21 utmärkta WordPress-webbplatsexempel som du bör kolla in 2020

Letar du efter några utmärkta exempel på WordPress-webbplatser för att få inspiration? WordPress har använts av många av världens bästa designers och utvecklare som använder det för att bygga mycket engagerande webbplatser. I den här artikeln kommer vi att dela några utmärkta exempel på WordPress-webbplatser som du måste kolla in för inspiration.


Utmärkta WordPress-webbplatsexempel som du bör kolla in 2018

1. Obama Foundation

Obama Foundation

Webbplatsen för President Obamas ideella organisation har en modern unik design som kompletterar stiftelsens vision och uppdrag. Den använder stora teckensnitt, Maintree för stycken och Gotham SSM för rubriker.

Den har en kollapsad navigationsmeny till vänster, som flyger in när en användare tar musen över den. Förutom typografi och ren enkel design använder webbplatsen multimedia, social delning och sidmallar för en polerad användarupplevelse.

2. Angry Birds

Arga fåglar

Den officiella webbplatsen för det populära spelet. Den har en enkel design som använder spelets roliga visuella grafik som huvudbakgrund på varje sida. Detta fungerar riktigt bra för att bibehålla samma anda och konsistens som spelet självt.

3. 99U

99u

99U är en populärkultur och designblogg för annonsmaterial. Dess hemsida har en magasinmall med klibbig navigeringsmeny ovanpå och presenterade bilder som visas i en vacker murnätlayout.

4. Creative Ad Awards

Creative Ad Awards

Creative Ad Awards är platsen för att fira de bästa annonserna från hela världen. Dess hemsida har en stor bakgrundsbild på full skärm som följs av filtrerbara kategorier, sökruta och ett rutnät med senaste inlägg.

5. Nästa webb

Nästa webb

Next Web är en ledande onlinemagasin som behandlar ämnen som teknik, vetenskap, internet och mer. Dess hemsida har en magasinlayout med presenterade berättelser ovanpå följt av senaste artiklar, senaste inlägg efter kategori och anpassade avsnitt som erbjudanden.

Den använder tekniker som lat laddning, CDN och agressiv caching för att förbättra webbplatsens hastighet och prestanda.

6. Studio OUAM

Studio OUAM

Studio OUAM är en fransk kreativ byrå som specialiserar sig på visuell identitet och skapande av varumärken. Dess hemsida har vacker typografi, markörkänsliga animationer, vackra parallaxeffekter och animationer på skärmen.

7. Analytica-projekt

Analytica-projekt

Analytica Projects är en av ledarna inom kvalitetskontroll av livsmedel. Deras webbplats har en mycket interaktiv animering som visar flera delar av kvalitetssäkringsprocessen när en användare rullar ner.

8. Djurens logik

Djurlogik

Animal Logic är en av världens ledande kreativa digitala studior. Deras hemsida har en vacker skjutreglage på toppen, som visar sitt arbete i bästa Hollywoodfilmer. Reglaget följs av olika sektioner som vardera visas med vackra CSS-animationer.

9. Grette

Grette

Grette är ett Norge-baserat företag advokatbyrå. Deras webbplats har en minimalistisk design, kollapsad navigationsmeny, personalprofiler och expertis-sidor.

10. 10 × 17

10x17

10 × 17 är ett projekt av 26 artister som visuellt tolkar och nedräknar sina favoritalbum 2017. Webbplatsen innehåller konstverk av artisterna och ljudspår från albumen de valde. Den övergripande designen är mycket färgglad, engagerande och interaktiv.

11. Amerikanska utklipp

Amerikanska skrot

American Scraps konverterar skrotade artefakter från amerikansk historia till serier. Den har en verkligt unik design med det senaste skrotet på toppen, följt av andra senaste skrot och en historisk tidslinje.

12. 99% osynlig

99% osynlig

99% Invisible är en av de mest populära podcastna om design. Deras webbplats har en vacker design byggd för podcasting med enkel navigering och snabb åtkomst till deras senaste avsnitt. Den har en vacker podcastspelare integrerad i webbplatsens design.

