24 bästa WordPress-teman för modebloggar

Letar du efter de bästa WordPress-teman för modebloggar? Traditionella WordPress-teman är ofta utformade för företag och traditionella bloggar som saknar den stil du vill se från en modewebbplats. I den här artikeln har vi valt ut några av de bästa WordPress-teman för modebloggar, webbplatser och online-tidskrifter.


Bästa WordPress-teman för modebloggar

Bygga en modeblogg med WordPress

WordPress används redan av många toppmärken inklusive några stora namn i modebranschen. Huvudsakligen eftersom det är så enkelt att använda och anpassa.

Det finns två typer av WordPress-webbplatser. WordPress.com, som är en värd WordPress-lösning och WordPress.org, även känd som självhostad WordPress. Se skillnaden i vår guide på WordPress.com vs WordPress.org.

Vi rekommenderar WordPress.org eftersom det ger dig tillgång till alla WordPress-funktioner ur rutan.

Du behöver ett domännamn och ett WordPress-värdkonto för att starta din självhostade WordPress-webbplats.

Vi rekommenderar att du använder Bluehost. De är ett av världens största värdföretag och en officiellt rekommenderad WordPress-värdleverantör.

När du har köpt värd kan du följa steg för steg-instruktioner i hur vi startar en blogguide.

Med det sagt, låt oss nu titta på några av de bästa WordPress-teman för modebloggar som du kan använda på din webbplats.

1. Shoppe

Shoppe

Shoppe är ett mycket anpassningsbart WordPress-tema för modewebbplatser och bygga en onlinebutik.

Det levereras med en integrerad drag-and-drop-sidbyggare och flera färdiga design som du kan använda som utgångspunkt. Den innehåller vackra fotogallerier, reglage, flera navigationsmenystilar och mer.

2. Løge

Loge

Løge är ett fantastiskt vackert e-handels WordPress-tema som är särskilt utformat för mode- och stilrelaterade webbplatser. Den har en underbar butiksfront, anpassningsbara bloggsidor och arkivsidor och flexibla designalternativ.

Den stöder alla plugins för sidbyggare som gör att du också kan skapa dina egna målsidor. Den har vackra mallar för fotogallerier, kontaktformulär och sidor i full bredd.

3. Stapla

Stack

Stack är ett unikt designat WordPress-tema med djärva färger, rutnätlayout och vackra animationer. Det passar bra för allt slags innehåll och dess design gör det mycket lämpligt för mode- och livsstilswebbplatser.

Dessutom har den ett portföljavsnitt, vackra bildgallerier och komplett WooCommerce-stöd. Den har en anpassad temalternativspanel med 1-klick Demo-importör för snabbare installation.

4. Gallery Pro

Gallery Pro

Byggd ovanpå Genesis-ramverket, är Gallery Pro ett elegant WordPress-tema för fotografering och modebloggar. Den har din logotyp ovanpå följt av en navigationsmeny, rubrikbild och sedan ditt viktigaste innehåll med minimalistiska designstörningar.

Det inkluderar anpassade sidmallar, flera widget-klara områden, support för tematillpassare och mer. Den är mycket optimerad för hastighet och prestanda.

5. Styler

Styler

Styler är ett WordPress-tema för webbplatser för mode, skönhet, hälsa och fitness. Den har en unik hemsidesdesign med en klibbig navigeringsmeny och en huvudbild på helskärm ovanpå.

Den har mallar som du kan använda för din bloggsida, sidmall i full bredd och målsidor. Det innehåller stöd för flera färger, anpassade widgets, ikoner för sociala medier och WooCommerce.

6. Peppar+

Pepper +

Pepper + är ett heltäckande WordPress-tema med en modulär strategi för design. Du behöver bara dra och släppa moduler för att skapa fantastiska sidlayouter på egen hand. Det innehåller också flera färdiga webbdesigns som du kan importera med 1-klick.

Det innehåller funktioner som support för kontaktformulär, Google-teckensnitt, Google Maps, WooCommerce-support, prissättningstabeller och mer. Den är tillräckligt flexibel för att användas som en enkel traditionell blogg samt en fullfjädrad webbutik eller en medlemswebbplats.

7. Peak

Topp

Peak är ett elegant WordPress-tema för fotografer, modedesigner, konstnärer och andra kreativa yrkesverksamma. Dess hemsida har en vacker murplattorlayout, som automatiskt kan fylla brickor från dina inlägg.

