22 bästa WordPress-teman för advokater (2019)

Letar du efter de bästa WordPress-teman för advokater? En advokatwebbplats kräver en seriös affärs- och professionell layout som inte vanligtvis finns i bloggteman. I den här artikeln har vi handplockat några av de bästa WordPress-teman för advokater som du kan använda på din webbplats.


Bästa WordPress-teman för advokater och juridiska företag

Skapa en webbplats för advokater och advokatbyråer

WordPress används av många toppmärken för deras webbplatser. Det är en av de mest populära webbplatsbyggarna i världen och perfekt att bygga en webbplats för advokater eller juridiska företag.

Det finns två typer av WordPress-webbplatser, WordPress.com och WordPress.org, även kända som självhostade WordPress. Se vår guide om skillnaden mellan WordPress.com och WordPress.org.

Du kommer att behöva WordPress.org eftersom det ger dig tillgång till alla kraftfulla WordPress-funktioner ur rutan.

För att starta din självhostade WordPress-webbplats behöver du ett domännamn och ett WordPress-värdkonto.

Vi rekommenderar att du använder Bluehost. De är ett av världens största värdföretag och en officiellt rekommenderad WordPress-värdleverantör.

När du har registrerat dig för värd kan du gå till vår guide om hur du skapar en webbplats för steg för steg-instruktioner.

Med det sagt, låt oss ta en titt på några av de bästa WordPress-teman för advokater och juridiska företag som du kan installera.

1. Ultra

Ultra Advokat

Ultra är ett vackert utformat WordPress-tema för alla ändamål. Det levereras med flera färdiga webbplatser komplett med innehåll. En av dessa färdiga konstruktioner är för advokater och juridiska företag. Du kan installera det med 1-klick och sedan ersätta innehållet och bilderna med ditt eget.

Det är packat med funktioner som en drag-and-drop-sidbyggare, flera skjutreglage, fotogallerier, support för kontaktformulär, flera layouter och mer. Det är väldigt lätt att använda även för absoluta nybörjare.

2. Potenza

Potenza

Potenza är ett kraftfullt WordPress-tema på en sida för affärswebbplatser inklusive advokater och juridiska organisationer. Det innehåller ett vackert vertikalt navigationsflöde med färdiga sektioner.

Den har en helt widgetiserad startsida-layout, bara dra och släpp widgets för att bygga din webbplats. Det inkluderar kontaktformulär, flera färger, ikoner för sociala medier, Google Maps och support för populära sidbyggare. Alla temafunktioner är enkla att anpassa och enkla att använda.

3. Monokrom

Svartvit

Om du letar efter ett WordPress-tema i minimalistisk stil kommer du att älska Monochrome. Detta eleganta WordPress-tema är byggt ovanpå Genesis-ramverket, vilket är mycket optimerat för snabbhet och prestanda.

Den innehåller målsidamall, blogg och hemsidamall, anpassade widgetområden och en anpassad temainställningssida. Det fungerar ut ur lådan och det är ganska enkelt att konfigurera med hjälp av live-temaanpassare.

4. Factum

Factum

Factum är en ren och enkel WordPress-tema för advokater och advokatföretag. Det levereras med inbyggda sektioner för att enkelt lägga till klienter, vittnesmål, personalprofiler och tjänster. Det kan användas som ett en-sidigt tema och det kommer att visa alla dessa avsnitt på en enda sida.

Det har flera färgscheman, anpassade widgets för sociala medier och en separat bloggsida. Temainställning är ganska enkelt mycket lätt att följa.

5. Indigo

Indigo

Indigo är ett allt-i-ett slags WordPress-tema som passar för alla typer av affärswebbplatser inklusive juridiska företag och advokater. Det kommer med färdiga webbplatser som du kan installera med 1-klick.

Alla webbdesigns kan redigeras med hjälp av tematets drag and drop-moduler. Du kan också skapa dina egna anpassade sidlayouter med enkla klick och redigering. Det inkluderar kontaktformulärsstöd, sociala medier, Google maps, Typekit-typsnitt och mer.

