugin-ene stables når det kommer til installasjon og konfigurering av grunnleggende SEO-innstillinger på WordPress-nettsteder.

Yoast SEO

Det første du trenger å gjøre er å installere og aktivere Yoast SEO-pluginen. For mer informasjon, se vår trinnvise guide for hvordan du installerer en WordPress-plugin.

Ved aktivering kan brukere gå til SEO »Dashboard side og start konfigurasjonsveiviseren under fanen Generelt.

Lansering av konfigurasjonsveiviseren for Yoast SEO

Dette vil vise en trinnvis veiviser som vil lede deg gjennom installasjonsprosessen. Dette lar nybegynnere komme raskt i gang uten å føle seg overveldet av kompleks sjargong og alternativer.

onfiguration wizard i Yoast SEO

Yoast SEO er en kraftig plugin, og den har mange alternativer som du trenger å gå gjennom én etter én. Vi har gjort dette enkelt for deg, ta en titt på vår guide for hvordan du installerer og konfigurerer Yoast SEO-plugin i WordPress.

Innstillingsdelen til Yoast SEO er pent delt inn i sider der hver side har forskjellige faner for respektive innstillinger.

Dette gjør det enkelt for brukere å finne et alternativ i innstillingene.

Innstillinger i Yoast SEO

Hjelp på skjermen er tilgjengelig på alle sider med Yoast SEO-innstillinger. Bare klikk på den lilla hjelpeknappen øverst, så utvides den til å vise video eller tekst om alternativene på siden.

Yoast SEO på skjermen hjelp

Pent organiserte innstillinger, konfigurasjonsveiviseren for nybegynnere og hjelpemuligheter på skjermen gjør det superenkelt for nybegynnere å konfigurere Yoast SEO på WordPress-siden deres.

Alt på SEO-pakken

Først må du installere og aktivere All in One SEO Pack-plugin. For mer informasjon, se vår trinnvise guide for hvordan du installerer en WordPress-plugin.

Ved aktivering finner du alt i ett SEO-menypunktet rett under dashbordet. Hvis du klikker på den, kommer du til innstillingssiden for plugin.

Alt i én SEO-pakke, har alle innstillingene på en enkelt side. Dette får det til å se litt overveldende ut, men noen brukere kan synes denne tilnærmingen er enklere og raskere enn flersidesinnstillingene til Yoast SEO.

Innstillingssiden er delt inn i forskjellige seksjoner. Hver seksjon omhandler innstillingene for et bestemt område eller funksjon, for eksempel: hjemmesideinnstillinger, tittelinnstillinger, skjerminnstillinger osv.

Det er et hjelpeikon ved siden av hvert alternativ. Ved å klikke på ikonet vises en kort beskrivelse og noen ganger en lenke til tilleggsdokumentasjon. Dette gjør det enkelt for nybegynnere å forstå hva de gjør.

Her er vår brukerhåndbok for All in One SEO Pack, som hjelper deg med å konfigurere plugin-en korrekt.

Når du har gått gjennom generelle innstillinger nøye, er du klar til å bruke All in One SEO på WordPress-nettstedet ditt.

Konklusjon:

Både Yoast SEO og All in One SEO har mange alternativer. Dette gjør at oppsettet ser litt skremmende ut. Begge programtilleggene gjør sitt beste for å forenkle ting og gjøre det lettere for brukerne å konfigurere SEO-innstillingene. Vi føler at Yoast SEO gjør en litt bedre jobb enn Alt i ett SEO med innstillingene for flere sider og faner.

Vinner: Yoast SEO

Dag-til-dag SEO-oppgaver

SEO er en pågående prosess, og hvert nye innlegg eller side du legger til på nettstedet ditt har sin egen SEO-poengsum. Dette betyr at du vil bruke SEO-pluginen din for å optimalisere innholdet ditt for søkemotorer når du legger til det. Se vår guide for hvordan du optimaliserer WordPress-blogginnleggene dine for SEO.

La oss se hvordan utfordrerne våre stables sammen når det gjelder å utføre daglige SEO-oppgaver på ditt WordPress-nettsted.

