26 bästa WordPress-teman för musiker (2019)

Vill du bygga en webbplats för ditt band? Är du inte säker på vilket är det bästa WordPress-temat för musiker och bandwebbplatser? De flesta musiker och band förlitar sig på sina sociala medier efter Twitter, Facebook och Instagram. När du växer blir det dock viktigt att ha en webbplats. I den här artikeln kommer vi att visa upp de bästa WordPress-teman för musiker och band för att marknadsföra deras musik.


Bästa WordPress-teman för musiker och band

Komma igång med en WordPress-webbplats för musiker

WordPress är den bästa plattformen för musiker och band att bygga sin webbplats. Det låter dig bädda in din musik, sälja biljetter och integrera dina sociala medier utan för mycket teknisk kunskap.

För att starta en webbplats för ditt band är de två saker du behöver ett domännamn och webbhotell. Din domän är adressen till din webbplats (t.ex. google.com). Webbhotell är där din webbplats bor på internet (det är här dina filer lagras).

Vi har en detaljerad guide om hur du väljer den bästa WordPress-värden och hur du väljer det bästa domännamnet. Men om du inte vill läsa det, kan du hoppa direkt till vår rekommendation.

Vi rekommenderar att du använder Bluehost eftersom de är den officiella webbhotellleverantören för WordPress.org. De ger också våra användare ett gratis domännamn och 60% rabatt på sina värdplaner om du använder vår Bluehost-kupongkod.

Efter det kan du följa vår steg för steg-guide för hur du installerar WordPress.

När din webbplats är igång kan du välja ett WordPress-tema för din webbplats. Välj ett av teman som listas nedan och se sedan vår nybörjarguide för hur du installerar ett WordPress-tema.

Låt oss titta på några av de bästa WordPress-teman för musiker och band.

1. Wayfarer

Vägfarande

Wayfarer är ett WordPress-tema som bygger specifikt för musiker, band och skivbolag. Den har ett modernt utseende med massor av funktioner för en musikrelaterad webbplats.

Den har inbyggda ljud- och videobibliotek som låter dig visa upp ditt arbete var som helst på din webbplats. Den har specialtillverkade musik- och videospelare med stöd för en- eller flerspåriga spellistor.

Det kommer också med ett förvaltningsområde för spelningar så att dina följare kan hitta var du kommer att prestera nästa och köpa biljetter. Trots så många avancerade funktioner är det fortfarande mycket enkelt och smärtfritt att installera.

2. Förstärka

Förstärka

Amplify är ett vackert WordPress-tema för musiker. Det är mycket anpassningsbart med anpassade rubriker, bakgrunder, färgval, mallar, flera layouter och live-anpassare.

Det kommer med spelhantering, ljudspelare, hantering av spellistor och anpassade widgets för att lägga till dina spelningar och musik var som helst på din webbplats. Den är också helt klar att användas med drag-and-drop-byggare som Beaver Builder.

3. Obsidian

Obsidian

Obsidian är ett modernt och elegant WordPress-tema för band och musiker. Det levereras med vackra ljud- och videobibliotekssektioner, spelhanteringsområde, diskografi och en bredbandsspelare.

Den har vackra bakgrunder på helskärm som enkelt kan anpassas för att ge din webbplats ett unikt utseende.

4. Tusant

Tusant

Tusant är ett vackert utformat WordPress-tema som är speciellt gjord för musiker, band, podcast och multimedia-rika webbplatser. Den har en imponerande hemsideslayout för att fånga publikens uppmärksamhet med ditt ljud- och videoinnehåll framträdande.

Du kan visa din mediaspelare var som helst på din webbplats. Det stöder spellistor, enskilda avsnitt och flera format. Det är superlätt att använda med massor av anpassningsalternativ för att hjälpa dig att göra det unikt ditt.

5. Hammer

Hammare

Hammer är ett WordPress-musiktema med en minimalistisk strategi för design. Den har en stor skjutreglage på hemsidan med widgets för sociala medier och en musikspelare på hela webbplatsen.

Det kommer också med en bloggsektion med murstil med vacker visning av presenterade bilder och skarp typografi. Det kommer också med spelhantering, diskografi, videobibliotek och anpassat typsnittstöd.

