23 bästa elementära teman och mallar (2020)

Letar du efter de bästa Elementor-teman och mallarna?


Elementor är ett populärt plugin för WordPress-sidbyggare. Det gör att du enkelt kan skapa anpassade layouter för dina WordPress-sidor med ett drag & släpp gränssnitt.

Du kan använda vilken som helst av deras förlagda mallar som utgångspunkt och sedan redigera den med ett enkelt användargränssnitt för pekar och klickar.

På grund av Elementors popularitet finns det många WordPress-teman som gjorts specifikt med stöd för Elementor.

I den här artikeln kommer vi att dela några av de bästa Elementor-teman och mallarna som du kan använda för att bygga professionella webbplatser.

Bästa Elementor-teman och mallar

Vad är Elementor Page Builder?

Elementor är en av de mest populära och bästa dra och släpp WordPress-sidbyggaren plugins. Du kan använda den för att bygga webbplatser och målsidor direkt utan att använda WordPress-redigeraren.

Elementor Page Builder

Det låter dig anpassa alla aspekter på din webbplats. Elementor kommer med över 80 designelement för att lägga till text, bilder, ikoner, kartor, inlägg, vittnesmål och mer med live-förhandsvisning. Den innehåller också separata moduler för onlinebutiker, som hjälper dig direkt att skapa vackra försäljningssidor.

Elementor-sidbyggare integrerar WordPress-tjänster från tredje part för analys, e-postmarknadsföring och prestandaoptimering av din webbplats. Det är kompatibelt med de flesta WordPress-teman och erbjuder premiummallar med sidbyggaren för din enkelhet.

Relaterad: Hur man skapar anpassade WordPress-layouter och teman med Elementor Builder (ingen kod krävs)

Skillnaden mellan WordPress Theme vs. Mall

Ett WordPress-tema kommer med alla grundläggande funktioner och layoutdesign för att skapa en webbplats, blogg eller onlinebutik.

Å andra sidan är en mall en layout för en specifik sida eller del av en webbplats. Du kan använda mallen för att enkelt utforma anpassade webbsidor och målsidor.

Bästa Elementor-teman och mallar

Många premium- och gratis WordPress-teman är speciellt gjorda för att fungera bra med Elementor. Det finns också flera mallar som du kan använda med ditt befintliga WordPress-tema.

Låt oss titta på några av de bästa Elementor-teman och mallarna som du kan använda.

1. OceanWP

OceanWP

OceanWP är ett populärt WordPress-tema som fungerar bra med Elementor Builder. Den levereras med många sidmallar och ett klick på demoinnehåll för enklare installation.

Med premiumförlängningar kan du utöka funktionerna och funktionen på din webbplats. Den har den snabbaste sidladdningstiden och stöder WooCommerce ur rutan.

2. Astra-tema

Astra

Astra Theme är ett kraftfullt WordPress-tema utformat för att skapa alla typer av webbplatser. Den integreras helt med Elementor-sidbyggaren och låter dig anpassa alla aspekter på din webbplats.

Det är packat med dussintals färdiga demonstrationer och startsidor. Astra Theme är mycket optimerat för prestanda och hastighet.

3. Atmosphere Pro

Atmosphere Pro

Atmosphere Pro är ett vackert WordPress-tema som drivs av Genesis Framework. Det är helt kompatibelt med Elementor dra och släpp-byggare för att anpassa din webbplats. Den har en widgetad hemsida för att lägga till ditt innehåll och bilder snabbt.

Andra märkbara funktioner inkluderar en anpassningsbar rubrik, panel för temalternativ och anpassade sidmallar. Detta tema stöder WooCommerce för att starta en onlinebutik.

StudioPress är nu en del av WP Engine, det populäraste WordPress-värdföretaget. Du kan få detta tema och alla 35+ andra StudioPress-teman om du registrerar dig för WP Engine hosting för att bygga din webbplats.

Bonus: WPBeginner-användare får också ytterligare 20% rabatt. Kom igång med WP Engine.

4. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro är en snygg WordPress-temasamling på en sida för sidbyggare som Elementor. Det kommer med en modern design med en mall på framsidan uppdelad i anpassningsbara sektioner.