Den levereras med en inbyggd portföljposttyp, mega-menyer, skjut ut widgetar, sidtitelbanner, anpassad 404-felsida och fullt stöd för WooCommerce.

8. Salong

Salong

Salon är ett vackert designat WordPress-tema som passar för modebloggar, spa och skönhetssalonger. Den har en elegant layout för hemsidan med en fullskärmsreglage ovanpå.

Det finns i flera färgscheman och låter dig använda ett annat färgschema för varje sida. Inuti hittar du också anpassade widgets för sociala medier, kontaktinformation och upptäckt av innehåll. Den är e-handel klar och kan användas med alla de bästa WordPress-sidbyggarna.

9. Elegant

Elegant

Elegant är ett WordPress-tema i minimalistisk stil som passar för mode- och livsstilsbloggar. Den använder elegant typografi med vackra fotogallerier som gör att ditt innehåll sticker ut.

Det har inbyggt portföljavsnitt med vacker murverksnätlayout för att visa portföljobjekt. Det levereras med flera sidhuvudstilar, mallar, layoutalternativ, teammedlemmar och demoinstallatör med 1 klick för snabbare installation.

10. Meteor

Meteor

Meteor är ett WordPress-fotograferings-, portfölj- och CV-tema. Den har en vacker rutnätlayout på hemsidan för att visa upp det bästa av ditt arbete. Det stöder foton, mönster, videor, tjänster och mer.

Varje portföljobjekt får sin egen detaljerade sida med flera stilar och layouter. Det kommer med en unik CV-mall för att skapa din online-cv.

11. Zarya

Zarya

Zarya är ett personligt bloggtema för modebloggar och portföljer. Den har mjuka pastellfärger, skarp typografi och en rymlig layout. Det är designat för att vara funktionellt ur rutan med fokus på prestanda och hastighet.

Det finns i rutor med rutor i full bredd. Det innehåller också anpassad bakgrund och sidhuvudstöd, anpassade widgets för oss, Instagram-block och inbyggda sociala delningsknappar.

12. Neto

Neto

Neto är ett WooCommerce-klart WordPress-tema som passar för alla slags modebloggar, butiker och modetillbehör. Den har en ren design med en unikt engagerande hemsida. Det levereras med inbyggt stöd för alla populära plugins för sidbyggare.

Den har en anpassad temalternativ för enklare installation. Du kan också anpassa det med live-anpassare som ger dig full kontroll över färger, layouter, widgets och mer.

13. Avund

Avundas

Om du letar efter ett snyggt och gratis WordPress-tema för din modeblogg, ta en titt på Envy. Detta vackert utformade WordPress-tema har en vacker tre-kolumns rutnätlayout för att visa ditt innehåll.

Det innehåller också sociala medieknappar, helskärmsöverlagring på sidan, sidmallar för blogg, arkiv och sidor i full bredd, flera sidfält och mer. Det är ganska enkelt att använda och kräver mycket lite tid att installera.

14. Aquarella

Aquarella

Aquarella är ett ljust och vackert WordPress-bloggtema med djärva färger och traditionell blogglayout. Det finns i flera färgscheman så att du kan byta till mer subtila färgscheman om du vill.

Det innehåller anpassad bakgrund, rubrik, sociala widgetar, widget för författarprofil, Google-teckensnitt och mer. Det är översättningsklart och enkelt att installera.

15. Balans

Balans

Balance är ett väl utformat WordPress-tema för alla typer av företag eller professionell webbplats. Detta tema för e-handel redo har en skjutreglage i full bredd ovanpå din uppmaning till hemsidan, som följs av olika delar av din webbplats.

Den välbalanserade designen gör att den kan utformas på vilket sätt som helst. Det levereras med flera färgscheman och du kan också skapa dina egna färger vid behov. Temainställning är ganska enkel och nybörjare vänlig.

16. Lavelle

Lavelle

Lavelle är ett gratis tidskriftstil WordPress-tema som passar för modebloggar. Den använder vackra färger och presenterade bilder för att skapa en mycket engagerande användarupplevelse för dina målgrupper.

Den har två kolumnlayout för blogginlägg och en kolumnlayout för sidor. Den har också flera widgetfärdiga områden i sidfot. Detta enkla tema är lätt att anpassa och snabbt att installera.

