10 bästa verktyg och plugins för affiliate-marknadsföring för WordPress

Letar du efter de bästa affiliate-marknadsföringsverktygen och plugins?


Affiliate-marknadsföring är ett smart sätt att tjäna pengar online genom att marknadsföra produkter och tjänster som du gillar och använder. När dina användare gör ett köp med din spårningslänk tjänar du en provision (det är en win win).

I den här artikeln kommer vi att dela vår handplockade lista över de bästa marknadsföringsverktygen och plugins för WordPress.

Bästa marknadsföringsverktyg och pluginprogram för WordPress

Bästa verktyg och plugins för affiliate-marknadsföring

WordPress är den mest populära webbplatsbyggaren bland affiliate-marknadsförare och bloggare. Huvudsakligen för att det ger dig tillgång till de bästa plugins och verktyg för att marknadsföra dina partners samtidigt som du får mer trafik till din webbplats.

Men eftersom det finns så många WordPress-plugins tillgängliga blir nybörjare ofta förvirrade över vilka plugins och verktyg de bör använda?

Det är därför vi gjorde forskningen åt dig … och för oss eftersom vi också tjänar pengar på vår webbplats delvis genom affiliate-marknadsföring.

Enligt vår erfarenhet behöver du verktyg som hjälper dig att göra följande:

 • Lägg enkelt till affiliate-länkar till dina artiklar
 • Hantera och spara affiliate-länkar i WordPress
 • Skapa delbara länkar för sociala medier och podcast
 • Väx din publik och bygg upp en lojal följd
 • Spåra resultatet för dina bästa affiliate-kampanjer

Med det sagt, låt oss ta en titt på de bästa marknadsföringsverktygen och plugins som hjälper dig att växa ditt företag.

Videohandledning

Prenumerera på WPBeginner

Om du föredrar skriftliga instruktioner, fortsätt bara läsa.

1. Pretty Links

Pretty Links

Pretty Links är ett populärt plugin för hantering av affiliate-länkar för WordPress som är betrodd av över 200 000 webbplatser.

Det gör att du enkelt kan lägga till länkar till dina WordPress-inlägg, skapa korta och minnesvärda affilierade webbadresser för podcasts / sociala medier, cloak affiliate-länkar och mer.

Du kan också aktivera automatisk länkningsfunktion för att automatiskt lägga till affiliate-länkar för vissa sökord. Plugin kan du ställa in omdirigeringar som är praktiska om en anknuten länk returnerar ett 404-fel.

Pretty Links visar detaljerade länkrapporter i din WordPress admin-instrumentpanel. Detta gör att du kan se vilka affiliate-länkar som går bättre på din webbplats.

2. ThirstyAffiliates

ThirstyAffiliates

ThirstyAffiliates är ett annat kraftfullt verktyg för hantering av affiliate-länkar för WordPress. Det låter dig enkelt hantera dina affiliate-länkar i WordPress admin-instrumentpanelen.

Du kan snabbt sätta in länkar i inlägg, klädda länkar, automatiskt infoga affiliate-länkar och till och med se hur varje länk fungerar på din webbplats. Du kan också sortera dina länkar i kategorier, vilket gör det enklare att organisera dina partnerpartners.

Anledningen till att de två bästa platserna i vår lista tas av länkhanteringsplugins är att det är så viktigt. Du måste välja antingen Pretty Links eller Thirsty Affiliates.

3. MonsterInsights

MonsterInsights

Som en smart affiliate-marknadsförare måste du veta vilka artiklar som får mer trafik, var kommer användare från och vad gör de när de tittar på din webbplats.

Det är här MonsterInsights kommer in. Det är den bästa Google Analytics-insticksprogrammet för WordPress (betrodd av 2 miljoner webbplatser). Det visar dig handlingsbara insikter och webbanalysrapporter i din WordPress-instrumentpanel.

MonsterInsights gör det superlätt att automatiskt spåra dina affiliate-länkar. Den har en länkspårningsfunktion som hjälper till att övervaka URL-klick, bannerannonser och andra utgående länkar. Du kan kombinera detta med sidinnsikt och andra rapporter för att få en mer omfattande analys.

MonsterInsights är användarvänligt och enkelt att installera. För detaljerade instruktioner, se vår nybörjarguide för hur du installerar Google Analytics i WordPress.

4. RafflePress

RafflePress

RafflePress är det bästa giveaway-plugin för WordPress på marknaden. Det låter dig skapa virala giveaways och tävlingar på din webbplats, vilket hjälper dig att snabbt få mycket trafik.

Det kommer med en drag & drop-giveaway-byggare för att skapa engagerande mycket engagerande giveaway-kampanjer. Detta hjälper dig att köra kampanjer som marknadsför specifika partnerprodukter, köra säsongskampanjer eller växa din e-postlista.

För mer information se vår kompletta RafflePress-granskning eller gå över till steg för steg-instruktioner och kör din första giveaway eller tävling i WordPress.

5. Konstant kontakt

Konstant kontakt

Constant Contact är den bästa e-postmarknadsföringstjänsten på internet. Det låter dig hålla kontakten med dina webbplatsbesökare även efter att de lämnat din webbplats.

