12 bästa Live Chat-programvara för småföretag jämfört (2020)

Visste du att mer än 67% av användarna på e-handelswebbplatser överger sina kundvagnar utan att kolla in? Kunder vill att deras frågor ska besvaras direkt, och eventuell osäkerhet med deras köp kan leda till att en försäljning tappas.


Genom att använda en live-chat-supportprogramvara kan du direkt svara på användarfrågor och konvertera dem till betalande kunder. I den här artikeln kommer vi att dela vårt urval av den bästa livechattprogramvaran för dina små företag. Dessa livechattjänster fungerar perfekt med alla WordPress-webbplatser.

Att välja den bästa livechatt-programvaran för din WordPress-webbplats

Varför lägger du till Live Chat-support på din webbplats?

Enligt eConsultancy har livechatt den högsta nöjdhetsnivån för alla kundtjänstkanaler på 73%, jämfört med 61% för e-post och 44% för telefon.

Det är ingen brainer att livechatt har så stor inverkan på försäljning och marknadsföring online. Det gör att kunder kan få omedelbara svar utan att lämna din webbplats. En positiv livechattupplevelse kan effektivt hjälpa kunder att fatta köpbeslutet.

Att lägga till livechatsupport kan definitivt minska kundvagnens övergivande, öka försäljningen och öka konverteringarna. Men mycket av det beror på den livechattprogramvara du använder.

En dålig liveupplevelse för chatt kan ha en negativ inverkan. Du kan tappa försäljningen, kunder kan lämna ett dåligt intryck av ditt varumärke, du kan i slutändan betala för mycket för tjänsten eller inte använda livechatt-appen på grund av tekniska färdigheter.

I grund och botten vill du hitta en prisvärd livechattjänst, som är lätt att använda, fungerar med WordPress och kommer med alla funktioner som hjälper dig att göra mer försäljning.

Med det sagt, låt oss ta en titt på vår expertval av det bästa livechattprogrammet du kan använda för att växa ditt företag.

1. LiveChat

Live

LiveChat är branschledande inom livechattprogramvara. Det är väldigt enkelt att konfigurera och installera med deras gratis LiveChat-plugin för WordPress.

LiveChat erbjuder också vackert utformade livechatt-supportappar som du och dina agenter kan använda på dina bärbara datorer, surfplattor och mobila enheter. Det betyder att du kan chatta med kunder när du är på språng, utan att behöva logga in på din WordPress-instrumentpanel.

Du kan lägga till undersökningsformulär före och efter en livechatsession så att du kan utvärdera hur ditt supportteam har det. Under din öppetid kan dina användare också enkelt skicka en supportbiljett direkt från livechatt.

LiveChat integreras med dussintals andra tjänster som populär CRM-programvara, Google Analytics, Zendesk, alla de bästa e-postmarknadsföringstjänsterna och många fler. Detta sparar tid eftersom du inte behöver ange kundinformation manuellt i dina andra system.

Kanske är det bästa med LiveChat hastighet. Deras chattfönster laddas extremt snabbt, fungerar på alla enheter och erbjuder en mycket bättre användarupplevelse än de flesta andra livechattprogram.

Vi använder LiveChat på våra e-handelswebbplatser.

Prissättning: LiveChat har olika planer för företag i alla storlekar. Deras startplan börjar från $ 16 per agent per månad som faktureras varje år, eller $ 19 för månad till månad. Varje plan har en 14-dagars gratis provperiod.

Särskild: WPBeginner-användare får 30% rabatt på den första betalningen när du använder vår LiveChat-kupong.

2. ChatBot

ChatBot.com

ChatBots är framtiden för livechattprogramvara eftersom de låter dig samverka med dina kunder dygnet runt. ChatBot.com gör det enkelt för små företag att använda kraften i artificiell intelligens (AI) chatbots för att växa ditt företag.

Det kommer med ett intuitivt dra och släpp-gränssnitt som du kan använda för att skapa din egen ChatBot. De har också dussintals färdiga mallar för olika branscher som gör det enkelt för dig att utforma anpassade konversationsscenarier som passar dina affärsbehov.

Till exempel kan du använda eCommerce-botmallen som kan hjälpa kunderna att gå igenom hela köpprocessen. Du kan använda ledgenerationsbot för att driva upp din försäljning och boka samtal. Deras försäljningsbotmall låter dig sälja produkter direkt från chattfönstret, vilket är en riktigt kraftfull funktion för försäljning från sociala medier.

Deras andra botmall inkluderar kundservicebot, restaurangbot, paketspårningsbot, kafébot, rekryteringsbot och många fler. Chatbot-mallar är verkligen en av de bästa delarna av den här plattformen eftersom den jämnar spelplanen för små företag. Tidigare var det svårt att skapa chatbots för småföretag, men det gör det enkelt.

Enkelt uttryckt låter ChatBot.com dig lägga till en virtuell assistent för dina webbplatser, facebooksidor och meddelandeappar. Om användaren vill kommunicera med en riktig person kan du enkelt vidarebefordra dem till din kundsupportagent, Facebook-messenger, telefonsupport eller en av deras många andra livechattverktygsintegrationer.