6. Musik

musik

Musik är ett kraftfullt WordPress-tema för musiker och band. Det kommer med en fantastisk musikspelare bakad direkt i temat.

Musik har en fullskärmsvideo eller bildbakgrund på hemsidan med en uppmaning. Det kommer också med obegränsad layout och färgval. Det kommer också med artistsidor, så att du kan visa upp flera artister med deras turnédatum, musik och videor.

7. Händelse

Händelse

Event är ett kraftfullt WordPress-tema för barer, musiker, underhållningsplatser, band etc. Det har ett modernt futuristiskt utseende med stora bakgrundsbilder..

Den är utformad för att visa upp händelser och kommer med ett evenemangshanteringsområde. Evenemanget har också gallerier, videobibliotek, integration i sociala medier och massor av anpassningsalternativ.

8. Beat Heaven

Beat Heaven

Beat Heaven är ett WordPress-tema för musikplatser, musiker och band. Det kommer med avsnittet om evenemangshantering för att enkelt lägga till och hantera händelser från din webbplats.

Den har en vacker reglage med flera stilar och layoutalternativ. Det kommer också med en vacker ljudspelare. Du kan lägga till spelaren på hela webbplatsen eller visa enstaka ljudspår i biblioteket.

9. Soundstage

Soundstage

Om du vill starta en onlinebutik för att sälja din musik, gör Soundstage det superlätt. Detta vackra WordPress-musiktema har kraftfulla funktioner som inbyggd mp3-spelare, gallerier, videospelare och ett bloggsnitt.

Den har en anpassningsbar startsida reglage, bandmedlemsidor, diskografi och ett widgetiserat hemsida område.

10. Oscillator

Oscillator

Oscillator är ett funktionsrikt elegant WordPress-musiktema. Den levereras med inbyggd skjutreglage, artister, diskografi, evenemang, gallerier och videor.

Den har en vacker musikspelare som du kan visa hela webbplatsen. Det har också händelseshantering, diskografi, dra och släpp hemsida och anpassade widgets för innehållsupptäckt, socialt nätverk, Twitter, Flickr och mer.

11. Oxium

Oxium

Oxium är ett vackert WordPress-tema för musiker. Det levereras med ljud- och videobibliotek, diskografi, gallerier och en hemsida-byggare för dra och släpp.

Den har också inbyggda artistsidor, evenemangshantering, reglage och anpassade widgetar för sociala medier och innehållsupptäckt.

12. sessioner

Sessions

Sessions är ett WordPress-tema för musiker, dj, evenemangsarrangörer, nattklubbar och alla i underhållningsbranschen. Den har en vacker reglage för hemsidan, en inbyggd mediaspelare och en hemsida-byggare för dra och släpp.

Det kommer med WooCommerce-support så att du kan sälja saker från din webbplats. Den har också diskografi, artistsidor, evenemang, gallerier och anpassade widgets för integration av sociala medier.

13. Berliner

Berliner

Berliner är ett elegant WordPress-tema för musiker, artister, band och musikplatser. Den har en vacker reglage för hemsida, reglage för händelser och nyheter.

Det kommer också med artistsidor, diskografi, evenemangshantering, gallerier och videor.

14. Kontrol

Kontrol

Kontrol är ett modernt och mycket anpassningsbart WordPress-musiktema. Den har en vacker reglage på hemsidan, musikspelare, videogalleri, foton och bloggsektion.

Kontol kommer med ett evenemangshanteringssystem och anpassad widget för att visa händelser på hemsidan. Den har också artistsidor, karusell, album, flera färgscheman och layouter.

15. Hernan

Hernan

Hernan är ett elegant WordPress-tema för musiker, band, DJ, etc. Det har inbyggda videor, diskografi, mediaspelare, evenemangshantering, gallerier och artistsidor..

Temat kommer med flera layoutalternativ, färger och anpassade widgets för innehållsupptäckt och integration av sociala medier.

16. Promenade

Promenad

Promenade är ett WordPress-tema designat för de musiker som vill stå ut med stil och klass. Det kommer med en mycket anpassningsbar hemsida med presenterat innehåll, presenterad musik, en vacker mediaspelare och anpassade widgets.

