25 bästa WordPress-teman för fotografer (2020)

Letar du efter WordPress-teman för fotografer?


Ett WordPress-tema utformat specifikt för fotografer kan hjälpa till att visa upp ditt arbete, hitta fler klienter och få kontakt med andra likasinnade fotografer.

I den här artikeln har vi handplockat några av de bästa WordPress-teman för fotografer som du kan använda på din fotografihemsida.

Bästa WordPress-teman för fotografer

Bygga en WordPress-webbplats för fotografer

Först måste du se till att du väljer rätt plattform för att bygga din webbplats. WordPress.org är värd för den bästa webbplatsen för fotografer.

WordPress erbjuder kreativ frihet med obegränsad design, tusentals appar, tillägg och integrationer tillgängliga för webbplatsägare.

För att komma igång måste du registrera dig för ett WordPress-värdkonto. Det kommer att vara din webbplats hem på internet.

Du behöver också ett domännamn som dina användare lägger i sina webbläsare för att öppna din webbplats (till exempel wpbeginner.com eller google.com).

Vi rekommenderar att du använder Bluehost. De är ett av de populäraste webbhotellföretagen i världen och en officiell värdpartner för WordPress.

När du har registrerat dig för ett värdkonto måste du installera WordPress. Följ instruktionerna i vår guide om hur du startar en WordPress-blogg så kommer du att komma igång på nolltid.

Därefter måste du välja ett tema från våra expertval nedan. Om du behöver hjälp med att installera temat på din webbplats kan du kolla in vår nybörjarguide för hur du installerar ett WordPress-tema.

Med det sagt, låt oss ta en titt på några av de bästa WordPress-fotografiämnen.

1. Divi

Divi Photographer

Divi är ett populärt WordPress-tema och en ultimat sidbyggare. Det levereras med 100-tals layoutpaket och en 1-klicksimportinnehållsimportör som gör det lättare att starta din fotograferingswebbplats.

Den har en visuell anpassning, inline textredigerare, massor av designalternativ och mer. Med globala element och stilar kan du enkelt hantera webbplatsinställningar. Divi är nybörjarvänligt och enkelt att installera.

Skaffa Divi-temat idag!

2. Astra-tema

Astra Photographer

Astra Theme är ett lättvärdigt WordPress-tema. Det levereras med dussintals starterwebbplatser, inklusive inbyggda demo-layouter med innehåll för fotografer.

Temat fungerar utmärkt med dra och släpp sidbyggare för att skapa anpassade målsidor. Det ger dig full kontroll över färger, teckensnitt och bakgrund.

Få Astra-tema idag!

3. Elegance Pro

Elegance Pro

Elegance Pro är ett graciöst WordPress-tema för fotografer, designers och artister. Det är byggt ovanpå StudioPress Genesis Framework.

Temat har en minimalistisk layoutdesign med en underbar visning av foton. Det kommer med anpassade sidmallar för blogg, hemsida och målsidor. Elegance Pro är lätt att installera med WordPress-tematilpassare med en direktförhandsvisning.

StudioPress är nu en del av WP Engine, det populäraste WordPress-värdföretaget. Du kan få detta tema och alla 35+ andra StudioPress-teman om du registrerar dig för WP Engine hosting för att bygga din webbplats.

Bonus: WPBeginner-användare får också ytterligare 20% RABATT. Kom igång med WP Engine idag!

Få Elegance Pro-temat idag!

4. Ultra

Ultra Photography

Ultra är ett kraftfullt WordPress-tema. Det levereras med flera färdiga webbplatser, inklusive en demosida för fotografer.

Det låter dig visa dina presenterade foton i en anpassad reglage för hemsidan. Ultra-temat har obegränsade färgval, anpassade widgets och vackra typografimöjligheter.

Få Ultra-temat idag!

5. OceanWP

OceanWP

OceanWP är ett gratis WordPress-tema byggt för att skapa en webbplats. Med funktionen 1-klick på Ocean Demo Import kan du importera gratis demo-webbplatser och premiumsidor för att starta din fotografihemsida direkt.

Temat kommer med färgscheman, typsnitt, anpassade bakgrunder och sidmallar. Den har en snabb sidladdningstid och inbyggd SEO som hjälper till att växa din webbplatstrafik.

Skaffa OceanWP-temat idag!

6. Neve

Neve

Neve är ett modernt WordPress-tema för fotografer, kreativa bloggare, artister och modedesigner. Det kommer med layouter på en sida och flera sidor.

