25 bästa WordPress-teman för resebloggar (2020)

Letar du efter de bästa WordPress-teman för en reseblogg?


Du kan använda valfri WordPress-blogg eller affärstema för resewebbplatser och bloggar. Men de kanske inte återspeglar känslan av äventyr och entusiasm på en resewebbplats.

I den här artikeln har vi valt de bästa WordPress-teman för resebloggar som hjälper dig att få det perfekta utseendet för din webbplats.

Bästa WordPress-teman för resebloggar

Skapa en reseblogg med WordPress

WordPress är den mest flexibla och lättanvända plattformen för att bygga en webbplats. Många populära resewebbplatser använder WordPress över hela världen.

Det finns två typer av WordPress-webbplatser. WordPress.com, som är en värdplattform och WordPress.org, även kallad självhostad WordPress. För mer information bör du se vår fullständiga jämförelse av WordPress.com vs WordPress.org.

För din reseblogg kommer du att behöva WordPress.org som är värd själv eftersom det ger dig tillgång till alla funktioner och funktioner för att bygga din blogg.

För att skapa en WordPress-blogg behöver du ett domännamn och webbhotell.

Vi rekommenderar att du använder Bluehost. De är en officiellt rekommenderad WordPress-webbhotell, och de erbjuder också WPBeginner-användare 65% RABATT och ett gratis domännamn.

När du har registrerat dig för ett värdkonto kan du följa vår steg-för-steg-guide om hur du startar en reseblogg.

Låt oss titta på några av de bästa WordPress-teman för resebloggar som du kan installera på din webbplats.

1. Divi

Divi Travel

Divi är det mest populära WordPress-temat och en ultimat sidbyggare. Det kommer med vackra visuella effekter som kan locka nya användare till din reseblogg.

Temat erbjuder flera färdiga layouter för resewebbplatser och bloggar. Med Divi får du obegränsade anpassningsalternativ utan att skriva någon kod.

2. Astra

Astra Travel Theme

Astra är ett lättviktigt WordPress-flerfunktionstema för alla typer av webbplatser. Temat har en perfekt inbyggd mall för din reseblogg.

Det kommer med en bakgrundsbild på fullskärmsrubrik, en uppmaningsknapp, visade turavsnitt, recensionsavsnitt och mer. Astra är också ett idealt tema för resebyråer och äventyrare.

3. OceanWP

OceanWP Travel

Om du letar efter ett premiumliknande gratis WordPress-tema, kolla sedan OceanWP. Detta utmärkta WordPress-tema kommer med sina egna följeslagna plugins som låter dig tillämpa premiumfunktioner på din webbplats.

Den innehåller en vacker hemsidamall, WooCommerce-stöd, översättningsklar med WPML, sidbyggare-integration och mer. Temat har flexibla anpassningsalternativ i WordPress-anpassaren.

4. Neve

Neve Travel

Neve är ett modernt WordPress-tema med dussintals färdiga demosajter, inklusive en mall för resebloggar, resebyråer och turistwebbplatser. Det kommer med parallaxeffekter på hemsidan för att locka dina besökare till första intrycket.

På hemsidan finns flera avsnitt där du kan visa dina reseventyr, foton, reseskildringar och mer. Neve är SEO-vänlig och lätt att installera.

5. Ultra

Ultra Travel

Ultra är ett heltäckande WordPress-tema som kommer med flera färdiga webbplatser. Du kan använda en klick på demoinnehåll för att importera en mall och komma igång med din reseblogg snabbt.

Temat integreras med populära drag-and-drop-sidbyggare som låter dig redigera valfri sidlayout eller utforma en anpassad målsida. Den har en panel med temalternativ som hjälper dig att konfigurera din webbplats utan att redigera någon kod.

6. Essence Pro

Essence Pro

Essence Pro är ett vackert WordPress-tema utformat specifikt för resebloggar och turistföretag. Den är byggd ovanpå Genesis Theme Framework som gör det stenfast.

Temat erbjuder en huvudbredd med fullbredd, berättelser med mera och mer. Det stöder e-handel för att skapa en onlinebutik och tjäna pengar på din reseblogg.

StudioPress är nu en del av WP Engine, det populäraste WordPress-värdföretaget. Du kan få detta tema och alla 35+ andra StudioPress-teman när du registrerar dig för WP Engine hosting för att bygga din webbplats.