Promenade kommer med evenemangshanteringssystem och ett vackert videobibliotek. Det är mycket enkelt att installera och mycket anpassningsbart.

17. Twotone

Två tonig

Med en underbar fullskärmsrubrik och en vacker transparent musikspelare, är Twotone verkligen en idealisk WordPress-tema för musiker. Under rubriken finns ett widget med två kolumner som visar din musik, evenemang, diskografi och blogginlägg.

Twotone kommer med evenemangshantering, spår- och sånghantering, anpassade teckensnitt, videobibliotek och galleri.

18. Marquee

Tält

Marquee har en uppdelning med två kolumner med en sidhuvudbild och widgeterade hemsidaelement. Marquee kommer med en vacker mediaspelare, audio-video media management, artistsidor, diskografi och event management system.

Det är också optimerat för hastighet och prestanda med massor av anpassningsalternativ.

19. Rock Star

Rockstjärna

Rock Star är ett elegant och gratis WordPress-musiktema. Det levereras med flera layouter, nyheter ticker, presenterat innehåll, presenterad skjutreglage, rundturer, brödsmulor, videor, sociala ikoner och instagrambilder.

Det levereras med inbyggd social mediaintegration, så att besökare enkelt kan dela dina spår och turnédatum. Det kommer också med en anpassad widget för Instagram för att enkelt dela dina foton på din webbplats.

20. DJ

DJ

DJ är ett vackert WordPress-tema för musiker, DJs, musik och underhålla relaterade webbplatser. Det levereras med inbyggd ljudspelare och videogalleri.

Det har också flera sidmallar, anpassade widgetar, vackert skjutreglage, presenterat innehåll och liveanpassare.

21. Brooklyn

Brooklyn

Brooklyn är ett färgrikt WordPress-musiktema. Den har fem färgscheman och flera layoutalternativ. Det fungerar vackert med YouTube- och Vimeo-videor och låter dig lägga till dina spellistor från SoundCloud.

Brooklyn är lätt att installera och kan också användas som ett bloggtema för underhållnings- och musikrelaterade bloggar.

22. Setlist

Låtlista

Setlist är ett modernt WordPress-musiktema för musiker, band, underhållningsrelaterade webbplatser. Det kommer med en inbyggd evenemangshanteringsmodul som gör att du enkelt kan lägga till kommande turnédatum.

Det fungerar också vackert med webbhotell som YouTube och Vimeo. Det levereras med flera färgsätt som är färdiga att använda, integration i sociala medier, vacker reglage och snabb installation.

23. Nattklubb

nightclubbing

NightClubbing är ett WordPress-tema med vacker grafik byggd för musiker, nattklubbar och musikwebbplatser i allmänhet. Det levereras med 7 vackra färgscheman, inbyggd händelsekalender, hemsidamall och integration i sociala medier.

Det låter dig också lägga till musik från SoundCloud, YouTube eller Vimeo med skjutreglaget för att visa din musik eller videor på din webbplats.

24. Harmonisk

Harmonisk

Harmonic är ett vackert gratis WordPress-tema designat för konstnärer, musiker, fotografer. Det levereras med anpassad posttyp för portföljen, en vacker hemsidalayout, vacker medievisning, anpassade rubriker och bakgrunder.

25. Videozoom

Videozoom

Videozoom är ett WordPress-tema för videowebbplatser perfekt för webbplatser som delar musikvideor. Den levereras med en kraftfull videoslider som gör att du kan visa videogallerier i en vacker karusell.

Du kan bädda in videor i WordPress från YouTube och Vimeo.

26. Dansgolv

Dansgolv

Dance Floor är en nattklubb och musiktema för WordPress. Den har en vacker ljudspår-widget, lättanvänd skjutreglage och kraftfull integration i sociala medier.

Den har en inbyggd händelsekalender för att marknadsföra evenemang och turnédatum. Det finns i 5 färgstilar och enkla inställnings- och anpassningsalternativ.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att hitta det bästa WordPress-temat för ditt band eller musikerwebbplats. Du kanske också vill se vår lista med 40 användbara verktyg för att hantera och växa din WordPress-webbplats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map