25 bästa gratis WordPress-affärsteman

Letar du efter de bästa gratis WordPress-affärsteman?


WordPress-förvaret har tusentals gratis teman för alla typer av företag. Men med så många val kan det bli ganska överväldigande att hitta det perfekta temat.

För de flesta företagswebbplatser vill du ha ett tema som ser bra ut, är enkelt att anpassa och hjälper dig att växa ditt företag.

I den här artikeln har vi handplockat några av de bästa gratis WordPress-affärsteman som du kan välja mellan. Alla dessa teman är optimerade för prestanda och är mobilvänliga.

Bästa gratis WordPress-affärsteman

Skapa en företagswebbplats med WordPress

WordPress är den mest populära webbplatsbyggaren för att skapa en företagswebbplats.

Det finns två typer av WordPress-webbplatser tillgängliga. WordPress.com, som är en begränsad värdplattform och WordPress.org, som är den populära WordPress-plattformen du har hört talas om.

Relaterad: Skillnaden mellan WordPress.com vs WordPress.org (Full jämförelse)

Vi rekommenderar att du använder det självhostade WordPress.org för din webbplats. Det ger dig tillgång till alla WordPress-funktioner ur rutan.

För att bygga en webbplats måste du få ett domännamn och webbhotell.

Ett domännamn är din webbplats adress som dina användare skriver i sina webbläsare för att komma åt din webbplats (till exempel wpbeginner.com). Å andra sidan är webbhotell där du lagrar alla dina webbplatsfiler.

Vi rekommenderar att du använder Bluehost eftersom de är ett av världens största värdföretag och en officiellt rekommenderad WordPress-webbhotell.

För mer rekommendationer, se vår guide om hur du väljer den bästa WordPress-värden.

När du har köpt webbhotell kan du följa vår guide om hur du skapar en företagswebbplats för steg för steg-inställningar.

Med det sagt, låt oss ta en titt på några av de bästa gratis WordPress-affärsteman som du kan använda.

1. Astra

Astra

Astra är ett populärt WordPress-tema. Den levereras med dussintals starterwebbplatser inklusive flera demonstrationer för företagswebbplatser.

Det är helt anpassningsbart och gör det superlätt att ändra färger, bakgrund, teckensnitt och andra alternativ. Astra fungerar bra med någon av toppsidebyggarna vilket gör det lättare att skapa dina egna layouter när det behövs.

2. OceanWP

OceanWP

OceanWP är ett gratis WordPress-affärstema som är utformat för att skapa alla typer av webbplatser. Det levereras med flera förbyggda demonstrationer som du kan använda för att snabbt starta din företagswebbplats.

Temat är e-handel redo att starta en onlinebutik med några klick. Det har den snabbaste sidladdningstiden och inbyggda SEO-funktioner för att öka din webbplatstrafik.

3. Neve

Neve

Neve är ett lätt viktigt WordPress-tema som är lämpligt för webbplatser för små företag och e-handelsbutiker.

Den har en minimalistisk layout med vackra färger och avancerad typografi. Det integreras med populära sidbyggare som Beaver Builder för enkel anpassning.

4. Guten-tema

Guten-tema

Guten Theme är ett Gutenberg-klart WordPress-tema som du kan använda för att skapa din företagswebbplats. Det kommer med stöd för extra Gutenberg-block som du kan använda för att bygga vackra layouter för din webbplats.

Det fungerar också bra med drag-and-drop-sidbyggare för att ge dig ännu fler anpassningsalternativ. Den är mycket optimerad för hastighet och prestanda.

5. Sydney

Sydney

Sydney är ett kraftfullt WordPress-verksamhetstema. Den levereras med en bildreglage i full bredd, anpassad logotyp, obegränsade färgalternativ och åtkomst till alla Google-teckensnitt. Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar klibbig navigationsmeny, sidhuvudbild och bläddring av parallax.

