12 bästa kodredigerare för Mac och Windows för redigering av WordPress-filer

Vi blir ofta frågade om vad som är den bästa kodredigeraren för att modifiera WordPress-filer? Tja, du kan använda valfri vanlig textredigerare, till exempel NotePad, men det finns bättre redaktörer där ute med funktioner som syntaxmarkering, avancerad sökning och ersättning, FTP-integration, etc. I den här artikeln kommer vi att visa dig några av de bästa tillgängliga kodredigerarna för Mac- och Windows-användare.


1. Anteckningsblock++

anteckningsblock ++

Notepad ++ är en gratis och öppen källkodeditor för Windows. Det är lätt att använda för nybörjare och mycket kraftfullt för avancerade användare. Det kommer med syntaxmarkering för många språk inklusive PHP, JavaScript, HTML och CSS. Det kommer också med ett inbyggt FTP-plugin som låter dig ansluta till din server och redigera filer direkt utan att lämna redaktören.

2. TextWrangler

Textwrangler

TextWrangler kom ut från den populära BBEdit-textredigeraren. Denna kraftfulla och funktionsrik textredigerare är ett freeware. Det kommer med ett mycket intuitivt användargränssnitt som gör det superlätt att bläddra bland filer och arbeta med projekt. Den har avancerade sök- och ersättningsverktyg, och den kan direkt redigera och spara filer på FTP-, SFTP-servrar. Det erbjuder syntaxmarkering för många programmeringsspråk, stöder fullständigt utf-8 och tillåter till och med att du konverterar teckenkodning av textdokument.

3. Coda

coda

Coda är kanske en av de mest älskade webbutvecklings- och programmeringsredigerare för Mac. Det är känt för sitt löjligt snygga gränssnitt och smarta kraftfulla funktioner. Det låter dig redigera lokala eller fjärrfiler, hantera projekt, arbeta med flera filer samtidigt med enkel växling mellan flikar. Den har inbyggd terminal, felsökare, förhandsvisning och inspektör av webbkit och så många fantastiska funktioner.

Koden kostar $ 99 för en enda licens men det är helt värt priset.

4. Sublim text

Sublim text

Sublime Text är en koderedigerare för flera plattformar för Mac, Windows och Linux. Det kommer med alla funktioner du kan förvänta dig av en kraftfull kodredigerare och sedan lite mer. Det ser vackert ut och du kan finjustera utseendet för att göra det mer bekvämt för dig. Sublime Text levereras med avancerade kodredigeringsfunktioner som gör att du kan fylla i automatiskt, fylla i automatiskt, referensfunktion i en fil, flera val, delad redigering och många fler.

Sublime Text är tillgänglig på prov och en enda licens kostar dig $ 70.

5. TextMate

Textmate

TextMate lovar att föra Apples inställning till operativsystem till en textredigerare. TextMate är en enkel men ändå funktionsrik kodredigerare för Mac. Enkel hantering av klippbrädor, sofistikerad hitta och ersätta, autofullständighet, fällbara kodblock, är några av de kraftfulla funktionerna i TextMate.

TextMate är tillgängligt för $ 60. Det finns också som en gratis nedladdning.

6. Atom

Atom

Atom är en kodredigerare över plattformar som skapats av utvecklare för utvecklare. Det är öppen källkod, och precis som WordPress kan Atom-användare skicka in paket och teman för programvaran. Det ser vackert ut och du kan ändra utseendet genom att installera teman. Den levereras med inbyggd pakethanterare för att utöka den, smart autokomplettering, filsystemwebbläsare, flera rutor, hitta och ersätta.

7. BBEdit

BBEdit

BBEdit är en vacker kod- och HTML-redigerare för Mac. Den levereras med alla avancerade funktioner i en kraftfull kodredigerare. Syntaxbelysning, avancerad sökning och ersättning, autofullständighet, snabb sökning, flera flikar, delbara redigeringsfönster och mycket mer.

BBEdit kostar 49,99 $, du kan också ladda ner en gratis provversion.

8. UltraEdit

Ultraedit

UltraEdit är en kraftfull HTML- och kodeditor som är tillgänglig för Mac, Windows och Linux. Den levereras med ett inbyggt filjämförelsefunktion, autofullständig, avancerad layout, flik-flikar, flerskärmsredigerare och syntaxmarkering för de populäraste programmeringsspråken.

UltraEdit kostar 79,5 $ med en begränsad gratis provversion som kan laddas ner.

9. Vim

vim

Vim är en avancerad textredigerare som ger kraften i Vi till en lika kraftfull funktionsuppsättning. Vim är öppen källkod och tillgänglig för Mac, Windows och Linux. Vim är så kraftfull och avancerad att den anses vara en IDE på sitt sätt.

10. Konsoler

konsoler

Brackets grundades av Adobe för att driva webbredigerare in i den nya tidsåldern. Det påstår sig vara en avancerad kodredigerare som förstår webbdesign. Konsoler kan ta antydningar från en PSD-fil och låter dig skriva kod snabbare och bättre. Brackets är öppen källkod och tillgängligt för Mac, Windows och Linux.

11. CoffeeCup HTML Editor

CoffeeCup HTML Editor

CoffeeCup HTML Editor är en lättanvänd HTML-redigerare för Windows. Det stöder PHP, HTML, Markdown, CSS och låter dig använda autofullständig, syntaxvalidering, semantisk kod, bland många andra funktioner. CoffeeCup HTML-redigerare är inte den idealiska kodredigeraren för många andra språk, men om du vill lära dig att skriva PHP, HTML och CSS, är Coffee Cup HTML-redigeraren ett bra ställe att börja.

CoffeeCup HTML Editor kostar 69 $ med en begränsad gratis provversion som kan laddas ner.

12. Espresso

Espresso

Espresso är ett webbutvecklingsverktyg för Mac. Den levereras med en kraftfull kodredigerare och inbyggd CSSEdit. Det kommer med vackra gränssnitt och avancerade funktioner som dra och släpp kodavsnitt, kodfällning, navigator, live-styling och röntgenförhandsvisning.

Espresso är tillgängligt för $ 75.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta den perfekta kodredigeraren för dina behov. Du kanske också vill ta en titt på vårt WordPress-tema fuskblad för nybörjare

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me