26 bästa WordPress-teman för marknadsförare (2019)

Letar du efter den bästa försäljningssidan WordPress-tema för din marknadsföringskampanj? Försäljningssida eller målsida WordPress-teman hjälper marknadsförare att konvertera besökare till betalande kunder. I den här artikeln har vi valt ut några av de bästa försäljningssidan WordPress-teman för marknadsförare.


Bästa försäljningssidan WordPress-teman

Skapa en webbplats för försäljningssidor med WordPress

Studier utförda av MarketingSherpa visar att 48% marknadsförare skapar nya målsidor för varje kampanj och 68% av onlineföretagen använder flera målsidor för att generera leads.

Om du är ett företag som försöker sälja produkter och tjänster online, behöver du en målsida utformad för att generera försäljning och leads.

En bra målsida har en tydligt visad uppmaning, följt av en uppdelning av funktioner och unika försäljningsställen för din produkt eller tjänst.

För att skapa en webbplats för försäljningssida med WordPress, behöver du en domän och ett WordPress-värdkonto.

Vi rekommenderar att du använder Bluehost eftersom de är ett av världens största värdföretag och en officiell WordPress-värdpartner. De erbjuder våra användare 60% rabatt + en gratis domän.

För mer information, se vår kompletta steg-för-steg-guide för hur du skapar en WordPress-webbplats och du kommer att vara igång på nolltid.

När din webbplats är klar är du redo att installera ditt tema. Låt oss titta på några av de bästa försäljningssidan WordPress-teman för marknadsförare. Denna lista är en blandning av både betalda och gratis teman och alla är mobilkänsliga.

1. Highend

highend

Highend är ett förstklassigt WordPress-tema. Highend är utformat för att enkelt kunna skapa försäljningssidor och är fullpakad med funktioner som flera redo att använda demomallar, inklusive en vacker demosida på en sida. Det inkluderar även dra och släpp sidbyggare, reglage, ikonsteckensnitt osv.

Inuti hittar du också flera sidmallar, anpassade widgetar, flera sidfält och navigeringsmenyval. Det är WooCommerce redo så att du till och med kan lägga till en onlinebutik på din webbplats.

2. Montblanc

Mont Blanc

Montblanc är ett vackert försäljningssida WordPress-tema som också enkelt kan användas på flera sidor. Den är utformad för webbplatser för företag, appar, produkter eller fotografering. Den har en stor skjutreglage för helskärm på hemsidan med transparent navigationsmeny och logotyp längst upp.

Det levereras med fem layouter på hemsidan, 4 kreativa sidstilar, flera portföljlayouter och fullständigt WooCommerce-stöd.

3. Driva

Driva fram

Propel är ett vackert designat försäljningssida WordPress-tema. Den har en demoinnehållsinstallation med ett klick som gör att du snabbt kan skapa en försäljningssida. Utformad huvudsakligen för att vara ett en-sida tema men det innehåller också separata layouter för blogg och eventuella ytterligare sidor du kanske vill lägga till.

Den har en vacker filtrerbar portfölj med Ajax och vackra animationer. Det övergripande utseendet på temat är mycket modernt med parallaxbakgrunder, fullskärmsrubrik och skarp typografi.

4. Ultra

Ultra

Ultra är ett kraftfullt och mycket flexibelt WordPress-tema med en tätt integrerad visuell dra-och-släpp-sidbyggare och lätt att lägga till innehållsmoduler. Den innehåller också flera färdiga mallar för olika branscher som byråer, spa, appar, företag osv.

Med användarvänligheten och en kraftfull sidbyggare kan Ultra användas för att skapa vackra försäljningssidor med på några minuter. Det kommer också med portföljer, WooCommerce-stöd, reglage, gallerier, anpassade widgetar och mycket mer.

5. Creativo

Creativo

Creativo är ett WordPress-tema med en sida som är lämplig för webbplatser för försäljningssidor, produkter, företag och portföljer. Detta fantastiska multifunktionella tema kommer med flera demonstrationer med ett klick inklusive en försäljningsorienterad webbplats på en sida. Du måste bara byta ut innehållet med ditt eget och du kommer att gå bra.

Det levereras med inbyggd portföljinnehållstyp, fullt stöd för WooCommerce, 7 skins, 3 designlayouter, flera sidhuvudlayouter och obegränsade färgval. Det inkluderar också freebies som en sidbyggare, reglage och en plugin för livechatt.

6. Indigo

Indigo

Indigo är ett mycket anpassningsbart WordPress-tema för att skapa vackra layouter för försäljningssidor. Det kommer med dra och släpp-moduler som gör att du kan skapa unika layouter som passar dina behov.

För att göra det ännu enklare inkluderar Indigo demoinnehåll och färdiga webbplatser som du kan använda som utgångspunkt för dina egna projekt. Det erbjuder också flera mallar, gallerier, skjutreglage, sidstilar och obegränsade sidofält.

