21 bästa kyrkans WordPress-teman för din kyrka (2020)

Letar du efter de bästa WordPress-teman för din kyrka?


De populäraste WordPress-teman är designade för företag eller personliga webbplatser, vilket gör det svårt att hitta det perfekta temat för kyrkor och religiösa organisationer.

I den här artikeln kommer vi att dela vår handplockade lista över de bästa kyrkatema för WordPress.

Bästa kyrkans WordPress-teman

Bygga en kyrkans webbplats med WordPress

Det finns två typer av WordPress-webbplatser. WordPress.com, som är en värd blogglösning, och WordPress.org, som är en webbhotellplattform för webbhotell. Mer information finns i vår guide om skillnaden mellan WordPress.com vs WordPress.org.

Du kommer att behöva WordPress.org som är värd för att kunna dra nytta av alla funktioner och flexibilitet på en WordPress-webbplats.

För att starta din webbplats behöver du ett WordPress-värdkonto (det är här din webbplats bor på internet) och ett domännamn (detta kommer att vara din webbplats adress på internet), till exempel wpbeginner.com.

Vi rekommenderar att du använder Bluehost. De är ett av världens största värdföretag och också en av de officiella värdpartnerna för WordPress.

De erbjuder WPBeginner-användare en generös rabatt på värd + ett gratis domännamn och SSL-certifikat.

→ Klicka här för att få detta exklusiva Bluehost-erbjudande ←

Nästa måste du installera WordPress. Om du vill ha steg för steg-instruktioner kan du följa vår artikel om hur du skapar en webbplats.

Efter installationen måste du välja det perfekta WordPress-temat för din webbplats. Du kan välja ett tema från vårt expertutbud nedan och sedan följa instruktionerna i hur du installerar en WordPress-temartikel.

Låt oss titta på några av de bästa WordPress-teman för kyrkor, både gratis och betalda.

1. Astra

Astra kyrka

Astra är ett populärt WordPress-tema. Det levereras med 100-tal färdiga webbplatser, inklusive en fullt funktionell mall för din kyrka eller ideella webbplats.

Temat har inbyggt SEO-stöd, vilket innebär att din webbplats kommer att rankas i sökmotorerna och du får fler besökare. Det är lätt att anpassa med hjälp av dra och släpp-sidbyggare och WordPress live-anpassare.

2. Divi

Divi kyrka

Divi är ett kraftfullt WordPress-tema och en ultimat sidbyggare. Det levereras med 100+ layoutpaket och 800+ förgjorda malldesign som gör det lättare för dig att välja en layout för din kyrkans webbplats.

Det kommer med 40+ element och moduler som du behöver för att lägga till funktioner och alternativ på din webbplats. Divi låter dig också skapa anpassade globala element för att tillämpa samma inställningar på alla dina sidor och inlägg.

3. Outreach Pro

Outreach Pro

Outreach Pro är byggt ovanpå Genesis Theme-ramverket som gör det robust. Det erbjuder flera layouter, sidmallar, stor sidhuvudbild och en mobil responsiv design.

Outreach Pro-temat stöder alla populära pluginprogram för händelsehantering, podcasting, video och ljudbädda in. Så du kan ladda upp visuellt innehåll på din kyrkas webbplats sömlöst.

StudioPress är nu en del av WP Engine, det populäraste WordPress-värdföretaget. Du kan få detta tema och alla 35+ andra StudioPress-teman när du registrerar dig för WP Engine hosting för att bygga din webbplats.

Bonus: WPBeginner-användare får också ytterligare 20% RABATT. Kom igång med WP Engine idag!

4. Ultra

Ultra Church

Ultra är ett modernt WordPress-tema för alla ändamål. Den har dussintals förbyggda layouter, webbplatsmallar, premiumtillägg och anpassade siddesign för att enkelt kunna skapa en kyrkans webbplats.

Det är mycket flexibelt och ger dig full kontroll för att ändra färger, teckensnitt och bakgrund på din webbplats. Ultra levereras med Themify-sidbyggaren för snabb anpassning.

5. OceanWP

OceanWP

OceanWP är ett gratis WordPress-tema med flera ändamål som är utformat för att skapa en webbplats för din kyrka, ideell eller någon nischwebbplats. Det levereras med en 1-klicksimo-importör och 100-tal gratis och premiumstarterwebbplatser.

Temat erbjuder snabb sidbelastningstid, responsiv layout, SEO-optimering och support för e-handelsbutiker. Den är översättningsklar, vilket innebär att du snabbt kan skapa en flerspråkig webbplats.

6. Neve

Neve Church

Neve är ett utmärkt WordPress-tema för alla typer av webbplatser. Den har en snabb, lätt, lyhörd och snygg malldesign som du kan använda för att ställa in din kyrkas webbplats.

Andra viktiga funktioner inkluderar anpassade sidhuvud- och sidfotlayouter, flera sidlayouter och integration med populära sidbyggare.

7. Maranatha

Maranatha

Maranatha är ett professionellt WordPress-kyrktema. Det levereras med inbyggt prekenhanteringsområde där du kan ladda upp predikaner i ljud-, video-, text- och PDF-format, och predikningar kan också organiseras i serier, efter ämnen och efter böcker..

Den använder parallaxeffekten när användare bläddrar ner på hemsidan. Det kommer också med avsnitt för ministerier, händelsekalender, platser och en kyrklig blogg.