ChatBot integreras också sömlöst med WordPress och WooCommerce.

Att integrera ChatBot i våra företag är en stor prioritering för oss år 2020.

Prissättning: ChatBot har olika planer för företag i alla storlekar. Deras startplan börjar för $ 50 per månad vilket ger dig tillgång till 1000 chattar per månad (i princip $ 0,01 / chat). Varje plan har en 14-dagars gratis provperiod.

3. Sendinblå

Sendinblue Chat

SendinBlue erbjuder en kraftfull men ändå nybörjarvänlig livechattprogramvara. Ställ bara in din chattlåda under ditt konto och lägg sedan till den på din webbplats med ett WordPress-plugin.

Med Sendinblue kan du enkelt konvertera dina webbplatsbesökare till kunder genom att besvara deras frågor i sista minuten via livechatt. Chatten integreras med Sendinblue marknadsföringsautomation som gör att du kan fånga fler leads.

Det levereras med inbyggd e-postmarknadsintegration, ommarknadsföring för Facebook-annonser, segmentering och komplett marknadsföringsautomation.

Sendinblue erbjuder ett komplett marknadsföringspaket med CRM, SMS och e-postmarknadsföring, målsidor och mer. Denna kraftfulla verktygssats hjälper dig att konvertera ännu fler besökare till betalande kunder.

Prissättning: Sendinblue erbjuder olika prisplaner, men du behöver deras Premium-plan för att komma åt Chat-funktionen. Prissättning för premiumplan börjar från $ 66 / månad och inkluderar upp till 10 teammedlemmar.

4. Olark

Olark

Olark är en populär livechattlösning för onlineföretag. Det är lätt att använda, och att lägga till Olark på en WordPress-webbplats är enkelt. Allt du behöver göra är att kopiera och klistra in ett kodavsnitt i din WordPress-sidofältwidget eller i ditt barntema.

Om du hellre inte vill arbeta med kod, finns det också ett gratis Olark Live Chat-plugin som gör installationen ännu enklare.

Olark erbjuder integration med andra tjänster som Salesforce, Zendesk, Highrise, etc..

Det finns tredjeparts mobilappar som gör att du kan ansluta till Olark-chatt från nästan alla iOS- eller Android-enheter, så att du kan chatta med kunder när du är på språng.

Prissättning: Olark erbjuder enklare prissättningsprogram med början från $ 17 per agent varje månad. Det finns 12% rabatt om du väljer årlig fakturering och 29% rabatt för tvåårsfakturering. De erbjuder också två veckors gratis test för livechatt.

5. LiveAgent

LiveAgent Live Chat-programvara

LiveAgent är en av de ledande programmen för livechatt och helpdesk. De erbjuder en svit programvara inklusive e-postbiljetter, livechatt, tidsspårning, callcenter och mer.

Om du inte redan har ett support desk-system kan du använda LiveAgent-sviten göra det enkelt eftersom det är en allt-i-ett-plattform som liknar Zendesk och andra.

LiveAgent erbjuder sömlösa integrationer med WordPress och andra populära webbplatsbyggare. De integreras också med marknadsföringstjänster via e-post, CRM och andra marknadsföringsplattformar.

Prissättning: Zendesk Chat erbjuder ett begränsat kostnadsfritt supportkonto för livechat för 1 samtidigt chattsession. Deras betalade planer börjar från $ 14 per månad per agent.

6. Chaport

Chaport

Om du letar efter en gratis programvara för livechatt för WordPress, kanske du vill checka ut Chaport. De erbjuder en gratis evigt plan med obegränsade chattar, historik, meddelanden, obegränsade registrerade operatörer och upp till 5 operatörer online samtidigt.

Deras mjukvara täcker alla grundläggande krav. De har livechats-supportappar för mobila enheter, vackra flerspråkiga chatwidgets, rapportering och analys, tredjepartsintegrationer via Zapier.

Betalda planer ger dig tillgång till fler funktioner som att skriva insikter, besökarnas anteckningar, sparade svar, filsändning, autoinbjudningar och mer.

Prissättning: De erbjuder en gratis plan och en Pro-plan med början från $ 9,80 per agent / månad.

7. Intercom

intercom

Intercom är ett flexibelt verktyg som hjälper dig att fånga leads, engagera användare och öka konverteringarna. Det erbjuder meddelandetjänster med livechats-widgetar som du kan automatisera med dina egna flöden, lägga till chatbots och engagera kunder.

Det är inte bara ett liveprogram för chattstöd. Det kan användas som ett ombordverktyg, supportassistent, blygenerationsverktyg, marknadsföringsautomation och användarengagemjukvara.

Om du bara letar efter en livechattprogramvara kanske du inte kan utnyttja Intercoms fulla potential. Å andra sidan, om du vill att ditt livechatt-supportprogram ska utföra alla dessa uppgifter, kommer du att älska Intercom.

