24 bästa WordPress-teman för evenemang (2019)

Letar du efter det bästa WordPress-temat för evenemang? Inte alla WordPress-teman har funktioner och design som hjälper dig att marknadsföra ditt evenemang eller konferens. I den här artikeln visar vi dig de bästa WordPress-teman för evenemang och konferenser.


Bästa WordPress-teman för evenemang

Bygga en evenemangswebbplats med WordPress

WordPress är det perfekta verktyget för evenemangschefer och arrangörer för att bygga sina webbplatser. Det integreras med tredjepartsplattformar för att sälja biljetter, lägga till evenemangskalendrar, livechatsupport och mer.

Du måste dock se till att du väljer rätt plattform för din webbplats. En självhostad WordPress.org-webbplats ger dig tillgång till alla de kraftfulla funktionerna i WordPress (se WordPress.com vs WordPress.org).

För att komma igång behöver du ett domännamn och ett WordPress-värdkonto.

Vi rekommenderar att du använder Bluehost. De är ett av de största WordPress-värdföretagen och driver 2+ miljoner webbplatser runt om i världen. De ger också våra användare ett gratis domännamn, gratis SSL-certifikat och 60% rabatt.

När du har köpt hosting är nästa steg att installera WordPress. Följ vår guide om hur du skapar en webbplats för steg för steg-instruktioner.

Därefter är det dags att välja ett tema för din händelswebbplats. Välj ett WordPress-tema för evenemang från vårt expertval nedan.

Denna lista innehåller både gratis och betalda teman, och alla är mobilvänliga ur lådan.

1. Konferens

Konferens

Conference är ett modernt och elegant WordPress-tema för evenemang, konferenser, utställningar och mer. Det levereras med inbyggd PayPal-integration för att acceptera betalningar online. Det integreras också vackert med tredjepartsverktyg som Eventbrite.

Den har en modern layout för hemsidan med avsnitt för att lägga till högtalare, sponsorer, biljetter, blogginlägg, vittnesmål och mer. Det har obegränsade färgscheman, social delning, anpassade widgets och flera layouter. En anpassad temalternativpanel ingår också för att hjälpa dig enkelt konfigurera din webbplats.

2. Möte

Möte

Meeting är ett extremt lyhörd WordPress-tema för evenemang och konferenser. Den har en sofistikerad modern hemsida-layout med stor skjutreglage för fullskärm, nedräkningstimer för händelser och uppmaningsknappar. Det har enkelt att hantera sektioner för att lägga till högtalare, plats, sponsorer och prissättningstabell för biljetter.

Det kan användas som en en-sidmall såväl som ett flersidigt tema. Inuti hittar du massor av alternativ för delning av sociala medier, anpassade widgets, färger och mer. Den levereras också med ett premium-plug-in för att dra och släppa sidan.

3. Ledare

Ledare

Leader är ett kraftfullt och mycket flexibelt WordPress-tema som är lämpligt för evenemang, konferenser och företagswebbplatser. Det levereras med 28+ layouter på hemsidan, 13 sidstilar, 36 portföljmallar, 12 blogglayouter och mer.

Det levereras med enkla temalternativspanel med demoimportör med ett klick så att du snabbt kan konfigurera din webbplats. Det levereras med en sidbyggare och ett premium-reglage-plugin.

4. OpenEvent

OpenEvent

OpenEvent är ett kraftfullt WordPress-tema utformat specifikt för evenemang som konferenser, workshops, möten och mer. Den är utformad för att sälja fler biljetter genom att göra din evenemangswebbplats framstående. Dess moderna hemsideslayout är väldigt lätt att installera och den har även en front-end-redigerare som låter dig redigera din webbplats direkt från framsidan.

Det levereras med en klick på händelseimportör från Facebook-evenemang och Eventbrite. Du kan visa vem som har RSVP’ed på Facebook och engagera dina målgrupper på Facebook. Du kan enkelt lägga till högtalare, sponsorer, vittnesmål och foton och videogallerier. Det integreras också med flera verktyg från tredje part för att sälja biljetter inklusive WooCommerce.

5. Chakra

Chakra

Chakra är ett WordPress-tema med flera ändamål med flexibla alternativ. Det är lämpligt för alla typer av affärswebbplatser inklusive evenemang och konferenser. Den innehåller 12 hemsidestilar, 6 bloggsidestilar, 17 sidprover och 23 återanvändbara designelement.

Det levereras med reglaget plugin, premium sidbyggare, fullt stöd för flerspråkiga webbplatser. Den är WooCommerce redo så att du kan sälja biljetter från din egen webbplats.

6. Conference Pro

Conference Pro

Conference Pro är ett flexibelt och modernt WordPress-tema för evenemang och konferenser. Det kommer med en flexibel dra och släpp händelsekomponist, så att du kan ställa in vacker händelsewebbplats och anpassade målsidor om du behöver.

