12 Bästa WordPress-donations- och fundraising-plugins (2020)

Letar du efter de bästa WordPress-donations-plugins?


Att samla in donationer på nätet är ett mycket effektivt sätt att samla in medel för icke-vinstdrivande, välgörenhetsorganisationer, hjälpmedel och särskilda orsaker.

I den här artikeln kommer vi att dela de bästa WordPress-donationer och insamlings-plugins som hjälper dig att enkelt samla in engångsdonationer och återkommande donationer med PayPal, Stripe, WooCommerce, andra kreditkortsprocessorer och till och med cryptocurrency.

Bästa WordPress-donationsplugins

Hur man väljer det bästa WordPress-donationspluginet

Det finns dussintals WordPress-donationsplugins tillgängliga på marknaden. Problemet är att inte alla av dem är enkla att använda, och många av dem saknar anpassningsalternativ.

Att acceptera donationsbetalningar på din WordPress-webbplats är en oerhört viktig uppgift.

Du behöver ett donationsplugin som är tillförlitligt, fungerar på såväl mobila som stationära datorer, stöder din föredragna betalningsport, skickar kvitton till givare, låter givare göra återkommande donationer och kan anpassas tillräckligt för att se bra ut på din webbplats.

Ovanpå allt vill du ha ett WordPress-donationsplugin som tar ut det lägsta beloppet. Helst bör det antingen vara gratis eller fast årlig betalning kontra något som tar ut en procentuell avgift på alla dina donationer.

Vi använde ovanstående kriterier för att jämföra de bästa WordPress-donationsplugins för ideella organisationer och välgörenhetsorganisationer.

Här är vårt redaktionella val för de bästa WordPress-donationerna och insamlingsprogrammen.

1. GeWP

GiveWP

GiveWP är en av de bästa WordPress-plugins för ideella för att acceptera donationer och samla in pengar för din sak.

Det som gör GiveWP framstående och tjäna den högst rankade platsen i vår bästa pluginlista med WordPress-donationer är deras kompletta uppsättning funktioner tillsammans med deras ideella prissättningsmodell.

GiveWP gör det enkelt att skapa ett anpassat donationsformulär i WordPress för att enkelt ställa in engångsdonationer såväl som återkommande donationsalternativ.

Du kan integrera med en mängd olika betalningsportar för att acceptera kreditkortsdonation, inklusive Stripe, Authorize.net, PayPal, 2Checkout, Braintree, Mollie, Paytm, PayFast, Square, AmeriCloud, Paymill och många fler.

GiveWP ger dig också möjlighet att finjustera nästan alla aspekter av din donationsprocess med funktioner som anpassningsbara donations hyllningar som “för att hedra”, donationer på flera nivåer, mål på kampanjnivå / incitament, valutaväxlaralternativ, skatteavdragbara donationskvitton, och mer.

Det kommer med ett komplett donatorhanteringsområde med fullständig rapportering, så att du enkelt kan hantera alla dina donationer (både online och offline donationer).

GiveWP integreras med alla större e-postmarknadsföringstjänster, så att du enkelt kan kommunicera med dina givare om säsongens gåva-kampanjer.

Om du driver en onlinebutik med WooCommerce, ger GiveWP dig möjlighet att lägga till en överföring av donationer på kassaskärmen, och de har sömlös Google Analytics-integration med förbättrad e-handelsspårning.

GiveWP’s erbjuder ett gratis WordPress-donationsplugin, men du måste uppgradera till deras årliga betalda planer för att låsa upp alla kraftfulla tillägg och funktioner. Grundläggande betald plan börjar på $ 240 / år, men du behöver Plus-planen ($ 360 / år) för att få alla deras tillägg.

2. WPForms

WPForms

WPForms är den mest nybörjare vänliga dra & drop form builder för WordPress. Den levereras med en inbyggd formmall för att skapa ett online-donationsformulär på din webbplats.

