19 bästa WordPress-teman för fastighetsmäklare (2020)

Letar du efter de bästa WordPress-teman för fastigheter? WordPress är den mest populära webbplatsbyggaren bland fastighetsbolag, fastighetsmäklare och fastighetsföretag för att visa sina listor.


Som standard är de flesta WordPress-teman antingen skapade för bloggar eller företagswebbplatser. Detta gör det lite svårare att hitta ett lämpligt fastighetstema.

I den här artikeln kommer vi att visa dig några av de bästa WordPress-fastighetsteman som hjälper dig att hantera dina listor och växa ditt företag.

Bästa WordPress fastighetsteman för fastighetsmäklare

Bygga en webbplats för fastigheter för fastighetsmäklare

Det första du behöver veta att alla teman på den här webbplatsen är för WordPress.org-webbhotell och de fungerar inte på de flesta WordPress.com-planer. Se vår jämförelse av WordPress.com vs WordPress.org för mer information.

Du behöver följande objekt för att skapa en fastighetswebbplats med WordPress:

 • WordPress-värd (det är här dina webbplatsfiler lagras)
 • Ett domännamn (till exempel wpbeginner.com)
 • WordPress-plugin för fastigheter
 • WordPress-tema för fastigheter

Först måste du få ett domännamn och webbhotell.

Vi rekommenderar att du använder Bluehost eller SiteGround eftersom de båda officiellt rekommenderas av WordPress.

Bluehost ger dig till och med ett gratis domännamn + gratis SSL-certifikat om du registrerar dig med länken ovan.

När du har registrerat dig för värd kan du gå vidare och installera WordPress.

För mer detaljerade instruktioner, se vår steg för steg-guide för hur du skapar en IDX fastighetswebbplats med WordPress.

Med det sagt, låt oss ta en titt på vår expertval av de bästa WordPress-teman för fastighetsmäklare.

1. AgentPress Pro

AgentPress Pro

AgentPress Pro är ett premium WordPress fastighetstema för fastighetsmäklare. Det kommer med AgrentPress-listans plugin som låter dig lägga till ett listhanteringssystem till din WordPress-webbplats.

AgentPress har fyra färgscheman, anpassade widgets, bakgrunder, rubriker och temalternativ. Det är utvecklat av StudioPress och körs ovanpå det kraftfulla tematiska ramverket för Genesis. Genesis följer alla bästa praxis och det är därför vi byggde WPBeginner-webbplatsens tema ovanpå det.

StudioPress är nu en del av WP Engine, det populäraste WordPress-värdföretaget. Du kan få detta tema och alla 35+ andra StudioPress-teman om du registrerar dig för WP Engine hosting för att bygga din webbplats.

Bonus: WPBeginner-användare får också ytterligare 20% rabatt. Kom igång med WP Engine.

2. Astra

Astra

Astra är ett vackert WordPress-tema, som är utformat för att användas för alla typer av webbplatser inklusive fastighetsföretag. Detta flexibla tema kommer med dussintals färdiga webbplatser som kan installeras med ett enda klick.

Det är kompatibelt med alla viktiga WordPress-plugins och kan användas med valfri plugin för fastigheter. Nybörjare skulle ha lätt att anpassa med enklare temainställningar.

3. OceanWP

OceanWP Bright

OceanWP är ett populärt gratis WordPress-tema med massor av premiumliknande funktioner och otrolig flexibilitet. Detta multifunktionella WordPress-tema kommer också med en proversion, som ger dig tillgång till dussintals färdiga webbplatsdemos som du snabbt kan installera.

Det är mycket anpassningsbart och fungerar med alla populära sidbyggare och fastighetsplugins. Det kommer med inbyggda sidmallar, anpassade widgetar, flera navigationsmenyer, flera layouter, widgetområden, anpassningsbar rubrik och bakgrunder.

4. Divi

Divi fastigheter

Divi är det ultimata WordPress-temat med flera ändamål. Det levereras med Divi-byggaren, ett populärt plug-in-plugin för dra och släpp-sida och flera färdiga webbplatslayouter för olika typer av webbplatser.

Det levereras också med ett fastighetslayoutpaket komplett med en målsida, listmall, kontaktsida, om sida och anpassade widgetar.

Divi är ganska lätt att använda och konfigurera. Du kan enkelt ändra färger, layout, teckensnitt och mallar med enkla pek- och klickverktyg.

5. Altitude Pro

Altitude Pro

Altitude Pro är ett elegant WordPress-affärstema som skapas ovanpå Genesis temaram. Det är lämpligt för fastighetsmäklare, mäklare, coaching och utbildningswebbplatser. Dess hemsida har en fullskärmsbakgrund med ditt välkomstmeddelande och uppmaning.

Det levereras med flera sidmallar, stöd för sidbyggare, anpassade widgetar och en widgetiserad hemsideslayout. Den är optimerad för Gutenberg-blockredigeraren och kommer med fullt WooCommerce-stöd.

6. Närvaro

Närvaro fastigheter

Närvaro är ett WordPress-tema för alla ändamål, speciellt gjord för småföretagens webbplatser. Det inkluderar 10 färdiga webbdesign, inklusive en för en fastighetswebbplats. Alla webbplatsdemos kan enkelt installeras med ett enda klick.

Fastighetswebbplatsen levereras med listmall, agent sida, sökwidget och IDX support. Det innehåller också 6 färgscheman, reglage, fotogallerier och anpassade widgets för integration av sociala medier.

7. Ultra

Temna Ultra

Ultra är ett annat utmärkt WordPress-tema med flera ändamål som enkelt kan användas för att skapa en fastighetswebbplats. Det levereras med Themify sidbyggare-plugin, flera färdiga webbplatser och över 60 layouter.