Bonus: WPBeginner-användare får också ytterligare 20% RABATT. Kom igång med WP Engine idag!

7. Zermatt

Zermatt

Zermatt är ett underbart WordPress-tema för resebloggar. Dess hemsida har en vacker transparent navigationsmeny med en väderwidget ovanpå och hemsidan består av olika widget-färdiga områden.

Det kommer med vackra reglage, fotogallerier, sidmallar och ett bokningsformulär. Zermatt är ett nybörjarvänligt tema med en attraktiv och professionell design.

8. Tropicana

Tropicana

Tropicana är ett elegant WordPress-tema för resenärer, nomader, äventyrare och strandälskare. Det har en perfekt atmosfär för att starta din reseblogg och bygga ett läsarantal.

Temat integreras med gratis och premium WordPress-plugins sömlöst. Det kommer med flera sidmallar för en separat bloggsida, bildgalleri och mer.

9. Resenären

Resande

The Traveller är ett elegant WordPress-tema som är speciellt designat för resebloggar, turism och webbplatser för resebyråer. Dess hemsida använder en traditionell magasinlayout som låter dig visa inlägg i ett murnät.

Den innehåller en bakgrundsbild på full skärm, Instagram-flöde, sidmall i full bredd, anpassade widgets, integration av sociala medier och mer.

10. Binder Pro

Binder Pro

Binder Pro är ett vackert WordPress-tema som låter dig dra och släppa moduler för att skapa dina egna layouter. Det innehåller flera nyckelfärdiga mönster som du kan installera med ett klick på en knapp.

Det stöder också WooCommerce, Google-teckensnitt, anpassade widgets, kontaktformulär och mer. Binder Pro är superlätt att använda och perfekt för nybörjare som letar efter en enkel modern blogg.

11. Elegant

Elegant resa

Elegant är ett multifunktionellt WordPress-minimalistiskt tema som är idealiskt utformat för resebloggar. Det kommer med flera sidmallar, fotogallerier, skarp typografi och layouter för murgitter.

Temat levereras med ett kraftfullt plugin för sidbyggare som låter dig skapa anpassade målsidor. Det stöder också WooCommerce ur lådan och innehåller vackra butiksmallar.

12. Zooma

Zoom

Zoom är ett rymligt och rent WordPress-tema för resor och turismwebbplatser. Den har en enkel kolumnlayout med en stor rubrikbild följt av en webbplatstitel och navigationsmeny.

Det inkluderar obegränsade gallerier, murverk rutnätlayout för blogginlägg, flera widgetområden, dra och släpp hemsida byggare och mer. Zoom har en anpassad temalternativ för en snabb installation.

13. Hive

Bikupa

Hive är ett WordPress-tema i magasinstil perfekt för resenärer och resebyråer. Huvudfunktionerna i temat inkluderar en minimalistisk design, vacker typografi och en underbar visning av presenterade bilder.

Det kommer med en rutnätslayout för ditt innehåll, stöd för postformat, sidmallar, layouter med fullbredd, flera widget-klara områden med mera. Hive är översättningsklar och integreras med WPML för att skapa en flerspråkig webbplats.

14. Collecto

Collecto

Collecto är ett WordPress-magasin- och tidningstil-tema som är utformat specifikt för resebloggar. Det har en verkligt unik layout, vertikal navigationsmeny, ett vackert rubrikområde och parallaxa bakgrundseffekter.

Temat har en dynamisk rutnätslayout för din blogg och innehållsarkiv som automatiskt belyser dina klibbiga inlägg. Den har obegränsade färger, en enda sida och en enda postmall, ikoner för sociala medier och mer.

15. Blossom Travel

Blossom Travel

Blossom Travel är ett gratis WordPress-tema för resenärer, resebloggare, resetidningar och resebyråer. Det kommer med ett prenumerationsformulär för nyhetsbrev för att skapa en e-postlista och öka antalet bloggbesökare.

Det låter dig bädda in foton från ditt Instagram-konto för att locka användare och öka dina följare. Temat kommer med enkla anpassningsalternativ i WordPress live-anpassare.

16. Utforskare

Explorer

Behöver ett flexibelt bloggtema för din reseblogg, titta sedan på Explorer. Detta moderna bloggtema har en klibbig navigeringsmeny ovanpå, anpassad logotypstöd och en professionell hemsidesdesign.