6. LegalPress

LegalPress

Som namnet antyder är LegalPress ett specifikt utformat WordPress-tema för advokater och advokatbyråer. Den har en vacker design med reglaget ovanpå följt av dina viktigaste avsnitt.

Det har enkla att använda avsnitt för att lägga till kunders vittnesmål, personalprofiler, handlingsfrågor, kontortider och mer.

7. Atmosfär

Atmosfär

Atmosphere är ett modernt WordPress-affärstema som passar advokater, advokatbyråer och juridiska organisationer. Den har en stor rubrikbild på hemsidan med tydlig uppmaningsknapp. Följs av dina tjänster och andra avsnitt.

Den har en helt-widgetiserad startsida-layout så att du kan dra och släppa widgetar för att lägga till olika avsnitt. Det är byggt på Genesis temaram och innehåller en anpassad temainställningssida med stöd för anpassning av live-tema.

8. Lag och rättvisa

Lag och rättvisa

Law and Justice är ett vackert WordPress-tema för advokater, advokater och advokatbyråer. Den innehåller ett superlätt demoinstallationsprogram med 1 klick för att konfigurera din webbplats direkt. Efter det kan du bara ersätta innehåll med ditt eget och du är bra att gå.

Det innehåller också en drag-and-drop-sidbyggare, Google-teckensnitt, kontaktformulär och support för översättning. Den har en anpassad temalternativ för att enkelt ändra temainställningar.

9. Spencer

Spencer

Spencer är ett WordPress-affärstema för flera ändamål som är lämpligt för advokater och advokatbyråer. Dess hemsida har en bakgrundsbild i full bredd med ett välkomstmeddelande och en uppmaningsknapp. Efter det kan du lägga till dina artiklar, klientutlåtanden och andra avsnitt.

Den har obegränsade färger, flera layouter, sida i full bredd och sidbyggare. Det är superlätt att använda och har massor av anpassningsalternativ snyggt organiserade under live tematilpassare.

10. Närvaro

Närvaro

Närvaro är ett vackert utformat WordPress-tema för affärswebbplatser inklusive advokater och advokatbyråer. Den innehåller 10 vackra webbplatsdesigner som du kan installera med 1-klick. Varje design är fullständigt redigerbar med anpassning av live-tema.

Det finns i flera färgscheman, anpassade widgets, flera blogglayouter och e-handelsstöd. Det är kompatibelt med alla bästa WordPress-plugins och innehåller en enklare sidbyggare för att redigera sidlayouter.

11. Elite

Elit

Elite är ett vackert WordPress-tema för affärs- och e-handelswebbplatser. Den har en bakgrundsbild på helskärm med din call to action-knapp framträdande.

Det inkluderar anpassad logotypstöd, obegränsade färger, Google-teckensnitt och flera sidlayouter för blogginlägg och sidor. Det är lätt att använda med en widgetad hemsida, support för anpassare och sida med anpassade temalternativ.

12. Atom

Atom

Atomic är ett vackert designat WordPress-affärstema som enkelt kan användas för ett advokatbyrå. Den har vacker typografi och rymlig layout som gör att ditt innehåll sticker ut.

Dess hemsida innehåller sektioner för att lägga till dina personalprofiler, tjänster och artiklar. Det fungerar ut ur rutan och alla temainställningar är snyggt organiserade. Det kommer också med en startguide som hjälper dig att konfigurera din webbplats /

13. Neilmink

Neilmink

Neilmink är ett modernt och elegant WordPress-tema för advokater och advokatbyråer. Dess hemsida använder djärva färger, parallaxa bakgrundseffekter och skarp typografi för ett unikt utseende.

Det innehåller enkelt färgval, kortkoder, teammedlemmar, klienter och servicesektioner. Alla temalternativ kan enkelt anpassas med live-anpassare och en anpassad temainställningssida.

14. Dekret

Dekret

Om du letar efter ett gratis WordPress-tema för advokater, ta en titt på dekretet. Den har en modern layout med en stor skjutreglage med uppmaning, följt av dina tjänster, personalprofiler och kontaktinformation.

Det fungerar med alla populära WordPress-plugins och kan också användas på flerspråkiga webbplatser. Det är enkelt att använda och levereras med gratis detaljerad dokumentation för att ställa in din webbplats som demo.