Det erbjuder sömlös integration med drag- och drop-sidbyggare som Beaver Builder, Elementor, Visual Composer, etc. Temat är också kompatibelt med Gutenberg-blockredigeraren för att skapa vackra inlägg med bilder.

Få Neve-temat idag!

7. Kustlinje

kust

Coastline är ett unikt designat WordPress-tema för fotografer. Den har ett portföljavsnitt för att visa dina foton vackert.

Andra viktiga funktioner inkluderar anpassade widgetar och flera layoutalternativ. Den använder en rutnätlayout på hemsidan med en fast sidofält till vänster. Temat är enkelt att anpassa och ser bra ut på alla enheter och skärmar.

Få temat kustlinje idag!

8. Fargo

Fargo

Fargo är ett WordPress-tema för fotografering av hög kvalitet, byggd specifikt för bildkonstnärer och fotografer för att skapa en enastående onlineportfölj. Den har vackra animationer med ett minimalistiskt svartvitt utseende.

Du kan visa upp foton med olika layouter. Den hanterar text, video och foton alla med samma elegans på alla enheter och skärmstorlekar.

Fargo kommer med ett Style Manager-verktyg som du kan använda för att få visuell konsistens på hela webbplatsen med en fördefinierad uppsättning färger och teckensnitt. Du kan också välja anpassade färger som matchar din varumärkesidentitet och stil.

Det integreras med WooCommerce för att skapa en onlinebutik. Om du vill sälja dina foton och få fler fotograferingsbokningar online kan det här temat göra det ganska effektivt.

Få Fargo-temat idag!

9. Slut upp

Slut upp

Shutter Up är ett gratis WordPress-tema för fotografer och fotoblogs. Den levereras med en skjutreglage för innehåll som visar ditt bästa foto elegant.

Hemsidan har vackra avsnitt för att lägga till användarnas vittnesmål, tjänster, fotoalbum med mer. Det är enkelt att konfigurera med WordPress-anpassaren med live-förhandsvisning.

Få tema Shutter Up idag!

10. Ambiance Pro

Ambiance Pro

Ambiance Pro är ett minimalistiskt WordPress-tema för fotografer att skapa en vacker portfölj och fotografihemsida. Det har en vitfärgad bakgrund som dyker upp dina foton och innehåll.

Den har en widgetiserad hemsideslayout och flera sidmallar för din blogg, arkiv och målsidor. Ambiance Pro är SEO-vänlig och stöder WooCommerce för att sälja bilder online.

Få Ambiance Pro-temat idag!

11. Form

Form

Shape är ett WordPress-tema utformat specifikt för fotografer. Det levereras med inbyggda filterbara gallerier och vackra övergångseffekter.

Den levereras med en anpassad widget för att lägga till ett prenumerationsruta för nyhetsbrev i sidfoten och bygga din e-postlista. Temat har en rutnätlayout för att tydligt visa dina foton.

Hämta Shape-temat idag!

12. Hestia Pro

Hestia Pro

Hestia Pro är ett elegant WordPress-tema. Det är packat med några färdiga startsidor som du kan importera och ersätta innehållet för att komma igång snabbt.

Temat stöder bild- och videoknappen för att göra intryck på dina användare. Den har en helt anpassningsbar hemsida och översättningsklar för att skapa en flerspråkig webbplats.

Skaffa Hestia Pro-temat idag!

13. True North

Äkta norr

True North är ett vackert WordPress-tema som passar fotografer att bygga portföljwebbplatser. Det kommer med ett inbyggt portföljavsnitt på hemsidan där du enkelt kan ladda upp dina foton.

Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar en rutnätlayout, anpassade bakgrunder och stora rubriker. Det levereras med anpassade widgetar för profiler på sociala medier och funktioner för att upptäcka innehåll.

Skaffa True North-temat idag!

14. Inspiro

inspiro

Inspiro är ett utmärkt WordPress-tema för fotografering. Det har en visuell bakgrund som gör att du kan lägga till ett professionellt foto eller en video för att imponera på dina användare.

Det stöder sidbyggare och en gallerimodul för att snabbt bygga din fotografihemsida. Temat är helt kompatibelt med WooCommerce.

Få Inspiro-temat idag!

15. Suarez

Suarez

Suarez är ett WordPress-fotobloggtema. Det levereras med massor av anpassningsalternativ och en dra-och-släpp-sidbyggare för att designa dina målsidor.

