19 bästa mobilappar för att hantera din WordPress-webbplats

Letar du efter mobilappar för att hantera din WordPress-webbplats när du är på språng? Att köra en framgångsrik webbplats kräver mycket tid och det är svårt att sitta framför en dator hela dagen. I den här artikeln kommer vi att dela de bästa mobilapparna för att hantera din WordPress-webbplats med din telefon.


Bästa mobilappar för att hantera din WordPress-webbplats

1. WordPress.com-appar

WordPress.com-appar

WordPress.com erbjuder appar som ansluter till din egen värd WordPress-webbplats. Du kan skapa inlägg, ladda upp foton och måla kommentarer från dina Android- eller iOS-enheter.

Vissa funktioner i appen kräver att du skapar ett WordPress.com-konto. Det kommer också med en inbyggd läsare som visar de bloggar du har följt på WordPress.com.

För detaljerade instruktioner, se vår guide om hur du använder WordPress-app på dina mobila enheter.

2. WooCommerce

WooCommerce iOS-app

Om du driver en onlinebutik med WooCommerce kan du använda WooCommerce-appen för iOS för att hantera din butik när du är på språng.

Appen erbjuder ett vackert gränssnitt för att se dina butiksprestanda som order och försäljning.

Det är inte ersättningen för skrivbordsversionen eftersom den saknar funktioner. Det är dock ganska användbart att titta på beställningar även när du är borta från en dator.

3. Google Analytics

Google Analytics-app

Google Analytics är det mest kraftfulla och gratis analysverktyget tillgängligt för webbplatsägare. Det låter dig svara på frågor som

– Hur många besöker din webbplats?
– Var de kommer ifrån?
– Vad de gör när de besöker din webbplats?

Om du inte redan använder det, se vår steg-för-steg-guide för hur du installerar Google Analytics i WordPress.

Med Google Analytics-appen kan du se dina webbplatsrapporter med din mobila enhet. Det låter dig skapa och visa anpassade rapporter. Du kan välja datumintervall och visa realtidsrapporter.

4. Evernote

Evernote

Idéer för fantastiska blogginlägg, produkter eller strategier kan visas utifrån var som helst. Med Evernote kan du ta anteckningar med din mobila enhet, och det synkroniseras mellan alla dina enheter.

Du kan skapa att göra-listor, rita doodles, ta anteckningar, spara bilder, bokmärken och videor. Evernote fungerar på alla mobilplattformar, datorer och Mac.

Alternativ: Google Keep | En anteckning

5. Pingdom

Pingdom-app

Pingdom är en populär övervakningstjänst för webbplatser. Du kan ställa in den för att övervaka en webbplatss drifttid gratis.

Pingdoms mobilappar varnar dig när din webbplats är nere. Den visar också statusen för din webbplats och de tjänster du övervakar.

6. Buffert

Buffert

Buffert låter dig planera inlägg för dina sociala medieprofiler. Deras mobilappar låter dig göra det var som helst med din mobila enhet.

Du kan se de inlägg du har köat, inlägg du har delat, analysera och lägga till nytt innehåll när du är på språng. Det hjälper dig att hålla dina följare engagerade även när du är borta från skrivbordet.

7. IFTTT

IFTTT

IFTTT låter dig få internet att fungera för dig. IFTTT-mobilappen ger kraften till dina mobila enheter.

Du kan använda det som ett övervakningsverktyg, automatisera ditt arbetsflöde och få omedelbara aviseringar. Förutom WordPress fungerar det också med många andra onlinetjänster och verktyg. Det tillåter dig även att automatisera ditt smarta hem och kontor.

Ta en titt på vår handledning om hur du automatiserar WordPress och sociala medier med IFTTT för mer information.

8. Foder

feedly

Feedly är en smart och modern feedläsare. Med hjälp av Feedly-appen på din mobiltelefon kan du hålla kontakten med dina favoritnyhetskällor, bloggar och webbplatser.

Du kan också organisera dina favoritwebbplatser i olika ämnen som samlingar. Feedly gör det också enkelt att dela dina artiklar direkt från appen.

9. Facebook Pages Manager

Facebook Pages Manager

Det enklaste sättet att öka aktiviteten på dina Facebook-sidor är genom att engagera med din publik. Med Facebook Pages Manager kan du hantera dina sidor mer effektivt.

Den visar meddelanden och aktiviteter från dina Facebook-sidor. Du kan också se rapporter om hur bra dina inlägg går. Det viktigaste av allt är att du kan publicera inlägg, ladda upp foton och svara på kommentarer.