13. RUYA

RUYA

Ruya är en byrå för identitetsdesign och varumärke baserad i Förenade Arabemiraten. Deras webbplats har vackra illustrationer, smidig navigering och en unik layout.

14. metod

metod

metoden är tillverkaren av miljövänliga rengöringsprodukter. Deras webbplats har en mega-meny på toppen, färgglada bakgrundsbilder och vackra animationer.

15. Oöverträffad

Unconquered

Unconquered är en kreativ byrå i New York som specialiserar sig på varumärkesutveckling. Deras hemsida har en unik videoslider och en flytande logotyp som rör sig över skärmen med musen över.

16. Houston Zoo

Houston Zoo

Houston Zoo: s webbplats är enkel och informativ. Den har anpassad logotyp, öppettider och en navigationsmeny ovanpå. Innehållsområdet på hemsidan visar brickor i ett murgitter med ett klick för att ladda mer knapp längst ner.

17. Protest

Protest

Protest är en sportklädstillverkare från Nederländerna. Deras hemsida har en produktbild som rubrik med presenterade produktkategorier. Den använder WooCommerce för onlinebutiken och mycket engagerande vacker design för enskilda produktsidor.

18. The Cool Club

The Cool Club

Cool Club säljer vackert designade väggkonst och kortspel. Deras webbplats har sina väggkonst och kortspel som lyfter upp hela designen. Deras onlinebutik är kul att surfa på och drivs av WooCommerce.

19. Nove

Nove

Nove är en rådgivande byrå som hjälper företag att interagera med europeiska institutioner. Deras webbplats har en unik design med fullskärmsvideobakgrund, transparenta menyer och anpassade sidmallar för olika sektioner.

20. Jony Guedj

Jony Guedj

Jony Guedj är webbplatsen för frilansfilmregissör. Den har SMPTE-färgfält för horisontell navigering, och visar artister som arbetar när du rör musen längs fältet. Det är ovanligt och minimalistiskt vilket gör designen mer intressant och engagerande.

21. Fantastiskt motiv

Fantastiskt motiv

Awesome Motive är moderbolaget till WPBeginner. Vårt företags nya designade webbplats är enkel och elegant, med en subtil animering i huvudet med företagets uppdrag som välkomstmeddelandet. Under det visar den viktiga statistik, våra produkter, jobbmöjligheter och mer.

Bygga din egen fantastiska webbplats med WordPress

Alla webbplatser i listan använder unika anpassade mönster med olika tekniker. Men en sak som är vanlig bland dem alla är WordPress.

Det finns två typer av WordPress-webbplatser. WordPress.com som är en värdlösning och WordPress.org (även känd som självhostad WordPress). Se vår guide om skillnaden mellan WordPress.com vs WordPress.org.

Vi rekommenderar att du använder WordPress.org eftersom det ger dig tillgång till alla WordPress-funktioner ur rutan.

Du behöver ett domännamn och ett WordPress-värdkonto för att starta din egen webbplats med WordPress.org.

Vi rekommenderar Bluehost. De är ett av världens största värdföretag och rekommenderas officiellt WordPress-webbhotell.

Följ vår guide om hur du skapar en webbplats för steg för steg-instruktioner när du har registrerat dig för värd.

Designdelen av din webbplats styrs av ditt WordPress-tema. Alla webbplatser som nämns ovan använder ett anpassat WordPress-tema. En anpassad WordPress-webbplats kommer att kosta dig mycket pengar.

Om du precis börjar kan du börja med ett befintligt WordPress-tema. Det finns tusentals vackra WordPress-teman som du kan installera.

Se några av våra handplockade listor över de bästa WordPress-teman som du kan prova:

 • Bästa gratis WordPress-teman
 • Bästa affärsteman för WordPress
 • Bästa WordPress-teman i magasinstil
 • Bästa WooCommerce WordPress-teman

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta några utmärkta exempel på WordPress-webbplatser för att bli inspirerade och motiverade. Du kanske också vill se vår lista över mest märkbara stora namnmärken som använder WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map