22 bästa medicinska och hälsa WordPress-teman

Letar du efter medicinska och hälsa WordPress teman för din webbplats? Hälso- och sjukvårdstjänster är annorlunda än andra företagswebbplatser, och du vill att din design ska stå ut. I den här artikeln har vi valt ut de bästa medicinska och hälsa WordPress-teman som du kan prova.


Bästa medicinska WordPress-teman

Skapa en webbplats för medicin och hälsa med WordPress

WordPress är den mest populära webbplatsbyggaren i världen, och den används av tusentals läkare, läkare, konsulter och vårdgivare runt om i världen.

Det finns två typer av WordPress tillgängliga som kan förvirra nybörjare. Först har du WordPress.com som är en värdlösning för bloggare, och sedan har du WordPress.org även känd som självhostad WordPress. Se vår sida vid sida jämförelse av WordPress.com vs WordPress.org för mer information.

Vi rekommenderar att du använder WordPress.org eftersom det ger dig tillgång till alla WordPress-funktioner ur rutan.

Du behöver ett domännamn och ett webbhotellkonto för att starta en självhostad WordPress.org-webbplats.

Vi rekommenderar att du använder Bluehost. De är en officiellt rekommenderad WordPress-värdleverantör och ett av världens största värdföretag.

När du har köpt hosting följer du vår guide för hur du skapar en webbplats för steg för steg-instruktioner.

Med det sagt, låt oss ta en titt på några av de bästa medicinska och hälsa WordPress-teman som du kan använda på din nya webbplats.

1. Medi

Medi

Medi är ett premium WordPress-tema för medicin, sjukvård, kliniker och läkare. Den levereras med tre innehållstyper för att enkelt lägga till personal, tjänster och reglage. Den innehåller också anpassade widgetar för att lägga till innehållsupptäckt och sociala mediefunktioner.

För enklare anpassning kan du använda hemsidan för att dra och släpp med flera layouter att välja mellan. Det är nybörjarvänligt och stöder alla populära WordPress-plugins för sidbyggare.

2. Ultra

Ultra

Ultra är ett WordPress megatema designat för att skapa alla typer av webbplatser. Det levereras med en inbyggd drag and drop-byggare som låter dig skapa dina egna sidlayouter.

Den innehåller 10 färdiga webbplatser som du kan installera med 1-klick och sedan lägga till ditt eget innehåll. Det finns obegränsade kombinationer av olika layouter och stilar med flera anpassade widgetar. Det kan också användas för att skapa en onlinebutik med WooCommerce.

3. Skapa

Skapa

Create är ett snyggt och professionellt WordPress-tema som passar för alla typer av medicinska och vårdrelaterade webbplatser. Dess hemsida har en mycket engagerande layout med vacker reglage ovanpå följt av annat innehåll.

Den har flera vackra rubrikstilar, inbyggd mega-meny-navigering, kontaktformulär, ikonteckensnitt och mer. Du kommer också att få ett gratis skjutreglage-plugin, videobakgrunder och snabbt demoinstallationsprogram med 1 klick för enklare installation.

4. Flyta

Flyta

Om du letar efter en modern och mångsidig design så kolla in Float. Det är ett WordPress-tema med flera ändamål som enkelt kan användas för att skapa en medicinsk webbplats eller vårdwebbplats.

Det kommer med flera designalternativ och har också en kraftfull sidbyggare för att skapa dina egna layouter om det behövs. Den har inbyggd delning av sociala medier, e-handelsstöd, anpassade temalternativspanel och 1-klick installationsprogram.

5. Indigo

Indigo

Indigo är ett vackert utformat WordPress-tema. Den använder dra och släpp-moduler som gör att du kan skapa olika layoutkombinationer utan att bryta din webbplats eller skriva någon kod.

Det kan enkelt anpassas för alla företagswebbplatser inklusive läkare, läkare, tandläkare och mer. Det levereras med kontaktformulär, WooCommerce-support, Google maps, ikonsteckensnitt och delning av sociala medier.

