19 bästa WordPress-teman för podcasters

Letar du efter ett perfekt WordPress-tema för din podcastwebbplats? Vi har en artikel om hur man startar en podcast i WordPress, och flera av våra läsare ber om bästa förslag på podcasttema. I den här artikeln har vi valt ut några av de bästa WordPress-teman för Podcasters.


WordPress-teman för podcasters

Bygga en podcastwebbplats med WordPress

WordPress är en populär webbplatsbyggare bland podcasters över hela världen. Huvudsakligen på grund av dess flexibilitet och användarvänlighet.

Det finns två olika typer av WordPress, och det är mycket viktigt att du väljer rätt. WordPress.com, som är en värdplattform, och WordPress.org, som också är känd som självhostad WordPress. För mer information, se vår jämförelse av WordPress.com vs WordPress.org.

Vi rekommenderar att du använder WordPress.org som är värd själv för att bygga din podcastwebbplats. Det ger dig tillgång till alla kraftfulla WordPress-funktioner ur rutan.

För att starta din webbplats med självhostad WordPress behöver du ett domännamn (t.ex. wpbeginner.com). Det här är din webbplats adress på internet. Du behöver också ett WordPress-webbhotellkonto, det är här filerna på din webbplats lagras.

Vi rekommenderar att du använder Bluehost. De är ett av världens största värdföretag och en officiellt rekommenderad WordPress-värdleverantör.

Därefter måste du ställa in din podcast. För detaljerade instruktioner se vår steg-för-steg-guide om hur du startar en podcast.

Med det sagt, låt oss ta en titt på några av de bästa WordPress-teman för podcasters.

1. Tusant

Tusant

Tusant är ett utmärkt WordPress-podcasttema som är speciellt gjord för podcasters, musikband, vloggar och andra multimedia-rika webbplatser. Den har en imponerande modern hemsida-layout som sätter din media fram och mitt.

Du kan visa din podcast-spelare var som helst på din webbplats. Det stöder ljud- / videospelningslistor, enskilda avsnitt och flera format. Den är helt mobilkänslig så att dina användare kan lyssna på din podcast på alla enheter. De flesta temainställningar skulle bara fungera ut ur rutan men det finns också många anpassningsalternativ för att ändra färger, ordna widgetar och mer.

2. Ultra

Temna Ultra

Ultra är ett heltäckande WordPress-tema som levereras med färdiga mönster och installation med 1 klick. Det innehåller också en kraftfull sidbyggare för att redigera vilken sida som helst eller skapa dina egna mönster.

Ultra har funktioner som gör att din podcast sticker ut. Den inkluderar en vacker ljudspelare som enkelt går med ditt tema. För enklare installation har den demoimportör med 1 klick och sidan med anpassade temainställningar.

3. Gumbo

Gumbo

Gumbo är ett annat utmärkt WordPress-tema för podcasters. Det är utformat för att lämna ett varaktigt första intryck på dina målgrupper med en fantastisk och modern design.

Det kommer med fullt stöd för Blubrry-podcast-värd och PowerPress-podcasting-plugin. Det stöder också självvärd samt externa inbäddningar från alla värdar inklusive Soundcloud, YouTube, Vimeo och mer.

4. Peppar+

Pepper +

Pepper + är ett multifunktionellt WordPress-tema som passar för alla typer av webbplatser inklusive podcasts. Det tar ett modulärt tillvägagångssätt för design och låter dig bara dra och släppa objekt på en sida för att skapa vackra mönster.

Det kommer med flera färdiga webbdesign med demoinnehåll som du kan installera med 1-klick och sedan redigera dessa sidor med ditt eget innehåll. Det är superlätt att använda och fungerar bra med viktiga WordPress-plugins inklusive alla podcasting-plugins du kanske vill använda.

5. Satchmo

Satchmo

Satchmo är ett WordPress podcasting-tema som är speciellt utformat för podcasters. Den har en underbar design med en stor bakgrundsbild, en uppmaningsknapp och den senaste episodwidgeten.

Den har många podcasting-relaterade funktioner och en vacker episodspelare som ser utmärkt på alla enheter. Det levereras också med fullt stöd för dra och släpp-sid-plugin-plugins och fungerar med alla bästa WordPress-plugins för podcasters.

6. Musik

musik

Som namnet antyder är Musik ett WordPress-tema utformat för musiker, artister, radioprogram och podcast. Det kommer med en underbar fullskärms bakgrundsbild och en ljudspelare i full bredd längst ner.

Det är superlätt att använda och innehåller allt du behöver för din podcastingwebbplats. Den har en superflexibel dra och släpp-byggare som låter dig enkelt skapa obegränsade mönster på egen hand. Temainställning är ganska rak framåt, du kan också importera demoinnehåll för att göra installationen ännu enklare.

7. Oscillator

Oscillator

Oscillator är ett kraftfullt men ändå lättanvänt WordPress-tema för musiker och podcast. Det kommer med en vacker strömmande ljudspelare som också ser bra ut på mobila enheter.

Det innehåller inbyggda avsnitt för att lägga till reglage, artister, diskografi, evenemang, fotogallerier och videor. Den har en drag-and-startsida med anpassade widgets för innehållsupptäckt och integration av sociala medier.

8. Linscap

Linsskydd

Lenscap är ett vackert designat WordPress-tema för tidskrifter och alla medierika webbplatser inklusive podcast. Dess hemsida har en mycket anpassningsbar karusell för innehåll som gör att du kan visa upp det bästa av din podcast överst.