Många mindre välgörenhetsorganisationer och ideella organisationer behöver inte en fullständig giveaway-plattform. Istället vill de bara ha en enkel och enkel att anpassa donationsformulär som kan acceptera engångs- och återkommande donationer.

WPForms erbjuder just det. Det integreras med både PayPal och Stripe, så att du säkert kan samla in donationer via kreditkort direkt på din webbplats.

Eftersom WPForms är en mer omfattande formulärbyggare, kan den också tjäna flera syften för en välgörenhetswebbplats, t.ex. kontaktformulär, enkätformulär, enkäter, e-postmeddelande för nyhetsbrev, anmälningsformulär osv..

WPForms integreras sömlöst med alla större e-postmarknadsföringstjänster och CRM-plattformar som Constant Contact, SendinBlue, AWeber, MailChimp och hundra andra.

WPForms gratis plugin används av över 2 miljoner webbplatser, men du behöver deras betalningstillägg för att acceptera donationer online. De erbjuder en speciell rabatterad licens för ideella organisationer till endast $ 99 / år, vilket är 75% rabatt på deras ordinarie pris.

Detta ger dig alla deras Pro-funktioner som låter dig bygga donationsformulär samt andra typer av formulär som vi nämnde ovan. Du kan se hela listan med över 150+ formmalldemos här.

Notera: WPForms är ett systerföretag till WPBeginner. Plugin skapades av WPBeginners grundare, Syed Balkhi.

3. Enkel PayPal-donation

PayPal-donation för WordPress

Easy PayPal Donation är ett gratis WordPress-donationsplugin som låter dig lägga till en PayPal-donationsknapp på din webbplats.

Besökarna på din webbplats kan klicka på knappen och skicka donationer med sitt PayPal-konto eller kreditkort.

Detta är ett mycket enkelt donationsplugin som kommer med 7 knappmallar, och du har också möjlighet att ladda upp en anpassad knappstil som matchar din design.

Målet med detta plugin är att göra det enkelt att ansluta ditt PayPal-konto till WordPress och ta emot donationerna. Denna plugin tillåter också besökare att välja återkommande månatliga doneringsalternativ.

Vi har detta plugin listat som nr 3 inte för att det är det mest funktionsrika, men eftersom du ibland kanske inte behöver alla de funktioner som plugins GiveWP och WPForms erbjuder.

Om du inte vill anpassa ditt donationsformulär och vill ha en rak lösning som är helt gratis för att acceptera engångs donationer, kan detta plugin göra jobbet åt dig.

För att ställa in återkommande donationer behöver du deras Pro-version som kostar $ 59,95 per år och då är du bättre på att gå med WPForms eftersom du får mycket mer värde.

4. WP Crowdfunding

WP Crowdfunding av Themeum

WP Crowdfunding är ett kraftfullt WordPress-insamlingsplugin som hjälper dig att skapa en insamlingsbackersida som GoFundMe eller KickStarter.

Du kan använda crowdfunding-kampanjstilen endast för dina välgörenhetsorganisationer eller till och med erbjuda en samlad insamlingsplattform för andra välgörenhetsorganisationer i ditt nätverk.

Det integreras med Stripe, PayPal, Authorize.net och alla WooCommerce-gateways om du väljer att behandla dina betalningar med WooCommerce. WP Crowdfunding Native plånbokssystem låter dig spåra löften för varje kampanj och fördela medel i enlighet därmed till enskilda intressenter.

Om du vill skapa en sammanlagd crowdfunding-webbplats som GoFundMe, har du också möjligheten att ta ut en provision för att hjälpa andra välgörenhetsorganisationer att samla in donationer.

Basplugin är gratis, men du måste uppgradera till den betalda planen för att låsa upp alla funktioner som börjar på $ 149 / år.

5. Välgörenhet

Charitable

Charitable är ett enkelt WordPress-donationsplugin som låter dig skapa obegränsade insamlingskampanjer och sätta mål för din sak.