Den stöder fullt ut WooCommerce och kan också användas för att skapa en flerspråkig webbplats.

5. GenereraPress

GeneratePress

GeneratePress är ett Word Builder-vänligt WordPress-tema. Det har en vacker och mycket anpassningsbar layout.

Du kan ändra valfri sida på din webbplats med Elementor för att skapa egna layouter. Du kan anpassa färger, typografi, bakgrund och andra alternativ. Den är optimerad för SEO för att hjälpa dig att få fler besökare från sökmotorer.

6. Sidbyggerram

Sidbyggsram

Som namnet antyder är Page Builder Framework ett modernt WordPress-tema designat för Elementor Builder. Den har en transparent sidhuvudlayout med en klibbig navigationsmeny, bildreglage och bakgrund.

Det är mycket flexibelt med dussintals anpassningsalternativ i WordPress live-anpassare. Detta tema stöder också WooCommerce- och WPML-plugins ur rutan.

7. Essence Pro

Essence Pro

Essence Pro är ett vackert WordPress-tema för hälso- och livsstilswebbplatser. Det är byggt ovanför Genesis temaram som ger det bunnsolid prestanda.

Den har anpassade widgets, sidmallar, anpassad rubrik och flera sidfält. Du kan helt anpassa Essence Pro med hjälp av Elementor-sidbyggaren och WordPress live-anpassare.

8. Sizzify

Sizzify

Om du letar efter anpassade Elementor-mallar för ditt tema installerar du bara Sizzify på WordPress-webbplatsen. Det fungerar bra med alla gratis och premium WordPress-teman.

Sizzify-fartyg med anpassade WooCommerce-widgetar, mallar för webbsidor och kraftfulla tillägg. Det är nybörjarvänligt och integrerar helt Elementor-byggaren.

9. Potenza

Potenza

Potenza är ett WordPress-tema med en sida byggd för drag-and-drop-sidbyggare som Elementor. Det kommer med flera kolumnlayouter och en widgetad hemsida för att enkelt skapa alla typer av webbplatser.

Det kommer med snygga funktioner som anpassad bakgrund, animationer, bläddring av parallax och skjutreglage. Det är nybörjarvänligt och kräver mycket lite tid att ställa in.

10. Anpassa

Customify

Customify är ett gratis WordPress-tema med flera ändamål som fungerar bra med populära drag-and-drop-sidbyggare inklusive Elementor. Den kan användas för att skapa en webbplats för alla affärsnischer.

Du kan anpassa temafärger, teckensnitt, bakgrund och navigationsmenyer med anpassning. Det testas med alla viktiga WordPress-plugins som kan användas för att skapa e-handelswebbplatser.

11. Zelle

Zelle

Zelle är ett snyggt och modernt WordPress-tema med en sida-layout. Det fungerar bra med Elementor, vilket gör att du enkelt kan anpassa varje designelement.

Det har alla vanliga inställningar du kan förvänta dig av ett flexibelt WordPress-tema inklusive e-handelsstöd. Det kan enkelt översättas och kan också användas för att skapa flerspråkiga webbplatser.

12. Interaktiv knapp

Knapp interaktiv

Button Interactive är en enkel WordPress Elementor-mall. Den har djärva och ljusa färger med skarp typografi. Du kan använda den här mallen för att skapa målsidor och anpassade layouter.

Det erbjuder avsnitt under rubrikområdet för att lägga till bildgallerier, vittnesmål, teammedlemmar och sidfot. Mallen är enkel att anpassa och kan utökas med Elementor-moduler.

13. Neve

Neve

Neve är ett flexibelt och nybörjarvänligt WordPress-tema. Det fungerar vackert med Elementor och gör det lättare att skapa anpassade layouter för din webbplats.

Det kommer också med flera inbyggda layouter och mallar som du kan redigera med Elementor. Det är översättningsklart med stöd för RTL-språk och flerspråkiga WordPress-plugins.

14. Phlox

Flox

Phlox är ett gratis och mångsidigt WordPress-tema med stöd för Elementor. Det kommer med dussintals layouter och mallar för att skapa en webbplats för alla affärsnischer. Det innehåller också ett klick på demoinnehåll för att hjälpa dig komma igång snabbt.