6. Medicinsk

Medicinsk

Medical är ett WordPress-tema som är speciellt utformat för läkare, läkarkontor, tandläkare, terapeuter och andra vårdgivare. Den har en modern och professionell design och har flera layoutalternativ för enklare anpassning.

Det levereras med en sidbyggare och ett reglage-plugin som hjälper dig att skapa dina egna målsidor om det behövs. Den innehåller anpassade widgetar, Google-teckensnitt, WooCommerce-stöd och kan användas för att skapa flerspråkiga webbplatser med WPML.

7. Medicus

Medicus

Medicus är ett annat utmärkt WordPress-tema som gjorts specifikt för medicinska tjänster och sjukvårdstjänster. Det kommer med en widgetiserad startsida-layout där du kan dra och släppa widgetar för att bygga din hemsida.

Den har en enklare temalternativpanel och stöd för visuell anpassning där du kan ändra temafärger och andra inställningar. Det inkluderar också ett klick på demoinstallationsprogram, fullständigt WooCommerce-stöd, översättning och flerspråkigt stöd.

8. Meridian Fitness

Meridian Fitness

Meridian fitness är ett elegant WordPress-tema som passar för hälso- och fitnesswebbplatser. Det kommer med innehållstyper för att enkelt lägga till personliga tränare och klasser med vackert utformade klassplaner.

För snabbare installation inkluderar det 1-klick-demoinstallatör och alla temalternativ kan enkelt anpassas med live-anpassare.

9. Dental Clinic

Tandläkarmottagning

Som namnet antyder är Dental Clinic ett WordPress-tema för tandläkare, kliniker och andra leverantörer av medicinska tjänster. Det kommer med kraftfulla anpassningsalternativ, gratis reglage-plugin, parallax-bakgrundseffekter, videobakgrundsstöd och mer.

Det har obegränsade färgval, anpassade widgets, flera sidorader och support för kontaktformulär. Det är nybörjarvänligt och kommer med lättanvända temainställningar.

10. Modena

Modena

Modena är ett vackert designat WordPress-tema för spa-, hälso- och fitnessleverantörer och medicinska tjänster. Den har en widgetiserad startsida-layout med ett bildspel i full bredd längst upp.

Det har enklare temalternativ att välja färger, sidofält, social delning och mer. Du kan enkelt lägga till tjänster, vittnesmål och använda widgetar för att visa dem var som helst på din webbplats. Det har fullt WooCommerce-stöd och kan användas för att bygga flerspråkiga webbplatser.

11. Beaute

Beaute

Beaute är ett WordPress-tema för spa, hälsa och välbefinnande och fitnesswebbplatser. Den har en snygg hemsida-layout med en anpassningsbar skjutreglage för hela bredden på toppen.

Det kommer med lättanvända innehållstyper för att lägga till tjänster, personalprofiler och fotogallerier. Det finns i olika färgscheman och låter dig välja färger för enskilda sidor. Alla temalternativ kan enkelt konfigureras med live-anpassaren.

12. iMedical

iMedical

iMedical är ett annat specifikt utformat WordPress-tema för medicinska och hälsorelaterade webbplatser. Den innehåller innehållstyper för att enkelt lägga till läkare, avdelningar, tjänster och mer.

Den har en modern hemsidadesign med ett innehållsreglage för innehåll och navigationsmeny längst upp. Den stöder schema.org-rika utdrag och anpassade widgets för att lägga till innehållsupptäckt och delning av sociala medier.

13. Närvaro

Närvaro

Presence är ett WordPress-tema med flera ändamål som designats för alla företagswebbplatser inklusive medicinska tjänster och hälsotjänster. Den har 10 förbyggda webbplatsmallar som kan installeras med ett klick på demoinstallation.

Det finns i 6 färgscheman, flera glidstilar, sidmallar och anpassade widgets. Det stöder alla viktiga WordPress-plugins och kommer med fullt stöd för WooCommerce.

14. Medicaring

Medicaring

Medicaring är ett WordPress-tema som är speciellt gjord för medicinska och vårdgivare. Den innehåller förbyggda mönster för olika medicinska yrken inklusive kirurger, yoga, tandvård och mer.