Det är superlätt att använda och alla temalternativ är snyggt organiserade. Det fungerar ut ur lådan och kommer med en praktisk guide som hjälper dig att konfigurera din webbplats. Den är e-handel klar och kan också användas för att lägga till en onlinebutik.

9. Monokrom

Svartvit

Om du letar efter ett minimalistiskt WordPress-tema, bör du ta en titt på Monochrome. Den har massor av vitt utrymme med elegant typografi som gör att ditt innehåll sticker ut.

Den är byggd ovanpå Genesis temaram, vilket är bra för prestanda och snabbhet. Den har en anpassningsbar rubrik, lätt att ställa in hemsidan med flera widgetklara områden där du kan placera en ljudspelarwidget.

10. Oxium

Oxium

Oxium är ett WordPress-tema för musik, artister, band och podcast. Den har en unik design med en smal sidofält och navigationsmenyer till vänster och ditt viktigaste innehåll till höger.

Det innehåller ljudströmningsspelare och anpassade avsnitt för att lägga till artister, videogallerier, foton och mer. Med sin widgetade hemsida, kraftfulla alternativ och anpassade widgetar är det ganska enkelt att installera och använda.

11. Medier

Medias

Medias är ett kraftfullt WordPress-tema för bloggar, podcast och personliga webbplatser. Det levereras med flera layouter och stilar för att visa dina inlägg och annat innehåll.

Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar mega-meny, reglage-plugin, anpassad rubrik och Google-teckensnitt. Det kan också användas för att skapa flerspråkiga WordPress-webbplatser med WPML.

12. Förstärka

Förstärka

Amplify är ett WordPress-tema för musiker, artister, podcast och andra webbplatser som använder ljudinnehåll. Den levereras med en kompletterande plugin för att enkelt lägga till ljudspelare, diskografi, artister och mer.

Den har mallar för evenemangssidor, videogallerier, fotogalleri och album och spår. Det är kompatibelt med Beaver Builder som låter dig skapa dina egna sidlayouter om du behöver.

13. Obsidian

Obsidian

Letar du efter ett mer modernt och snyggt WordPress-tema, kommer du att gilla Obsidian. Detta snygga WordPress-tema har ett mörkt färgschema med fullskärmbakgrund och en ljudspelare.

Det innehåller fullt stöd för att visa ljudspelningslistor såväl som videoinnehåll på din webbplats. Temainställningen hanteras med live-anpassare som låter dig se dina ändringar när du redigerar din webbplats.

14. Designer

Designer

Designer är i princip ett WordPress-portföljtema för alla slags artister och designers. Det som gör det lämpligt för podcasting är att det kommer med vackra mallar för att visa ditt ljudinnehåll, vilket är bra för podcastingwebbplatser.

Det är super användarvänligt och kommer bara med alternativ du behöver. Det är kompatibelt med alla podcasting-plugins och kommer med mallar för kontaktformulär, videoportfolio, bloggsida och mer.

15. Promenade

Promenad

Promenade kombinerar minimalism med stil i vackert utformad WordPress-tema. Detta tema är designat för ljudinnehåll, musiker och band och är perfekt för seriösa podcast eftersom det gör det möjligt för användare att fokusera mer på innehåll än andra element.

Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar fullt stöd för ljudvideoinnehåll, relaterade inlägg, Google-teckensnitt och TypeKit-stöd, spelningar och sidmall i full bredd som du kan använda med någon plugin för sidbyggare.

16. Nayma

Nayma

Nayma är ett WordPress-tema med flera ändamål som kan hantera alla typer av innehåll och få det att se vackert ut. Den är lämplig för podcast och har ett ljudpostformat som fungerar bra för podcast-avsnitt.

Den är e-handel klar och stöder också flerspråkiga webbplatser. Det har inbyggda mallar för portfölj, gallerier, lägga till ett kontaktformulär och mer. För enklare installation levereras det med flera beredskapsmodeller med innehåll som du bara kan ersätta med ditt eget.

17. Spår

spår

Om du letar efter ett gratis tema, ta en titt på Spår. Den har en mörk, enkel och minimalistisk design som gör den bra för publicering av både text- och ljudinnehåll.

Anmärkningsvärda funktioner inkluderar ikoner för sociala medier, sökfält, kontroller för kommentarvisning, premiumlayouter och mer. Det är lätt att använda och alla temalternativ kan nås under live customizer.

18. Elegant

Temna Elegant

Elegant är ett vackert utformat WordPress-tema för vackert att visa alla typer av innehåll med en distraheringsfri layout. Det är lämpligt för personliga bloggar, podcasters och magasinsidor som behöver en enkel design.

Den innehåller vacker typografi, obegränsade layouter, portföljavsnitt, anpassad rubrik, sidmallar och flera färgscheman. Den har en kraftfull sidbyggare för att ta din webbplats till nästa nivå.

19. Dixie

Dixie

Dixie är speciellt gjort WordPress-tema för podcasters. Den har en fantastisk hemsidesdesign med fullskärmsbakgrund och episodspelare. Det levereras med podcasting-relaterade funktioner som gör det enkelt för dig att snabbt ställa in din podcast-webbplats.

Det stöder också alla populära podcasting-plugins såväl som de bästa WordPress-sidbyggaren-plugins. Den innehåller flera layoutalternativ, podcast-värdsida och registreringsformulär för nyhetsbrev. Det har gott om temalternativ och hela temat är översättningsklart.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta det bästa WordPress-temat för podcasting. Du kanske också vill se vår ultimata steg för steg WordPress SEO-guide för nybörjare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map