17. Papperspåse

Papperspåse

Paperbag har en mycket ren minimalistisk layout för en modeblogg eller magasinwebbplats. Bakom denna enkelhet finns det massor av alternativ (80+ alternativ i tematilpassare ensam) för att finjustera alla aspekter på din webbplats.

Den innehåller flera layouter, flera sidfält, anpassade widgetar och en flexibel hemsidaylayout. Det testas med alla viktiga WordPress-plugins och fungerar enkelt med populära sidbyggare.

18. Zennor

Zennor

Zennor är ett flexibelt WordPress-tema för modebloggar med en feminin touch. Detta WooCommerce-klara tema är designat för bloggar och onlinebutiker och har en unik modern hemsida som finns i olika layoutkombinationer.

Det levereras med en vackert presenterad skjutreglage, rutnätlayout för blogginlägg, produktkarusell för WooCommerce och anpassade plugins för Instagram- och Facebook-integration. Temainställning och anpassning är ganska enkel och använder anpassningstjänster för levande teman så att du kan se direktförhandsvisning av dina ändringar.

19. Ultra

Ultra

Ultra är ett megatema för flera ändamål för WordPress. Den har flera färdiga webbdesign som kan installeras med 1-klick, inklusive demodata. Du kan använda dess intuitiva dra och släpp sidredigerare.

Det levereras med Google Maps, kontaktformulär, prissättningstabeller, tidslinje, animerade räknare, framstegsfält och mer. Det har flera layoutalternativ som du kan använda med dina egna färger och anpassade widgetar.

20. Indigo

Indigo

Indigo är ett utmärkt välgjord WordPress-tema som passar för modebloggar, butiker och modetidningar. Detta superflexibla WordPress-tema kommer med 15 färdiga webbdesigns som kan installeras med 1-klick.

Den använder moduler för att bygga layouter så att du bara kan dra och släppa en modul för att lägga till den eller ta bort alla befintliga moduler som du inte vill ha. Det är lätt att installera och använda och du kommer att älska dess uppmärksamhet på detaljer.

21. Senaste

Senast

Senast är ett WordPress-tema för onlinebutiker som använder WooCommerce. Detta vackra WordPress-tema har en unik butiksfront med en rubrik som du kan använda för att tillkännage produkter. För en modeblogg kan detta område användas för att visa ditt presenterade innehåll.

Det innehåller 5 blogglayouter, flera layouter för e-handel och en detaljerad produktsida. Alla temafunktioner fungerar ut ur rutan och det tar väldigt lite tid att konfigurera.

22. Velure

Velure

Velure är ett vackert tidskriftstil WordPress-tema för modebloggar. Det kommer med en vacker Instagram på toppen följt av dina sociala medieknappar för att hjälpa dig att få fler följare. Under det har den en skjutreglage som följs av ett tre-kolumns widget-klara område.

Det kommer med anpassade widgets för Instagram-flöde, senaste tweets, sociala ikoner, presenterade kategorier, prenumerationsformulär för nyhetsbrev och mer. Det är också WooCommerce redo och innehåller vackra mallar för produktsidor.

23. Didi

Didi

Didi är ett utmärkt WordPress-tema för modebloggar som letar efter en elegant och minimalistisk design. Detta vackra tema har flera layouter för hemsidor, sidmallar, widgetområden och mer. Alla temalternativ är tillgängliga under live anpassare för enklare installation.

Det innehåller också fullständigt stöd för sidbyggare, WooCommerce, flerspråkiga webbplatser och kan enkelt översättas. Dess enklare installation och enklare design hjälper dig att komma igång med minsta ansträngning.

24. Cressida

Cressida

Cressida är ett vackert designat WordPress-tema för modebloggar, livsstil och personliga webbplatser. Den har en ren och elegant design med fokus på läsbarhet och användarupplevelse.

Det kommer med en dedikerad förstasida, med presenterade inlägg, markera inlägg, inläggstrimma, kampanjkategori och flera sidfot- och sidhuvudwidgets. Det stöder också ett inläggslider, banner eller skjutreglage med en sidofält på framsidan.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-teman för modebloggar. Du kanske också vill se vår ultimata steg för steg WordPress SEO-guide för nybörjare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me