Du kan enkelt skapa ett nyhetsbrev via e-post, köra e-postkampanjer och växa dina prenumeranter med deras plattform.

Du kan skapa vackra e-postkampanjer på några sekunder genom att använda dess drag and drop-e-postbyggare med massor av mallar. Du kan marknadsföra dina affiliate-partners via ditt nyhetsbrev som öppnar en annan kanal för att öka dina affiliate-intäkter utanför din webbplats.

Constant Contact ger detaljerad statistik om hur dina kampanjer går, och du kan köra A / B-test för att se vilket format dina användare tycker är mer engagerande.

Alternativ: SendinBlue / ConvertKit

6. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster är det bästa blygenererings- och konverteringsoptimeringsverktyget på marknaden. Det kommer med en kraftfull Exit-Intent®-teknik för att konvertera dina övergivande besökare till abonnenter och kunder.

Du kan använda OptinMonster för att lägga till associerade länkar till lightbox-popups, bild-in-formulär, sidofält, flytande staplar och mer.

Varje optin låter dig skapa nya möjligheter för att maximera din affiliate-provision, konvertera webbplatsbesökare till prenumeranter, hålla användare engagerade och spendera mer tid på din webbplats.

Med OptinMonster kan du köra split-test och öka dina e-postregistreringsfrekvenser. Du bör kolla in vår guide för hur du bygger din e-postlista i WordPress.

7. WP RSS Aggregator

WP RSS Aggregator

WP RSS Aggregator är ett populärt WordPress RSS-plugin. Det är idealiskt att hämta innehåll från anslutna nätverk till din WordPress-webbplats. Du kan använda den som en innehållsaggregator, nyhetskurator och kombinera den med ditt ursprungliga innehåll för att öka dina anslutna intäkter.

Med dess kraftfulla tillägg kan du ställa in autobloggar med dina affiliate-nätverk. Det hämtar automatiskt produkter som inlägg i din WordPress-blogg, och du kan redigera dessa inlägg för att lägga till ditt eget ursprungliga innehåll.

8. SEMRush

SEMRush

SEMRush är ett av de bästa SEO-verktygen på marknaden. Det är en komplett verktygssats för SEO och marknadsföring för innehållsskapare och mycket effektiva för marknadsförare som är anslutna till dem.

Det levereras med ett oerhört kraftfullt verktyg för sökordundersökningar, som låter dig spåra nyckelord, hitta nya idéer, se dina sökordsrankningar och mer.

Du kan använda den för att köra konkurrentanalys och se vilka sökord dina konkurrenter rankar efter. SEMRush ger sedan handlingsbara tips för att slå dem i sökrankning med deras SEO-skrivassistentverktyg.

Du kan använda samma verktyg för forskning och konkurrensanalys för att se vilka affiliate-produkter som är populära bland dina konkurrenter, hitta nya affiliate-partners eller hitta nya nischprodukter för att marknadsföra.

Alternativ: Ahrefs

9. WPForms

WPForms

WPForms är den mest nybörjarvänliga WordPress-kontaktformulärens plugin. Det kommer med en dra-och-släpp-formbyggare för att enkelt skapa alla typer av formulär på din webbplats.

Du kan använda WPForms för att skapa ett anmälningsformulär och låta potentiella partners skicka anslutningsförfrågningar på din webbplats. Den integreras med populära tjänster som Constant Contact för att automatiskt skicka svar till dina användare.

WPForms erbjuder också flera förbyggda mallar för ett användarregistreringsformulär, ett registreringsformulär, en undersöknings- / enkätformulär och mer.

10. AdSanity

AdSanity

AdSanity är det bästa annonshanteringspluginet för WordPress. Den har kraftfulla visningsalternativ för att placera annonsbannrar på din sidhuvud, sidofält och sidfot på webbplatsen.

Plugin gör att du kan lägga till anknytningslänkar till dina annonser och få fler klick. Med publiceringsalternativen kan du också ställa in start- och slutdatum för annonser så att du kan marknadsföra exklusiva erbjudanden från dina partnerpartners.

Det är det perfekta verktyget för webbplatsägare som också använder Google AdSense och andra annonsprogram för att komplettera sina intäkter. Du kan enkelt placera annonskod på din webbplats och dynamiskt visa annonser utan att redigera WordPress-temafiler.

Den visar fullständig grafisk statistik för enskilda annonser, så du vet vilken annonsplacering som presterar bra på din webbplats. Du kan också välja ett datumintervall för att visa anpassade rapporter för specifika annonser.

Bonus: Affiliate Royale

Affiliate Royale

Affiliate Royale är ett kraftfullt spårnings- och hanteringsverktyg för affiliate för företag som vill starta sitt eget affiliate-program.

Du kan använda det för att ställa in ditt filprogram på några minuter. Med Affiliate Royale kan du övervaka affiliate-klick, försäljning och betalningar.

Det är mycket kompatibelt med populära plattformar som MemberPress, PayPal, WooCommerce, Authorize.net och mer.

Alternativ: AffiliateWP

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa marknadsföringsverktygen och plugins för WordPress. Du kanske också vill kolla vår handplockade lista över bästa livechattprogramvara och bästa WordPress-plugins för att växa din webbplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map