Yoast SEO

Yoast SEO kommer med et kraftig innholdsanalyseverktøy som hjelper deg å optimalisere hvert innlegg eller side på nettstedet ditt.

Rett under redigeringsprogrammet finner du Yoast SEO-metaboks med en forhåndsvisning av kodebiten, søkeordfelt med fokus og innholdsanalyse.

Yoast SEO metaboks i WordPress

Forhåndsvisningen av utdraget viser hvordan tittel og beskrivelse på nettstedet ditt ser ut i søkemotorene. Yoast SEO bruker automatisk innleggstittelen din som tittel og utdrag som beskrivelse, men vi anbefaler at du endrer det ved å klikke på rediger utdragsknappen.

Å legge inn fokusnøkkelord i Yoast SEO vil tillate plugin å analysere innholdet ditt for det aktuelle nøkkelordet.

Analysen vises i innholdsanalyseområdet, der Yoast SEO vil komme med forslag til hvordan du kan forbedre innleggene dine SEO-poengsum.

Yoast SEO metaboks har to seksjoner til. Du kan klikke på tannhjulikonet for å bytte til avansert visning.

Avanserte innleggsinnstillinger i Yoast SEO

Den avanserte visningen er noe de fleste nybegynnere aldri bør bruke med mindre du vet hva du gjør. Det lar deg stoppe søkemotorer fra å følge eller indeksere innlegget / siden.

For det andre er det sosiale ikonet som viser de sosiale innstillingene for innlegget ditt.

Yoast SEO sosiale innstillinger for innlegg

Det er her du kan angi et artikkelbilde for Facebook og Twitter. Du kan legge igjen beskrivelse og tittelbank fordi Yoast SEO vil bruke hovedtittelen og beskrivelsen i metataggene i den åpne grafen.

Alt i en SEO-pakke

Alt i ett SEO kommer med en lignende metaboks for å redigere SEO-innstillinger på post etter post. Bare rediger et innlegg, og under postredigeringsprogrammet finner du SEO-metaboksen All in One.

Alt i ett SEO-metaboks for enkeltinnlegg og sider

I motsetning til Yoast SEO, er denne metakassen veldig enkel. Du kan redigere tittelen og beskrivelsen, men det er ingen innholdsanalyse eller SEO-score.

Alt i ett SEO tilbyr avanserte verktøy for hvert innlegg som lar deg kontrollere indeksering og følge av søkemotorer. Den har til og med et alternativ som slår av alt i ett SEO for det aktuelle innlegget eller siden.

For sosiale funksjoner, må du aktivere Social Meta addon ved å besøke Alt i ett SEO »Funksjonsbehandling side.

Legge til sosiale funksjoner til Alt i ett SEO

Aktivering av dette tillegget vil legge til en kategori for sosiale innstillinger i Alt i ett SEO-metaboks under redigeringsprogrammet. Dette tillegget lar deg angi tilpassede bilder og beskrivelser som skal brukes av Facebook og Twitter.

Sosiale innstillinger i Alt i ett SEO for å legge til metadata med åpen graf

Konklusjon

Begge programtilleggene gjør det enkelt å redigere SEO-innstillinger post for post. Alt i ett SEO Pack tar en mager og ren tilnærming slik at brukere kan legge til flere felt hvis de vil.

Yoast derimot følger beslutninger om tilnærmingsmåter og legger til funksjonene de mener er viktige for alle nettsteder.

Vi føler imidlertid at innholdsanalyse, fokusord og SEO-poengsum gir Yoast SEO en stor fordel.

Vinner: Yoast SEO

Ytterligere verktøy og funksjoner

På side SEO er en omfattende prosess som er grunnen til at begge disse programtilleggene har tilleggsverktøy og funksjoner bortsett fra bare metakoder.

Disse funksjonene er der for å eliminere behovet for å installere flere andre SEO-plugins og gi deg en ekte alt-i-ett-løsning.