6. Mesmerize

Hypnotisera

Mesmerize är ett superflexibelt WordPress-flerfunktionstema som är byggt för affärswebbplatser. Det är nybörjarvänligt och har massor av alternativ som låter dig skapa en webbplats utan att skriva någon kod eller CSS. Hemsidan har en företagswebbdesign, som innehåller 5 sidstilar och över 30 färdiga innehållsavsnitt. Det stöder också videobakgrunder, bildspel, rubrikinnehållstyper, övergångsöverlagringar och mer.

7. Zelle

Zelle

Zelle är ett WordPress-tema på en sida designat med en professionell layout för företagswebbplatser. Den har parallaxrullning, anpassade bakgrunder, mega-menyer och 1-klick-demoinnehållsimportör för att komma igång direkt. Zelle-temat är också kompatibelt med alla populära sidbyggare så att du enkelt kan skapa anpassade sidmallar.

8. Bento

Bento

Bento är ett användarvänligt WordPress-tema byggt med flera professionella layouter, inklusive en mall för din företagswebbplats.

Det är packat med funktioner som flera sidmallar, anpassade widgetar, vektorsymboler, obegränsade färgkombinationer och Google-teckensnitt. Du kan använda WordPress-anpassaren för att anpassa din webbplats med en direktförhandsvisning.

9. Hestia

Hestia

Hestia är ett gratis WordPress-tema perfekt för affärswebbplatser. Den levereras med en följeslagare-plugin som lägger till kundavsnitt och servicesektioner på hemsidan.

Det är kompatibelt med populära plugins för sidbyggare och erbjuder support från WooCommerce. Hestia är lätt att konfigurera med hjälp av anpassningstjänsten för levande teman.

10. Rika

Förmögen

Affluent är ett gratis WordPress-tema som passar bra för företag och företagswebbplatser. Med en minimal och professionell layout har den anpassade inläggstyper för hemsidans skjutreglage, innehållsblock och testimonial rotator. Det integreras med populära WordPress-plugins som Yoast SEO, WooCommerce och WPML för att utöka funktionaliteten.

11. Foodica

Foodica

Om du letar efter ett gratis WordPress-tema för din matrelaterade verksamhet, skulle Foodica vara ett perfekt val. Det erbjuder en rymlig layout med vit bakgrund som gör ditt innehåll och bilder att sprida ut.

Detta tema har flera navigeringsmenyer, bildreglage, ikoner för social delning och avsnitt om innehåll på hemsidan. Det är enkelt att anpassa med WordPress live anpassare.

12. Avant

Avant

Avant är ett gratis och modernt WordPress-affärstema för att snabbt skapa professionella webbplatser. Det ger dig full kontroll för att välja layouter för dina sidor och blogg.

Du kan också anpassa layoutinställningarna för att justera avståndet i områdena sidhuvud, sidfot och widget. Den är flerspråkig redo och stöder WooCommere ur lådan.

13. Totalt

Total

Total är ett vackert och gratis WordPress-tema för företagswebbplatser. Det levereras med en flexibel hemsideslayout med olika områden för att lägga till skjutreglaget, kontaktformulär, framstegsfält, portfölj, teamavsnitt, vittnesmål och en bloggsektion.

Den innehåller flera widget-klara områden och fullständigt anpassningsstöd för att ändra temainställningar. Det är också WooCommerce redo och kan användas för att skapa en flerspråkig webbplats.

14. Hueman

HUEman

Hueman är ett gratis och mångsidigt WordPress-affärstema. Det är mycket anpassningsbart och kommer med en lättanvänd alternativpanel. Det har flera layoutalternativ, inklusive layouter med en, två eller tre kolumner. Hueman erbjuder två platser för navigationsmenyer och sociala mediemenyer inbyggda i temat.

15. Poseidon

Poseidon

Poseidon är ett minimalt WordPress-tema med en vacker rymlig layout. Det kan användas som ett enkelt bloggtema, en företagswebbplats och till och med som en online-tidning. Det låter dig bygga en hemsidalayout med hjälp av anpassade widgetar. Du kan använda WordPress-temanpassaren för att ändra färger, teckensnitt och bakgrund.