Du kan välja ett fast donationsbelopp, lägga till ett anpassat belopp eller båda. Du kan bädda in donationsformuläret på dina sidor, inlägg, sidofält och modala popup-fönster.

Medan basplugin är gratis, måste du uppgradera till deras Plus-plan ($ 99 / år) för att låsa upp deras betalningsportar som Stripe, Authorize.net, etc, såväl som registreringsformulär för nyhetsbrev.

Om du vill ha återkommande donationer, crowdfunding, peer to peer-insamling, donatoravgiftslättnad och andra kraftfulla funktioner, behöver du deras Pro-plan som kostar $ 249 / år.

6. Sömlösa donationer

Sömlösa donationer

Seamless Donations är ett gratis donationsplugin för WordPress. Det ger dig full kontroll för att samla in och hantera donationer i WordPress-instrumentpanelen.

Sömlös donation fungerar med PayPal, så att användare kan göra donationer med sitt PayPal-konto eller kreditkort.

Du kan acceptera engångsdonationer eller återkommande donationsbetalningar. Du kan också låta användare välja vilken kampanj de vill ha sina medel tilldelade.

Till skillnad från andra plugins säljer Seamless donation få tillägg på a-la-carte-basis, till exempel tackförbättrat vilket låter dig ställa in anpassade tacksidor och Giving Level Manager som låter dig tillskriva anpassade donationsnivåer.

7. Donorbox

Donorbox

Donorbox är ett kraftfullt donationsformat-plugin som fungerar på såväl WordPress som fristående webbplatser.

Det låter dig ställa in engångsdonationer såväl som månatliga, årliga och veckovis återkommande donationer. Du har möjlighet att göra företagspresentation och acceptera företagsdonationer.

Donorbox låter dig acceptera betalningar från kreditkort samt populära betalningsplattformar som Apple Pay, Google Pay, PayPal Express med One-Touch och ACH-bankbetalningar för givare i USA och Europa..

Det kommer också med många andra kraftfulla funktioner som målmätare, popup-formulär för donationer, stöd för flera valutor, givarvägg, givarprofil, komplett givarhantering, skatteintäkter vid slutet av året och så mycket mer.

Anledningen till att vi har Donorbox listade längst ner i vår lista är att deras prissättning inte är vänlig mot ideella organisationer.

Medan de låter dig samla in gratis donationer för upp till $ 1 000 per månad måste du betala en 1,5% plattformsavgift för alla andra belopp. Denna plattformsbehandlingsavgift kommer förutom betalningsbearbetningsavgifterna som läggs till av Stripe, PayPal och andra banker.

De har möjlighet att låta dina givare täcka avgifterna, men vi tror att det är bättre att använda en plattform som GiveWP där mer av donationspengarna går mot den faktiska orsaken.

Donorbox tar också separat månadsavgifter för olika e-postmarknadsföring och CRM-integrationer.

För att vara rättvis, av andra SaaS-donationsplattformar som Crowdrise, Donately, etc, är Donorbox den överlägset mest prisvärda.

Anledningen till att du kanske vill använda Donorbox-plattformen är för att de tar bort den tekniska hanteringshuvudvärken från dig.

Du behöver inte oroa dig för säkerheten för din betalningsinfrastruktur eftersom allt hanteras av deras team.

8. Formidabla formulär

Formidabla formulär

Formidable Forms är det mest avancerade WordPress-formuläret plugin. Det låter dig enkelt skapa komplexa former med dra och släpp byggare.

Den har massor av formmallar inklusive en förbyggd mall för att samla in donationer online. Du kan se donationsstatistiken i grafiska diagram i WordPress-instrumentpanelen.

Plugin tillåter dig att exportera formulärdata utanför WordPress. Det ger dig också möjlighet att importera dina donationsposter från tjänster från tredje part. Formidabla formulär är fullt kompatibelt med WPML-översättningsplugin för att översätta formuläret till vilket språk som helst.