Yoast SEO

Yoast SEO har et omfattende sett med funksjoner som dekker de fleste aspekter ved optimalisering på stedet. Noen av disse verktøyene er:

 • XML-nettkart
 • Breadcrumb Navigation
 • Åpne grafiske metatagger
 • Importerer data fra Googles verktøy for nettredaktører
 • Innebygd robots.txt og .htaccess editor
 • Importer / eksporter SEO-data

Alt i en SEO-pakke

Alt i ett SEO har også mange funksjoner, men noen av dem er ikke aktivert som standard. Du må besøke Alt i ett SEO »Funksjonsbehandling for å aktivere dem.

 • XML-områdekart
 • robots.txt
 • File Editor
 • Bad Bot Blocker
 • Åpne grafiske metatagger
 • Importer og eksporter SEO-data
 • Performance Manager

Konklusjon

Begge programtilleggene har nesten det samme settet med verktøy og funksjoner. Alt i ett SEO har ikke brødsmulernavigering og import av data fra Google Search Console-funksjoner. Å ha disse to funksjonene ville imidlertid ikke ha noen drastisk innvirkning på nettstedets SEO.

Vi liker også hvordan All in One SEO lar deg aktivere funksjonalitet bare når det er nødvendig.

Vinner: Slips

Support og Addons

Selv om begge programtilleggene er ganske enkle å bruke og har omfattende gratis dokumentasjon, er dine gratis supportalternativer veldig begrenset.

La oss se hvordan begge programtilleggene håndterer profesjonell support og tilleggsprogrammer.

Yoast SEO

Den grunnleggende gratis Yoast SEO-pluginen kommer uten støtte, og du bruker den på egen risiko. Selv om du kan stille spørsmål på WordPress.org supportforum og finne hjelp fra andre brukere, er du ikke garantert et offisielt svar fra teamet Yoast.

For profesjonell støtte, må du kjøpe Yoast SEO premium. Prisene for en enkelt lisens er $ 69, og den går opp når du legger til flere nettsteder.

Premium-lisensen har også noen tilleggsfunksjoner som nøkkelord med flere fokus og en viderekoblingsansvarlig.

Yoast SEO tilbyr også noen betalte addon-plugins som er tilgjengelige for nisjesider med spesifikke SEO-behov. Disse tilleggsprogrammene er:

 • Video SEO
 • Lokal SEO
 • Nyheter SEO

Alt i en SEO-pakke

Gratisversjonen av All in One SEO kommer uten støtte. SEO Pack Pro-versjonen av Alt i ett leveres med ett års profesjonell støtte.

Lisens for pro-versjonen koster $ 97 per år for ett nettsted. WPBeginner-brukere kan få $ 20 FRA ved å bruke vår All in One SEO Pro-kupong.

Pro-versjonen av All in One SEO er vanligvis en større versjon foran gratis plugin-modulen. Det kommer også med ekstra funksjoner som støtte for WooCommerce-produkter, kategori SEO-alternativer, video XML-sitemap, osv.

Konklusjon

Yoast SEO-lisensen er billigere hvis du trenger det for bare ett nettsted. Prisene går imidlertid opp når du legger til flere nettsteder. På den annen side kan en enkelt lisens for All in One SEO brukes på ubegrensede nettsteder.

Vinner: Alt i en SEO-pakke

Vår dom

Alt i ett SEO og Yoast SEO er begge gode plugins, så all sammenligning mellom de to pluginene må være veldig nær.

Vi bruker personlig Yoast SEO på alle våre nettsteder og synes det er den beste WordPress SEO-plugin. Den har flere funksjoner å tilby, som å importere data fra verktøy for nettredaktører, brødsmulernavigasjon, din Info-seksjon, sosiale funksjoner, osv..

Men den beste funksjonen er innholdsanalyse, som vi tror hjelper mange nybegynnere å forstå hvordan de skal skrive innleggstittler, beskrivelser og bruke nøkkelord i innholdet.

Vi håper denne sammenligningen av Yoast SEO vs Alt i ett SEO-pakke bidro til å finne den beste WordPress SEO-plugin for nettstedet ditt. Det kan også være lurt å se listen over 9 beste WordPress SEO-plugins og verktøy du bør bruke.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me