Behöver du fler Facebook-tips? Se vår lista över bästa tips på Facebook och tutorials för WordPress-användare

10. Facebook Ads Manager

Facebook Ads Manager

Med Facebook-annonser kan du rikta om webbplatsbesökare på Facebook. Om du använder dem rätt, kan du enkelt öka din sida gillar flera gånger över.

Med Facebook Ads Manager-appen kan du se rapporter, skapa annonser och hantera dina annonser från mobila enheter.

11. Inkorg från Google

Inkorg från Gmail

Som WordPress-webbplatsägare får du en massa e-postmeddelanden för kommentarer, uppdateringar och meddelanden om kontaktformulär.

Inbox från Google låter dig städa upp din inkorg snabbt. Denna smarta e-postklient buntar automatiskt dina e-postmeddelanden i grupper och gör att du enkelt kan markera dem som gjorda.

Det minskar också aviseringar genom att bara meddela dig om viktiga e-postmeddelanden, och det är ganska bra att gissa vilka e-postmeddelanden som är viktiga.

12. Google Drive

Google Drive

Google Drive erbjuder dig gratis lagring för alla dina filer. Ännu viktigare är att du får åtkomst till dessa filer var som helst på vilken enhet som helst.

Alternativ: Dropbox | OneDrive

13. Google Authenticator

Google Authenticator

Lösenord kan enkelt knäckas av hackare, och det gör din WordPress-webbplats sårbar. Lägga till tvåstegsverifiering skyddar din WordPress-webbplats mot hackförsök.

Med Google Authenticator-appen kan du lägga till tvåstegsverifiering till många applikationer inklusive din WordPress-webbplats. Se vår guide om hur du lägger till tvåstegsverifiering med Google Authenticator i WordPress.

Se vår ultimata säkerhetsguide för WordPress för att ytterligare förbättra din webbplatssäkerhet.

14. Google Adsense

Google Adsense

Google Adsense är ett enkelt sätt att tjäna pengar på små webbplatser och bloggar. Om du redan använder Google Adsense för att visa annonser på din WordPress-webbplats är Google Adsense-app en bra följeslagare för dig.

Appen ger dig en översikt över ditt Adsense-konto. Det ger dig direkt tillgång till detaljerade intäktsrapporter för alla viktiga mätvärden.

15. PayPal

PayPal

Om du driver en onlinebutik är PayPal-mobilapp en måste-app. Du kan se alla dina PayPal-aktiviteter från dina mobila enheter.

Du kan också göra betalningar, överföra saldo från PayPal till ditt bankkonto och mycket mer.

16. LastPass

Lastpass

Du bör alltid använda starka lösenord för alla dina konton inklusive din WordPress-webbplats. Det är dock inte möjligt att komma ihåg alla dessa svåra lösenord.

LastPass gör det enklare att hantera alla dina lösenord, så att du inte behöver komma ihåg lösenord längre. Det fungerar på skrivbord, webbläsare och även på din mobil.

Mer information finns i vår guide för hur du hanterar lösenord för WordPress-nybörjare.

17. Pomodoro Timer

Pomodoro Timer

Som företagare kan du ha svårt att koncentrera dig på en uppgift i taget. Det är här Pomodoro Timer kommer in.

Pomodoro-tekniken är en tidshanteringsmetod. Den använder en timer för att dela upp arbetet i intervaller, åtskilda med små pauser.

Vår VD, Syed Balkhi, har skrivit ett bra inlägg om hur man använder tidsblockering.

Alternativa versioner: Pomodoro Timer för iOS | Pomodoro Timer för Google Chrome

18. IA Writer

IA Writer

Att skriva på mobila enheter är särskilt svårt. Skärmstorleken är för liten och smärtsam att glida upp och ner.

IA Writer gör det lättare att skriva på mobila enheter och gör det till en trevlig upplevelse. Det kommer med ett rent rörigt och intuitivt användargränssnitt som hjälper dig att arbeta med långa artiklar från dina mobila enheter.

Viktigast av allt kan du ansluta appen till din WordPress-webbplats och publicera eller spara utkast direkt.

19. Trello

Trello

Oavsett om du är en individuell bloggare eller ett team, för att få saker gjort krävs disciplin och organisation. Trello hjälper dig att samarbeta, hantera och organisera ditt arbetsflöde.

Trello är en produktivitetsapp för såväl individer som team. Den använder brädor, listor och kort för att organisera uppgifter på ett roligt och givande sätt.

Det var allt tills vidare.

Vi hoppas att denna lista hjälpte dig att hitta några nya appar för att hantera din WordPress-webbplats när du är på språng. Du kanske också vill se vår lista med 24 måste ha WordPress-plugins för företagswebbplatser

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map