Det är superenkelt och enkelt att använda med bara de alternativ du behöver för din reseblogg. Explorer-temat innehåller flera layouter, integration av sidbyggare, WooCommerce-stöd och mer.

17. Feltmag

Feltmag

Feltmag är ett fantastiskt WordPress-magasinetema för resebloggar, resetidningar och resebyråer. Den har en modern layout med en fullskärmsrubrik, sektioner med flera innehåll och ett vackert bildspel av karusell.

Det innehåller 2 navigationsmenyer i rubrikområdet, stora bilder, flexibel rubrikdesign, anpassade widgetar, sociala ikoner och mer.

18. Reselogg

Reselogg

Reselogg är ett enkelt och gratis WordPress-tema för resewebbplatser och bloggar. Den levereras med en kompletterande plugin för att lägga till vissa resor och turismrelaterade funktioner på din webbplats.

Hemsidan har en reglage ovanpå, följt av olika avsnitt. Reseloggen är lätt att konfigurera och anpassa med WordPress live-anpassare.

19. Veni

veni

Veni är ett fantastiskt WordPress-tema som är idealiskt för reseguider, researrangörer, destinationleverantörer och reseskildringar. Temat har en unik och elegant design med en stor rubrikbild eller skjutreglaget ovanpå, bild-menyer och en rymlig layout.

Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar specialanpassade sidor, stående och liggande presenterade bilder, obegränsade färger och mer.

20. Indigo

Indigo

Indigo är ett graciöst WordPress mångsidigt tema som passar för resetidningar och bloggar. Den innehåller en klibbig navigationsmeny ovanpå, följt av en webbplatslogo, primärnavigering och en bildreglage.

Den erbjuder en tidskriftshemsida och en traditionell bloggsida-layout. Temat har unika anpassade widgets för sociala ikoner och populära inlägg.

21. Noozbeat

Noozbeat

Noozbeat är ett professionellt WordPress-nyhets- och tidningstema som är idealiskt designat för resor och äventyrsbloggar. Den visar dina inläggsblock som presenterade bilder med artikeltitlar ovanpå bilden.

Hemsidan visar nya artiklar i en dynamisk rutnätlayout. Den har en widgetmall som låter dig dra och släppa widgetar för att designa hemsidan snabbt.

22. Travelbiz

Travelbiz

Travelbiz är ett gratis WordPress-tema för resebloggar, resebyråer och webbplatser för äventyrsturism. Detta eleganta tema visar en bildreglage i full bredd och en anpassad sökmotor på hemsidan.

Det är lätt att använda och innehåller endast minimala anpassningsalternativ. Det fungerar med populära WordPress-plugins utan problem.

23. Topp

Topp

Letar du efter ett elegant sätt att visa dina resebilder? Kolla in topp. Detta vackert utformade WordPress-tema är perfekt för resefotografering, turism och personliga bloggar.

Det levereras med flera gallerilayouter, sidmallar, diablad-widgetar, sidtitelbanner och mer. Det är kraftfullt men ändå ganska enkelt att använda med detaljerade temalternativ som hjälper dig att gå igenom installationen.

24. El Greco

El Greco

Förvandla din reseblogg till en mycket engagerande plattform med El Greco. Den har en minimal layout och flera färger, en stor sidhuvudbild och två navigationsmenyer.

Inuti hittar du anpassade widgetar för funktioner för social delning och innehållsupptäckt. Det är helt kompatibelt med alla populära WordPress-sidbyggare, så att du enkelt kan skapa anpassade layouter.

25. Insikt

Insikt

Insight är ett mångsidigt WordPress-tema som är lämpligt för resetidningar, resetidskrifter och webbplatser för resefotografering. Det levereras med flera anpassade widgetar och en helt widgetiserad hemsideslayout, som låter dig dra och släppa objekt för att ställa in den.

Det finns i 3 färgscheman och du kan också använda anpassade färger. Alla temalternativ är lättillgängliga i WordPress-anpassaren och en anpassad temalternativspanel.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta de bästa WordPress-teman för resebloggar. Du kanske också vill se vår ultimata WordPress SEO-guide för att få mer trafik till din resewebbplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map