Det innehåller sektioner för att enkelt lägga till evenemangsdatum, plats, sponsorer, talare, vittnesmål och mer. Det integreras med alla evenemangshantering WordPress-plugins, biljettwebbplatser från tredje part och kommer med inbyggd social mediaintegration för att hjälpa till att marknadsföra ditt evenemang.

7. Amore

Amore

Letar du efter ett WordPress-tema för familjeevenemang som bröllop, återföreningar och fester? Ta en titt på Amore. Detta vackert utformade WordPress-tema är perfekt för sådana evenemang.

Den levereras med vacker skjutreglage på full skärm på hemsidan med animerad nedräkning av händelser. Du kan skapa och använda valfritt färgschema. Alla temalternativ kan ställas in med temaanpassare. Det kommer också med en enkel sidbyggare för att skapa dina egna anpassade layouter.

8. Speakersumo

Speakersumo

Speakersumo är designad specifikt för offentliga högtalare. Det låter dig visa de händelser du har deltagit som talare, kommande evenemang och lägga till bokningsformulär för framtida evenemang.

Det kommer med en schema kalender, händelser avsnitt med detaljsida, presentationer, anpassade uppmaningsknappar för bokningsformulär. Det är enkelt att installera och levereras med ett klick på demoinstallation komplett med innehåll och inställningar.

9. Konferens tema

Konferens tema

Conference Theme är ett mycket vackert designat WordPress-tema för evenemang som konferenser, utställningar, workshops och mer. Det har ett mycket modernt utseende med en fantastisk reglage ovanpå följt av evenemangsinformation som högtalare, sessioner, schema, plats, sponsorer och mer.

Det levereras med underbara mallar för högtalarsidor, schema, sidmall i full bredd och separata bloggsidor. Det fungerar med alla tredjepartsbiljettlösningar, och du kan till och med använda det med WordPress e-handelsplugins för att sälja dina egna biljetter.

10. Händelse

Händelse

Letar du efter ett mer trendigt WordPress-tema för underhållningsrelaterade evenemang som konserter, klubbar, musikfestivaler? Ta en titt på händelsetema. Detta djärva och moderna WordPress-tema är designat för musikevenemang, klubblanseringar och andra underhållnings- och livsstilsevenemang.

Det kommer med evenemangshantering, ljud, video, fotogallerier och inbyggd social delning. Den innehåller en integrerad drag-and-drop-sidbyggare, 1-klick-demoinstallatör och en kraftfull temananpassningspanel.

11. Händelse

Händelse

Om du letar efter ett gratis WordPress-tema för evenemang, är Event ett tema för dig. Den har en snygg hemsida-layout som är lätt att installera med hjälp av anpassning av live-tema. Det innehåller anpassade widgetar, flera sidfält, huvudwidget-område, kommande evenemang och mer.

Det innehåller vackra mallar för blogginlägg, sida i full bredd, stora sidhuvudbilder och stöd för flerspråkiga webbplatser med Polylang-plugin. Det fungerar med tredje parts evenemangsbiljettjänster såväl som WooCommerce.

12. Flexi

Flexi

Flexi är ett mångsidigt WordPress-tema som passar för alla typer av affärswebbplatser inklusive evenemang. Den har en elegant hemsidadesign med vackra parallaxeffekter och en stor skjutreglage i full bredd. Det kommer med flera hemsidestilar, layoutalternativ och färgscheman att välja mellan.

Inuti hittar du också avsnitt för att lägga till teammedlemmar, portföljobjekt, fotogallerier, partners och mer. Det levereras med en sidbyggare, 1-klick-demoinstallatör och enklare installationsinstruktioner.

13. Keynote

Grundton

Keynote är ett WordPress-händelsetema levererat med The Core, som är ett paket med flera teman packade i ett megatema. Den innehåller dussintals stilar, obegränsade färger, kraftfull social delning, obegränsade sidlayouter och många fler alternativ.

Det kommer med ett inbyggt evenemangshanteringsavsnitt för att enkelt lägga till händelser och visa en kalender för händelseplan. Det är enkelt att installera och levereras med ett klick på installationsprogrammet och en integrerad sidbyggare.

14. Bara gift

Nygift

Letar du efter en elegant design för ett bröllopshändelse? Ta en titt på Just Married bröllopstema för WordPress. Det kommer med en unik design, vackra bakgrundsbilder på full skärm, en hemsida med en enda kolumn och underbara bildgallerier.

Det finns i fyra färgscheman och du kan också välja dina egna färger. Inuti hittar du också avsnitt för att lägga till groomsmen, brudtärna, boende, reservationer, kontaktformulär och mer.

15. Minsta Pro

Minsta Pro

Minimalism ger ofta enkelhet och gör att du kan skapa riktigt bra mönster. Mimimum Pro är ett minimalistiskt WordPress-tema med rymliga layouter och graciös design. Det bygger på Genesis temaram och är optimerad för snabbhet och prestanda. Det erbjuder en förenklad temalternativ för snabbare installation.