16. Customizr

Customizr

Customizr är ett av de mest populära och mycket anpassningsbara WordPress-affärsteman. Det är helt lyhört och mobilvänligt. Den levereras med ett skjutreglage, flera sidmallar, layoutalternativ och färger. Detta tema har en attraktiv anpassad bakgrundsbild i full bredd för att lämna ett fantastiskt första intryck.

17. Gör

Göra

Make är ett Word Builder-vänligt WordPress-tema med drag-and-drop-funktioner som låter dig bygga din företagswebbplats snabbt. Det kommer med flera layoutalternativ och helt responsiv design. Det innehåller också banderoller i full bredd och bildgallerier för att visa upp din affärsportfölj.

18. Vantage

Vantage

Vantage är ett gratis och flexibelt WordPress-affärstema som kan användas för nästan alla typer av webbplatser. Det är mycket anpassningsbart med hjälp av plugins för sidbyggare. Du kan använda dra och släpp-funktionen för att anpassa layouten snabbt.

Det är optimerat för prestanda och kan också användas för e-handelswebbplatser.

19. Colorway

färgsättning

Colorway är ett elegant WordPress-affärstema med lättanvända funktioner och alternativ. Det kommer med en anpassad bakgrund, flera layoutalternativ, Google Analytics-support och mer. Du kan också importera demoinnehåll för att ställa in temat och sedan byta ut text och bilder för att komma igång direkt.

20. Pinnacle

Höjdpunkt

Pinnacle är ett djärvt WordPress-tema som erbjuder en platt design med helt responsiv layout. Den har en bakgrundsbild på full bredd med en anpassad logotyp och navigationsmeny. Pinnacle stöder också WooCommerce för att utöka din affärssida till en eCommerce-butik.

21. Rymlig

Rymlig

Spacious är ett gratis WordPress-affärsteman med en minimalistisk och uppfriskande layout. Det kommer med en bildreglage, anpassade widgetar och hemsidor för presenterat innehåll.

Det inkluderar också rutor och breda layoutalternativ, bloggsidesmall och flera andra sidlayouter. Du kan välja mellan ljusare eller mörkare färgscheman för webbplatsen och använda den med valfri sidbyggare-plugin.

22. Moesia

Moesia

Moesia är ett lyhört WordPress-affärsteman med fullt parallaxstöd. Det levereras med fördefinierade block som du kan använda för att bygga din hemsida. Varje block kan ha sin egen parallaxbakgrund, vilket skapar en vacker upplevelse för dina användare.

23. Gravera Lite

Gravera Lite

Engrave Lite är ett kraftfullt WordPress-affärstema. Den visar en bildreglage i full bredd och anpassade avsnitt på hemsidan.

Den har flera navigationsmenyer, widget-klara områden, stöd för e-handelsplugins och enkla anpassningsalternativ. Det är snabbt att installera utan att kämpa med för många alternativ.

24. Hel ram

Full ram

Som namnet antyder är Full Frame ett WordPress-tema i full bredd för företagswebbplatser. Den levereras med en inbyggd skjutreglage för innehåll, uppmaningsknapp, anpassade widgetar och flera sidlayouter.

Temat stöder WooCommerce för att konvertera din företagswebbplats till en onlinebutik.

25. Minamaze

Minamaze

Minamaze är ett minimalt WordPress-affärsteman. Det har en vacker kombination av svarta och vita färger för bakgrund, teckensnitt och gränser. Temat har en skjutreglage i full bredd, 2 navigationsmenyer och en anpassad logotyp. Den är mycket optimerad för SEO för att öka din webbplatstrafik.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta det bästa kostnadsfria WordPress-affärsteman för din webbplats. Du kanske också vill kolla in vårt expertutbud om de bästa e-postmarknadsföringstjänsterna och de bästa telefontjänsterna för små företag.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map