Det kommer med flera layoutalternativ som du kan blanda och matcha. Det innehåller också en sidbyggare och ett reglage-plugin som du kan använda för att skapa anpassade sidlayouter.

15. Atomblock

Atomblock

Atomic Blocks är ett kraftfullt WordPress-tema med enklare och moderna layoutalternativ. Det består av block, som du kan dra och släppa när du skriver inlägg och sidor.

Den har en minimalistisk design och kan enkelt anpassas för en medicinsk eller vårdrelaterad webbplats. Den innehåller bara alternativ som du faktiskt kommer att använda som gör det superlätt att använda.

16. Medicinsk cirkel

Medicinsk cirkel

Medical Circle är ett gratis WordPress-tema för medicin, läkare, tandläkare och annan vårdpersonal. Det levereras med ett klick på demoinstallation som låter dig importera demoinnehåll. Du kan sedan bara gå vidare och ersätta det med ditt eget innehåll.

Det kommer med enklare temainställningar och använder anpassningstjänsten för levande tema för alla alternativ. Den innehåller flera sidmallar inklusive en separat bloggsidesmall.

17. Maxi Health

Maxi Health

Maxi Health är ett annat medicinskt och hälso-WordPress-tema med en modern och professionell design. Den innehåller importör av demoinnehåll som hjälper dig att ställa in din webbplats som demo.

Alla temalternativ är tillgängliga under live-anpassare som gör att du kan se en förhandsgranskning av din webbplats när du redigerar den. Det erbjuder massor av anpassningsalternativ med obegränsade färger, sidofält, sidstilar och en visuell sidbyggare.

18. Läkemedelstillskott

Butik för medicintillskott

Som namnet antyder är detta tema ett gratis alternativ för e-handel redo för medicinska butiker, apotek och liknande företag. Det fungerar med alla bästa WooCommerce-plugins och kan också användas i flerspråkiga eCommerce-butiker.

Temas hemsida har en stor skjutreglage på toppen, som följs av innehållsområden som senaste inlägg, produkter och mer. Den innehåller två navigationsmenyer på toppen inklusive en för att visa ikoner för sociala medier.

19. Senaste

Senast

Om du letar efter ett WordPress-tema för en medicinsk och hälsorelaterad butik, ta en titt på Senaste. Det är ett vackert designat WordPress-tema med fullt stöd för WooCommerce.

Det är ett minimalistiskt WordPress-tema som gör det enkelt att använda för alla typer av företag. Den innehåller bara de alternativ som du kommer att använda och kommer med en början på instrumentpanelen för att leda dig genom temainställning.

20. Profident

Profident

Profident är ett vackert utformat WordPress-tema för tandläkare, kliniker och medicinska tjänster. Det finns på 15 språk och kommer med en anpassad administratörspanel som hjälper dig att lägga till öppettider, ladda upp anpassad logotyp, lägga till telefonnummer, bokningsformulär för möten och mer.

Det gör att du kan skapa en webbplats utan att kämpa med temalternativ och kompromissa med funktioner och flexibilitet.

21. Loft

Loft

Loft är ett WordPress-tema med flera ändamål med vacker typografi och en elegant design som hjälper din medicinska och vårdwebbplats att sticker ut. Den innehåller flera anpassade widgetar för att visa annonser, sociala profiler, vittnesmål och mer.

Du kan använda inbyggda innehållstyper för att lägga till tjänster, portföljer och personalprofiler. Det är nybörjarvänligt och gör att du enkelt kan skapa din webbplats med snabb installation och demoinnehåll.

22. MedZone

MedZone

MedZone är ett elegant designat WordPress-tema för medicinska och vårdinrättningar. Den har en vacker hemsida-layout som är enkel att installera och snabbt att komma igång.

Den innehåller en anpassad skjutreglage för visning av faciliteter och funktioner, ett vittnesmål avsnitt och teammedlem eller personalprofiler. Det är kompatibelt med alla bästa WordPress-plugins och mycket optimerad för prestanda.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa medicinska och hälsovård WordPress teman. Du kanske också vill se vår ultimata steg för steg WordPress SEO-guide för nybörjare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me