Dess hemsida består av olika widget-klara områden så att du kan dra och släppa innehållswidgets för att skapa hemsida. Det innehåller också anpassade sidmallar, anpassningsbar rubrik och bakgrund.

16. Atom

Atom

Atomic är ett underbart allvarligt WordPress-affärstema. De mest märkbara funktionerna är skarp typografi och vacker bildvisning.

Det kommer med vackra mallar för projektartiklar, fotogallerier, popup-ljus för videor och enkel anpassning. Alla temalternativ finns under anpassning, och det kommer med en igångsättningsguide också.

17. Insikt

Insikt

Insight är ett mångsidigt WordPress-tema som är lämpligt för innehållsrika evenemangswebbplatser med en magasinstillayout. Det levereras med flera anpassade widgetar och helt widgetiserad hemsidaylayout.

Det finns i 3 färgscheman. Alla temalternativ är lättillgängliga via anpassare och en temalternativspanel. Det fungerar med alla plug-in-plugin-program från tredje part.

18. Oscillator

Oscillator

Oscillator är ett flexibelt WordPress-tema för musikevenemang, band och musiker. Den levereras med inbyggd skjutreglage, artister, diskografi, evenemangshantering, gallerier och videor.

Det innehåller en vacker musikspelare som du kan visa hela webbplatsen. Den har också en drag-and-startsida med anpassade widgets för innehållsupptäckt, socialt nätverk, Twitter, Flickr och mer.

19. Mondree

Mondree

Mondree är ett kraftfullt WordPress-tema utformat specifikt för evenemang och evenemangschefer. Det kommer med en intuitiv drag-and-drop-händelsebyggare som fungerar som en sidbyggare för att skapa målsidor för dina händelser.

Det innehåller inläggstyper för att enkelt lägga till högtalare, sessioner, scheman, sponsorer, vittnesmål och mer. Du kan sälja dina biljetter med vilken som helst tredjepartsplattform eller direkt med hjälp av WooCommerce. Det är lättare att konfigurera med tematilpassare, anpassade widgets och temainställningssidan.

20. Highend

highend

Highend är ett mångsidigt WordPress-tema utformat för flexibilitet och användarvänlighet. Det levereras med 16+ demonstrationsmallar med dra-och-släpp-kapacitet för att snabbt skapa alla typer av webbplatser du vill ha. Det innehåller 1-klick-demoinstallationsprogram och en kraftfull panel för temalternativ för snabbare installation.

Det är klart för översättning och kommer med fullt WooCommerce-stöd så att du kan sälja biljetter online. Det innehåller också premium-skjutreglage, sidbyggare och rutnätlayout-plugins för att skapa egna sidlayouter av dina egna.

21. Vertoh

Vertoh

Vertoh är designat för professionella evenemang och är ett vackert WordPress-tema för alla slags evenemangswebbplats. Det är utformat för att hjälpa dig att sälja fler biljetter och generera leads för ditt evenemang.

Det finns i 16 färgscheman och fyra sidstilar för att ge din webbplats ett unikt utseende. Det innehåller anpassade inläggstyper för att lägga till högtalare, sponsorer, vittnesmål, attraktioner och mer. Det integreras väl med tredje parts evenemangsbiljetter och du kan också använda PayPal och WooCommerce för att sälja biljetter.

22. Hestia

Hestia

Om du letar efter ett gratis och flexibelt alternativ för att bygga en evenemangswebbplats, kolla in Hestia. Detta gratis tema är fullpackat med premiumliknande funktioner, vackra mallar och fungerar med sidbyggare som Beaver Builder.

Det levereras med avancerade inställningar för vackra rubrikstilar, flera layoutalternativ, sidfält och en vacker hemsida-layout. Det är WooCommerce redo och kompatibelt med bbPress och alla viktiga WordPress-plugins.

23. Tyler

Tyler

Tyler är ett WordPress-händelsetema skapat för evenemangspersonal och arrangörer. Dess hemsida har en stor bild med tydlig uppmaningsknapp med händelsedatum och plats. Det finns i 15 färgkombinationer, högtalarprofiler gör att du kan skilja mellan artister.

Det innehåller också inbyggda avsnitt för att lägga till sponsorer, vittnesmål, sessioner och mer. Det levereras med ett klick på demoinstallationsprogram och enklare temainställningsprocess. Det fungerar med tredje parts evenemangsbiljettplattformar och du kan också sälja biljetter med WooCommerce och PayPal.

24. Creativo

Creativo

Creativo är ett WordPress-tema för att skapa alla typer av webbplatser med enkla dra- och släppverktyg. Det levereras med 11 färdiga mönster som kan installeras med 1-klick.

Det fungerar med alla populära plugin-program för evenemangskalender, WooCommerce och plattformar från tredje part som biljettjänster och e-postmarknadsföringsplattformar. Det är enkelt att installera och mycket optimerad för prestanda.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-teman för evenemang. Du kanske också vill se vår ultimata steg för steg WordPress SEO-guide för nybörjare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map