Dess enkla drag-and-drop-funktioner gör det superlätt att använda och anpassa efter dina behov. Det fungerar med alla populära WordPress-plugins, så att du enkelt kan lägga till listor, fastighetssökning och agentprofilfunktioner.

8. Fastighetsmäklare

Fastighetsmäklare

Fastighetsmäklare är ett premiumtema för fastighetsmäklare, byråer och webbplatser för fastighetsförteckning. Det levereras med fullständiga listor som kan visas i rutnät eller listvy.

Den har också ett avancerat fastighetsfilter och sökning, fastighetskarta (byggd med Google maps API), fastighetsprofilsida, flera listmallar. Den har olika kortkoder, anpassade widgetar och alla alternativ du vill se i ett premiumtema.

9. Fastighetsmotor

EstateEngine

Estate Engine är kan konvertera valfri webbplats till sin egen fastighetsmotor. Du kan tjäna pengar på din fastighetswebbplats genom att låta användare lägga till sina egna listor mot en avgift.

Det har ett kraftfullt sökfilter med stöd för Google Maps, gallerier, reglage och anpassade widgetar. Estate Engine har också ett mobiltema som dina mobilanvändare kommer att se, det ser lika vackert ut utan att kompromissa med funktionaliteten.

10. Academy Pro

Academy Pro

Academy Pro är ett WordPress-tema utformat för utbildning, onlinekurser och lärande samhällen. Det är idealiskt för fastighetsmäklare, fastighetsutbildning, konsultverksamhet och liknande företag.

Detta kraftfulla WordPress-tema är utvecklat av StudioPress. Det körs på temaramen för Genesis, som säkerställer bästa prestanda och högre kodningsstandarder. Det är superlätt att anpassa och levereras med flexibel sidhuvud, dra och släpp layout, flera sidmallar och fullt Gutenberg-stöd.

11. WPCasa Elviria

Elviria

Byggt på WPCasa, ett ramverk som utformats specifikt för fastighetswebbplatser. Eliviria är ett elegant WordPress-tema med kraftfulla fastighetsfunktioner bakade in.

Den har listor widgets, listor skjutreglaget och listor karusell. Det finns flera hemsidor med obegränsade färgval.

12. Bostad

Bostad

Residence är ett stilfullt mobilvänligt fastighetstema. Den har Google Maps-drevna listor och IDX-MLS-sökfilter, vilket gör det lättare för användare att hitta listor.

Detta vackra tema kommer med anpassade widgetar, flera sidlayouter, gallerikarusell och en valuta- och enhetsomvandlare.

13. WP Fastigheter

WP Fastigheter

WP Real Estate är ett gratis WordPress-tema som är speciellt gjord för fastighetsmäklare, mäklare och byråer. Efter aktivering rekommenderar temat en fastighetsplugin som lägger till fastighetslistefunktioner inklusive en filtrerbar sökfält.

Det innehåller ett visst inläggssektion, sociala medieikoner, anpassningsbar rubrik, anpassad bakgrund och Google-teckensnitt. Alla temalternativ är snyggt organiserade under tematilpassare vilket gör det enkelt att installera.

14. WPCasa Bahia

Bahia

WPCasas Bahia-tema för fastighetsmäklare har stor bakgrundsbild på hemsidan med en mycket framstående sökfunktion för listor. Detta vackra fastighetstema kommer med flera layouter på hemsidan, anpassade widgets, mallar och mycket mer.

15. Main Street

Huvudgata

Main Street är ett elegant WordPress-fastighetstema med IDX-MLS-integration och mobilklar layout. Det har inbyggt stöd för Google maps, slideshow med funktionsegenskaper, underbara fastighetsgallerier, lynrask sökning med ett professionellt utseende för agenter och fastighetsmäklare.

16. London

London

London är ett annat WordPress-tema utformat ovanpå WPCasa-ramverket. Det är snyggt och modernt med stora bakgrundsbilder och en framträdande sökning av listor.

Det är lätt att anpassa med flera färgval, anpassade mallar, kortkoder och IDX-stöd. Den har widgeterade listningssidor, flera alternativ för hemsideslayout och demoimportör med ett klick.

17. Real Estater

Real Estater

Real Estater är ett gratis WordPress-fastighetstema med professionell design. Det kommer med en helt anpassningsbar startsida-layout med avsnitt för fastighetsförteckningar, om oss, funktioner, tjänster, hyror och galleri.

Det stöder populära plugins för fastigheter för att hantera fastighetslistor och lägga till en sökfunktion för listor. Det innehåller anpassade rubriker, bakgrunder, sociala mediemenyer och layoutalternativ för enskilda inlägg och sidor.

18. Oslo

oslo

Oslo är ett vackert ljust WordPress-tema för fastighetsmäklare. Den har listor med sökning, filter, mallar och komplett IDX-stöd.

Bortsett från att det är SEO-vänligt, mobilklart och kommer med massor av funktioner som behövs för att bygga en fantastisk fastighetswebbplats.

19. Oikia

Oikia

Oikia WordPress-tema för fastighetsmäklare och byråer är ett kraftfullt funktionsrikt tema. Den har ett avancerat kart- och platsfilter integrerat i listhantering. Det har anpassade inläggstyper, widgetar, kortkoder och flera färgval.

Det var allt tills vidare.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta det bästa WordPress-fastighetsemnet för fastighetsmäklare. Du kanske också vill se vår ultimata steg för steg WordPress SEO-guide för nybörjare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map