9. Donationstermometer

Donationstermometer

Donationstermometer är en klassisk plugin för WordPress-donationer. Den använder en parameter för termometerstil för att visa de insamlade medlen och ditt målbelopp.

Det är perfekt för att dela din insamlingskampanj med dina besökare på webbplatsen och motivera dem att hjälpa till. Det är också perfekt för arrangörerna att se hur nära eller långt de befinner sig från deras insamlingsmål

Termometern är helt anpassningsbar för färger, text, valuta, mäterstorlek och mer. Du kan använda en kortkod för att visa donationstermometern i dina inlägg och sidor. Alla inställningar är enkla och hanterbara inom WordPress.

Det är viktigt att notera att det här pluginet INTE hjälper dig att acceptera några donationer. Du kan använda den tillsammans med någon av de andra WordPress-donationsplugins i den här artikeln.

10. PayPal-donationer

PayPal-donationer

PayPal Donations är ett annat gratis WordPress PayPal-doneringsplugin för att skaffa pengar till välgörenhetsorganisationer och ideella organisationer. Du kan använda deras sidofältwidget eller kortkoden för att lägga till PayPal-donationsknappen på din webbplats.

Liksom andra PayPal-plugins kan du ansluta WordPress till ditt PayPal-konto och ta emot donationer från besökare. Andra inställningar inkluderar flera valutor, lokalisering, flera knappstorlekar och mer.

11. YITH Donationer för WooCommerce

YITH Donationer för WooCommerce

YITH Donationer för WooCommerce låter dig lägga till ett alternativ för att samla donation i dina onlinebutiker.

Du kan köra säsongsbara kampanjer för att stödja dina orsaker. Varje gång en användare lägger till en produkt i kundvagnen uppmanas de att få en liten donation.

Detta koncept används av många i detaljhandelsvärlden, och YITH Donations för WooCommerce låter dig lägga till detta till din eCommerce-webbplats.

YITH har en gratis version av plugin som är ganska begränsad. För att få alla funktioner som donationsformulär på vagnssidan, anpassa belopp, donationskvitton osv, behöver du premiumversionen av plugin som kostar 59,99 dollar för en enda webbplats.

Notera: GiveWP erbjuder också denna funktion tillsammans med mycket mer som vi tror är ett bättre värde.

12. Cryptocurrency Donation Box

Cryptocurrency Donation Box - Bitcoin & Crypto Donations

Om du vill acceptera donationer i cryptocurrency, letar du inte längre. Detta gratis WordPress-donationsplugin låter dig acceptera donationer i topp 20 stora kryptokurser.

Du kan acceptera betalningar i Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Cardano och mer.

Vilket är det bästa WordPress Donation Plugin?

De plugins som vi nämnde i den här artikeln kan alla hjälpa dig att samla in donationer på din WordPress. Att bestämma det bästa WordPress-donationspluginet för din online-insamling kommer dock att variera beroende på dina behov.

Om du vill skapa ett enkelt donationsformulär med en engångs och återkommande donationsalternativ tillsammans med användarnas möjlighet att göra betalningar via PayPal eller kreditkort, så är WPForms ideella plan det bästa värdet eftersom de erbjuder 75 % rabatt.

Om du vill ha ett WordPress-donationsplugin som kommer med avancerade funktioner som komplett givarhantering, skatteavdragsgivande donationer, kampanjnivåmål / incitament, donationer på flera nivåer, anpassningsbara donations hyllningar som “i heder eller”, fullständig rapportering, en bred -utvecklingen av betalningsplattformsintegrationer, då slår ingenting på marknaden GiveWP, och det är därför GiveWP är vårt val för det bästa WordPress-doneringspluginet # 1.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta den bästa WordPress-donationen och insamlingsplugins för välgörenhetsorganisationer och ideella organisationer. Du kanske också vill kolla in vårt expertutbud av de bästa WordPress-sidbyggarna och måste ha WordPress-plugins för alla webbplatser..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map