8. Frälsning

Frälsning

Salvation är ett vackert utformat WordPress-tema för kyrkor, religiösa grupper och välgörenhetsorganisationer. Det kommer med ett evenemangshanteringssystem, ett donationsformulär och anpassade widgetar.

Den har en klibbig rubrik, stor skjutreglage, dra och släpp hemsidebyggare, flerspråkig support, gallerier, parallax och karusellstöd.

9. Bön

Bön

Bön är ett vackert kyrktema för WordPress. Det gör att du enkelt kan publicera predikningar, evenemang, gallerier, reglage och personalinformation på din webbplats.

Det levereras med flera färgscheman, och du kan också välja olika färgscheman för varje sida. Andra funktioner inkluderar en flexibel hemsideslayout, anpassade widgets för sociala profiler som Twitter och Instagram och enkla temalternativ.

10. Exodus

Exodus

Exodus är ett vackert WordPress-tema för kyrkor. Det kommer med en kraftfull sermonhantering avsnitt. Du kan ladda upp predikaner i flera format som video, ljud, text osv.

Det har också avsnitt för att lägga till ministerier, personalprofiler, evenemang, platser osv. Det är fullt lyhört och har en stor bild- eller videohuvud på första sidan.

11. Uthållighet

Uthållighet

Uthållighet är ett gratis WordPress-tema för kyrkor, ideella organisationer, icke-statliga organisationer och insamlingssajter. Den har ett inbyggt navigationssystem för brödsmulor för inre sidor.

Hemsidan har 3 avsnitt som visar ditt viktiga innehåll. Den har anpassade färger, bakgrund, teckensnitt och mer.

12. Kerygma

Kerygma

Kerygma är ett attraktivt kyrktema för WordPress. Den har vackra reglage, stora bakgrundsbilder, en parallaxeffekt och en flexibel hemsidebyggare.

Den visar dina podcast-videor ur rutan. Temat kommer också med ett enkelt att hantera avsnitt för personalprofiler.

13. Charitize

Charitize

Charitize är ett gratis WordPress-tema för kyrkor och ideella organisationer. Det kommer med stöd för evenemang, personalkatalog och platser.

Den har en ren, minimalistisk design med en stor skjutreglage på hemsidan. Temat erbjuder inbyggda layouter för olika inläggstyper, sidor och blogg.

14. Uppståndelse

Återuppväcka

Resurrect är ett stadsinspirerat WordPress kyrktema. Det har sitt eget predikanavsnitt som låter dig ladda upp predikningar i flera format.

Det kommer också med fullt multimediasupport, inklusive podcast-videor. Temat har ett mörkt och ett ljust färgschema med stöd för stora bild- och videohuvuden.

15. Förnya kyrkan

Förnya kyrkan

Renew Church är ett WordPress-tema för nyetablerade kyrkor och religiösa grupper. Det kommer också med kraftfulla funktioner som är användbara för etablerade kyrkor, och låter dig växa din webbplats när ditt samhälle växer.

Det kommer med stöd för predikningar, personalprofiler, evenemangshantering och kontaktformulär. Dessutom har den stora sidhuvudbilder, parallaxeffekt, flera sidlayouter med mera.

16. Epic

Episk kyrka

Epic är ett elegant kyrktema för WordPress-webbplatser. Den har anpassade hemsidevidgets för att visa platskartor, senaste meddelanden och kommande evenemang.

Det stöder podcast och ljudpredikanter. Det kommer också med multimediafunktioner som låter dig lägga till stora videor i reglaget för hemsidan.

17. En kyrka

En kyrka

En kyrka är ett snyggt WordPress-kyrktema. Det kommer med 12 färgscheman, anpassat färgstöd och typKit-typsnittstöd.

Den har inbyggt stöd för ditt kyrkliga webbplatsinnehåll som predikaner, evenemang, platser osv. Det stöder multimediainnehåll och visar vackert ditt ljud- och videoinnehåll..

18. Credo

Credo

Credo är ett intuitivt designat kyrktema för WordPress. Den erbjuder alla funktioner som en kyrkans webbplats skulle behöva, som predikanarkiv, audio-video support, evenemangshantering, integration av sociala medier, etc..

Det kan också användas på flerspråkiga webbplatser med WPML. Det finns i obegränsade färger och parallax bakgrundsstöd.

19. Återställ

Återställ

Restore är ett kraftfullt WordPress-kyrktema. Det kommer med klara att använda addon-plugins skapade av utvecklare för att specifikt arbeta med sina egna teman.

Återställ-temat har predikanhanterare, evenemangshanterare, anpassade färger, Google Maps, e-postregistrering och kontaktformulärsupport.

20. Kyrkans byggare

Church Builder

Church Builder är ett graciöst WordPress-tema för kyrkor och ideella organisationer. Den har en minimal layout, widgetiserad hemsida och SiteOrigin-drag-och-släpp-sidbyggare för anpassning.

Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar 600+ Google-teckensnitt, bildljuslådestilar, personalavsnitt, stöd för visuellt innehåll och mer.

21. Växande

Växande

Växande är en mycket användbar och funktionell layout för WordPress-kyrkans webbplatser. Den har en inbyggd predikanhanterare som gör att dina användare kan bläddra efter predikningar efter ämnen.

Det inkluderar också återkommande händelser, Instagram-flöden, Google Maps och obegränsad sidanpassning med hjälp av ett plugin för sidbyggnad som levereras med temat.

Det är allt.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa kyrkliga WordPress-teman. Du kanske också vill kolla in vår steg för steg-guide om hur du startar din podcast för att spela in videor för din kyrka.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me