7. OneEngine

En sida

OneEngine är ett WordPress-tema med en djärv och kreativ design. Den har en ljus fullskärmsrubrik överst, följt av navigeringsmeny och sedan innehållssektioner.

Det inkluderar tjänster, teammedlemmar, portfölj och en om-sektion. Temainställning är ganska lätt att anpassa till en säljsida för alla typer av produkter eller tjänster.

8. Koehn

Koehn

Koehn är ett vackert utformat WordPress-tema. Den använder den minimalistiska strategin för design som lämnar gott om utrymme för att skapa mycket engagerande försäljningssideslayout.

Det erbjuder en enkel sidinställning med dra och släpp innehållswidgets. Det låter dig enkelt använda dina egna färger och inkluderar anpassade widgetar för sociala medier, innehållsupptäckt och flera layoutalternativ.

9. Dagsljus

Dagsljus

Daylight är ett utmärkt tema för WordPress målsida med flexibla alternativ för att skapa din försäljningssida med dra och släpp.

Det inkluderar parallaxrullning, hjältebilder, reglage och ett inbyggt portföljavsnitt. Det är enkelt att konfigurera och anpassa med 2 hemsidayouter och 10 sidmallar.

10. Parallax Pro

Parallax Pro

Prallax Pro är byggd ovanpå Genesis temaram och är utformad för att vara ett enda sida tema. Som namnet antyder har den vackra bläddringseffekter av parallax med en stor huvudbild på toppen.

Startsidan är helt widgetiserad så att du helt enkelt kan dra och släppa innehållsblock för att ställa in din försäljningssida. Andra funktioner inkluderar fullt stöd för WooCommerce, anpassade widgets, sidmallar och skarp typografi.

11. Struktur

Struct

Struct är utformad för att vara ett försäljningssida-tema för programvara, appar och SaaS-produkter. Den har en ren och modern layout med stor sidhuvudbakgrund och framträdande uppmaningar.

Den har en helt widgetiserad startsida-layout med flera anpassade widgetar för att lägga till innehåll och sociala mediefunktioner. Det innehåller också tjänster, projekt, team, faq, guider, klienter, vittnesmål och bildspel utanför boxen.

12. advent

Advent är ett kreativt WordPress-säljtema för appar, programvara, produkt, företag etc. Det innehåller flera användarengagemangsfunktioner som call to action-block, prenumeration, kontaktformulär och prissättningstabeller.

Den innehåller förstoringsglasfunktion för produktbilder, ikonstilsort, integration i sociala medier och flera praktiska kortkoder. Den levereras med en separat sidbyggare-plugin som gör att du också kan skapa dina egna försäljningssideslayout.

13. Enkelsida

En sida

SinglePage är ett gratis WordPress-försäljningssida-tema. Den stöder fullskärms YouTube-videobakgrunder med parallaxeffekt. Hemsidan är indelad i olika sektioner med en klibbig vertikal navigationsmeny. Det är ganska enkelt att installera och kan användas för att komma igång snabbt med en vacker försäljningssida.

14. Noll

Noll

Zero är ett modernt WordPress-försäljningssida-tema för byråer, programvara, appar, etc. Den har en vackert designad hemsida med en lagerdelad layout.

Det kommer med inbyggda sektioner för att lägga till portfölj, klienter, tjänster, sektioner. Det stöder fullt ut WooCommerce så att du också kan lägga till en onlinebutik på din webbplats.

15. mustasch

Mustasch

Mustasch är en designad för att vara en försäljningssida WordPress-tema för designers, fotografer, byråer etc. Det är tillräckligt flexibelt för att användas på flera sidor också.

Det kommer med sektioner för att enkelt lägga till portfölj, klienter, tjänster och teammedlemmar. Mustasken har en kreativ modern layout med anpassad logotypstöd, enkel installation, inbyggd Google Maps och kontaktformulärsupport.

16. Startaren

Startaren

Starten är ett gratis landningstema för kommande produktlansering. Det kan också användas som en vanlig målsida för dina produkter eller tjänster.

Det levereras med enkla anpassningsalternativ, call to action placering, klibbig meny, klientsektion och prissättningstabell. Den är helt lyhörd, SEO-vänlig och kompatibel med WooCommerce.

17. Landning

landning

Landing är ett kraftfullt WordPress-sida för försäljningssidor som kommer med 25+ fördesignad layout. Det kommer också med en dra-och-släpp-sidbyggare som låter dig redigera befintliga layouter och skapa nya från grunden.

Du får flera rubriktyper, så att du kan skapa otaliga målsidor med olika stilar och layout. Andra funktioner inkluderar portfölj, vittnesmål, händelser, integration i sociala medier och e-handelsstöd.

18. Fråga

Prompt

Prompt är ett gratis landnings- och försäljningssida WordPress-tema. Den har en minimalistisk layout med smal bredd med ett avsnitt med framträdande uppmaning. Den innehåller tre widget-klara områden, en enda navigationsmeny, sociala profiler och Font Awesome support.