Temat inkluderar också CSS-animationer, Google-teckensnitt och en vacker bildreglage. Det är enkelt att installera med en live-anpassningspanel.

Få Suarez-tema idag!

16. Lins

Lins

Lense är ett elegant WordPress-tema för fotografer och videoproducenter. Den har en 2-kolumnslayout med en navigationsmeny och en anpassad logotyp på vänster sida och en vacker stor horisontell reglage på höger sida av skärmen.

Det kommer med underbara gallerilayouter för att visa dina foton och videor. Den har flexibla anpassningsalternativ med flera färgval, fullskärmsvisning och anpassade widgetar.

Skaffa Lense-temat idag!

17. Exponera Pro

Exponera Pro

Expose Pro är ett vackert designat WordPress-tema för fotografer. Det kommer med en widgetad hemsida med fyra widgetområden och erbjuder flera mallar för din blogg, hemsida, arkiv och målsidor.

Den har ett anpassat galleri-inläggsformat med lightbox-popup. Expose Pro använder stora bilder för att visa upp det bästa av ditt arbete.

Hämta Expose Pro-temat idag!

18. Fet fotografering

Fet fotografering

Bold Photography är ett gratis WordPress-tema för fotografer. Den levereras med en vacker skjutreglage på hela skärmen på hemsidan så att du kan visa dina foton i deras fulla ära.

Det innehåller också stora bilder och ett bildgalleri i portföljstil. Temat är lätt att anpassa med WordPress live anpassare.

Få temat Bold Photography idag!

19. Benson

Benson

Benson är ett modernt WordPress-fotograferingstema. Det kommer med ett stöd för video och bildspel för att skapa det bästa första intrycket på dina användare.

Andra viktiga funktioner inkluderar flera layouter, färgscheman och stöd för anpassade bakgrunder. Det inkluderar även rubriker, widgetar, social integration osv.

Skaffa Benson-temat idag!

20. Gusto

Välbehag

Gusto är ett gratis WordPress-tema för bloggare och fotografer. Den visar stora funktioner och vacker typografi.

Det kommer med en 2-kolumnslayout, bakgrundsfärger, anpassad logotyp och mer. Temat följer de senaste SEO-metoderna för att rangordna din webbplats snabbt.

Skaffa Gusto-temat idag!

21. Förmörkelse

Förmörkelse

Eclipse är ett elegant WordPress-tema för fotografer, bloggare och artister. Hemsidan har en vacker reglage för att visa upp ditt senaste arbete professionellt.

Den levereras med en anpassad widget för Instagram-foton och videor. Det innehåller också gallerimallar, en portföljsektion och support för WooCommerce.

Få Eclipse-temat idag!

22. PhotoBlogster

PhotoBlogster

PhotoBlogster är ett gratis WordPress-tema som passar bra för bloggare, fotografer och författare. Hemsidan har en vacker rutnätlayout för att visa ditt innehåll.

Det är helt kompatibelt med Google AdSense och tillhörande marknadsföringsplugins vilket gör det enklare att visa annonser på din webbplats.

Få PhotoBlogster-temat idag!

23. Parallax

Parallax

Parallax är ett WordPress-portföljtema för fotografer och artister. Det kommer med massor av anpassningsalternativ och 60+ förutbestämda layouter.

Det innehåller också en lättanvänd drag- och släppsidebyggare. Med graciösa parallaxeffekter och skjutreglage på full skärm är temat idealiskt för en fotografihemsida.

Få Parallax-temat idag!

24. Tempo

Tempo

Tempo är ett unikt designat WordPress-tema som är specifikt byggt för fotografer och bloggare. Det kommer med en murlayout på hemsidan för att visa dina bilder stilfullt.

Temat har 3 sidhuvudlayouter, sociala profiler meny och fullskärmsbilder. Det är WooCommerce redo och stöder Jetpack-funktioner ur lådan.

Få Tempo-temat idag!

25. Fotografi

Fotografera

Photograph är ett gratis WordPress-tema som byggs specifikt för fotografer, digitala marknadsförare, bloggare och kreativa byråer. Det erbjuder en 1-klick-demoinnehållsimport för att komma igång snabbt.

De spännande temafunktionerna inkluderar en anpassad rubrikbild i full bredd, anpassade widgetar, mall för bildgalleri och en sidofält.

Få fototema idag!

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-teman för fotografer. Du kanske också vill se vår guide om de bästa WordPress-plugins och bästa e-postmarknadsföringstjänster för små företag.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me