Det är lätt att använda, integreras med Google Analytics, CRM-programvara, Slack, marknadsföringstjänster via e-post och mer.

Prissättning: Deras väsentliga plan börjar från $ 87 / månad, varefter prissättningen beräknas baserat på din användning och tillägg du köper.

8. Freshchat

Freshchat

Freshchat är en annan bra livechatt-supporttjänst med fantastiska funktioner som konkurrerar med några av de mer kända företagen på denna lista.

Den är utformad för att vara en konversations- och messenger-app och låter dig starta chatt i realtid med kunder som använder agenter eller AI-driven bots. Det erbjuder också kundtidslinjer, liveprofiler, kampanjer i appen och anpassningsbara bots för automatiserade konversationer.

Du kan ansluta chattar för att stödja biljetter på Zendesk eller på en slak kanal. Ditt team kan använda smarta pluggar, konserverade svar, etiketter, privata anteckningar och skrivbordsmeddelanden för att vara mer produktiva.

Prissättning: De erbjuder en gratis livechatsupporttjänstplan för upp till tio teammedlemmar. Deras betalade planer börjar från $ 15 per användare per månad och faktureras årligen.

9. LivePerson

liveperson

LivePerson är ett annat kraftfullt live-supportprogram med massor av fantastiska funktioner som hjälper dig att engagera kunder och öka försäljningen.

Det låter dig engagera dina kunder via livechatt på din webbplats men också via SMS, Facebook Messenger, WhatsApp och mer. Du kan använda chatbots för att skapa automatiserade konversationsflöden och spara kundinformation i dina andra tredjepartsappar.

LivePerson riktar sig till medelstora till stora företag och företagskunder.

Prissättning: Du måste begära en offert för att få prisinformation baserad på dina behov.

10. Smartsupp

Smartsupp

Smartsupp är ett billigt supportprogram för livechatt som låter dig spåra och spela in användarsessioner på din webbplats. Detta hjälper dig att se hur potentiella kunder använder din webbplats och vad som hindrar dem från att göra ett köp.

Det hjälper dig också att spåra chattkonversationer i Google Analytics för att se dina resultat. Det fungerar med WordPress, Magento, Shopify och andra populära e-handelsplattformar.

Prissättning: En grundläggande fri-evigt plan och deras betalda planer börjar från $ 8 per månad per agent.

11. Ren chatt

Ren chatt

Om du letar efter ett gratis livechattprogram är Pure Chat ett annat bra alternativ. Det gör att du enkelt kan lägga till vackra livechatt-widgetar på dina webbplatser och med gratisplanen kan du lägga till 3 operatörer med obegränsad chatthistorik.

Det levereras med mobilappar så att du kan hålla kontakten med kunder. Dina kunder kan skicka e-postmeddelanden när du är offline och formen för chatt hjälper dig att samla in användarinformation för att nå ut senare.

Prissättning: En grundläggande gratis plan och deras betalda plan börjar $ 79 / månad faktureras årligen.

12. Drift

Drift

Drift är en konversationsmarknadsföringsplattform som kombinerar kraften i livechatt med en automatiserad chattbot som hjälper dig att spara tid och öka konverteringarna. Den har kraftfulla funktioner som hjälper dig att konvertera fler webbplatsbesökare till försäljningsledningar.

Drift integreras med alla populära CRM- och e-postmarknadsföringstjänster.

De erbjuder flera kraftfulla funktioner inklusive Drift bot, anonym besöksinformation, kontobaserad marknadsföring, schemaläggning för möten och mer.

Även om det har många kraftfulla funktioner, är Drift inte överkomligt för små företag.

Prissättning: Standardplanen börjar på $ 50 / månad som faktureras årligen, och den har två platser. Om du vill ha bot-funktionen måste du uppgradera till Pro-planen som börjar på $ 500 / månad som faktureras årligen, och den kommer med 5 platser.

Vårt val: Bästa Live Chat-programvara

För små företag rekommenderar vi LiveChat Inc. De är den högst rankade livechattprogramvaran i vår lista och vi använder dem på våra affärswebbplatser. Den har alla nödvändiga funktioner för rätt pris.

Om du letar efter en live chatbot-programvara rekommenderar vi att du tittar på ChatBot.com. De är en av de bästa chatbot-plattformarna på marknaden, och det är faktiskt relativt enkelt att installera jämfört med andra lösningar.

Om du vill anställa livechattagenter, men inte är säker på var du ska börja, rekommenderar vi att du använder LTVPlus. Vi använder dem för att hyra prisvärda livechattagenter dygnet runt för vår e-handelswebbplats.

Proffstips: Se till att du har en professionell e-postadress för företag tillsammans med livechatt för att öka din trovärdighet.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att välja den bästa programvaran för livechatt för din WordPress-webbplats. Du kanske också vill se vår lista över de bästa telefontjänsterna för småföretag och de bästa SEO-verktygen för att öka din webbplatstrafik.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map