19. Atmosphere Pro

Atmosphere Pro

Atmosphere Pro är ett WordPress-affärstema byggt för Genesis temaram. Det kommer med en vacker fullskärms huvudbild med en uppmaning till handling.

Temas design utnyttjar mycket öppet utrymme för att skapa en rymlig layout som ser uppfriskande. Den använder stora bilder och skarp typografi. Det är WooCommerce redo och optimerat för hastighet och prestanda.

20. Screenr

Screenr

Screenr är ett gratis WordPress-tema på en sida. Hemsideslayouten använder huvudskärmbild på helskärm, följt av ett widgetiserat hemsidaområde. Det innehåller anpassade widgets, anpassade sidmallar, parallaxa bakgrundseffekter och enkel temainställning med live customizer.

21. Digital Pro

Digital Pro

Digital Pro är ett modernt WordPress-tema för appar, digitala medier och produktwebbplatser. Temas hemsida har flera widgetade områden, en stor sidhuvudbild med uppmaning och egna widgetar för att bygga din försäljningssida på några minuter.

Det levereras med en alternativpanel för teman och live-anpassningsstöd. Den har flera layoutalternativ, färgscheman och helt anpassningsbart rubrikområde med anpassad logotypstöd.

22. Flyta

Flyta

Float är ett vackert WordPress-tema optimerat för försäljning och konvertering. Det levereras med en inbyggd sidbyggare så att du kan skapa eller ändra sidlayout för att möta dina egna behov. Det innehåller flera färdiga mallar för att skapa nästan alla typer av försäljningssidor.

Den har alla vanliga premiumtema-funktioner inklusive bläddring av parallax, integration i sociala medier, anpassade bakgrunder, obegränsade färger, anpassade widgets och mycket mer.

23. Elbrus

Elbrus

Elbrus är ett underbart WordPress-tema designat för marknadsföring, produkt- och affärswebbplatser. Den har en mycket flexibel hemsideslayout som enkelt kan användas som en försäljningssida.

Det är enkelt att installera med inbyggda sektioner för produkter, tjänster, team, klienter och vittnesmål. Hemsidan använder vackra animationer och parallaxrulleeffekter.

24. Linscap

Linsskydd

Lenscap är vackert utformat WordPress-tema för företag, marknadsförare och försäljningssidor. Den har en mycket anpassningsbar karusell som kan användas som sidhuvud. Den innehåller underbara foto- och videogalleri-mallar med popup-ljus för en uppslukande tittarupplevelse.

Temauppsättningen är utformad för att vara enkel, det går ur din väg och låter dig fokusera på att lägga till innehåll. Alla temalternativ finns tillgängliga under live-temanpassare. Det är WooCommerce redo ur lådan och erbjuder en mycket ren shoppingupplevelse för dina användare.

25. Moduler

moduler

Moduler är ett välgjord WordPress-tema som är perfekt för att skapa någon sorts försäljningssida. Det tar ett modulärt sätt att utforma och kommer med flera redo att använda moduler som du kan dra och släppa för att bygga dina layouter.

Det innehåller också flera redo att installera demowebbplatser som du kan använda som utgångspunkt för din försäljningssida. Den har flera anpassade widgets, obegränsade sidofält, rubrikstilar, videobakgrundsstöd, Google-teckensnitt och WooCommerce-stöd.

26. Lune

lune

Lune är ett flexibelt WordPress-tema för flera ändamål med flera layouter för försäljningssidor. Det innehåller ett demoinnehållsinstallationsprogram med ett klick som hjälper dig att snabbt skapa en försäljningssida. Det skickas också med en sidbyggare-plugin med temaspecifika tillägg.

Inuti är 350 sektioner, 10 sidstilar, 7 sidfotstilar och flera anpassade widgetar. Det kommer med ett brett utbud av anpassningsalternativ som kan användas för att skapa verkligt unik försäljningssida.

27. Atom

atom-

Atomic är ett elegant designat multifunktionstema för marknadsförare och företag. Den innehåller inbyggda sektioner för att enkelt kunna visa upp projekt, personalprofiler, kundbedömningar, tjänster osv. Det innehåller också WooCommerce-support ur rutan och du kan använda det för att enkelt lägga till en onlinebutik på din webbplats.

Temainställning är ganska enkelt och överväldrar inte användare med för många alternativ. Du kan använda anpassning av live-tema för att ställa in rubriker, menyer, accentfärger osv. Det kommer med underbar huvuddesign med förhandsalternativ som rubrikens opacitet, förgrundsfärg och välkomsttext.

Det var allt tills vidare.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta den bästa försäljningssidan WordPress-teman för dina projekt. Du kanske också vill se vår guide om hur du kan leda generering i WordPress som en proffs.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me