Andra märkbara funktioner inkluderar beröringsvänlig reglage, klibbig rubrik, mega-meny, videobakgrund, avancerade portföljmallar och vackert animerade avsnitt.

15. Alec

Alec

Alec är en enkel WordPress Elementor-mall utformad vackert för att skapa anpassade målsidor för din musik- och bandwebbplats. Det kommer med en bakgrundsbild på full skärm som du kan anpassa med hjälp av Elementor-drag-och-släpp-sidbyggare.

I avsnitten nedan kan du lägga till ditt innehåll, bildgalleri och kommande evenemang. Du kan också bädda in video med en anpassad bakgrund.

16. Hej

Hej Elementor

Hej är ett minimalistiskt WordPress-tema som byggs specifikt för Elementor-sidbyggaren. Den har en bild med en stor anpassad logotyp och innehåll i rubrikavsnittet. Utöver det kan du lägga till en uppmaningsknapp och anpassade ikoner nedan.

Det kommer med anpassade färger, flexibla rubrikalternativ, navigationsmeny och mer. Detta tema stöder fullt ut RTL-språk.

17. Alethea

Alethea

Alethea är en elegant WordPress Elementor-mall för blomsterhandlare, blomsterbutiker och plantskolor. Den har en vacker layout och en flexibel design med alla vanliga funktioner du kan förvänta dig av ett premiumtema.

Du kan anpassa standardtemainställningar via live-anpassare eller använda Elementor för att skapa anpassade layouter.

18. Orfeo

Orfeo

Orfeo är ett en-sidigt WordPress-flerfunktionstema utformat för att skapa alla typer av webbplatser. Det är mycket anpassningsbart och fungerar bra med Elementor för att redigera eller skapa anpassade layouter.

Det är enkelt att installera och kräver minimal ansträngning för att komma igång. Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar anpassad rubrik, bakgrund, flera sidfält och navigationsmenyer.

19. Sydney Pro

Sydney Pro

Sydney Pro är ett modernt WordPress-tema utformat för att skapa webbplatser för små företag för frilansare och byråer. Det kan anpassas med hjälp av Elementor dra och släpp sida byggare och WordPress anpassare med live förhandsvisning.

Temat erbjuder anpassade rubriker, sidmallar, kontaktformulär och sociala medieikoner. Det stöder fullt ut WooCommerce och kan användas för att skapa en onlinebutik.

20. Listee

Listee

Listee är ett kraftfullt WordPress-företagskatalogtema och har avancerad sökfunktion för att filtrera genom listor på din webbplats.

Detta tema kommer med ett inlämningsformulär för användarna att skicka in sina företag. Det är kompatibelt med populära WordPress-plugins.

21. ColorWay

färgsättning

ColorWay är ett gratis och lätt WordPress-tema som byggs specifikt för e-handelsbutiker, restauranger, små online-företag och frilansare. Det har en färgstark design som erbjuder en engagerande och rolig användarupplevelse för dina besökare.

Temalayouten är baserad på element och du kan enkelt anpassa den med Elementor-sidbyggare.

22. Offentligt yttrande

Allmän åsikt

Public Opinion är ett vackert WordPress-magasinetema designat för tidnings- och publiceringsföretag. Den har flera färgvariationer för varje del av layouten. Du kan också placera annonser med en anpassad widget.

Det levereras med avancerade layouter för kategorier för att organisera dina artiklar och innehåll. Med hjälp av Elementor-modulerna kan du enkelt anpassa varje avsnitt på din webbplats.

23. Djup

Djup

Deep är ett utmärkt WordPress Elementor-tema byggt med Elementor-sidbyggare. Det erbjuder visuell fotbyggare, avancerad mega-meny och kraftfulla temalternativ. Den levereras med ett klick på demoinnehåll för att hjälpa dig komma igång direkt.

Den har flera anpassade widgetar inklusive sociala kanaler, postreglage, vittnesmål, senaste recensioner och prenumeration på nyhetsbrev.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa Elementor-teman och mallarna. Du kanske också vill se vår lista över de bästa Beaver Builder-teman och mallarna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map