15. Legal

Rättslig

Legal är ett WordPress-tema som gjorts specifikt för advokater, advokater och advokatbyråer. Den har en modern hemsida-layout med anpassningsbar reglage ovanpå med ditt välkomstmeddelande.

Det innehåller ett kontaktformulär, flera layoutalternativ, Google-teckensnitt, ikoner för sociala medier och mer. Den levereras med en anpassad temadashboard för installation och stöder också live customizer.

16. Pinnacle

Höjdpunkt

Pinnacle är ett vackert designat gratis WordPress-tema för företagswebbplatser. Den har en djärv design med mångsidiga alternativ och flera stilval.

Det kommer med massor av anpassningsalternativ inklusive färgval, flera layouter, flera sidofält, anpassade widgets och mer. Det är mycket anpassningsbart men ändå ganska lätt att använda.

17. Executive Pro

Executive Pro

Executive Pro är ett WordPress-tema utformat specifikt för affärswebbplatser. Lämplig för advokater och advokatföretag som letar efter ett företag som letar efter deras webbplats. På dess hemsida visas en skjutreglage ovanpå, följt av en uppmaning till action-banner och sedan ditt viktigaste innehåll.

Det är byggt på tematramen för Genesis och innehåller en widgetiserad hemsideslayout, anpassade widgets, anpassade temalternativspanel och live customizer support. Det kan också användas för att lägga till en onlinebutikfunktionalitet om du behöver det.

18. Ledare

Ledare

Leader är ett annat utmärkt WordPress-tema för advokater och advokatbyrås webbplatser. Det levereras med 1-klicks demoimport med flera hemsidedesign som du kan installera och göra din egen.

Det inkluderar 10 rubrikstilar, 8 blogglayouter, obegränsade sidofält, mega-menyer och premium-sidbyggare och reglage-plugins. Det kan också användas för att bygga flerspråkiga webbplatser.

19. Roxima

Roxima

Roxima är ett modernt och elegant WordPress-affärstema som kan användas av advokater och advokatbyrås webbplatser. Dess hemsida visar en bakgrundsbild på helskärm med din uppmaning. Hemsidan är helt widgeterad så att du kan dra och släppa avsnitt för att bygga din webbplats.

Det kommer med full färgkontroll, anpassade widgets för innehållsupptäckt och sociala medier, flera layouter, avancerade typografimöjligheter och mer. Alla temalternativ är enkla att installera och de flesta bara fungera utanför rutan.

20. Creativo

Creativo

Creativo är ett WordPress-tema med flera ändamål designat för alla typer av affärswebbplatser. Det innehåller flera 1-klickdemonstrationer som gör att du snabbt kan konfigurera en advokatwebbplats. Byt helt enkelt ut innehållet med ditt eget så är du redo att lanseras.

Det levereras med sju färgscheman, 3 designlayouter, flera sidhuvudstilar och obegränsade färgval. Det levereras med freebies som en sidbyggare, skjutreglage och en plugin för livechatt.

22. Advokatzon

Advokatzon

Advokatzon är ett elegant gratis WordPress-tema för advokater och juridiska företag. Den har en modern professionell design som lätt kan anpassas med de inbyggda temalternativen.

Det inkluderar avancerade anpassade widgetar, obegränsad skjutreglage, avancerade logotypalternativ, integration i sociala medier och sidbyggsupport. Den är översättningsklar och kan också användas med WooCommerce.

21. Koehn

Koehn

Koehn är ett elegant WordPress-affärstema som passar för juridiska företag och advokater som letar efter ett företagsutseende. den innehåller en widgetiserad drag-and-drop-startsida med inbyggda innehållssektioner och en kraftfull skjutreglage för fullskärm.

Koehn kommer med anpassad inläggstyp för att lägga till dina anställda. Den innehåller också anpassade widgets för innehållsupptäckt och sociala medier som Instagram, Flickr, Twitter och mer.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-teman för advokater och juridiska företag. Du kanske också vill se vår kompletta steg för steg WordPress SEO-guide för nybörjare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map